Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 274 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Játék - Itt van 2 QB statja az első 58 meccsük után, amin kezdtek. Ki kicsoda a kettőből?

QB A: 62% passz pontosság , 12,127 yard 79 TD, 53 INT
QB B: 59% passz pontosság , 14,388 yard 88 TD, 55 INT

Az egyik QB nyilván Bortles, de ki a másik és melyik QB Blake a kettő közül?*

*
| A megfejtés:
QB A Drew Brees
QB B Blake Bortles
Holy shit!
|

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Keelan Cole állejttően magas értékkel bekerült a PFF-nél a hét csapatába.

iktriad
Tudom, ez nem valami mérvadó, de Maddenben Bortles van a hét csapatában mint QB. Nem mostanában volt ilyen, hehe. Cole is bent van a csapatban.
winston
És meg is érdemelné. Bradynek ott volt Gronk és Cooks. Bortlesnek meg 3 rookie, abból az egyiknek 1 elkapása volt a meccs előtt.
iktriad
Én Foles-t tettem volna be, de Blake és Brady is jó választás persze.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 274 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
Tudom, ez nem valami mérvadó, de Maddenben Bortles van a hét csapatában mint QB. Nem mostanában volt ilyen, hehe. Cole is bent van a csapatban.
winston
És meg is érdemelné. Bradynek ott volt Gronk és Cooks. Bortlesnek meg 3 rookie, abból az egyiknek 1 elkapása volt a meccs előtt.

több mint 8 éve

iktriad
több mint 8 éve
Tegnap láttam az utolsó két forduló TV-s közvetítés listáját... be kellett jutnunk a PO-ba, hogy lássuk a csapatot, vicc....
Stoki
Az utolsó hét még nincs meg, azt nehezen láthattad.

Nyilván nem jött jól, hogy nem volt extrém a menetrendünk, de amikor potens csapat ellen játszottunk, akkor mindig volt jobb meccs. Ha számít még a Titans elleni meccsünk, akkor az Sport TV-s lesz.
Maka
A Titansnek mindenképpen fog számítani, akármi történik a héten, remélem nekünk már nem, vagy ha igen max. csak azért mert 1. körös bye múlik rajta... 😊
több mint 8 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 787
Tegnap láttam az utolsó két forduló TV-s közvetítés listáját... be kellett jutnunk a PO-ba, hogy lássuk a csapatot, vicc....
Stoki
Az utolsó hét még nincs meg, azt nehezen láthattad.

Nyilván nem jött jól, hogy nem volt extrém a menetrendünk, de amikor potens csapat ellen játszottunk, akkor mindig volt jobb meccs. Ha számít még a Titans elleni meccsünk, akkor az Sport TV-s lesz.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve

Még egy cikk tőlük a Jags playoffba jutásának fő elősegítőitől.
 www.profootballfocus.com/news/pro-the-players-driving-the-jaguars-playoff-push
Chris Collinsworth, a suskát rakd az asztalomra a reklámért! 😊

Ahhoz képest, hogy a 2. legtöbb pontot szereztük az AFC-ben talán becsúszhatott volna az O-ból is valaki a Pro Bowl-ra, mindazonáltal bízom benne, hogy egy Jax-es sem fog szerepelni ezen a nemes eseményen! 😊
Stoki
Bohanon szvsz ott lehet(főleg ha posztján bekerült Develin bejut a Superbowlba a Patsszel) és esetleg Fournette, ha eléri az 1000 yardot és ha lesz 1-2 playoff W-nk, és ott jól játszik, akkor Bortles (ez a forgatókönyv ugyanúgy igaz lehet Fournettere is).
Az, hogy Telvin nem fért be, az szerintem nagyobb gáz. De ő, Gipson és Yannick is jó eséllyel pályázik a bekerülésre.

Mellesleg Ramsey, Bouye és Calais kezdőként lehet ott Orlandoban.
Stoki
Galuska még nem írta ki az utolsó forduló közvetítéseit, már csak azért sem, mert az még igencsak képlékeny, mert azt az NFL majd kedden flexálhat meccseket. A Titans - Jags képernyőre kerülésére szerintem továbbra nagyon jó esély van(a Titansnek a playoff múlhat azon a meccsen egy playoffba már bekerült ellenfél ellen). A mienken kívül csak a Falcons -Panthers és az Eagles- Cowboys kerülhet szóba, esetleg még a Chargers- Raiders. Szerintem valamelyiket a 2 NFC meccsből teszik majd SNF-re, a mienket meg 4 órásra. Problem solved.
Vagy, ha netán (de ezt nem szeretném), mi kikapunk a 49ers-től és Mularkeyék megverik a Ramst, akkor AFC South csoportdöntő lesz a Titans-Jags és akkor 50% az esély hogy a mienk lesz a a szezon utolsó meccse idén. de ha nem, a 4 órás kezdés ebben az esetben szerintem szinte 100%.

