Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Hát figy. ha azt nézed hogy ki pattogtat ebből a draftclassból? Teddy B, Manziel , Derek Carr, Jimmy G, Savage, McCarron. Nem tudnám nyugodt szívvel azt mondani, hogy rossz döntést hoztunk (mi vittük az első QB-t abban az évben).Ha ma nyerünk akkor kezdhetjük írni a Super Bowl beharangozókat. A Bortles cikket én vállalom az lesz a címe, hogy Make or Blake.ha valami érdekes cikktéma mondjuk most az nfl-lel kapcsolatban, az egyértelműen Bortles, mi történt ezzel az emberrel?
Giowa
baggio
több mint 8 éve
Nem tudom, de remélem kitart februárig. 😊Ha ma nyerünk akkor kezdhetjük írni a Super Bowl beharangozókat. A Bortles cikket én vállalom az lesz a címe, hogy Make or Blake.ha valami érdekes cikktéma mondjuk most az nfl-lel kapcsolatban, az egyértelműen Bortles, mi történt ezzel az emberrel?
Giowa
baggio
ik, gratulálok, kivártad.Amióta nekünk drukkolsz, megállíthatatlanok vagyunk. Véletlen lenne? 😊
10 év szinte semmi, és külön süvegelendő, hogy közben sosem veszítetted el töretlen hited, és mindenen átsütő optimizmusodat. 😊
Végülis így utólag egyszerű a siker receptje: vissza kellett szerezni Coughlint, meg kellett 10 könnyed kis pici győzelem.
www.kephost.com/images/2017/12/17/tcpo99.png
Sobri Jóska
több mint 8 éve
ik, gratulálok, kivártad.10 év szinte semmi, és külön süvegelendő, hogy közben sosem veszítetted el töretlen hited, és mindenen átsütő optimizmusodat. 😊
Végülis így utólag egyszerű a siker receptje: vissza kellett szerezni Coughlint, meg kellett 10 könnyed kis pici győzelem.
www.kephost.com/images/2017/12/17/tcpo99.png
több mint 8 éve
Ha ma nyerünk akkor kezdhetjük írni a Super Bowl beharangozókat. A Bortles cikket én vállalom az lesz a címe, hogy Make or Blake.ha valami érdekes cikktéma mondjuk most az nfl-lel kapcsolatban, az egyértelműen Bortles, mi történt ezzel az emberrel?
Giowa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
10 év után újra PO, bármeddig jutunk én már boldog vagyok...GO JAX!!!
több mint 8 éve
Én már áprilisban megmondtam, hogy ez lesz. 😊 twitter.com/iktriad/status/855211139805958153
több mint 8 éve
A Jaguars páratlan héten.Mérleg 8-0
Pontarány: 247-54
Legszorosabb győzelem a Browns ellen (+12)
Legtöbb kapott pont: A Colts ellen 2 hete(10)
Bortles decemberben.
twitter.com/Tdickman89/status/942498231359082496
Szerintem jövőre is itt fog játszani és nem csak a playoff meccs(ek)en.
Cole, Westbrook, és JAYDEN KIBASZOTT MICKENS - avagy a Jags WR-ek 2. sora ma: 268 yard, 3 TD . Cole laza 186 yardot repesztett.
Calais Campbell 14,5 sacknél. (Malik jackson 8-nál, Dante 7,5-nél)
Und so weiter. Und so weiter.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
PLAYOFFS BABY!!!!!!
több mint 8 éve
Ha ma nyerünk akkor kezdhetjük írni a Super Bowl beharangozókat. A Bortles cikket én vállalom az lesz a címe, hogy Make or Blake.
több mint 8 éve
Fournette nem játszik ma a Texans ellen. Remélem Ivory és Yeldon elő tudják venni az első Colts meccsen mutatott formájukat. twitter.com/ESPNdirocco/status/942190335148490752
Mellesleg Leonardot megbüntette a liga 12,154 $-ra, mert megpróbálta megvédeni Lindert Bennett-től, aki mellesleg SEMMILYEN büntit nem kapott, mert ki próbálta törni Linder lábát... Players safety my ass
Fournette azt mondta, megérte ezt megtennie.
