Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Egyébként a Taven Bryan Lamar Jackson pick is egyre "szebben" néz ki.Ez volt az első draft, amit élőben néztem. Amikor mi választottunk annyira biztos voltam, hogy Lamar Jacksont húzzuk, hogy el is mentem feltenni egy kávét. Néztem is, hogy miért nem őt választottuk. Mégcsak feltrade-elni sem kellett érte, mert "leesett" 1/28-ig hozzánk.
iktriad
Azóta úgy vagyok vele, hogy jött Taven Bryan és Ő is jó játékos, belőle is ki lehet(ne) hozni kiváló teljesítményt. És lehet Lamar Jackson itt nem fejlődött volna annyit. Persze jó néha egy kicsit eljátszani a gondolattal, hogy mi lett volna, ha 😊
U.I. Lamar Jackson hozott nekem egy kis zsebpénzt, mert fogadtam a Rams-Ravens meccsre hendikeppel (Ravens siker -6,5 ös hendikeppel) azóta még jobban bírom 😀
És bocsi az offért 😊
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 6 éve
Nem nem, nincs némítás, ezt megbeszéljük. 😊A válaszom 42 és igen. Részemről megbeszéltük a dolgot.
Sobri Jóska
A kritizálást (neked siránkozást) továbbra is folyatni fogom, amíg nem látom azt, hogy dolgok jó irányba fordultak nálunk. Lásd még.
twitter.com/AlfieBCC/status/1199514594869465088
Emlékeztetlek ez a Jags. amiknek a nem hivatalos mottója: "ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel". Ha ez neked nem tetszik, tudod hol a kijárat vissza a Pats topik felé/esetleg a Bengalshoz, | bár Finley fiú egyelőre nem tűnik az új Tom Bradynek, mit azt jósoltad... | 😉
Apropó, ha netán Shao kibassza Coughlint, te is mész vele máshova? Mert gondolom már csak miatta vagy itt.
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Nem nem, nincs némítás, ezt megbeszéljük. 😊Csak egyszer elég betalálni QB ügyben. Kár, hogy a Jagsnek igazából ez 25 év alatt nem sikerült egyszer se. (Ha azt vesszük, milyen tehetség volt Brunell körül, enyhén csalódás, hogy mennyit tudott kihozni belőle. Garrard az átlagnál picivel jobb QB volt egy remek szezonnal. Bortlesnek voltak jó pillanatai, de szeszélyesebb volt, mint az április időjárás, és amikor nem ment neki... YIkes.)Egyébként a Taven Bryan Lamar Jackson pick is egyre "szebben" néz ki. És tudom el kéne engedni az ilyen dolgokat, csak valahogy mindig a hülye franchiseok, mint pl. a Jags azok, akik kihagyják a ziccereket és hoznak újra és újra kurva rossz döntéseket (Gabbert JJ Watt helyett, Anger Russell Wilson helyett, Fournette Watson/Mahomes helyett, T. Bryan Lamar helyett) hoznak, szemben mondjuk egy Ravensszel, ahol pl. nem hülyék ülnek a front officeban évtizedek óta.Áruld el, hogy minek húztuk volna Mahomest, ha itt van Wilson, vagy Lamart ha itt van Mahomes?Sobri Jóska
iktriad
Ja, és a múlt nem tud megváltozni akármennyi negativitás-sirámot adsz elő. Arról nem is beszélve, hogy egy döntés helyességét utólagos adatok birtokában nem ítélheted meg, csak azok alapján értékelhető, amelyek a döntés időpontjában rendelkezésre álltak.A hangsúly itt a tehetség felmérésén van. Nálunk meg azon, hogy ez mennyire nem megy évek/évtizedek óta. Ez nem siránkozás, ezek a kőkemény tények.
Sobri Jóska
Amúgy meg ha zavarok, ugyanazt tudom mondani neked is, mint anno Bazzaninak. Van némítás gomb. Légy oly okos, mint általában, és használd. 😉
iktriad
Ez bizony siránkozás, hiszen teljesen értelmetlen, haszontalan, semmi előremutató és felemelő nincs benne. És csak a saját szívedet fájdítod olyasmivel, amin nem tudsz változtatni.
