Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 12 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 219 — Duvááááál
szerintem most kezdődik a játék, hogy megvárjuk, amíg a browns költ annyit, hogy ne tudja match-elni a mi ajánlatunkat Mackért. Bár ahhoz egy hatalmas front-loaded szerződés kéne, (kb 14 milla sign bonus), de ha 5-6 évre megvan a kezdő centerünk, akkor ez nem gond. Pláne nem az, hogyha a jövő évre nem lenne nagy cap-hitje a dolognak, csak úgy 4-7 misi.

Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Varjú szerint még kiköthet nálunk a másik Steelkers játékos aki tegnap itt járt.
Have heard Jags are still in it for Emmanuel Sanders, guessing it’s a money thing.(Alfie Crow)
Jelenleg 39 millió körül vagyunk a cap felett a sok-sok költés UTÁN is. Bár nem tudom, ebben Babin benne van-e. Igaz ő biztos nem kerül sokba. Valószínűleg vele együtt is még 35 millió körül járhatunk.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Valóban mély az Offense oldalon a draft. 1. körben QB, 2. Guard, 3. körben futó pl.? Hill? 😀 Minden kedvencemet ledraftolja a jags, Hill se maradjon már ki 😀 6-7. körben meg mehet az extra QB, pacal vagy Boyd 😀ano92
Szerintem 1. körben WR jön/jöhet (Watkins), a 2.-ban QB, aztán egy center, majd egy guard. RB szerintem 5.-6. körben lesz draftolva, ha lesz draftolva egyáltalán. A 3. napon jön szerintem még egy WR és még egy O-lineman esetleg egy TE.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Csak hozzunk össze egy minőségi draftot végre abból a 11 pickből!....iktriad
5 punter, 6 kicker, just for the konkurenciaano92
😀

Nem hiszem. Egyébként Caldwell már nem egyszer emlegette, hogy az offenzív játékosoknál igazán mély ez a draft. Szerintem oda fogunk sokat draftolni (tavaly az OBa 3 ember jött, szerintem idén a drafton főleg ide erősítünk (belső O-linemanek, QB, WRek, esetleg 1 TE, 1 RB vagy 1 extra QB).iktriad
Valóban mély az Offense oldalon a draft. 1. körben QB, 2. Guard, 3. körben futó pl.? Hill? 😀 Minden kedvencemet ledraftolja a jags, Hill se maradjon már ki 😀 6-7. körben meg mehet az extra QB, pacal vagy Boyd 😀

több mint 12 éve
5 punter, 6 kicker, just for the konkurenciaano92
😀

Nem hiszem. Egyébként Caldwell már nem egyszer emlegette, hogy az offenzív játékosoknál igazán mély ez a draft. Szerintem oda fogunk sokat draftolni. Tavaly a támadókhoz 3 ember jött a 8 pickből, szerintem idén a drafton főleg ide fogunk erősíteni (belső O-linemanek -2 vagy 3-, QB, WRek, esetleg 1 TE, 1 RB vagy 1 extra QB). Szerintem 6-8 pick az offensebe fog menni idén.
több mint 12 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
5 punter, 6 kicker, just for the konkurencia

több mint 12 éve
Ez nagyon jó ki kép(Babin és Clemons) - "Szintén LEO?" 😀😀

Will Blackmon sajtótájékoztatója (akit valmiért elkezdetk egyre többen "Uncle Bill"-nek hívni .DD)
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Press-Conference-Will-Blackmon/e572b88b-ee23-4f3f-b19e-6dd6d74d528c

Ez pedig Ziggy Hood sajtótájékoztatója:
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Press_Conference_Ziggy_Hood/db69f9d6-1fb9-4ca4-bdda-51602137e564
több mint 12 éve
Megvannak a konkrét szerződésszámok az új fiúkról:
Chris Clemons' deal with Jaguars: 4 years, $17.5M, $5.475M in guarantees. Ziggy Hood similar: 4 years, $16M, $5.5M in guarantees.(Tom Pellissero)
Brian McIntyre szerint igen jól kezeljük a szerződéseket.
Looking at some of the new Jaguars contracts: No signing bonuses, pay-as-you-go-approach. Very smart for a team with a ton of cap space.
Ezt jó olvasni. 😀
több mint 12 éve
Eldőlt, hogy irányító lesz az első pickünk.Maka
Sammy Watkins üzeni, hogy lassan a testtel. És Clowney is beférne még ide (vagy akár Mack, aki ráadásul OLB is lehetne).

De ha Clowney kimegy, szerintem Halloren régi jóslata bebizonyosodik, és Sammy Watkins lesz a pick.

Ha szerzünk még egy centert (Puente, vagy a német nevű srác), akkor tökéletes lesz a FA-nkphylos
Wendell is még elérhető, sőt még Mack is, igaz ő baromi drágán. De egyébként tényleg már csak egy center meg talán WR hiányzik, ahhoz, hogy ne kelljen reachelni senkiért a drafton a need miatt.