több mint 8 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
több mint 8 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Ahhoz képest, hogy a 2. legtöbb pontot szereztük az AFC-ben talán becsúszhatott volna az O-ból is valaki a Pro Bowl-ra, mindazonáltal bízom benne, hogy egy Jax-es sem fog szerepelni ezen a nemes eseményen! 😊
több mint 8 éve
A, J. Bouye reakciója a Pro Bowlba kerülésről ("Örülök, hogy kiválasztottak, de szeretnék inkább a Superbowlba jutni. Jalen is így van ezzel." IMÁDOM EZEKET A FASZIKAT! 😊 😊 😊 )
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Jacksonville-Jaguars-corner-back-AJ-Bouye-reacts-to-his-first-Pro-Bowl-selection/4ecaad98-7f57-4e67-9a38-602f575b1e23

Eheti nagyon ajánlott O & O

A tartalomból:
Playoffs baby!
A Steelers - Pats meccs hatásai a Jagsre
WR elmélkedés, Quo vadis Allen Hurns?
49ers előretekintő
Beszélgetés Bortles jövőjéről. Hirtelen a Jags nagyon okosnak látszik, hogy lehívta az 5. éves opciót tavasszal.

ESPN cikk Blake Bortles jövőjéről (3 opciót kínálnak fel benen)
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F1218%2Fr304239_1296x729_16-9.jpg
Three offseason options for suddenly dominant Blake Bortles
Blake Bortles is the NFL's best quarterback this season -- in December. Seriously. That means the Jaguars have an interesting decision to make this offseason. Plus, more lessons from Week 15.

Szerintem a legbölcsebb a Jags részéről, ha a 19 milliós 5. év kvázi "prove it" legyen Blakenek. Biztos, hogy el is fogadja, elvégre tavasszal még ő maga is azt mondta, hogy úgyse fogja ezt a pénzt. Most úgy tűnik, hogy simán.

A Texans verésről készült egyedi anyag. (nagyon ajánlott cucc - és most a linket sem szúrtam el. 😊 )
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Sounds-of-the-Game-Houston-Texans/6041a54e-9bed-4838-bd0f-8b0ec70802a6

több mint 8 éve
4 Pro Bowlerünk van, mind védő (mi adjuk a legtöbb védőt a keretbe)
Calais Campbell
Malik Jackson
Jalen Ramsey
A. J. Bouye
Yannick nem túl boldog (bár szerintem a sok lemondás miatt ő is bekerülhet Telvinnel egyetemben*)
 twitter.com/YannGetSacks91/status/943302582470172672
| *Már ha nem kell nekik is lemondaniuk a dolgot, mert jelenésük lenne Minneapolisban 1 héttel később.... 😊 |

több mint 8 éve
Utánanéztem, 2005. január 2.-án, tehát majdnem 13 éve nyertünk utoljára a West Coaston a Raiders ellen 13-7-re(és köszönhetően a múlt héten emlegetett Texans W-nek maradtuk le 9-7-el a rájátszásról). Ideje lenne megint nyerni egyet arrafelé, nem gondoljátok? 😊

Egy kis betekintés arról, hogy milyen a hangulat vasárnap óta River Cityben(meg visszatekintés a Texans meccsre).
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/All-Access-Paul-Posluszny/b9a88e11-7977-4fc8-b3e5-f70416e20d92
Amúgy az megvan, hogy pont 1 éve, szintén egy Texans meccs után (amit a régi mentalitású Jagsnek sikerült elbalfazkodnia) köszöntük meg Gus munkáját, és került Marrone a csapat élére? Azóta 16 meccsen 11-szer nyertünk(Gusszal 62 meccsen 14-szer...). #coachingmatters

több mint 8 éve
szerintem amúgy Jax-Rams döntő lesz és Myles Jack Gurley-n végzett egész pályás fumble returnjével fogja megnyerni a meccset a jax
na de ne szaladjunk ennyire előre, lehet hogy az Eagles kiveri a Ramset, és akkor minden hiába, mert az Eaglesben csak egy Todd van/volt/lesz és az nem Gurley : (
eaglesmcnabb
Tudom ki örülne ennek a legjobban. MJD. Ő a Rams meccsein a color analyst. Tegnap a Jaguars Todayben felhívták Mike Dempseyék, és MJD azt mondta, hogy szerinte ez több, mint lehetséges. (micsoda line-up, Garrard és Fredie T is elökerült tegnap + Malik Jackson)

több mint 8 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 775 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jax-Rams nem lesz. Talan csak en vagyok paranoias, de a Patriots first seed egyenlo a Pats AFC cimmel.