Vagy ha százszor leírod, hogy szar a Jax FO, akkor jobb lesz szerinted? Mert nem lesz.
Vagy eljut a fülükbe, hogy egy fan Pesten ezt gondolja róluk, és majd emiatt magukba szállnak? Nem fognak.
Vagy ez ilyen terápiás dolog, hogy megnyugtat? Mert okés, akkor írd csak, csak nem értem miért izgat fel egyáltalán.
Mi lett volna ha...
Bradyt hányszor húzhatta volna ki a Jax mire a Pats kivitte? Az nem fáj? És az se tehetségfelmérés volt, hiszen ha felmérék, és tudták volna, hogy ő a GOAT QB, akkor nem a hatodik körben viszik, hanem sokkal előrébb. Ordas nagy mák volt, valamint rendszerorganizáció, valamint sok belepakolt munka. És igaz ez Wilsonra is. Ha tudható lett volna, hogy mi van benne, akkor ki meri benthagyni a 3. körig? Senki.
Itt van Minshew, semmivel se rosszabb, mint Lamar volt tavaly.
Ha egy full offseason során úgy készül ő is a csapat is, hogy ő a kezdő, rá szabnak playbookot, akkor van egy szerethető, olcsó (ez neked mindig fontos, én leszarom, nem az én pénzem), tehetséges, lelkes, mobilis, reményteli irányító. Vele mi a gond? Vagy már tudod előre, hogy úgyis elbasszák?
Hiszen Uruguay se verte soha a magyar válogatottat soccerben, akkor a stadionavatón se fogja? Ez a logikád, hogy múltbéli eseményekből következtetsz jövőbeniekre? Persze, nem lehetetlen, analiziskészítésnek, prognózisnak nevezik, de sose juthatsz bizonyosságokra általa, csak valószínűségekre.
több mint 6 éve
Csak egyszer elég betalálni QB ügyben. Kár, hogy a Jagsnek igazából ez 25 év alatt nem sikerült egyszer se. (Ha azt vesszük, milyen tehetség volt Brunell körül, enyhén csalódás, hogy mennyit tudott kihozni belőle. Garrard az átlagnál picivel jobb QB volt egy remek szezonnal. Bortlesnek voltak jó pillanatai, de szeszélyesebb volt, mint az április időjárás, és amikor nem ment neki... YIkes.)Egyébként a Taven Bryan Lamar Jackson pick is egyre "szebben" néz ki. És tudom el kéne engedni az ilyen dolgokat, csak valahogy mindig a hülye franchiseok, mint pl. a Jags azok, akik kihagyják a ziccereket és hoznak újra és újra kurva rossz döntéseket (Gabbert JJ Watt helyett, Anger Russell Wilson helyett, Fournette Watson/Mahomes helyett, T. Bryan Lamar helyett) hoznak, szemben mondjuk egy Ravensszel, ahol pl. nem hülyék ülnek a front officeban évtizedek óta.Áruld el, hogy minek húztuk volna Mahomest, ha itt van Wilson, vagy Lamart ha itt van Mahomes?Sobri Jóska
iktriad
Ja, és a múlt nem tud megváltozni akármennyi negativitás-sirámot adsz elő. Arról nem is beszélve, hogy egy döntés helyességét utólagos adatok birtokában nem ítélheted meg, csak azok alapján értékelhető, amelyek a döntés időpontjában rendelkezésre álltak.A hangsúly itt a tehetség felmérésén van. Nálunk meg azon, hogy ez mennyire nem megy évek/évtizedek óta. Ez nem siránkozás, ezek a kőkemény tények.
Sobri Jóska
Amúgy meg ha zavarok, ugyanazt tudom mondani neked is, mint anno Bazzaninak. Van némítás gomb. Légy oly okos, mint általában, és használd. 😉
több mint 6 éve
Egyébként a Taven Bryan Lamar Jackson pick is egyre "szebben" néz ki. És tudom el kéne engedni az ilyen dolgokat, csak valahogy mindig a hülye franchiseok, mint pl. a Jags azok, akik kihagyják a ziccereket és hoznak újra és újra kurva rossz döntéseket (Gabbert JJ Watt helyett, Anger Russell Wilson helyett, Fournette Watson/Mahomes helyett, T. Bryan Lamar helyett) hoznak, szemben mondjuk egy Ravensszel, ahol pl. nem hülyék ülnek a front officeban évtizedek óta.Áruld el, hogy minek húztuk volna Mahomest, ha itt van Wilson, vagy Lamart ha itt van Mahomes?
iktriad
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád soccerban, amikor a kapus egy támadás végén véd, majd újra rálövik és megint véd, és megint, és ismét véd, hogy baszki, ez 3 ziccer volt, lehetne 3-0 az eredmény. De ha bemegy az első, akkor nincs második meg harmadik.
