Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 270 — Axel Foley
Összegezve, jómagam elégedett vagyok az idei drafttal! Talán Williams helyett húztam volna egy Grier-t, aztán Minshew helyén egy WR-t, de mindenképp volt már haloványabb börzéink is!
Stoki
Alapvetően én is így látom a helyzetet.
Minshew olyan Bortles II. - nek tűnik a számomra, de akkor miért kellett az eredetit szélnek ereszteni? Backupnak továbbra is megfelelt volna...
Remélem a triumvirátusunk hurrá optimizmusa jó sokáig állni fog - természetesen azért, mert majd azt az eredményeink is alátámasztják!
GO JAGS!!!
dr_najo
Talán mert Bortles nem maradt volna rookie pénzért backupnak?

Szerkesztette: Bazzani

több mint 7 éve
dr_najo Jacksonville Jaguars Florida Gators 154
Összegezve, jómagam elégedett vagyok az idei drafttal! Talán Williams helyett húztam volna egy Grier-t, aztán Minshew helyén egy WR-t, de mindenképp volt már haloványabb börzéink is!
Stoki
Alapvetően én is így látom a helyzetet.
Minshew olyan Bortles II. - nek tűnik a számomra, de akkor miért kellett az eredetit szélnek ereszteni? Backupnak továbbra is megfelelt volna...
Remélem a triumvirátusunk hurrá optimizmusa jó sokáig állni fog - természetesen azért, mert majd azt az eredményeink is alátámasztják!
GO JAGS!!!

Dr NaJó
több mint 7 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 281 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az idei (és egyben 25. jubileumi) Jaguars draft class:

UDFA tracker:
Andrew Williams DT Auburn
Khairi Clark DT Florida
Roderick Young DT North Texas
Shane Bowman DL Washington
Joe Giles-Harris LB Duke
Connor Strachan LB Boston College
Saivion Smith CB Alabama
Brandon Watson CB Michigan
Marquez Sanford CB Murray State
Zedric Woods S Mississippi
Andrew Wingard S Wyoming
Dredrick Snelson WR UCF
Tyre Brady WR Marshall
Michael Walker WR Boston College
Papi White WR Ohio
Carson Meier TE/FB Oklahoma
Donnell Greene LT Minnesota
Bunchy Stallings G Kentucky

Közülük az nfl.com Salvion Smitht, Tyre Bradyt, Donnell Greene, Zedrick Woods Bunchy Stallings, Brandon Watson és Joe Giles-Harrist listázta a prospektjeik között. Smith 4-5, Brady 5. körös picknek lett jósolva. Greene és Woods 7 kör vagy prioritás FA, Stallings, Watson és Giles-Harris pedig prioritás UDFA-nak. Ő volt egyébként a Duke csapat MVP-je 2017-ben.

Woods 4.29-et(!) repesztette a Pro Dayén.

"Fing" viszont nem hozzánk, hanem a Brownsba írt végül alá.

Eddig 4 WR-t hoztunk. Közülük Walker átveheti majd Corey Grant szerepét.

Ez meg Snelson highlight reelje

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 281 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
19 UDFA igazolás várható, de lehet több is lesz, mert valószínűleg az 5 rosteren lévő QB közül egy (khm Lee khm) menni fog.

Coughlin szerint 2 wlső köröst draftolt idén a Jags. Taylornak a kézhasználatában kell javulnia TC szerint, de ezt majd Warhop megoldja. Quincy Williams kapcsán TC megjegyzete, hogy szerinte első osztályú ST játékos lesz, imádja a sebességét, és ahogy ütközik. Josh Oliver kapcsán megjegyezte, hogy a Jags régóta hallogatja, hogy szerezzen egy hozzá hasonló passz elkapó TE-t. Szerinte majd tud blokkolni futásoknál is ha kell (erre azért én nem vennék mérget).
Az öreg láthatóan imádja az új QB-nkat

Telvin kapcsán Coughlin semmiféle infót nem adott ki, Caldwell viszont "meglátjuk"-kal válaszolt, hogy idén kereten lesz-e...

Kivágni nem fogjuk, mert elég idén egy 16,5 milliós dead money cut, de ha valami csereajánlat befut, akkor már érdekesebb a leányzó fekvése. Mondom, remélem Telvin nagyon gyorsan előkerül és nem kerül kenyértörésre a dolog.

Itt van a 3 góré draft értékelője. Marrone megint formában volt főleg a végén. 😊

Na Iktriad őt hagytátok ki egy 6.körért 😉
Szerintem jó nagy hülyeséget csinaltatok meglásd 😜😜
1300 yard 16 TD
Rózsa Sándor (betyár)
Kellett az extra pick, hogy jövőre is húzhassunk egy QB-t a 6. körben.

