Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 11 éve
Belcher ért? Na az is igen beteg dolog lenne!azt hiszem ez sajnos nem volt kérdés, NFL-ben egy személyes tragédia miatt nem maradhat el meccs szvsz, ahhoz túl nagy biznisz és túl sűrű a program.davemayerTragédiák minden nap megtörténnek, csak a média nem fújja fel. Minden nap lelőnek embereket, minden nap vannak öngyilkosok. A lelőtt ember munkahelye nem zár be (hacsak nem ott történik), az alkalmazottak másnap bemennek dolgozni, és lehet, hogy este még egy bárba is beülnek. Az érintett ember családjának, szeretteinek felfoghatatlan és feldolgozhatatlan, a nem érintettek szörnyűlködnek egyet, majd mennek tovább. És ez nem embertelenség, hanem ilyen az élet. Hét milliárdan vagyunk, nem tudunk minden esetre ugyanúgy reagálni, mintha közel állnánk.
A meccs megtartása normális emberi mértékkel azon kéne múljon, hogy a Chiefs staff milyen mentális állapotban van. Szvsz, ha a csapat edzői/játékosai azt mondják, hogy ők ma nem akarnak pályára lépni, akkor nincs az az NFL ami fel tudná őket parancsolni. De ezek szerint úgy érzik, hogy túl tudnak lépni rajta. Vagy esetleg úgy, hogy "megmutatjuk Belcher-ért". Ez is megérthető.peterk2005
több mint 11 éve
Részben rá is gondoltam.Belcher is az voltAmadeus91Azért akadnak páran, akik ezen a tragédián is képesek poénkodni.Beteg ez a világ...Sanco
gawker.com/5964887/15-people-who-are-concerned-that-jovan-belchers-suicide-will-impact-fantasy-football-matchups
"Note to fantasy football owners: Jovan Belcher has been sui-sidelined with an injury."
"I'd be mad as hell if I had Jovan Belcher on one of my Fantasy Football teams...its gettin too close to the playoffs yo"
"Phew. It was only Javon Belcher. I thought it would affect my fantasy football team. On with my day."
"My condolence to anyone who had Javon Belcher on their fantasy football team. Oh, and his friends and family too."
A CBS fantasy football szakértője is "kitett magáért".
"He had 38 tackles and was not a Fantasy IDP option in most formats."Szabler
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Belcher is az voltAzért akadnak páran, akik ezen a tragédián is képesek poénkodni.Beteg ez a világ...Sanco
gawker.com/5964887/15-people-who-are-concerned-that-jovan-belchers-suicide-will-impact-fantasy-football-matchups
"Note to fantasy football owners: Jovan Belcher has been sui-sidelined with an injury."
"I'd be mad as hell if I had Jovan Belcher on one of my Fantasy Football teams...its gettin too close to the playoffs yo"
"Phew. It was only Javon Belcher. I thought it would affect my fantasy football team. On with my day."
"My condolence to anyone who had Javon Belcher on their fantasy football team. Oh, and his friends and family too."
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
azt hiszem ez sajnos nem volt kérdés, NFL-ben egy személyes tragédia miatt nem maradhat el meccs szvsz, ahhoz túl nagy biznisz és túl sűrű a program.davemayerTragédiák minden nap megtörténnek, csak a média nem fújja fel. Minden nap lelőnek embereket, minden nap vannak öngyilkosok. A lelőtt ember munkahelye nem zár be (hacsak nem ott történik), az alkalmazottak másnap bemennek dolgozni, és lehet, hogy este még egy bárba is beülnek. Az érintett ember családjának, szeretteinek felfoghatatlan és feldolgozhatatlan, a nem érintettek szörnyűlködnek egyet, majd mennek tovább. És ez nem embertelenség, hanem ilyen az élet. Hét milliárdan vagyunk, nem tudunk minden esetre ugyanúgy reagálni, mintha közel állnánk.
A meccs megtartása normális emberi mértékkel azon kéne múljon, hogy a Chiefs staff milyen mentális állapotban van. Szvsz, ha a csapat edzői/játékosai azt mondják, hogy ők ma nem akarnak pályára lépni, akkor nincs az az NFL ami fel tudná őket parancsolni. De ezek szerint úgy érzik, hogy túl tudnak lépni rajta. Vagy esetleg úgy, hogy "megmutatjuk Belcher-ért". Ez is megérthető.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Azért akadnak páran, akik ezen a tragédián is képesek poénkodni.Beteg ez a világ...