Ha van egy csajod, akinek büdös a szája, és szólsz neki, és másnap megint büdös, és ez így megy napról napra, és ez téged nagyon zavar, akkor nem logikusabb, ha dobod vagy megtanulod elfogadni, és nem basztatod vele? De éveken át minden nap elmondani eléggé beteges és értelmetlen.
Ja, és a múlt nem tud megváltozni akármennyi negativitás-sirámot adsz elő. Arról nem is beszélve, hogy egy döntés helyességét utólagos adatok birtokában nem ítélheted meg, csak azok alapján értékelhető, amelyek a döntés időpontjában rendelkezésre álltak.
több mint 6 éve
Yikes. Na kb ilyenek miatt is mondom, hogy Foles csak azért kezd, mert Marrone azt reméli, a többiek is repülnek a front officeban év végén, nem csak ő. twitter.com/ChefJags/status/1199368646365261824
Na meg főleg emiatt.
twitter.com/vitostellino/status/1199436900995612672
Amúgy ez nagyon találó megjegyzés. Mind a kettő, hogy pontos legyek.
twitter.com/tmix155/status/1199417003167166465
Ha már a front office szóba került.
twitter.com/ESPNdirocco/status/1199159798954184704
Egyébként a Taven Bryan Lamar Jackson pick is egyre "szebben" néz ki. És tudom el kéne engedni az ilyen dolgokat, csak valahogy mindig a hülye franchiseok, mint pl. a Jags azok, akik kihagyják a ziccereket és hoznak újra és újra kurva rossz döntéseket (Gabbert JJ Watt helyett, Anger Russell Wilson helyett, Fournette Watson/Mahomes helyett, T. Bryan Lamar helyett) hoznak, szemben mondjuk egy Ravensszel, ahol pl. nem hülyék ülnek a front officeban évtizedek óta.
Lásd még.
twitter.com/JvilleJaguars/status/1198960387477135360
És még.
twitter.com/aaronspencer23/status/1198992570162073601
Van egy olyan érzésem, hogy ha úgy játszik Foles, mint az elmúlt 2 hétben, akkor nagyon gyorsan nagyon sok igen hangos boo fog a fejére zúdulni. Már attól az előreláthatólag nagyon kevés embertől, aki kimegy egyáltalán a Bucs ellen a meccsre, annak ellenére, hogy több mint 1 hónapja nem játszott Jacksonvilleben a Jags....
több mint 6 éve
Tony Boselli ÉS Fred Taylor is elődöntős az idei Hall of Fame-be kerülés proceduráján!twitter.com/TDickman89/status/1199389030879813634
Fred bekerülése roppant örömteli.
Újabb keretváltozás: Najee (not so) Goode -> IR, jött helyette Marcus Gilchrist S-ként!
twitter.com/Jaguars/status/1199396103638126593
És a practice squadból ment az általam is nagy reményekkel az NFL-be várt Jordan Brown, jött helyette a komoly NFL tapasztalattal rendelkező Doug Middleton, aki a Jetsben kezdett is anno, idén a Miamiban is járt.
Ha már safetyk, úgy tűnik Ronnie Harrison kiesése miatt Andrew Wingard kezdhet, ma minden snapet a kezdőkkel ő töltötte SS-ben, Ha ez megtörténik, mindkét kezdő CB (Bouye, Herndon) és mindkét kezdő S(Wilson, WIngard) is UDFA lenne!
