Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 8 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 332 — Chalk Dawk fan
Az AFC Southban az egy csapatra jutó ex-Mars Hill játékosok száma ezzel 0,5-re nőtt

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött még egy FB Fournettenek a végére, Marquez Williams. Végzős évében a Miamira járt, ellőtte 3 évig a Mars Hill Collegera járt.

Myrick meg annyira meg volt hatódva, hogy nem lett UDFA, hogy végigbőgte a conference callját (is). 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 270 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Most már 2 Jalen nevű CB-nk van, Myrick Minnesotából került hozzánk. 4.28-at futott a combineon.

több mint 8 éve
Sokakról raknak össze highlight videókat. Blair Brown inkább csinált magáról egyet (ez az ő youtube csatornája is egyben)
 www.youtube.com/watch?v=qEt1mxYQ37g

Ez nem rossz:
 twitter.com/zjwhitman/status/838841338154012672
Ez se:
 twitter.com/MattHoffmanNFL/status/858411429245968384

DeDe Westbrook esetében már nincs ennyi jó dolog. Ha a GM a draftolás után annyit mond, hogy nincs lehetőséged hibázni a pályán kívül, az már teljesítmény:..
 twitter.com/JohnOehser/status/858357649246740480

Állítólag akkora gyökér, hogy kibaszták egy 15 perces interjúról(!) a combinen-on, bár ezt ma tagadta. Egy AFC scout csak annyit mondott róla, hogy "degenerált"...
 www.bigcatcountry.com/2017/4/29/15485394/nfl-scouts-are-airing-their-dirty-laundry-about-dede-westbrook
Szóval hozzá képest Blackmon, Reggie Williams és Matt Jones mind kisangyaloknak tűnnek. Sütipogácsa...

több mint 8 éve
npetiii Jacksonville Jaguars 374 — Jaguars fan
Két poszt van, ahova nem draftoltam volna idén, mert szerintem a többi poszthoz képest jól állunk. Az egyik a wr a másik az lb. Az elmúlt években mindig bizakodó voltam a draftunk után és mindig szarok voltunk. Most nem örülök, úgyhogy tuti jók leszünk.

több mint 8 éve
Na itt vagyok. Az 5. körben Blair Brown érkezett az Ohioról. Weakside LB 128 szerelése volt és a combinenon ő volt az 5. leggyorsabb LB 4. 65-el.

Látom ma a Jaguars-nál sokat hallgatták a War Roomban az "add ide a DeDe-t".

Ja, Smooth vissza fog hízni 270 fontra és Calais cseréje lesz majd a tervek szerint.

több mint 8 éve
wide receiver... hurrá, hiányposzt volt..
Dede Westbrookkal amúgy semmi gondom, jó pick itt.
npetiii
"3-szor tartoztatták már le, 2-szer családon belüli erőszak miatt a gyerekei anyja ellen."

semmi gond vele
Húsrágó
A játékára gondoltam, erről nem tudtam. Így még örömtelibb ez a pick...

több mint 8 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 787
npetiii
"3-szor tartoztatták már le, 2-szer családon belüli erőszak miatt a gyerekei anyja ellen."

semmi gond vele
Húsrágó
Tovább kell vinni a Jags hagyományokat, miszerint ha elkapót húzol, az legalább egyszer börtönbe kerüljön a karrierje alatt.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 074 — Jaguars fan
npetiii

semmi gond vele
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Nem igazán tetszik eddig a draftunk, de remélem rám cáfolnak majd a srácok. Fournette-tel semmi gondom azt leszámítva, hogy szerintem nem illik a rendszerünkbe, és a büdös életbe nem vinnék futót 1/4-en. Mondjuk szerencsére nincs másik túlfizetett RB a csapatban, így nem kerül sokba ez a poszt 2017-ben. Oh wait... Cam Robinson szimplán nem tetszik, nem látom benne, hogy beválna az NFL-ben, remélem a szememre lehet majd vetni ezt később. Nyilván Forrest Lampet vittem volna helyette, no question. Smootról nem tudok semmit, remélem Ngakoue 2.0.
A negyedik körben továbbra is masszívan kitartok Nathan Peterman mellett, de mivel sajnos őt nem fogjuk draftolni, így legyen mondjuk Jake Butt - TE.

Szerkesztette: npetiii

több mint 8 éve
m-bryo Jacksonville Jaguars 1 017 — Jaguars fan
Hát nekem addig örömöm nemnagyon akadt a választásokban...
több mint 8 éve
És ha továbbra is az én kedvem szerint zajlanak a dolgok, akkor ez az ábrázat, idén már Jacksonville-ben rémisztget:

azaz Isaac Asiata
több mint 8 éve
Robinson draft: IMÁDOM EZT A VÁLASZTÁS!!!!

