Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

4 órája
kolok1972 New England Patriots 3 026 — Pats fan
Ez itt Off,de ha már így belement mindenki,szerintem a témára jó példa a 2019-es szezonunk,Brady hattyúdala nálunk.
Wr sor: Edelman mögött óriási nihil,a nagy bukta Dorsett,a meg nagyobb bust Harry,a nálunk borzalmas Sanu,a szezon közben kirúgott Gordon es az egy meccsen játszó Brown. Meyers épp csak elkezdte bontogatni a szárnyait. RB sor rendben volt,de a TE poszton olyan atom erős játékosok voltak,mint LaCosse,vagy Izzo,de még Watsonnak is összesen 17 elkapasa volt osszvissz.
Nem egy veretes névsor ,na! Volt viszont egy top védelem.
Az eredmény 12-4es szezon,de a PO-ban sima bukta a Tennesse ellen a WC-on.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
4 órája
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Hát, ez sztem a 3 korszakos úri emberből legink Manningre igaz, de mkinek voltak minőségi célpontjai, Breesnél mondjuk Marques Colstontól kezdve Jeremy Shockeyn és Jimmy Grahamen át Michael Thomasig.
empty taxi
Hogy tessék? Marvin Harrison, Reggie Wayne, Demaryius Thomas, Wes Walker, Eric Decker, Dallas Clark? Breesnek soha nem volt all time elkapója, Manningnek minimum 2.

Shockey egy fun, de átlagos TE volt, Grahamet megadom, Thomasnak meg összesen volt 4 szezonja, habár abban domináns volt ez igaz. De ez a névsor nagyon, nagyon messze van Manning meg Brady segédcsapatától. Colston egy megbízható wr1 volt, nekem személyes kedvencem és a sztori is zseni. De azért messze nem volt korszakos.
MC12
Én kérek elnézést azért, amit a taxis le mert írni.
5 órája
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
elit irányítók mellett könnyebb kitűnnie az elkapóknak is. És fordítva is. Ezért is van 0 értelme ezt elemezgetni, Mindenkinek abban a csapatban kell kihoznia a maxot, amiben van. Mahomes eddig nyert vagy 3 gyűrűt, 5 Hunt trophyt, 17-4 rájátszásban, semmit nem kell már bizonyítania. Ha ma visszavonul, 5 év múlva 1st ballot HOFer

Most hogy magára hagyod, hogy udfa elkapókkal oldja meg és máshova fekteted az erőforrásokat, vagy megpróbálsz neki minőségi célpontokat adni, hogy jobban kijöjjön a tehetsége, nézőpont/filozófia kérdése. Valószínűleg van egy egészséges egyensúly, amikor a védelemre is jut a fizetési sapkából, meg használható fal ésvagy skill playerek vannak az irányító körül...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
5 órája
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 290
Egyébként ami eltűnt idős korára Kelce játékából az a YAC. Fénykorában kibaszott nehéz volt levinni. Egyébként ennek a Chiefsnek egyik főbaja sztem, hogy puhány az offense, extrayard max sebességből van benne néhány emberben.
empty taxi
Nincs playmaker. Vagy Mahomes megoldja, vagy teljesen statikus az egész. De nyilván nem Veach hibája, csak rosszul jött ki a lépés.
szaba
má' bocsánat, de úgy tudtam elit irányító. Oldja meg. Brady egy Gronkkal meg egy rakás hátsó körös fehér elkapóval lett kecske.
resistance is futile
Naannananananana. Mind Brady mind Manning tele volt top elkapókkal a komplett karrierjük alatt, plusz elit TE-k. Egy, csak egy qb-volt, aki egy szertárosból is bármikor 1000 yardos elkapót csinált: Mr. Drew Brees.
MC12
Hát, ez sztem a 3 korszakos úri emberből legink Manningre igaz, de mkinek voltak minőségi célpontjai, Breesnél mondjuk Marques Colstontól kezdve Jeremy Shockeyn és Jimmy Grahamen át Michael Thomasig.
empty taxi
Hogy tessék? Marvin Harrison, Reggie Wayne, Demaryius Thomas, Wes Walker, Eric Decker, Dallas Clark? Breesnek soha nem volt all time elkapója, Manningnek minimum 2.