A.J. Bouye a védelem problémáiról.
twitter.com/JaguarMaven/status/1199404283671826433
És ha már nyilatkozatok, jöjjön Nick Bradley vagy Gus Foles mai adagja...
twitter.com/JaguarMaven/status/1199399832559005702
twitter.com/JaguarMaven/status/1199402620676382720
twitter.com/JaguarMaven/status/1199400169776787457
Kár, hogy te nem egy ilyen hosszú folyamatra szerződtél, hanem arra, hogy MOST nyerj!
twitter.com/JaguarMaven/status/1199402623222329344
Amúgy ha így mennek a dolgok, jövőre mehetsz is vissza Philybe újra cserének. Alá is írhatsz majd oda olcsón, mert a fizetésedet majd a Jags állja, mint idén Bortlesét. Mert a Jags egy... tudjátok milyen franchise.
Egyébként jó úton van, hogy annyira megutálják Jacksonvilleben, mint amennyire Philyben szeretik.
twitter.com/E_Dilla/status/1199412512980123648
több mint 6 éve
Hoppá (teljesen érthető módon) Marronenak is kezd elege lenni.twitter.com/JaguarMaven/status/1199362579254194176
Kíváncsi vagyok ki cseszegeti? Tippre Coughlin vagy esetleg Caldwell. (Az szinte biztos, hogy nem játékos).
Ment egy enyhe beszólás Folesnak is.
twitter.com/JaguarMaven/status/1199359119100141569
Na kb ilyenek miatt csípem még mindig Marronet a legjobban a vezetőség/edzői stáb tagjai közül.
twitter.com/AlfieBCC/status/1199370441187581952
És ezért leszek miatta a legszomorúbb, mikor ki lesz rúgva pár hét múlva.
több mint 6 éve
Mivel csütörtökön nincs edzés a hálaadás miatt, minden egy nappal előrébb ugrik (ajjaj, akkor ma lesz új Foles interjú is. Alig várom hogy rázendítsen egy zsoltárra, hogy illusztrálja, nincs olyan nagy baj...). Elég sokan nem edzenek ma nálunk.twitter.com/Jaguars/status/1199349591931531264
Jött a DT Carl Davis, hogy valahogy javítsunk a futás ellen. A WR C. J. Board ment emiatt a keretről. Davis a Ravens 3. körös pickje volt anno 2015-ben, az Iowa járt. A Baltimoreon kívül megfordult a Brownsban és idén az Indyben is játszott egy mecccset(Colts szemét!).
Most akkor kezdhetünk drukkolni, hogy a rams is csússzon egyre mélyebbre a mocsárban... a tegnapi nap kezdésnek nem rossz 😀Ez a mellékhatása, ha túl sok ex-Jags játékos van a kereteden. 😉 Jelenleg kinéz nekünk KÉT Top 15-ös pick is!
Ppistike
twitter.com/phillip_heilman/status/1199182789318512640
Amúgy alig várom, hogy McVay betegye Bortlest Goff helyére. Lehet elkezdenének jobban játszani...
több mint 6 éve
A 6. körös irányító már adott, jó kis feladat lenne az öregnek 😀Most akkor kezdhetünk drukkolni, hogy a rams is csússzon egyre mélyebbre a mocsárban... a tegnapi nap kezdésnek nem rossz 😀Bill Belichick - és akkor a kompetens GM és HC is kipipálva egyből. 😊
Lehet első körben GM-et draftolni? 😀
Ppistike
Húsrágó
több mint 6 éve
Most akkor kezdhetünk drukkolni, hogy a rams is csússzon egyre mélyebbre a mocsárban... a tegnapi nap kezdésnek nem rossz 😀Bill Belichick - és akkor a kompetens GM és HC is kipipálva egyből. 😊
Lehet első körben GM-et draftolni? 😀
Ppistike
több mint 6 éve
Max Shao fia Tonynak tudok twitteren. És ez a tipp a következő lenne: Mike Leacht új Jaguars HC-nek. Akkor tudjuk ki lenne a kezdő QB 2020-ban az 1. héten. 😉Adj tippeket Shaonak 😀Olyan lehetőség nincs, hogy DM marad és csak TC megy? Mert ő azért jelezte, nem teljesen világtalan, csak meg van kötve a keze.Nekem nem lenne bajom ezzel, de szinte teljesen valószínűtlen.