több mint 11 éve
írtam már valahova, de Taylor halála után 2 napra volt meccsA csapat döntése. Ennyire közel a tragédiához simán belement volna a liga és a Panthers is a későbbi, mondjuk week 17 utáni lejátszásba, egyik csapatnak se lenne Playoff szempontból fontos meccs...azt hiszem ez sajnos nem volt kérdés, NFL-ben egy személyes tragédia miatt nem maradhat el meccs szvsz, ahhoz túl nagy biznisz és túl sűrű a program.davemayerChiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.empty taxiLe a kalappal!Rolni
Még ilyenre nem nagyon volt precedens szerintem, amikor nálunk Kenny McKinley öngyilkos lett 2010-ben, az meccs utáni napon történt, így 6 napja volt a játékosoknak és edzőknek feldolgozni az esetet...StormST
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Azért akadnak páran, akik ezen a tragédián is képesek poénkodni.gawker.com/5964887/15-people-who-are-concerned-that-jovan-belchers-suicide-will-impact-fantasy-football-matchups
"He had 38 tackles and was not a Fantasy IDP option in most formats."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 11 éve
A csapat döntése. Ennyire közel a tragédiához simán belement volna a liga és a Panthers is a későbbi, mondjuk week 17 utáni lejátszásba, egyik csapatnak se lenne Playoff szempontból fontos meccs...azt hiszem ez sajnos nem volt kérdés, NFL-ben egy személyes tragédia miatt nem maradhat el meccs szvsz, ahhoz túl nagy biznisz és túl sűrű a program.davemayerChiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.empty taxiLe a kalappal!Rolni
Még ilyenre nem nagyon volt precedens szerintem, amikor nálunk Kenny McKinley öngyilkos lett 2010-ben, az meccs utáni napon történt, így 6 napja volt a játékosoknak és edzőknek feldolgozni az esetet...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
ott pelenkázza baszod... felfoghatatlan...Azért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Az a kép ahol a kicsi van az apjával... Hát ez hihetetlen komolyan.Bazzani
instagram.com/kasandraperkinsszaba
több mint 11 éve
Azért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Az a kép ahol a kicsi van az apjával... Hát ez hihetetlen komolyan.
több mint 11 éve
Hát nem vagyunk egyformák. Én se emelnék kezet egy nőre...van aki igen.Milyen férfié? Egy normális férfi kezet sem emel egy nőre bármilyen rövidzárlat esetén is. Nem hogy rálőjön.Egyszerűen egy pillanatnyi rövidzárlat és egy nő elég ahhoz, hogy elmenjen a férfi esze....FearTomiAzért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Basszus még tegnapi kép is van a kicsivel és Belcherrel. Erre egyszerűen nincs magyarázat. Schleck
De nem szeretnék többet beszélni erről, amíg tudunk semmi biztosat.Schleck
több mint 11 éve
Milyen férfié? Egy normális férfi kezet sem emel egy nőre bármilyen rövidzárlat esetén is. Nem hogy rálőjön.Egyszerűen egy pillanatnyi rövidzárlat és egy nő elég ahhoz, hogy elmenjen a férfi esze....FearTomiAzért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Basszus még tegnapi kép is van a kicsivel és Belcherrel. Erre egyszerűen nincs magyarázat. Schleck
De nem szeretnék többet beszélni erről, amíg tudunk semmi biztosat.
több mint 11 éve
Egyszerűen egy pillanatnyi rövidzárlat és egy nő elég ahhoz, hogy elmenjen a férfi esze....Azért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Basszus még tegnapi kép is van a kicsivel és Belcherrel. Erre egyszerűen nincs magyarázat. Schleck
több mint 11 éve
Borzasztó ez, részvétem...és ez most nagyon gonoszul fog hangzani... de nagyon remélem, hogy nem az lesz a vége, hogy kitalálnak indítékként valami agyleépülős-agyrázkódásosat, ha már akkora divat a téma...
Mert az nem tenne túl jót a sportnak meg a ligának.
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 11 éve
azt hiszem ez sajnos nem volt kérdés, NFL-ben egy személyes tragédia miatt nem maradhat el meccs szvsz, ahhoz túl nagy biznisz és túl sűrű a program.Chiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.empty taxiLe a kalappal!Rolni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Chiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.empty taxiLe a kalappal!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 11 éve
Azért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...Basszus még tegnapi kép is van a kicsivel és Belcherrel. Erre egyszerűen nincs magyarázat.
több mint 11 éve
szaba
10 550
Azért a képeket látva, hát nem is tudom lehet-e valamit mondani...instagram.com/kasandraperkins
több mint 11 éve
Chiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.empty taxiHivatalosan is bejelentették. Például a Chiefs oldalán:
www.kcchiefs.com/news/article-2/Statement-from-the-Kansas-City-Chiefs--on-Tomorrow%E2%80%99s-Game-vs-Carolina/f9b170e6-7dba-465e-9b58-ce88888e00fb
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Őszinte részvétem.Akármi is volt a háttérben, egy csecsemő árva lett.
Iszonyú ez.
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 11 éve
Chiefs announced Sunday's game will be played as scheduled.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Akárhogyan és akármiért is történt, nagyon szomorú dolog.
több mint 11 éve
Nekem meghaladja a képességeimet, hogy megértsem az indítékokat. Szörnyű. A csapatnak is.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Szörnyű tragédia. Kívánok sok erőt az érintetteknek, hogy fel tudják dolgozni a történteket.