Shockey egy fun, de átlagos TE volt, Grahamet megadom, Thomasnak meg összesen volt 4 szezonja, habár abban domináns volt ez igaz. De ez a névsor nagyon, nagyon messze van Manning meg Brady segédcsapatától. Colston egy megbízható wr1 volt, nekem személyes kedvencem és a sztori is zseni. De azért messze nem volt korszakos.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
5 órája
gedam 6 263
nem tudom, fejtjük itten a nagy életigazságokat, de a schedule egy nem elhanyagolható tényező a kialakult mérlegnél. állítom, ha a pats sorsolást cserél a chiefs—szel kb. mérleget is cserélnek. (ahogy a ravens is)
aztán mondanánk, amit tavaly, hogy nem az igazi a chiefs, de hozza a meccseket. csakhát idén túl sok volt az a meccs, ahol kb. fifty-fifty volt, hogy nyernek vagy nem. ezeket a meccseket nyerte a chiefs eddig 80-20 arányban, iden az 50-50-es meccsek 50%-át hozták, ami kb. a papírforma.
5 órája
KeyG Baltimore Ravens 12 878
Egyébként szerintem régen a WR poszt sokkal jobban számított mint manapság a folyamatosan az O-nak kedvező szabályok miatt.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
5 órája
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
Egyébként ami eltűnt idős korára Kelce játékából az a YAC. Fénykorában kibaszott nehéz volt levinni. Egyébként ennek a Chiefsnek egyik főbaja sztem, hogy puhány az offense, extrayard max sebességből van benne néhány emberben.
empty taxi
Nincs playmaker. Vagy Mahomes megoldja, vagy teljesen statikus az egész. De nyilván nem Veach hibája, csak rosszul jött ki a lépés.
szaba
má' bocsánat, de úgy tudtam elit irányító. Oldja meg. Brady egy Gronkkal meg egy rakás hátsó körös fehér elkapóval lett kecske.
resistance is futile
Naannananananana. Mind Brady mind Manning tele volt top elkapókkal a komplett karrierjük alatt, plusz elit TE-k. Egy, csak egy qb-volt, aki egy szertárosból is bármikor 1000 yardos elkapót csinált: Mr. Drew Brees.
MC12
Brees egy kibaszott legenda, egyik kedvenc QB-m ever.
6 órája
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
empty taxi
szaba
resistance is futile
MC12

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 órája
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 290
empty taxi
szaba
resistance is futile

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
7 órája
KeyG Baltimore Ravens 12 878
Szerintem az O fal vágta haza a Chiefst. Igazából évek óta nem játszanak jól ez legalább a 3. szezon rowba és a folyamatos Hill utód megtalálása is folyamatosan mellément ( Toney, Skyy, Worthy, Hollywood ) de voltak itt WR2 szintű játékosok, nem is 1, persze ekkor Kelce még elit volt. Folyamatosan meg kellett fizetni pár játékost a szint fenntartásához és ekkor jött a végzetes Jawaan Taylor megfizetés, amit már nem bírtak el.
Mondjuk úgy nálam a fő hiba az O fal, de ez a lentebb írtak együttese.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
7 órája
Nagyjából ugyanazt leírtad, mint én. Hátha két tanú már elégségesnek bizonyul az ügyészség számára.
7 órája
Stez SMU Mustangs 46 814 — Whoops, looks like something went wrong.
empty taxi
szaba
resistance is futile
Brady pont rossz pelda, mert egy jatekos nem azert playmaker vagy nem playmaker, hogy hol draftoljak.

Bradynek marpedig volt jo par playmaker tarsa a tamadoknal, Moss, Welker, Edelman, Gronk, emellett azert voltak clutch elkapoi, mint Amendola, Hogan, ahogy Branch is egy jo elkapo volt, mint ahogy Hernandez is baromi jo jatekos volt, amig nem tamadt kedve gyilkolni.

A Bucksnal meg elit corpja volt. Szoval boven megvolt a Pats tamadosorokban a playmaker, vagy tobben is.

Mahomes eseteben ez a sor Hill es Kelce volt, de ugye elobbi nincs is jo ideje, utobbi meg ket eve washed, Mahomes megis elvitte dontokbe a csapatot, es nyert is gyurut Hill nelkul peldaul. Raadasul nem kicsit clutch meccseket nyert meg a rajatszasokban, nem kicsit wtf comebackakkel, meg gw drive-okkal.

Amugy pedig megmutatta, hogy meg tudja oldani meg igy is, de ettol meg nem ez a normalis, hogy segitseg nelkul hagyod a klasszis iranyitot, hiaba oldotta meg evekig anelkul is. Es a KC-nal sem a szandekkal volt a gond, mert rahedli elkapot draftoltak es hoztak Hill ota, akar sok penzert is, hanem azzal van a gond, hogy a pickek es a piacrol igazolt jatekosok java besult. A jelenlegi wr sorban nagyjabol egy szem Rice van, akivel lehet szamolni, rajta kivul viszont jott vagy negy wr tobb penzert, nagy elvarasokkal, lottek el masodik kort elkapora, de meg elsot is. Csak az osszes hurka Rizsan kivul.

