NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 714
48
21:00 CITRUS BOWL - Michigan vs Texas
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Elvileg a szezon előtti időszakban (nekem ez az OTA-k utáni) lehet "helyreállításért" fellebezni. nem jó a fordítás, de gondolom érthető
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
Az jutott eszembe második legkedvencebb (van ilyen szó egyáltalán?) JAGS játékosom kapcsán, hogy nem kellene-e a ligának a még a FA piac nyitása előtt nyilatkoznia róla? A keret kialakításánál azért nem mindegy, hogy van vagy nincs egy JB a keretben. Tudom, hogy pár hete "Luxury"-ként hivatkoztak rá, de az FA piac, majd a draft alkalmával egy levegőben lógó játékos tuti nem tesz jót.
több mint 11 éve
elejétől kezdve kellett volna építeni, most már mindegy neki.Fisch elég kreatív OC, mellette lehet fejlődni. És ennek ellenére Hennet favorizáltuk6favorizáljuk a posztra...iktriadGabbert nálam továbbra is a sajnálat tárgya. Egy jó edző kezei alatt lehetett volna belőle jó QB, szerintem.Amadeus91Akkor még Gabbert is biztató QB volt(mert azon kezdett először és még nem rajta ment el a meccs). Ó boldog régi szép idők. 😀😀iktriadAkkor gyorsan megtanulta a leckét, ha az első 3 meccsén (Jax meccs kivételével, mert ott özönvíz volt) összesen több mint 1200 yardot passzolt...HúsrágóMindazonáltal Sobri hozzászólásának azon része, miszerint Newton illeszkedik a RGIII - Wilson kezdetű sormintába, szerintem helytálló.HúsrágóRG3 és Wilson pocker passerként jöttek kvázi ki. Newton-t az NFL-ben tanították meg erre, ahogy Kaepet és TP-t (próbálták volna) is.Amadeus91
több mint 11 éve
Halloren szerint azzal, hogy Alex Mack transition taget kapott(=ha pl. a jags szerződést ajnk neki, a Browns matchelheti azt), a Jaguars valószínűleg egy kezdő LGt fog majd próbálni szerezni a free agency első 24 órájában. Jó hír a McClendon, Brewster és Patrick Lewis triónak, mert így az esélyeik valamelyest nőttek, hogy elnyerjék a kezdő C posztot. Én inkább Weston Richburgre szavaznék a 3. körben helyettük.... Fisch elég kreatív OC, mellette lehet fejlődni. És ennek ellenére Hennet favorizáltuk6favorizáljuk a posztra...Gabbert nálam továbbra is a sajnálat tárgya. Egy jó edző kezei alatt lehetett volna belőle jó QB, szerintem.Amadeus91Akkor még Gabbert is biztató QB volt(mert azon kezdett először és még nem rajta ment el a meccs). Ó boldog régi szép idők. 😀😀iktriadAkkor gyorsan megtanulta a leckét, ha az első 3 meccsén (Jax meccs kivételével, mert ott özönvíz volt) összesen több mint 1200 yardot passzolt...HúsrágóMindazonáltal Sobri hozzászólásának azon része, miszerint Newton illeszkedik a RGIII - Wilson kezdetű sormintába, szerintem helytálló.HúsrágóRG3 és Wilson pocker passerként jöttek kvázi ki. Newton-t az NFL-ben tanították meg erre, ahogy Kaepet és TP-t (próbálták volna) is.Amadeus91
több mint 11 éve
Gabbert nálam továbbra is a sajnálat tárgya. Egy jó edző kezei alatt lehetett volna belőle jó QB, szerintem.Akkor még Gabbert is biztató QB volt(mert azon kezdett először és még nem rajta ment el a meccs). Ó boldog régi szép idők. 😀😀iktriadAkkor gyorsan megtanulta a leckét, ha az első 3 meccsén (Jax meccs kivételével, mert ott özönvíz volt) összesen több mint 1200 yardot passzolt...HúsrágóMindazonáltal Sobri hozzászólásának azon része, miszerint Newton illeszkedik a RGIII - Wilson kezdetű sormintába, szerintem helytálló.HúsrágóRG3 és Wilson pocker passerként jöttek kvázi ki. Newton-t az NFL-ben tanították meg erre, ahogy Kaepet és TP-t (próbálták volna) is.Amadeus91
több mint 11 éve