Mindazonaltal oromteli, hogy a Jax bejutott. Bortlesre azert meg mindig nem fogadnek.
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 822 — je suis poloska
szerintem amúgy Jax-Rams döntő lesz és Myles Jack Gurley-n végzett egész pályás fumble returnjével fogja megnyerni a meccset a jax
na de ne szaladjunk ennyire előre, lehet hogy az Eagles kiveri a Ramset, és akkor minden hiába, mert az Eaglesben csak egy Todd van/volt/lesz és az nem Gurley : (

Szerkesztette: eaglesmcnabb

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Jalen bemikrofonozva.

+ A végén különösen tetszik, amikor garbage timeban be akar menni játszani, meg az is, ahogy Wash kezeli.

Szerkesztette: winston
több mint 8 éve
Holy Faken Shit
 twitter.com/AdamSchefter/status/942872318807826432
több mint 8 éve
Ha már rájátszásban vagyokvagyunk - Top 5 Jaguars playoff pillanat(remélem januárban lesz olyan esemény(=W), amely kiszorít 1 vagy 2 meccset innen). A 2.-nál Sexton és Al Michaels szavaira máig jól emlékeszem.
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Top-5-Playoff-Moments-Jaguars/d3a8b25f-f718-4e3f-a071-1f39c9fb0735

Halloran körülnézett a többi lehetséges AFC playoff résztvevőre, és okokat kereset, hogy kitől van és miért tartani vagy nem tartani.
 jacksonville.com/sports/jaguars/2017-12-18/hungrynot-content-jaguars-should-enter-afc-playoffs-confident

Steve Wyche a Jags és a Rams főnixszerű feltámadásáról beszél ebben a jegyzetben.
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Wyches-World-How-the-Los-Angeles-Rams-Jacksonville-Jaguars-went-from-punch-lines-to-postseason-contenders/0a70479b-3932-474a-98f7-d2939a9ca489
A Rams eléggé feljött ránk sackekben - jó volna megtartani az 1. helyünket bekapott pontokban, sackekben és labdaszerzésekben a hátralévő 2 meccset, és ezzel történelmet csinálni.

Amúgy a 49ers a túra és Jimmy G mellett ad még egy problémát(?) a Jagsnek. A DC-jük ugyebár az a Robert Saleh, aki tavalyig itt volt LB coach, tehát ismeri a D-nket(főleg az LB-inket) és persze Bortlest is. Érdekes teszt lesz ez ebből a szempontból.

Ma végre volt időm visszanézni a meccs highlightjait Bortles munkáját figyelve.
Az elmúlt három hetet összegezve:
1. a döntései kiválóak, eldobja a labdát, amikor kell
2. bár a lábmunkája és a technikája még mindig öhm, problémás, a pontossága elképesztő
3. mióta az nfl-be került, minden normális DC tudja, hogy Bortles nem tud játszani cover 3 ellen. Tessék megnézni, hogy milyen crossing routokat dobott meg ebben a hónapban #5.R
 www.youtube.com/watch?v=niXIMgzebbs

Érdemes összevetni két playt: 1:35-től és 4:00.

Nyilván a védelemben is van némi különbség, de viszont koordinátorok munkáját elég jól bemutatja a két snitt.
phylos
Nem tudom mi kattant be nála 3 hete, de remélem úgy is marad februárig vagy még tovább. 😊

több mint 8 éve
tegnap vettem a kisfiamnak egy kinder tojást, kibontottuk, és mi volt benne? egy jaguár...nincsenek véletlenek 😊
(képet is akartam feltenni, de hülye vagyok hozzá 😊 )
több mint 8 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 217 — Duvááááál
Ma végre volt időm visszanézni a meccs highlightjait Bortles munkáját figyelve.
Az elmúlt három hetet összegezve:
1. a döntései kiválóak, eldobja a labdát, amikor kell
2. bár a lábmunkája és a technikája még mindig öhm, problémás, a pontossága elképesztő
3. mióta az nfl-be került, minden normális DC tudja, hogy Bortles nem tud játszani cover 3 ellen. Tessék megnézni, hogy milyen crossing routokat dobott meg ebben a hónapban #5.
 www.youtube.com/watch?v=niXIMgzebbs

Érdemes összevetni két playt: 1:35-től és 4:00.