Amúgy a FO olyan az idei drafton, mintha direkt a kedvemre akarnának tenni! Meg vagyok hatva! Én már ugye az első skippelt aktivitás utána elcseréltem volna Albertet Friscoba és most tényleg meglépték, amit kell: hozták a helyére a szomorú szemű OT-t, aminek gecire örülök.

Nincs itt laca-faca, nincs tutujgatás. Idejöttél, aláírtál: akkor dolgozzál! És lehetsz akármekkora név, egy szélesre tárt ajtón távozhatsz, ha puffogsz a pénz miatt (ami amúgy elég jó Albert esetében). Ez a választás volt az a kemény és határozott iránymutatás, ami kétségek nélkül megmutatja az összes játékosnak, hogy min van a hangsúly mostantól Jacksonville-ben! Kerüljön bármennyibe is (jó draft hely), de nincs több fizetett nyaralás, munka van, meló van, pihizgetek otthon hátha kapok még 1-2 millát viszont nincsen!

És ennek a hozzáállásnak a napi gyakorlatba való demonstrációja már önmagában is megér egy 2/2-t, Robinson már csak ajándék mellé. Higgyétek el, hogy a későbbiekben ez nagyon kifizetődő lesz. Alberttel lezajlik a népnevelés, a Jags megmutatta, hogyha egy játékos a pénztárcáját markolva magát a Csapat érdekei elé helyezi, akkor nincs maradása!

Csodás egy nap!

<3 Coughlin <3 😊

Btw Dawuane Smoot hozza azt a mélységet, amire vágytatok a poszton. Még nem olyan jó, mint Solomon Thomas, de ne bánkódjunk, a posztján úgyis Yannick lesz a király idén (esetleg Fowler is beleszólhat...) 😊
több mint 8 éve
Megjött Fournette
 twitter.com/Jaguars/status/857999158367727616
iktriad
Khan sérója ütős... ez ugrott be

több mint 8 éve
Jött pass rusher, kár, hogy minimum 1 körös reachel, mikor Jordan Willis vagy Derek Rivers bent volt. de legalább Shao alma materéről(Illinois) jön a fiú.
 twitter.com/Jaguars/status/858136300003708928

Viszont van róla magyar prospect ismertető (ahol 3-4es rush OLB-ként tudják elképzelni igazán...)
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Draft prospect ismertetők | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

több mint 8 éve
Fournette után itt van egy videó ugyanattól a készítőtől Cam Robinsonról méghozzá Myles Garrett ellen!
 www.youtube.com/watch?v=s1Dz6-Xs0Y0
több mint 8 éve
lehet Albert direkt veri a hisztit, mert nálunk akar játszani 😊
ozibozi
Adtok érte egy 7. köröst vihetitek. 😊
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 493
lehet Albert direkt veri a hisztit, mert nálunk akar játszani 😊
több mint 8 éve
Cam Robinson is kezdőnek van hozva:
 twitter.com/WJXTBJackson/status/858101398772342787
Mostantól depthre gyúrunk:
 twitter.com/WJXTBJackson/status/858101515210379270

Marrone megerősítette, hogy Albert nyakára jött Cam Robinson!
 twitter.com/WJXTBJackson/status/858103285642911744
Emiatt került ide:
 twitter.com/WJXTBJackson/status/858102891336302592

Cam alig várja, hogy Fournettenek blokkoljon:
 twitter.com/WJXTBJackson/status/858107769722982405

Mayock látja benne a Pro Bowlert(mondjuk kiben nem? 😊 😊
 twitter.com/NFL/status/858101484516397057

Szomorú valóságunk azonban ez:
 twitter.com/WillBrinson/status/858099830169751552

több mint 8 éve
Hoppácska! A front office bedobta a durcit Albert ügyben. Helyes.
 twitter.com/ryanohalloran/status/858100715075588096
 twitter.com/ryanohalloran/status/858101653521805312
Egyetértek Hallorannel.
 twitter.com/ryanohalloran/status/858100798869385217
több mint 8 éve
Amitől féltem, bekövetkezett -> Cam Robinson Jacksonvilleben 1 helyes feltradedel (6. körös pick ment Seattlebe). Egyesek szerint hatalmas upside van benne, de sanszosan ő az új Joeckel...