Akkor még Gabbert is biztató QB volt(mert azon kezdett először és még nem rajta ment el a meccs). Ó boldog régi szép idők. 😀😀Akkor gyorsan megtanulta a leckét, ha az első 3 meccsén (Jax meccs kivételével, mert ott özönvíz volt) összesen több mint 1200 yardot passzolt...HúsrágóMindazonáltal Sobri hozzászólásának azon része, miszerint Newton illeszkedik a RGIII - Wilson kezdetű sormintába, szerintem helytálló.HúsrágóRG3 és Wilson pocker passerként jöttek kvázi ki. Newton-t az NFL-ben tanították meg erre, ahogy Kaepet és TP-t (próbálták volna) is.Amadeus91
több mint 11 éve
Akkor gyorsan megtanulta a leckét, ha az első 3 meccsén (Jax meccs kivételével, mert ott özönvíz volt) összesen több mint 1200 yardot passzolt...Mindazonáltal Sobri hozzászólásának azon része, miszerint Newton illeszkedik a RGIII - Wilson kezdetű sormintába, szerintem helytálló.HúsrágóRG3 és Wilson pocker passerként jöttek kvázi ki. Newton-t az NFL-ben tanították meg erre, ahogy Kaepet és TP-t (próbálták volna) is.Amadeus91
több mint 11 éve
Mindazonáltal Sobri hozzászólásának azon része, miszerint Newton illeszkedik a RGIII - Wilson kezdetű sormintába, szerintem helytálló.HúsrágóRG3 és Wilson pocker passerként jöttek kvázi ki. Newton-t az NFL-ben tanították meg erre, ahogy Kaepet és TP-t (próbálták volna) is.
több mint 11 éve
A faszozás sem nagy színvonal... Viszont azzal egyetértek, hogy hagyni kéne ezt a "majd jövőre" témát és húzni végre egy irányítót. A jó Gus mester közepes nevekből is képes volt már egészen jó védelmet összerántani.Giowaigazad van, egy picit elragadott a hév.
más: kikukáztam az nfl honlapjáról Vaksi draft profilját. A kérdésre, miszerint én miért nem szeretném Bortles-t nálunk, szerintem ez tökéletes választ ad.
www.nfl.com/videos/nfl-draft/09000d5d81f228f2/2011-Draft-Profile-QB-Blaine-Gabbert-Missouri
érdemes megnézni, így utólag van egy érzése az embernek
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
jejjj, hogy itt mindenki mennyire hozzáértő, jós, nfl-scout, világhírű képzőművész, meg a f*szom.A faszozás sem nagy színvonal... Viszont azzal egyetértek, hogy hagyni kéne ezt a "majd jövőre" témát és húzni végre egy irányítót. A jó Gus mester közepes nevekből is képes volt már egészen jó védelmet összerántani.
általánosban két dolgot felejtenek el megtanítani, mind a kettő a vélemény fogalmához kapcsolódik:
1. olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra (nem a buzis poénok helye)
2. tényekről vitatkozunk, nem véleményekről
3. (ami több mint a kettő, de ennyi pontatlanság belefér) nem az a lényeg, hogy egy véleményen legyünk, hanem az, hogy egy színvonalon.
a 12 milliós cap hit miatt!iktriadJesszus, bele sem gondoltam, hogy 1/3-ként akkor fizetése van, mint egy ólajtó. Ez a 12 misi nagyon durva!phylos
több mint 11 éve
Mindazonáltal Sobri hozzászólásának azon része, miszerint Newton illeszkedik a RGIII - Wilson kezdetű sormintába, szerintem helytálló.
több mint 11 éve
jejjj, hogy itt mindenki mennyire hozzáértő, jós, nfl-scout, világhírű képzőművész, meg a f*szom.általánosban két dolgot felejtenek el megtanítani, mind a kettő a vélemény fogalmához kapcsolódik:
1. olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra (nem a buzis poénok helye)
2. tényekről vitatkozunk, nem véleményekről
3. (ami több mint a kettő, de ennyi pontatlanság belefér) nem az a lényeg, hogy egy véleményen legyünk, hanem az, hogy egy színvonalon.
a 12 milliós cap hit miatt!iktriadJesszus, bele sem gondoltam, hogy 1/3-ként akkor fizetése van, mint egy ólajtó. Ez a 12 misi nagyon durva!