10 órája
empty taxi
szaba
resistance is futile
Egy Gronkkal? Lol. Igen, míg Kelce nem kopott ki, Mahomes is megoldotta. Szerintem Edelman szintű elkapója nincs Mahomes-nak Tyreek Hill óta.
Brady kecske lett, de azért nézzük a kontextust is. Mahomes is nagyon sokat köszönhet a védelemnek, Brady szintúgy. A Patriots OL Scarnecchia edzősége alatt legendásan jól működött. A késői NE dinasztia néha egészen fantasztikus futójátékot és elkapni tudó futókat is adott egy-egy PO sorozatban. KC-ben is viszonylag jól hegedült az OL, míg nem kezdett el ledögleni és hanyatlani leginkább idén. Nem hittem volna, hogy én leszek Mahomes védője, de szinte hihetetlen, mennyire feledékeny néhány ember.
Brady legutolsó virágzása pedig mire épült TB-ben? Rohadt jó fegyverek és OL. Nem lehet egy irányítói teljesítményt sem vákuumban vizsgálni, mindenki rá van utalva a körülményekre.
11 órája
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 183
empty taxi
szaba
1 napja
gedam 6 263
ami eltűnt a támadóktól itten az bienemy. reidnek egy osztályfőnök kell oc-nek, aki összetart egy közösséget és elszámoltatja őket, mert a tananyagot ő adja le. nagy erre képtelen volt.
1 napja
empty taxi
1 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 napja
Proxyi 159
Lehet 2026 is megy a levesbe. 😕 😕 😕 😕 😕

iktriad
A 2026-os szezonra szerintem rendben lesz. Sot, mar a TC-n is elkepzelheto, hogy dobalgatni fog, non contact mezben. Lekopogom, de az elmult evekben az NFL-ben az esetek nagyjaban rutinna valtak ezek a szalagmutetek. Remelhetoleg Mahomesnal sem lesz ez maskepp.
Stez
Mondjuk egy szalagszakadás nem mindegy, hogy pontosan milyen, ezért sem lehet pontosan megbecsülni a visszatérési időt (nem véletlen az 8-12 hónap).
Ha vissza is térne 8 hónap alatt, amit nem nagyon hiszek, lévén nem 20-as éveiben van, és eléggé hagyatkozik a mobilitására, akkor a Chiefs szvsz elég hülye lenne egyből bedobni a mélyvízbe szezon elején.
Szerintem ebből 2027 lesz, hisz cap és játékosszitu alapján egy hosszabb kihagyás után (11-12 hónap) már nem sok értelme lesz visszahozni.

De persze csak találgatunk, aztán lehet júniusban már triatlonozik.
1 napja
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
A 2026-os szezonra szerintem rendben lesz. Sot, mar a TC-n is elkepzelheto, hogy dobalgatni fog, non contact mezben. Lekopogom, de az elmult evekben az NFL-ben az esetek nagyjaban rutinna valtak ezek a szalagmutetek. Remelhetoleg Mahomesnal sem lesz ez maskepp.
Stez
Az ő posztján az ő méreteivel szerintem realitás, hogy jövőre is a liga egyik legjobb QBja lesz, legfeljebb második szándékból a megiramodásai lesznek kevésbé veszélyesek, de bőven meg tudná nyerni a meccseket a zsebből Viszont körülötte azért minden poszt elkezdett alaposan eródálódni.

Nem tudom viszont, hogy lehet-e számítani valami softrebuildre tavasszal... Nyilván Mahomes köré, meg akár Kelce is marad mint veterán mentor, de úgy jól átbolygatni a falat meg a skill posztokat, esetleg valami fiatalabb új OC saját elképzelésekkel, amiket megvalsíthat
Vagy csak toldozás-foltozás, majd visszatér Mahomes, és tolja a heroballt a mostani fal mögött a mostani célpontokkal