De legalább Fournette örül neki. 😊
 twitter.com/_fournette/status/858098792037584896

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 160 — Lájkold a zsűrit!
Halloren 8 embere mára a 2. -3. körre.
 jacksonville.com/sports/jaguars/2017-04-28/jaguars-should-focus-ol-te-during-day-2-draft

Nem tudom miért nem örültök, én rohadt mérges vagyok, hogy elvittétek Fournette-et, sztem az egész draft legjobb játékosa.
gabokocka
Részben agreed. (miért nem örültök)

Szerintem is Fournette a legjobb RB prospect AP óta. (Igen jobb mint Gurley, és jobb mint Zeke.)
Persze a falatok nem ugyanaz, de ha mondjuk egy Feeney/Dorian Johnson jön még, akkor ezzel akár divet is lehet nyerni jövőre.

There, I said it.
Igor
ZB guardok Fournette-nek, zseniális 😀
empty taxi
DJ szerintem mindkettő sémába jó... amúgy meg Jaguarsról beszélünk 😛

Mér, Zach Banner jobb lenne? 😛
Igor
Pat Elflein, Isaac Asiata, Dion Dawkins, Taylor Moton say hello 😛
empty taxi
Lamp szerintetek mennyire lenne jó Fournettenek? És Cam Robinson mennyire nem?
iktriad
Lamp technikás falember, azzal ellensúlyozza azt h alkatilag nem ideális, inkább ZB-be való, de szvsz használható ő power falban is.
Cam Robinsonban amellett h kockázat is van (konkrétan kb. annyit van a földön, mint Joeckel), upside is akad, nem is kevés, viszont kell mellé egy jó OL-coach, aki tud javítani a deréktől lefelé jelenleg borzalmas technikáján.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Örülünk Vincent!!! Úgy tűnik Iktriad van a legkevésbé elragadtatva az idei első körösünktől. Én a Fred Taylor homerségem miatt Kelvin Taylor ténykedését középiskolás korától követtem. Mikor megdöntötte Emmit Smith floridai középiskolai rekordját és kezdtek irogatni róla, miszerint folytatja majd az apja nyomdokán az NFL-ben. Emlékszem, hogy az okosok-bennfentesebbek már akkor arról írtak, hogy okés a gyerek, de a korosztályából Elliott és Fournette lesznek a királyok. Hát Kelvin tavaly előbb kijött a draftra a harmad éve után, de a Frisco kompenzációs pickkel 6. körben vitte és legutóbb mikor néztem PS-os volt. Zeke tavaly, Fournette meg idén 1/4... Szóval sajnálom Kelvint, de rohadtul várom, hogy Zeke után a mi (egyelőre) ergya falunk mögül mit fog művelni Fournette. Nem bánnám, ha lenne végre újra egy playmaker futónk, mert amennyire nem tudnak DE-t draftolni Jacksonville-ben, RB-t azt ellenkező előjellel pont ugyanannyira meg tudtak, lásd Fred és MoJo. Azóta meg kb. semmi, ahogy Maka is írja lentebb, se Yeldon nem jött igazán be, illetve a nagy nevű FA Ivory is nudli. Ott van még Corey Grant, oszt RB fronton kb. ennyi volt a csapat. Igencsak elfért ide Fournette!
Már "csak" a többi húzásunk működjön és idén már tán tényleg jó lesz nézni a csapatot.
Amúgy meg qrva nagy trollok lettek volna az FO-ban, ha Bortles-t a 25. születésnapja alkalmából egy első körös QB-vel meg egy trade-del lepték volna meg. A jó Blaket ezúton is Isten éltesse sokáig! Reméljük megtalálja elveszett dobómozdulatát az offseasonben és visszatér a 2015-ös formája, miközben amnézia következtében elfelejt interceptionöket dobni. Az akkor tényleg fasza lenne!

több mint 8 éve
Halloren 8 embere mára a 2. -3. körre.
 jacksonville.com/sports/jaguars/2017-04-28/jaguars-should-focus-ol-te-during-day-2-draft

Nem tudom miért nem örültök, én rohadt mérges vagyok, hogy elvittétek Fournette-et, sztem az egész draft legjobb játékosa.
gabokocka
Részben agreed. (miért nem örültök)

Szerintem is Fournette a legjobb RB prospect AP óta. (Igen jobb mint Gurley, és jobb mint Zeke.)
Persze a falatok nem ugyanaz, de ha mondjuk egy Feeney/Dorian Johnson jön még, akkor ezzel akár divet is lehet nyerni jövőre.

There, I said it.
Igor
ZB guardok Fournette-nek, zseniális 😀
empty taxi
DJ szerintem mindkettő sémába jó... amúgy meg Jaguarsról beszélünk 😛

Mér, Zach Banner jobb lenne? 😛
Igor
Pat Elflein, Isaac Asiata, Dion Dawkins, Taylor Moton say hello 😛
empty taxi
Lamp szerintetek mennyire lenne jó Fournettenek? És Cam Robinson mennyire nem?