Nyilván a védelemben is van némi különbség, de viszont koordinátorok munkáját elég jól bemutatja a két snitt.

Made... Laid... Paid
több mint 8 éve
Marqise legkésőbb a playoffra visszatér, lehet hamarabb (de ez azt suggalja, hogy most vasárnap nem lesz. Mehet a Catsign Hurnsnek, hogy lépjen akcióba!)
 twitter.com/RapSheet/status/942812731111038977

5 jaguár, aki kitűnt vasárnap a BCC szerint
 www.bigcatcountry.com/2017/12/18/16791114/5-jaguars-players-who-stood-out-in-texans

És 10 észrevétel Hallorantől szintén vasárnapról.
 jacksonville.com/sports/jaguars/2017-12-18/jaguars-takeaways-bortles-makes-texans-pay-blitzes

Ha nincs Fournette, nem annyira kiszámítható a playcalling, ami Blakenek nem jön rosszul.iktriad
Ez meglep, bár látom, hogy a statisztika ezt igazolja. De én azt gondolnám, hogy ha nincs Fournette, kevésbé tömik a boxot és jobban figyelnek a passzra. Az is közrejátszhat, hogy eddig kevésbé figyeltek a passzra, és kevésbé készültek Blake "szőnyegbombázására".
winston
Eddig az volt a terv, hogy elvesszük a Jags futását, és verjen meg minket Bortles. Az utóbbi hetekben azonban fordult a kocka. Mondjuk erős secondaryk ellen kiván csi vagyok mit tudna ez a mostani, magabiztos Blake.
több mint 8 éve
Ha nincs Fournette, nem annyira kiszámítható a playcalling, ami Blakenek nem jön rosszul.iktriad
Ez meglep, bár látom, hogy a statisztika ezt igazolja. De én azt gondolnám, hogy ha nincs Fournette, kevésbé tömik a boxot és jobban figyelnek a passzra. Az is közrejátszhat, hogy eddig kevésbé figyeltek a passzra, és kevésbé készültek Blake "szőnyegbombázására".
több mint 8 éve
Fournette hiányzott tegnap. Ivory és Yeldon is szituációs futó sajnos, egy komolyabb meccsen szívtunk volna a futójátékkal.
Maka
Well.

Jaguars, 2017:

With Leonard Fournette: 7-4, 25.4 points per game, 147 rushing yards per game

Without Leonard Fournette: 3-0, 31.7 points per game, 158 rushing yards per game
Maka
Ha nincs Fournette, nem annyira kiszámítható a playcalling, ami Blakenek nem jön rosszul. Lásd még:
 twitter.com/PriscoCBS/status/942769427610832897
 twitter.com/PriscoCBS/status/942769642199756800
Plusz a Jags ellenfelei, mikor Fournette nem volt - nincs köztük sok playoff csapat és mindegyikre páratlan héten került sor. 😊 :
Colts idegenben (27-0)
Bengals otthon (23-7)
Texans otthon(45-7)
Ez milyen cím már, te jó ég.
" A Jaguars verhetetlennek tűnik, hála Blake Bortlesnek" És ezt a cikket ráadásul nagy kritikusa, a Varjú jegyzi. Wow.
 www.bigcatcountry.com/2017/12/18/16789794/jaguars-look-unbeatable-thanks-to-blake-bortles
Hogy mást nem mondjak, már a PFF-nél is bezöldült Blake idei player ratingje. :o

több mint 8 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 787
Fournette hiányzott tegnap. Ivory és Yeldon is szituációs futó sajnos, egy komolyabb meccsen szívtunk volna a futójátékkal.
Maka
Well.

Jaguars, 2017:

With Leonard Fournette: 7-4, 25.4 points per game, 147 rushing yards per game

Without Leonard Fournette: 3-0, 31.7 points per game, 158 rushing yards per game

you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
Gratulálok srácok a PO-hoz! Jets szurkoló révén mindig is szerettem az erős védelmekkel rendelkező csapatokat, és ez a Jags brutális! Nagyon emlékeztet engem a 2010-11 es Jetsre, bár valljuk be azért ez a Jags még annál is jobb, illetve nagyon jó kezekben van az edzői stáb révén. Mindenképpen nektek szurkolok a PO-ban! 😊
Apex
És ne feledd, ti ezt a Jags megvertétek idén. Köszi a méltató szavakat!