Mellesleg mind rá, mind Cam Robinsonra jellemző, hogy tűzbe mennek a csapattársaikért. Cam Robinsont úgy kellett több embernek lefogni, hogy ne csináljon valami butaságot, amikor az ominózus incidens történt. Ilyen szempontból jár a pacsi Coughlinnak, hogy ilyen mentalitású embereket hozott a draftról.
Egyébként több helyen mondtak valami olyan statot, hogy a 13 és 14. fordulót felölelő időszakban Blake Bortlesnek volt a legjobb paser ratin gje az egész ligában. Még egyszer megismétlem Bortles passer ratingje volt a legjobb az elmúlt 2 hétben az egész NFL-ben! Nem lehetne ezt a formát valahogy állandoítani a hátralévő össze Jags meccsre a szezonban?
5 kulcs a mai sikerhez!
1. Focus! Bár a héten is hatalmas a tét, de egy nagy győzelemből jön a csapat, egy valljuk be, nem túl erős (egész pontosan nem túl egészséges) alakulat jön velünk szembe. Not so fun fact, mióta Marrone országos haverja, BoB a Texans HC-je a Jags egyszer verte meg a Houstont. Most az 1. fordulóban. Tehát tudnak ők borsot törni az orrunk alá, és láttuk tavaly a Jags- Titans meccset karácsonykor. Nem hiszem, hogy előfordulna ugyanez az eset, de vegyünk komolyan a Texanst, és az már fél siker lehet.
2. Keep the spirit alive! Már Bortlesre gondolok ez alatt, amit az elmúlt 2 héten bemutatott, nemhogy elhalkította a "szabaduljunk már meg tőle" hangokat, de már egyesek szerződéshosszabbításról (ja és Superbowlról) beszélnek vele kapcsolatban. Fournette hiányzik, plusz a Texans is mintha a passz ellen lenne sebezhetőbb. Lehetne ez pl. DeDe Westbrook breakout meccse is. Akkor talán megtanulják egyesek végre helyesen is kiejteni a nevét...
3. Védd le a nagy playeket! A Jags 6 hosszú TD-t nyelt be az elmúlt 3 meccsen. Ez nem fér bele egy olyan csapatrésznél, aki a liga legjobbjának tartja magát. Az amúgy tényleg ligaelit secondarynk hozzon le egy TÖKÉLETES meccset végre. Ramsey pedig remélem még mindig emlékszik miket írogatott vele kapcsolatban DeAndre Hopkins az offseason alatt!
4. Fogd meg Clowneyt. Cam Robinson első meccsén non faktorrá tette a Texans egykori 1/1-esét. Azóta sok minden változott. Cam megsérült(bár múlt héten végre biztatóan játszott), míg a túloldalon kvázi Clowney lett az egyszemélyes védelem, és felnőtt ehhez a feladathoz. Ha Clowneyt ki tudjuk kapcsolni úgy, mint az 1. meccsen Bortles zsinórban 3 héten keresztól lehet a liga legjobb passer ratingjének a tulajdonosa. Szóval csak ennyi múlik a kikapcsolásán.Nem mellesleg, ha ma sem sackelik Bortlest, akkor ez a nem túl jónak(?) tartott támadófal olyat tenne, ami sohasem sikerült még a Jaguarsnak, lehozni 5 meccset engedett sack nélkül!
5. WIN AND IN! 10 éve várnak a Jaguars szurkolói a playoff szereplésre. Most a papíron hátralévő leggyengébb ellenfél ellen, otthon egy győzelemmel ezt be is biztosíthatnák a srácok. Nem tudni, lesz-e még a szezonban hazai meccsünk (sanszosan igen), de nem lenne baj,ha egy héttel korábban jönne a karácsony Jacksonvillebe és sikerülne visszatérni a rájátszásba egy évtized után. Arról nem is beszélve, hogy 1. páratlan hét van és 2. még mindig elérhető az 1. körös bye is, szóval van miért teperni.