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
1 napja
remontada San Francisco 49ers Penn State Nittany Lions 347
Remélem mindenki boldog 🥺🙂‍↕️.....
dande2
Nem, mert nem lesz így Taylor Swift stírölés a rájátszásban. 😀
iktriad
Azt a vakond fejű nőt nem is akarom làtni
remontada
Jól megmondtad mindenkinek, igazi macho vagy.
tenorx
Nem mindenki ő rá akar rejszolni
remontada
Ezt a pazar hozzászólást még szerkesztened is kellett? Bízom benne, hogy a sliccedet sikerült felhúzni az egészséges onanizálás után…
Zalán
Jaja😘
1 napja
Ha skillset alapján akarod pótolni Kelcet, akkor nem nehéz. De azok a grund játékok, amiket el tudott vele játszani majd egy évtizedig Mahomes, azok nem gondolom, hogy pótolhatóak. Kelce nagyon érezte, hogyan kell mozogni, mikor nem első olvasásból jött a játék. Alapból egy gyökér, de a pozíciós IQ-ja kiemelkedő. Ezért tudott még most is viszonylag produktív maradni.
szaba
Csak szerintem pont ezaz, hogy tobbeknek van egyebkent magas jatekintelligenciajuk, csak sok rendszerben ezt kevesbe lehet megmutatni, ahol nem hangsulyos a poszt. De azt gondolom, Mahomes mellett, Reid rendszereben erre kepesek lennenek tobben is a jelenleg „kozepes es korrekt” megitelesu jatekosok kozul is. Meg ugye ez a fajta helyzetfelismeres es intelligencia sokszor a tapasztalattal is jon.

De mondom, ez csak az en velemenyem.

1 napja
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Remélem mindenki boldog 🥺🙂‍↕️.....
dande2
Nem, mert nem lesz így Taylor Swift stírölés a rájátszásban. 😀
iktriad
Azt a vakond fejű nőt nem is akarom làtni
remontada
Jól megmondtad mindenkinek, igazi macho vagy.
tenorx
Nem mindenki ő rá akar rejszolni
remontada
Ezt a pazar hozzászólást még szerkesztened is kellett? Bízom benne, hogy a sliccedet sikerült felhúzni az egészséges onanizálás után…

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
1 napja
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Engem az érdekel, hogy játszani fog e a szezonban végig Kelce vagy már elalibizi a dolgokat itt? Mert hogy nálam van Fantasy-ban és hát van egy kis félelmem ettől.
1 napja
Ha skillset alapján akarod pótolni Kelcet, akkor nem nehéz. De azok a grund játékok, amiket el tudott vele játszani majd egy évtizedig Mahomes, azok nem gondolom, hogy pótolhatóak. Kelce nagyon érezte, hogyan kell mozogni, mikor nem első olvasásból jött a játék. Alapból egy gyökér, de a pozíciós IQ-ja kiemelkedő. Ezért tudott még most is viszonylag produktív maradni.
1 napja
Harmadreszt, jo tight endet szerintem kifejezetten konnyu lett talalni a jelenkori NFL-ben, foleg egysiku jatekost, mint Kelce, akinel a blokkolas elmaradasa kevesbe problema. A regi Kelcet kedveltem, az ujat, ezt a primadonna celeb arcot mar kevesbe, de az a helyzet, hogy szerintem ot konnyebb lesz potolni, mint azt sokan gondoljak, pont amiatt, mert nem komplett es sokoldalu jo ideje, ezaltal nem is egy blokkolasban is eros embert kell keresni, hanem catch first, amolyan sokadik elkaponak szant valakit, aki a palya kozepet uralni tudja. Marpedig az NFL-ben ilyen jatekost egyre tobbet es egyre olcsobban lehet szerezni szerintem.
Stez
Az a 'baj', hogy Kelce rengeteg kulcsjátékot csinált ebben az only catch érájában is. Lehet nem _annyira dominánsak a statjai, de olyan kémia van közte és Mahomes között, aminek a bukása kemény lesz. És ne feledjük, nem csak Mahomes nem volt sérült, hanem Kelce sem. Mindegy ki az elkapója kb. Toneyval és Jujuval nyert SB-t a Philly ellen. Tyreek Hill az elmúlt 10 év legjobb elkapója, meg sem érezte a távozását. Falat kell elé rakni, meg működő sémát, de most már kell TE is. Szerintem ez inkább 2 offseason munkája. És TE-t szerintem nagyon nehéz találni, főleg ha mondjuk Y-ban gondolkodnak, nem csak sima zónabontóban. Rengeteg bustba bele lehet nyúlni.

Nem tudom Reid egészségügyileg hogyan áll. Nyilván nincs kérdés amíg bírja. De azért lassan 68 éves. Viszont ezt a szezont ő is elbaszta. Egy jobb futót szerezhettek volna, de a WR room azért annyira nem vészes, mint mondják. Főleg a riválisokhoz képest, teljesen okés. Egyszerűen szar playbookkal próbálta meg kompenzálni a problémás OL-t.
Cruyffista
Kelce mar tavaly sem volt dominans, es a KC elment dontoig ugy is, nem is ezen mult a gyuru, hanem a tamadofal trogerkedesen.

Azt meg valojaban egyelore nem tudjuk megitelni, hogy mennyire lesz lyuk az o helyen, mert Mahomes ugy erkezett, hogy Kelce mar volt, nem nagyon jatszott Kelce nelkul, mert Kelce evente egy-ket meccset hagyott csak ki serules miatt. Mint ahogy nem is kellett azon gondolkozni, hogy Kelce helyere valakit felepitenek, mert o volt.

Ezen most kell elgondolkozni, es erre akkor kapjuk meg a valaszt, amikor Kelce fullosan kiesik a kepbol es a helyen mar mas kezd majd. De egyebkent nem vagyok biztos abban, hogy jelenlegi kozepkategorias tight endet Mahomes mellett (ha nem serulnek meg nyilvan) nem valnanak 1000+ yardos jatekosokka, akik kore lehet tamadosort epiteni, akarcsak Kelce kore lehetett.

Gondolok itt Dalton Schulzokra, Henrykre, Fergusonokra, Hockensonokra, Pittsekre, Njokukra, Goedertekre, akik nem emelkednek ki a ligabol, inkabb olyan atlagos kornyeki szinteket hoznak, es atlagosan eddig ilyen ilyen 500-600 yardos jatekosok voltak, nem kiemelkedoek a posztjukon, aminek az oka nyilvan az is, hogy sokadik szamu celpontok voltak olyan iranyitok es tamadosorok mellett, amik nem tight endekre epultek.

Ha csak a jovo evi FA-classt nezem itt, Njoku, Goedert, Pitts, Hooper es Otton is siman korrekt opcio lehet a KC-nek, emellett ugye ott a draft, valamint szerintem lesz jo par olyan, csereben elerheto jatekos is, akinek szar egy-masfel eve volt, de egyebkent a tulfizetett szerzodese miatt kozepes erteken elerheto lehet trade-ben - gondolok itt peldaul Hockensonra, aki a fizuja miatt siman letszamfelettive valhat a Vikingsnal, netan Kmetre, akire a Bears draftolt egy elso koros fiatalt, netan Juwan Johnson, aki a Saintnel lehet elerheto, ha ott belekezdenenek valami rebuildbe,

Ok mind-mind olyanok, akikben en peldaul latom, hogy egy Reid-offense-ben kozponti elemek lehetnenek, es megvan bennuk az intelligencia is ahhoz, hogy meglassak es kihasznaljak a zonak kozotti teruleteket, ahogy azt Kelce tette. Nem mindegyiknek olyan jo a keze, mint Kelce-e volt fenykoraban, de tobbseguknek egyebkent kiemelkedoen sok dropja sincs.

Ettol fuggetlenul nyilvan Kelce potlasa mellett kelleni fog olyan elkapo, akire figyelnie kell az ellenfeleknek es kepes megnyujtani a teruleteket, mert jelenleg ez a sor nagyjabol hulladek es tarthatatlan ez az allapot. Mint ahogy a tamadofalat is nyilvan turbozni kell majd persze.

Csak ezt a tight end dolgot azert mondom, mert nem premierposzt, oda egy alapvetoen atlagos, korrekt jatekost akar piacrol, akar csereben is sokkal konnyebb talalni, mint premierposztra, mondjuk egy dominans elkapot vagy egy minosegi left tackle-t.

Fantasztikus karriert tudhat Kelce maga mogott, de en itt meg mindig konnyebbnek erzem az o potlasat, mint a masik ket poszton valo minosegi erosites veghezvitelet. Mar csak azert is, mert nem mindegy, milyen elkapot hozol, Reid rendszereben kifejezetten megvannak a szerepkorok, ami sokaknak nem fekszik. Nyilvan egy speedster kellene peldaul nagyon, de hat keves a ligaban a dominans speedster, aki tenyleg kepes szethuzni a vedelmeket. Mahomesnak talan Pickens fekudne elegge, mert ra lehet dobni a contested labdakat is, marpedig Mahomes szereti hasznalni az 1v1 matchupokat, csak a dropjai es a rinyalasai nagyon nem Reid melle valoak, arrol nem is beszelve, hogy egy, a Dallas aligha fogja elengedni ot, ketto, ha el is engedi, a Chiefsnek top elit penzt kellene tolnia neki, ha el akarja hozni a piacon, amit egyreszt az o mentalitsaval nem biztos, hogy meger, masreszt nagy kockazat, hogy ha megkapja a nagy lovet, oda fogja-e tenni magat. A Steelersnel ez nem mindig volt meg, peldaul tavaly, aztan micsoda veletlen, hogy most, contract yearben meg valahogy nagyon akart jatszani.