Csak hozzunk össze egy minőségi draftot végre abból a 11 pickből!....
több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 791
Eldőlt, hogy irányító lesz az első pickünk.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 12 éve
Ha szerzünk még egy centert (Puente, vagy a német nevű srác), akkor tökéletes lesz a FA-nk

Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
Még JHarrisont behúzhatnátok meg Wilforkot 😛dande
Harrison már felesleges. Wilfork számára lenen hely a D-line közepén.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 904 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még JHarrisont behúzhatnátok meg Wilforkot 😛
több mint 12 éve
na, szerintetek jön wilfork DT-nek? 😊phylos
Nem hiszem. De nem is zárom 100%ig ki. Miller mögött nincs igazán senki. De nem hiszem, hogy idejönne.
több mint 12 éve
Clemons és Babin sajtótájékoztatója most zajlik itt élőben:

www.jaguars.com/live/
több mint 12 éve
na ez már beteg 😊 jó lesz a D-line 😊

Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
bazz, nem vagyok egy fél napig, és mik történnek!!!
ik: tudnál írni egy listát, hogy ma mi volt, mert 'csak' a Clemons+Babin dolgokat láttam, és ez nem nagy up-to-datephylos
Rajtuk kívül még Ziggy Hood jött DTbe a Steelerstől ma.
több mint 12 éve
na, szerintetek jön wilfork DT-nek? 😊

Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
bazz, nem vagyok egy fél napig, és mik történnek!!!
ik: tudnál írni egy listát, hogy ma mi volt, mert 'csak' a Clemons+Babin dolgokat láttam, és ez nem nagy up-to-date

Made... Laid... Paid
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 920 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
A Jags jelenlegi DE kerete: Alualu, Babin, Branch, Bryant, Clemons, R. Davis. Clowney még talán belefér ebbe az ABC sorba. 😀iktriad
Megadatik Gusnak ami nálunk nem. Depth 😀
több mint 12 éve
A Jags jelenlegi DE kerete: Alualu, Babin, Branch, Bryant, Clemons, R. Davis. Clowney még talán belefér ebbe az ABC sorba. 😀
több mint 12 éve
Jason Babin is visszajött!!!! Aztrarohadt! Milyen D-line lesz itt te jó ég!
több mint 12 éve
Marha jó, senki sem tudja, kivel lesz kb. 3 perc múlva sajtótájékoztató nálunk. 😀😀 Elvileg NEM Clemonsszal.

Update: Clemons hivatalosan is aláírt, akkor ő jön.
több mint 12 éve
Hoodnak (és Will Blackmonnak most volt sajtó tájékozatója). Hood azt mondta a 3 technique poszt lesz az ő helye, szóval Sen'Derrick Marks cseréje lesz elsősorban.
Az is fent lesz gondolom hamarosan - addig is JP Shadrick beszélgetett bvele.
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Ziggy_Hood_One_on_One/e366fca3-ad61-400b-8b7e-dadb5e57814a

Itt pedig a Gerhart sajtótájékoztató nézhető meg tegnapról.
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Press-Conference-Toby-Gerhart/17705862-4d2e-4552-a9fe-52489318fa0c

Elméletileg Dekoda Watson szerződésének ezek a részletei:
3 years, $6.25M; $1.5M guaranteed.
Ez már-már kezdőfizetés, szerintem. Russell Allen és Geno Hayes is ennyit keres, asszem Hayes talán kevesebbet is.

Ja és nagy köszönet az előbbi hszért undisputedly. 😀
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 920 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
jónak nem mondanám
kiváncsi vagyok mennyit kap, de ilyen szintű DTt draft végén is lehet találnibraxa88
Azt mondják, Acélvárosban nem a megfelelő módon és főleg nem a megfelelő rendszerben játszatták. Mi meg olyanokat igyekszünk hozni, aki illik a rendszerbe.

Egyébként a Clemons igazolással nálam nagyot nőttek Sammy Watkins esélyei 1/3ra, ha Clowney már nincs bent.iktriad
Amúgy még egy aspektusból ítélve nem írtunk az igazolásokról.
Gus magával hozott egy mentalitást, ami részben a sajátja, részben pedig az amit látott/tapasztalt/tanított a Hawksnál. Meg néztem pár videoót amit linkeltél Ik, Gus beszédeket, és többször is megemlítette,hogy sokat profitált PC filozófiájából, és a sajátjával vegyítve szerintem ez egy nagyon sikeres recepció lesz.
Anno JS a GreenBay-nél tanulta a szakmát az FO munkát illetően, majd ezt a draftról okosan építkezést áthozta hozzánk, ami vegyülve PC "always compete" mentalitásával, és egy adag szerencsével, 3-4 év alatt egy liga bottom csapatból, romokban heverő szervezetből bajnok csapatot és sikeres FO-t varázsolt.

Szóval ahogyan anno mi merítettünk GB-ből, most a Jax meríthet a seattlei "szellemi műhelyből" egy kicsit. Ehhez pedig nem csak Gus járul már hozzá,hanem a Red-Clem páros is, akik átétlték ezt a változást nálunk a kezdetektől, a leginkább tisztelt játékosok közé tartoztak az öltözőben , és a pályán is.
Egy olyan helyre, ahol pl Blackmon szerű tehetség megy tönkre, jelentős pluszt ad,hogy 2 játékos, bajnoki gyűrűvel sétál majd az öltözőben, úgy,hogy példaképként állíthatja Gus a fiatalok elé őket.
Persze nem kell ezt sem túlmisztifikálni, nem fogják papi rendbe állítani a játékosokat, vagy átlagos játékosokból átlag felettieket motiválni, de részesei lehetnek egy folyamatnak, ahol a siker receptjét tovább adják.

Szóval nagy pacsi az FO-nak, nem csak rendszerfit játékosokat szereztek akik még legalább 2 évig a játékukkal is segíthetik a csapatot ha egészségesek, de az öltözőben is tényezők lesznek.