Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 758 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gratulálok, óriásit játszott a Jags! Bárcsak a Patset is elkapnátok, de hát úgyse😊
zavi27
Soha ne mond, hogy soha. Coughlin már kétszer megverte őket a giants élén, hasonló D-vel.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 821 — Amerikai sportok rajongója
Gratulálok, óriásit játszott a Jags! Bárcsak a Patset is elkapnátok, de hát úgyse😊

Szerkesztette: zavi27
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 758 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A nap statja? Wow.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Calais classy, Dareus nem annyira.
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 229 — Steelers fan
csak már unom, hogy mi vagyunk mindig za ilyen meccsek szopóágán😊
kishaszi
LOL
MacPhisto
Tebow és az egyesek által lesajnált Broncos, most Bortles és az egyesek által lesajnált Jags.. Soroljam még LOLMac?
Nem, kurvára nem érdekel a Staffordos nyűgöd.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Gratula srácok! Most már daráljátok be Bradyéket is!
garrett27
Igyekszünk.

LOOOOOOOOL
https://abs.twimg.com/rweb/ssr/default/v2/og/image.png
több mint 8 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Gratula srácok! Most már daráljátok be Bradyéket is!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 8 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 997 — Detroit vs. everybody
csak már unom, hogy mi vagyunk mindig za ilyen meccsek szopóágán😊
kishaszi
LOL

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 8 éve
harras Arizona Cardinals 523
Ma este buli lesz Jacksonfalván!
 twitter.com/Tdickman89/status/952657404264636419
iktriad
Majd valahonnan előkeresem miket küldtek be a rajongók csapat címére, mikor megkérdezte a management a szurkolókat, hogy mit várnak a szezontól. Volt ott magát elsíró kisgyerek, ön orrba rúgás, égő hídról leugráló emberek.....
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 229 — #NoStress
Az megvan, hogy idén már vertük egyszer a Patriots-t is. Előszezon meccs volt, de a W az W. 😊
iktriad
Idén biztosan nem 😊
Tavaly igen, de most lehet, hogy lesz Brady és Gronk is 😊)
Wyatt
A labdák legyenek felfújva ám!
iktriad
Falabda lesz.

cdn1.bigcommerce.com/server1000/d5a05/products/31/images/128/football-01__35755.1313352039.420.420.jpg?c=2

több mint 8 éve
Mondtam hogy Bortles amikor kell akkor behúzza, én végig nyugodt voltam...
harras
Hát akkor vagy nagyon jó idegeid vannak, vagy csak simán a jövőbe látsz, ha az utóbbi, tudsz mondani nekem 5 számot 1-től 90-ig? 😀
Stoki
Nyilván izgultam mivel nem olyan kevés pénzem múlt rajta..... Azt tényleg mondtam a héten, nem Bortles lesz a banánhéj. Már mint JAX szempontból.
több mint 8 éve
Az megvan, hogy idén már vertük egyszer a Patriots-t is. Előszezon meccs volt, de a W az W. 😊
iktriad
Idén biztosan nem 😊
Wyatt
A labdák legyenek felfújva ám!
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 229 — Steelers fan
Amellett se menjünk el, hogy Maka (szerintem egész jól) leközvetítette az évezzred eddigi legnagyobb Jaguars W-jét. 😊
iktriad
Ez olyan nagy dolog? Jól közvetít, papírforma. Ricsinek ez évekbe tellett..

Amúgy grat a Jaxnek, főleg az O-séma összeállítóinak. Nagyon nem lepődtem meg, csak már unom, hogy mi vagyunk mindig za ilyen meccsek szopóágán😊 Jó éjt, meg persze sok sikert a továbbiakra!
kishaszi
fontos megjegyezni hogy jó volt mert azért követőben eléggé durván lehúzták páran elfogultság miatt szerintem teljesen indokolatlanul ...
yooker
2-en kb.
Többen megvédtük Steelers oldalról.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
iktriad
Idén biztosan nem 😊

több mint 8 éve
ULTIMATE SWAG

Erre reagálva.

És soha ne felejtsük el honnan jöttünk.

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Ma este buli lesz Jacksonfalván!
több mint 8 éve
Willis Jacksonville Jaguars 779 — Cornerback fan
több mint 8 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
harras
Hát akkor vagy nagyon jó idegeid vannak, vagy csak simán a jövőbe látsz, ha az utóbbi, tudsz mondani nekem 5 számot 1-től 90-ig? 😀
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Az megvan, hogy idén már vertük egyszer a Patriots-t is. Előszszon meccs volt, de a W az W. 😊
iktriad
Igen, akkor említettem, hogy megvertük a két SB résztvevőt, és hogy jó szezonunk lesz 😛
Willis
Tudtommal a Cleveland mind a négy előszezonmeccsét nyerte 😊.
több mint 8 éve
Olyan feszültség van még bennem mindig, hogy nem tudom hogy lesz ebből alvás, pedig gyorsan itt a reggel6!
Stoki
Egy cipőben járunk. Nekem is dolgoznom kell, mert a kollegámank dolga van (egyébként itthon lennék
több mint 8 éve
Amellett se menjünk el, hogy Maka (szerintem egész jól) leközvetítette az évezzred eddigi legnagyobb Jaguars W-jét. 😊
iktriad

Amúgy grat a Jaxnek, főleg az O-séma összeállítóinak. Nagyon nem lepődtem meg, csak már unom, hogy mi vagyunk mindig za ilyen meccsek szopóágán😊 Jó éjt, meg persze sok sikert a továbbiakra!
kishaszi
fontos megjegyezni hogy jó volt mert azért követőben eléggé durván lehúzták páran elfogultság miatt szerintem teljesen indokolatlanul ...
yooker
Sose volt gondom vele most viszont egyszer összeomlottnak titulálta a JAX-et és megállíthatatlannak a Steelers-t. Nem tudtam hogy JAX szurkoló, ebből nem is jöttem volna rá....
több mint 8 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Olyan feszültség van még bennem mindig, hogy nem tudom hogy lesz ebből alvás, pedig gyorsan itt a reggel6!
több mint 8 éve
Maka mezének tulajdonosa a W-ről.

THIS!
 twitter.com/AlyssaLang/status/952662345951653888

LOL
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 492 — Expect the Best !
iktriad

kishaszi
több mint 8 éve
UNREAL