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
most előztem meg.Most írtál hülyeséget.Sobri Jóskakérlek ezt most ne.Amadeus91És Cam Newton nem az egyetlen, mint RG3 és Wilson?meg lehet nézni, mennyit ér a mozgékonyság, ha amúgy a QB hülye a játékhoz; TP. Jónapot, nem engedik ki a zsebből, rákényszerítik arra, hogy dobjon, vége is a dalnak. A futkározós qb-k közül RG3 és Wilson az egyetlen, aki zsebből is képes konstans kiemelkedően teljesíteni. Kepörnyik legjobb indulattal is átlag zsebből. A sérülésveszélyt meg Ik már leírta.Amadeus91Plusz Caldwell elég sokszor elmondta, hogy pocket passert keres, az meg nem Johnny...Ezt én sose értettem. Miért?
iktriad
Miért nem jó az a tulajdonság, hogy egy QB meg tudja futni esetenként a first downt? Vagy attól, mert valaki jól fut, attól egyenesen arányosan kijelenthető, hogy gyengébb passzoló? Nem értem.
A Wilsonok, meg Kaepernickek meg Newtonok játékát nézve sírva fakadok, ha megint egy olyan faszit húzunk, aki összeszarja a gatyáját, ha előre kell futnia 2 méternél többet (lásd Gabbert). A zsebből való kimozgásnál sem utolsó ez a tulajdonság. Bizonyára véletlen, hogy utoljára Garrarddal voltunk rájátszásban.Maka
Vagy csak 2 egyetlen van, 3 már nem lehet?Sobri Jóska
több mint 11 éve
Most írtál hülyeséget.kérlek ezt most ne.Amadeus91És Cam Newton nem az egyetlen, mint RG3 és Wilson?meg lehet nézni, mennyit ér a mozgékonyság, ha amúgy a QB hülye a játékhoz; TP. Jónapot, nem engedik ki a zsebből, rákényszerítik arra, hogy dobjon, vége is a dalnak. A futkározós qb-k közül RG3 és Wilson az egyetlen, aki zsebből is képes konstans kiemelkedően teljesíteni. Kepörnyik legjobb indulattal is átlag zsebből. A sérülésveszélyt meg Ik már leírta.Amadeus91Plusz Caldwell elég sokszor elmondta, hogy pocket passert keres, az meg nem Johnny...Ezt én sose értettem. Miért?
iktriad
Miért nem jó az a tulajdonság, hogy egy QB meg tudja futni esetenként a first downt? Vagy attól, mert valaki jól fut, attól egyenesen arányosan kijelenthető, hogy gyengébb passzoló? Nem értem.
A Wilsonok, meg Kaepernickek meg Newtonok játékát nézve sírva fakadok, ha megint egy olyan faszit húzunk, aki összeszarja a gatyáját, ha előre kell futnia 2 méternél többet (lásd Gabbert). A zsebből való kimozgásnál sem utolsó ez a tulajdonság. Bizonyára véletlen, hogy utoljára Garrarddal voltunk rájátszásban.Maka
több mint 11 éve
kérlek ezt most ne.És Cam Newton nem az egyetlen, mint RG3 és Wilson?meg lehet nézni, mennyit ér a mozgékonyság, ha amúgy a QB hülye a játékhoz; TP. Jónapot, nem engedik ki a zsebből, rákényszerítik arra, hogy dobjon, vége is a dalnak. A futkározós qb-k közül RG3 és Wilson az egyetlen, aki zsebből is képes konstans kiemelkedően teljesíteni. Kepörnyik legjobb indulattal is átlag zsebből. A sérülésveszélyt meg Ik már leírta.Amadeus91Plusz Caldwell elég sokszor elmondta, hogy pocket passert keres, az meg nem Johnny...Ezt én sose értettem. Miért?