A tét miatt nem trap game (az majd a jövő heti lesz), és szvsz Marrone jó munkát végzett azzal, hogy egyfolytában sulykolta a héten mindenkinek, hogy ne nézzen senki nagyon előre, mindig az aktuális feladat lebegjen mindenki szeme előtt. Ha ez a mentalitás átragad a játékosaira is, akkor nem lehet gond a győzelem. És ha megint jó napot fogunk ki, akkor akár jöhet a 8. páratlan heti nagy arányú, nagy győzelem is. Ami "mellesleg" playoffot érne nekünk. Jöjjön el ma a karácsony!
Go Jags!
több mint 8 éve
twitter.com/MikeClayNFL/status/941874655119409153Nem is tűnik rookienak az első 4 meccsén.
Tony Adams
Vagyis idén kell SB-t nyerni, amikor még ilyen szépen egyben van a csapat - adja magát.Őszintén megvallom, lassan már én is kezdek hinni ebben.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Vagyis idén kell SB-t nyerni, amikor még ilyen szépen egyben van a csapat - adja magát.Ugyan, rajta kivül mindenki itt lesz szerintem jövőre aki fontos, meg összehoznak megint egy pofás draftot, aztán lehet duplázni.
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Vagyis idén kell SB-t nyerni, amikor még ilyen szépen egyben van a csapat - adja magát.
több mint 8 éve
Fournette pihenjen csak, szerintem a WR corp is elmegy, legalabbis ps-bol sem lennenk elorebb senkivel. Colvinnal kapcsolatban egyet kell ertsek, abba meg belegondolni is nehez, Ramsey mennyit fog keresni - de persze meg kell tartani.
több mint 8 éve
Fournette nem edzett ma, kérdéses a játéka a Texans ellen. Pinkard és Hurns biztos kihagyják a vasárnapot, de nem valószínű, hogy WR.-t hívnánk fel a practice squadból, mert Marrone teljesen nyugodtan neki mer menni a meccsnek a Lee, Cole, Westbrook, Mickens WR 4-essel... Ha már Jaydon F. Mickens, az megvan, hogy a srác nem olyan rég, még a kocsijában aludt, és nem azért mint tavaly Denard(Sidenote: Shoelace hogy eltűnt már az NFL radarjáról...)?
jacksonville.com/sports/jaguars/2017-12-15/jaydon-mickens-went-living-his-car-starring-punt-returns-jaguars
most már “best trio” 😊 kíváncsi leszek mi lesz Colvinnal.Hát, hacsak nem lesz iránta nagy kereslet(kétlem), vagy nem ír alá diszkont áron (nem hiszem, hogy ez lesz a helyzet, mert az ACL szakadás miatt rohadt sok pénzt bukott a drafton, amit most pótolna), akkor nem fog sajnos itt maradni jövőre. A-Rob megtartása, meg a QB kérdés miatt(ha Blake így játszik a hátralévő meccsek többségén, mint az elmúlt 2 meccsen, tovább, lehet jövőre 19 milliát fog keresni itt, kvázi "prove it" dealként, olcsóbban nem hiszem hogy megússzuk a QB posztot, mert nem hinném, hogy 1. első körös rookie kezdő QB-val menne neki az FO a jövő évi szezonnak) nem lesz nagyon rá sajnos $. Pedig jó lenen egybe tartani ezt az ötöst. De talán egy megbízható nickel cornert azért lehet a drafton szerezni a középső körökben.
instagram.com/p/BcsyT1tHbLT/
winston
Arról nem is beszélve, hogy lassan el kell kezdeni spórolni Ramsey kolosszális valamint Yannick elég húzós új szerződésére is...
több mint 8 éve
most már “best trio” 😊 kíváncsi leszek mi lesz Colvinnal.instagram.com/p/BcsyT1tHbLT/
több mint 8 éve
AJ megadja a választ a kérdésedre 0:45 körül:Amúgy ma elgondolkodtam, az idei formát elnézve ki a jobb CB - Bouye vagy Ramsey? Mert Ramsey a tehetségesebb játékos, de Bouye áll több pickkel és rá dobálnak a legrosszabb passer ratinggel a QB-k.Idén mindenképpen, bőven bentvannak a TOP 5-ben mindketten.
Remélem nem tűnik homerségnek, de mind a 2 CB-nknek nem csak a Pro Bowl keret tagság járna, de idén szerintem mindkettőjüknek az All-Pro státusz is. Erről kinek mi a véleménye?
iktriad
winston
youtu.be/POcPgCMwYGE
több mint 8 éve
Jaydon K. | (K=Kibaszott) | Mickens lett megint a hét AFC ST játékosa. twitter.com/RLiuNFL/status/940955057767542784
Akkor volt a múltkor is a hét special teamere, mikor a teal mez volt rajta. 😊
több mint 8 éve
Ha ezt augusztus végén írja le valaki elmegyógyintézetbe küldték volna kivizsgálásra. Most ott tartunk, hogy azt kell mondjam, igaz a felvetés (főleg ha úgy játszik, mint az elmúlt 2 héten)www.bigcatcountry.com/2017/12/13/16771658/blake-bortles-is-the-one-player-the-jaguars-cannot-afford-to-lose
Ha netán ilyen jó formában fejezi be az évet, akkor azt mondom, jövőre kapja meg azt a 5. éves szerződéses pénzt, ami jár neki kvázi "prove it" jelleggel, és ha ott is többnyire jól játszik, akkor jöhet a hosszú távú szerződés. És biztos, ami biztos draftoljjunk egy a QB-t a 2. napon, vagy legkésőbb Coughlin QB money körében, a 4.-ben.
Bepróbálkoztunk Kenny Brittnél, de végül a Patsbe ment. Majd RamBo ráébreszti, hogy mekkora hibát követettet el, ha netán a 2 csapat összefut januárban.
twitter.com/BenVolin/status/941019566146248705
Arról mér nem is beszélve, hogy én imádom a Lee-Westbrook-Cole-Mickens WR sorunkat. És ehhez nemsokára csatlakozik Hurns is remélhetőleg,
És újabb jel, hogy hatalmas kincset hoztunk el tavaly a 3. körben.
twitter.com/MattHoffmanNFL/status/940722376567902208
Ha így megy tovább Yannick nagyon gazdag ember lesz 2 év múlva, remélhetőleg nálunk. Már csak azért is, mert Fowler megint kezd eltünedezni sajna az utóbbi hetekben...
több mint 8 éve
Telvin kijött az agyrázkódás programból (átadta a kilincset Larry Pinkardnak) szóval vasárnap újra bevethető lesz. Pinkardon kivűl Fournette, Hurns és Cam Robisnon nem edzett ma. Fournettenek quad sérülése van.Hivatalosan telt ház volt, nem hivatalosan kb. 95%, ami Jacksonfalván nagyon jó arány. Jó lenne, ha a Houston ellen is legalább ennyire megtelne a stadion.papíron, a felső karéjon azért le tudtunk volna ülni, viszonylag simán... 😊nem voltunk híresek a telt házas meccsekről, de úgy láttam, ahogy az eredmények jönnek, úgy telik a lelátó is, érdekességképpen van arra valami kimutatás, hogy hány %-osan mennek a hazai meccsek?www.espn.com/nfl/attendance
Stoki
de ezeket általában erősen kozmetikázzák, ahol kell, a Seattle ellen papíron telt ház volt
baggio
Stoki
Na takarjatok be...Players' safety my ass.... Greg Schiano döntött erről, vagy mi a tököm?
www.bigcatcountry.com/2017/12/13/16771708/michael-bennett-suspension-nfl-ruling-jaguars-seahawks
Maka