Billsnél sem vele volt a baj emlékeim szerint.
dande
iktriad
dande
Mondjuk a nagyobb probléma a megfelelő GM megtalálása, mert 25 év alatt nem sikerült ezt a posztot valakinek jól betöltenie....
több mint 6 éve
Adj tippeket Shaonak 😀Olyan lehetőség nincs, hogy DM marad és csak TC megy? Mert ő azért jelezte, nem teljesen világtalan, csak meg van kötve a keze.Nekem nem lenne bajom ezzel, de szinte teljesen valószínűtlen.
dande
iktriad
több mint 6 éve
Olyan lehetőség nincs, hogy DM marad és csak TC megy? Mert ő azért jelezte, nem teljesen világtalan, csak meg van kötve a keze.Nekem nem lenne bajom ezzel, de szinte teljesen valószínűtlen.
dande
több mint 6 éve
Olyan lehetőség nincs, hogy DM marad és csak TC megy? Mert ő azért jelezte, nem teljesen világtalan, csak meg van kötve a keze.Billsnél sem vele volt a baj emlékeim szerint.
több mint 6 éve
Tank Üzemmód: ONtwitter.com/Demetrius82/status/1199042833489039360
Mivel a szezonnak vége, teljesen helyes döntés. Plusz Marrone megeteti Coughlinnal, amit az öreg főzött neki.
több mint 6 éve
Ez egy két SB győzelmes nézés:Egy kép, amely többet mond 1000 szónál rovatunk eheti győztese.És ez az a nézés, amitől a vérnyomásom felmegy vagy 200-ig, pedig nem vagyok egy idegbeteg típus.
Ez már-már művészet.
iktriad
Nem azt várom, hogy üvöltözzön vagy sírjon, de legalább valami tűz lenne benne, vagy a próbálkozás legkisebb szikráját látnám rajta...
dioadam
több mint 6 éve
És ennek ellenére még mindig őt fogom a legjobban sajnálni a december végi kirúgások során.Egy kép, amely többet mond 1000 szónál rovatunk eheti győztese.És ez az a nézés, amitől a vérnyomásom felmegy vagy 200-ig, pedig nem vagyok egy idegbeteg típus.
Ez már-már művészet.
iktriad
Nem azt várom, hogy üvöltözzön vagy sírjon, de legalább valami tűz lenne benne, vagy a próbálkozás legkisebb szikráját látnám rajta...
dioadam
több mint 6 éve
Egy kép, amely többet mond 1000 szónál rovatunk eheti győztese.És ez az a nézés, amitől a vérnyomásom felmegy vagy 200-ig, pedig nem vagyok egy idegbeteg típus.
Ez már-már művészet.
iktriad
több mint 6 éve
Te bajod, végülis ha szar a meló, akkor se válts, uncsi a csaj, akkorse dobd, kényelmetlenül ülsz, ne fészkelődj, valami elromlott, ne javítsd meg, hanem sírjál, ríjjál, nyavajogjál - ha ez tesz boldoggá. Ez tesz boldoggá?Én nem váltok csapatokat - szarban & húgyban is mellettük állok, lásd az elmúlt 30 évben egyszer se játszottam el a gondolattal, hogy ne a Honvédnak drukkoljak, Kispestes voltam, vagyok, leszek - pedig nem ez a 30 év volt a csapat legszebb időszaka.Válassz egy új csapatot.Iktriad nagyon negatív vagy ☝😜A Jaguars mérlege ebben az évtizedben: 49-106 (kb 5-11 átlagban). És nagyjából olyan 1 kezemen meg tudom számolni, hány vereséget nem láttam ebből a 106-ból. De biztos velem van a baj, hogy nem vagyok túl pozitív.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Én a Bengalson gondolkodom, jövőre nem kell tartani a visszaeséstől.
De ha neked fontos a siker, akkor 49ers (FCS irányító), Ravens (látványos foci, tudjuk, első lábtörésig) vagy a Pats (amíg van BB standard 10+ győzelmes szezonok). Akár már idén válthatsz, és izgulhatsz a PO-ban, még valószínűleg a SB-ban is.
De ha maradsz Jax, tudván mit választasz, akkor NE RI NYÁLJ!