iktriad
több mint 11 éve
És Cam Newton nem az egyetlen, mint RG3 és Wilson?meg lehet nézni, mennyit ér a mozgékonyság, ha amúgy a QB hülye a játékhoz; TP. Jónapot, nem engedik ki a zsebből, rákényszerítik arra, hogy dobjon, vége is a dalnak. A futkározós qb-k közül RG3 és Wilson az egyetlen, aki zsebből is képes konstans kiemelkedően teljesíteni. Kepörnyik legjobb indulattal is átlag zsebből. A sérülésveszélyt meg Ik már leírta.Amadeus91Plusz Caldwell elég sokszor elmondta, hogy pocket passert keres, az meg nem Johnny...Ezt én sose értettem. Miért?
iktriad
Vagy csak 2 egyetlen van, 3 már nem lehet?
több mint 11 éve
Egyesek pont azért kampányolnak mellett (például Varjú a BCC-n) mert keveset játszott, és nem úgy ahogy neki az elönyös.Ő tipikusan nem ért 1/3-at, de utólag könnyű okosnak lenni. Azonban a Miami sem úgy használja, ahogyan kéne, ilyen vékony 4-3-as DE-endet még nem láttam. Sokkal hasznosabb lenne OLB-ként, inkább 3-4-es rendszerben, vagy egy 3-3+1.esben.phylosmeg hát Jordan nagyon bust szagú így egy év után - bőven lehet belőle jó játékos - de az, hogy egy 1/3-s pass rusher fizikális problémákkal küzdjön az azért szép. Használva sem volt sokat. 3. körös picket sem ér meg jelenleg.Amadeus91Újabban felmerült Dion Jordan neve, mint lehetséges trade, ugyanis Miami-ben gyakorlatilag nem foglalkoztatják. Olyan is elhangzott, hogy lehet, hogy egy magas harmadik körös cetli érdekelné a Dolphins. Én simán odaadnám!phylosMivel akár Clowney is kiköthet itt májusban, én jelenleg nem tenném.
iktriad
Én max egy késő körös picket álldoznék rá az eddigi mutatott játék és a 12 milliós cap hit miatt!
több mint 11 éve
persze, aznap még fogtam a fejem, hogy letradeltünk helyette.Ő tipikusan nem ért 1/3-at, de utólag könnyű okosnak lenni. Azonban a Miami sem úgy használja, ahogyan kéne, ilyen vékony 4-3-as DE-endet még nem láttam. Sokkal hasznosabb lenne OLB-ként, inkább 3-4-es rendszerben, vagy egy 3-3+1.esben.phylosmeg hát Jordan nagyon bust szagú így egy év után - bőven lehet belőle jó játékos - de az, hogy egy 1/3-s pass rusher fizikális problémákkal küzdjön az azért szép. Használva sem volt sokat. 3. körös picket sem ér meg jelenleg.Amadeus91Újabban felmerült Dion Jordan neve, mint lehetséges trade, ugyanis Miami-ben gyakorlatilag nem foglalkoztatják. Olyan is elhangzott, hogy lehet, hogy egy magas harmadik körös cetli érdekelné a Dolphins. Én simán odaadnám!phylosMivel akár Clowney is kiköthet itt májusban, én jelenleg nem tenném.
iktriad
több mint 11 éve
Ő tipikusan nem ért 1/3-at, de utólag könnyű okosnak lenni. Azonban a Miami sem úgy használja, ahogyan kéne, ilyen vékony 4-3-as DE-endet még nem láttam. Sokkal hasznosabb lenne OLB-ként, inkább 3-4-es rendszerben, vagy egy 3-3+1.esben.meg hát Jordan nagyon bust szagú így egy év után - bőven lehet belőle jó játékos - de az, hogy egy 1/3-s pass rusher fizikális problémákkal küzdjön az azért szép. Használva sem volt sokat. 3. körös picket sem ér meg jelenleg.Amadeus91Újabban felmerült Dion Jordan neve, mint lehetséges trade, ugyanis Miami-ben gyakorlatilag nem foglalkoztatják. Olyan is elhangzott, hogy lehet, hogy egy magas harmadik körös cetli érdekelné a Dolphins. Én simán odaadnám!phylosMivel akár Clowney is kiköthet itt májusban, én jelenleg nem tenném.
iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
meg hát Jordan nagyon bust szagú így egy év után - bőven lehet belőle jó játékos - de az, hogy egy 1/3-s pass rusher fizikális problémákkal küzdjön az azért szép. Használva sem volt sokat. 3. körös picket sem ér meg jelenleg.Újabban felmerült Dion Jordan neve, mint lehetséges trade, ugyanis Miami-ben gyakorlatilag nem foglalkoztatják. Olyan is elhangzott, hogy lehet, hogy egy magas harmadik körös cetli érdekelné a Dolphins. Én simán odaadnám!phylosMivel akár Clowney is kiköthet itt májusban, én jelenleg nem tenném.
iktriad
több mint 11 éve
A Jags egy livecamet rakott ki, így mostantól aki akarja, a nap minden pillanatában élőben kisérheti figyelemmel, hogy épül a világ legnagyobb eredményjelzője nálunk:www.jaguars.com/livecam/
több mint 11 éve
Újabban felmerült Dion Jordan neve, mint lehetséges trade, ugyanis Miami-ben gyakorlatilag nem foglalkoztatják. Olyan is elhangzott, hogy lehet, hogy egy magas harmadik körös cetli érdekelné a Dolphins. Én simán odaadnám!phylosMivel akár Clowney is kiköthet itt májusban, én jelenleg nem tenném.
És Johnny hülye a futballhoz? Épp ezt mondom, hogy azért mert valaki jól fut, az akkor garantáltan nem tud passzolni? Vagy aki jól passzol, az garantáltan nem tud futni? Ezt magyarázzátok már meg.Na ezt nem tudja senki jelenleg.
De ha szerinted Manziel hasonló/gyengébb karriert fut majd be, mint Pryor, akkor mea culpa.Maka
Ha már Manziel, egy érdekes szösszenet vele kapcsolatban a mai FTUból, és Hallorentől.
Tailoring offense
Several mock drafts have the Jaguars taking Texas A&M quarterback Johnny Manziel with the third overall pick. I’ve always seen that as remote and still do — the Jaguars want their offensive modus operandi to be a) a strong running game, b) play-action pass and c) a quarterback with a big arm to take shots downfield.
The biggest factor in drafting Manziel, in addition to his height, would be his durability. Plus, are the Jaguars comfortable overhauling their scheme for Manziel?
“I would guess you’re going to tweak it for any of the guys who play for you,” offensive coordinator Jedd Fisch said. “We called it a little bit different for Chad [Henne] than we did for Blaine [Gabbert] but not substantially different. We would make a decision on what their best skills are and play to their strengths.”
több mint 11 éve
Újabban felmerült Dion Jordan neve, mint lehetséges trade, ugyanis Miami-ben gyakorlatilag nem foglalkoztatják. Olyan is elhangzott, hogy lehet, hogy egy magas harmadik körös cetli érdekelné a Dolphins. Én simán odaadnám!
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
És Johnny hülye a futballhoz? Épp ezt mondom, hogy azért mert valaki jól fut, az akkor garantáltan nem tud passzolni? Vagy aki jól passzol, az garantáltan nem tud futni? Ezt magyarázzátok már meg.De ha szerinted Manziel hasonló/gyengébb karriert fut majd be, mint Pryor, akkor mea culpa.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
meg lehet nézni, mennyit ér a mozgékonyság, ha amúgy a QB hülye a játékhoz; TP. Jónapot, nem engedik ki a zsebből, rákényszerítik arra, hogy dobjon, vége is a dalnak. A futkározós qb-k közül RG3 és Wilson az egyetlen, aki zsebből is képes konstans kiemelkedően teljesíteni. Kepörnyik legjobb indulattal is átlag zsebből. A sérülésveszélyt meg Ik már leírta.Plusz Caldwell elég sokszor elmondta, hogy pocket passert keres, az meg nem Johnny...Ezt én sose értettem. Miért?
iktriad