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Na Iktriad őt hagytátok ki egy 6.körért 😉

youtu.be/Q3dJ56foaE4

Szerintem jó nagy hülyeséget csinaltatok meglásd 😜😜

1300 yard 16 TD
több mint 7 éve
Jönnek az UDFA-k

(M)LB Joe Giles-Harris (Duke)

CB Saivion Smith (Alabama)
több mint 7 éve
Az Auburn DT Dontavius Russell az utolsó pickünk. Russellnek 6 sackje volt 4 szezon alatt... Gondolom run stopper NT.

A másik 7. körösünket elcseréltük Seattlebe egy 2020-as 6. körösre. Így jövőre van 9 pickünk!
Itt egy hosszabb interjú vele.
 draftwire.usatoday.com/2019/03/21/2019-nfl-draft-prospect-interview-dontavius-russell-auburn/

Nos, akkor ennyi volt idénre a draft. WR-t végül nem hoztunk, de ahoggy nézem sok 3. napos elkapó lesz UDFA, amjd mazsolázunk belőlük.

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
alatriste vagy trollkodik, vagy tud valamit...remélem az utóbbi 😉
Stoki
Ő draftolta GM-ben, szal reménykedik leginkább

több mint 7 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
alatriste vagy trollkodik, vagy tud valamit...remélem az utóbbi 😉
több mint 7 éve
Nem ismerem Minshew-t, jó pick??
Stoki
Amíg nem került a Washington Statehez szenvedett nagyon. Majdnem már lement edzősködni, amikor Leach felajánlotta neki a posztot. Tavaly szárnyalt a Wazzouban. A Senior Bowlon viszont nagyon szenvedett. Tanner Leenél jobb. Kesslernél és McGoughnál nem biztos.
iktriad
De te látsz benne potenciált frencsájz QB ra vagy ő is inkább Back upnak jó ??
Rózsa Sándor (betyár)
Nálunk tuti nem lesz több, mint csere. Nem vagyunk ahhoz eléggé progresszívek, hogy nálunk kiteljesedjen....

több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Stoki
Amíg nem került a Washington Statehez szenvedett nagyon. Majdnem már lement edzősködni, amikor Leach felajánlotta neki a posztot. Tavaly szárnyalt a Wazzouban. A Senior Bowlon viszont nagyon szenvedett. Tanner Leenél jobb. Kesslernél és McGoughnál nem biztos.
iktriad
De te látsz benne potenciált frencsájz QB ra vagy ő is inkább Back upnak jó ??
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Stoki
A draft legnagyobb hibaja volt, hogy a Cards nem őt vitte 1/1en.
alatriste
Ezt komolyan mondod ??
(Mert számomra tök ismeretlen a srác)
több mint 7 éve
Stoki
Amíg nem került a Washington Statehez szenvedett nagyon. Majdnem már elment edzősködni, amikor Leach felajánlotta neki a QB posztot. Tavaly szárnyalt a Wazzouban. A Senior Bowlon viszont nagyon szenvedett. Tanner Leenél jobb. Kesslernél és McGoughnál nem biztos.

több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 937 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Stoki
A draft legnagyobb hibaja volt, hogy a Cards nem őt vitte 1/1en.

Liverpool Fc
több mint 7 éve
több mint 7 éve
Vissza is jöttem a bandwagonra! Minshew for prez!
alatriste
Nem csodálom, miért.

Megvan az új franchise qb, grat!
r.baggio
Már csak Mike Leach kéne ide edzőnek hozzá. Ha már Leach szóba került, vajon Doug lesz a következő áldozat?
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 186 — no es importante
Megvan az új franchise qb, grat!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
alatriste Green Bay Packers 11 937 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Vissza is jöttem a bandwagonra! Minshew for prez!

Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tanner Lee azt hiszem csomagolhat.

A combine interjúján vett minket kilóra.

Zach Goodall az új QB-nkről.

Nice.

Egy hosszabb interjú vele a Titans SBNation blogján.
 www.musiccitymiracles.com/2019/1/4/18153411/2019-nfl-draft-introducing-gardner-minshew-the-pac-12-offensive-player-of-the-year-interview

A jelek szerint vicces fiú.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL
 twitter.com/MarkLawson_1/status/1122222171542048768

több mint 7 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ott a QB!
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 819 — #NoStress
Be is baszna, ha még ilyenkor se lenne minden szép és jó.

több mint 7 éve
Nojsz.

Ez is.

Ez is.

több mint 7 éve
Méretre/adottságra Fournette pótlék. Coughlin IMÁDJA az ilyen nagy termetű RB-ket.
5. korben jo pick! legalabbis posztra biztosan.
winston
Ha a 3. körben visszük, azt se lett volna rossz őleg ha azt vesszük, hogy ki jött helyette...). Tegyünk úgy, mintha ő jött volna.
Legyen igaza.

A srác szeret ütközni.

Szegény Lambo esik hátra a Josh power ranikingsben

több mint 7 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
5. korben jo pick! legalabbis posztra biztosan.