Itt ez van, ezt kell szeretni.
Sobri Jóska
Ettől függetlenül ha valami bassza a csőröm, engedd már meg, hogy kimondjam. És sajnos a Jags túl sokszor (49-106 az elmúlt 10 évben) szolgál rá a kritikára.
iktriad
több mint 6 éve
Jó látni hogy vannak meg hazai fociban is kitartó szurkoló társak, a nehézségek ellenére is! Bar en mar nem elek otthon, ezért meccsre nem tudok jarni de ha tehetem azért követem a csapat meccseit 😉 Csak A Kispest!Én nem váltok csapatokat - szarban & húgyban is mellettük állok, lásd az elmúlt 30 évben egyszer se játszottam el a gondolattal, hogy ne a Honvédnak drukkoljak, Kispestes voltam, vagyok, leszek - pedig nem ez a 30 év volt a csapat legszebb időszaka.Válassz egy új csapatot.Iktriad nagyon negatív vagy ☝😜A Jaguars mérlege ebben az évtizedben: 49-106 (kb 5-11 átlagban). És nagyjából olyan 1 kezemen meg tudom számolni, hány vereséget nem láttam ebből a 106-ból. De biztos velem van a baj, hogy nem vagyok túl pozitív.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
De ha neked fontos a siker, akkor 49ers (FCS irányító), Ravens (látványos foci, tudjuk, első lábtörésig) vagy a Pats (amíg van BB standard 10+ győzelmes szezonok). Akár már idén válthatsz, és izgulhatsz a PO-ban, még valószínűleg a SB-ban is.
Sobri Jóska
Ettől függetlenül ha valami bassza a csőröm, engedd már meg, hogy kimondjam. És sajnos a Jags túl sokszor (49-106 az elmúlt 10 évben) szolgál rá a kritikára.
iktriad
Bocsi az offert 😊
több mint 6 éve
Ahogy Iktriad is írta, az elmúlt 10 év mérlege 49-106 tehát átlagban 5-11 és a top 10 draftpozíció is szinte garantált volt minden évben. Kis túlzással ennyi idő alatt és ennyi korai drafttal véletlenül is össze lehetett volna rakni egy stabil PO csapatot. És ha a 2017-es év eredményeit kivonjuk (12-7 el számoltam, nem tudom, hogy a PO eredményeket is bele kell-e számolni), akkor 37-99 (ami évenként 4-12 átlagban).Válassz egy új csapatot.Iktriad nagyon negatív vagy ☝😜A Jaguars mérlege ebben az évtizedben: 49-106 (kb 5-11 átlagban). És nagyjából olyan 1 kezemen meg tudom számolni, hány vereséget nem láttam ebből a 106-ból. De biztos velem van a baj, hogy nem vagyok túl pozitív.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Sobri Jóska
Ettől még szurkolok a csapatnak (és szerintem a többiek is) és nem választok másikat (nem ülök fel a hype vonatra). Viszont szeretni nem kell ezt az eredménytelenséget. Vannak hullámhegyek meg völgyek, meg néha meg kell nyomni a reset gombot, de nem kell 10 évig nyomva tartani 😀
több mint 6 éve
Én nem váltok csapatokat - szarban & húgyban is mellettük állok, lásd az elmúlt 30 évben egyszer se játszottam el a gondolattal, hogy ne a Honvédnak drukkoljak, Kispestes voltam, vagyok, leszek - pedig nem ez a 30 év volt a csapat legszebb időszaka.Válassz egy új csapatot.Iktriad nagyon negatív vagy ☝😜A Jaguars mérlege ebben az évtizedben: 49-106 (kb 5-11 átlagban). És nagyjából olyan 1 kezemen meg tudom számolni, hány vereséget nem láttam ebből a 106-ból. De biztos velem van a baj, hogy nem vagyok túl pozitív.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Válassz egy új csapatot.Iktriad nagyon negatív vagy ☝😜A Jaguars mérlege ebben az évtizedben: 49-106 (kb 5-11 átlagban). És nagyjából olyan 1 kezemen meg tudom számolni, hány vereséget nem láttam ebből a 106-ból. De biztos velem van a baj, hogy nem vagyok túl pozitív.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad