NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 13 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Ez a Crennel is egy idióta...Nem mondom, hogy Stanzi jobb lenne, de rosszabb sem. Bazzani
Crennel tényleg kezdi kiérdemelni az idióta jelzőt, amiért ilyen szerencsétlen QB-k mellett nem próbálja ki Stanzit. A szezon elment, nincs mire várni többé.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Megérjük még, hogy Stanzi 0 játékperccel visszavonul. Legalább a szobra megmarad.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Ez a Crennel is egy idióta. Ő nem szeret nyerni? Mert amíg ez a fakezű van a pályán addig ez a csapat nem fog, Quinn detto. Nem mondom, hogy Stanzi jobb lenne, de rosszabb sem. Esküszöm, hogy a mi csereirányítónk Hill kategóriákkal jobb mint Cassel. Ha én lennék a következő draft legjobb irányítója akkor imádkoznék, hogy a Chiefs legyen az 1/1. Ilyen komplett csapat kevésszer szerepel ilyen szarul.
Ha belegondolok, hogy Stafford milyen csapatba került anno...

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Hát nehezen tudom eldönteni, hogy a bíróktól vagy Casseltől kaptam jobban hányingert. Ez a csapat tényleg csak egy irányítónyira van a PO csapattól.Bazzani
Így van, amint lesz irányító, máris felzárkózunk a Denver mögé, akik lehet kétszer egymás után lesznek PO csapat! 😊

Azt mondta Brady Quinn a témában, hogy vasárnap már a dokik szerint rendben lesz.
Úgyhogy semmi ok aggodalomra, észre nem vesszük a különbséget, ha Casselt lehozzák. Ő is bármikor dob annyi picket.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Hát nehezen tudom eldönteni, hogy a bíróktól vagy Casseltől kaptam jobban hányingert. Ez a csapat tényleg csak egy irányítónyira van a PO csapattól.

több mint 13 éve
Jut eszembe, senki nem írta be, pedig most először a szezonban VEZETTÜNK a meccsen! Azért ez már igazán fantasztikus dolog! 😀ulpianus
Én beírtam a meccsen, amikor vezettünk 😉
több mint 13 éve
Akkor mindkét meccsen ugyanannyit számított a bíráskodás, oké. Ezen nem fogunk összeveszni.

Beszéljünk Casselen kívül azokról, akik megérdemlik.
Poe nagyszerűen játszott. Egyre nehezebb tartani. Passz ellen is meglepően gyorsan tolt előre, még a végén lesz belőle valami.
Justin Houston továbbra is kiváló, amikor nem zónáztatják hátul. Még úgy is odaért Benre siettetni, hogy zónában állva ismerte fel, senki más nem fogja zavarni Bent, és kell a nyomás. 1 sack 1 FF a fő mutatói.
Jalil Brown nickelben végre mutatott értelmes dolgokat. Ettől még nem lett jó, de ez is valami.
Jamaal megint úgy futott koppra 100 yardot 4.3as átlaggal, hogy minden védő rá figyelt. A TDja egészen kiváló volt például, ahogy bevarázsolta contact után másfél yardra.
Derrick Johnson 12 tackle 1 forced fumble (a földön fekve), 2 TFL amikor nagyon kell.
Berry egy TD passzt mentett. És ő is meg Arenas is épphogy nem tudta a vizes labdát pickre hozni.

Daboll első TD driveja kiváló volt! Aztán még volt egy jó drive (bírók elvették a poénját), meg pár jó playcall ami tetszett.

több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Én már azzal is megelégszem hétfőn, ha Romeo tartja a szavát, és Casselt lehozza amint eladja a labdát először (remélem utoljára!).ulpianus
Hát, nektek tényleg semmi nem jön össze. Cassel még most is kib*szott veletek, utolsó dobására adta el a labdát, hogy ne lehessen lehozni. 😊peterk2005
Akkor ha jól látom a dolgot, innentől Cassel nincs pályán... eladta, le kell hozni a pályáról... melyikről? Bármelyikről... amúgy szvsz itt és a mi meccsünkön is számított a bíráskodás, bár ettől még mindkettőt behúzta volna... teszemazt Josh McCown, vagy akár Stanzi, vagy akárki, még Delhomme is... szomorú!

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Ezt a sünegér Casselt te jó Isten...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jut eszembe, senki nem írta be, pedig most először a szezonban VEZETTÜNK a meccsen! Azért ez már igazán fantasztikus dolog! 😀

több mint 13 éve
Volt pár érdekes sárga zászló a meccsen... JC6
Nekünk mindig van. Tavalyelőtt panaszt tett a vezetőség a bírókra, azóta kapják a jót. Csak sem én, sem más Chiefs fan pont nem ilyen bíróanyázós. Mert a Ravens meccset leszámítva nem ezen ment el egyik sem, most sem.

Cassel mindenesetre dobott egy picket most is. 154 passzolt yardja lett 46os ratinggel. ÉS vesztettünk is. Szóval annyira nagyon nem hiszem, hogy megmentette az állását.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Volt pár érdekes sárga zászló a meccsen...
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 377 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én már azzal is megelégszem hétfőn, ha Romeo tartja a szavát, és Casselt lehozza amint eladja a labdát először (remélem utoljára!).ulpianus
Hát, nektek tényleg semmi nem jön össze. Cassel még most is kib*szott veletek, utolsó dobására adta el a labdát, hogy ne lehessen lehozni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Cassel csak összehozta vereséget is, meg azt is, hogy Stanzi ne legyen a pályán, egy igazi istencsapása ez az ember, nem lehet tőle megszabadulni 😕
több mint 13 éve
ender!

Én már azzal is megelégszem hétfőn, ha Romeo tartja a szavát, és Casselt lehozza amint eladja a labdát először (remélem utoljára!).empty taxi
Én is megelégednék ezzel. Idáig süllyedtünk 😕ulpianus
több mint 13 éve
Chiefs have placed DL Glenn Dorsey, 5th overall pick in 2008, on IR, ending his season and likely his tenure as a Chief. More on @CBSSportsempty taxi
Sajnálom Dorseyt, bonyolultabb ez mint látszik, de így valóban alig van esélye, hogy maradjon. Viszont DE poszton elég jól állunk. Ha nem számítjuk a Crennel gerjesztette pass rush problémát minőségben és mennyiségben sincs gond.

ender!

Én már azzal is megelégszem hétfőn, ha Romeo tartja a szavát, és Casselt lehozza amint eladja a labdát először (remélem utoljára!).

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Chiefs have placed DL Glenn Dorsey, 5th overall pick in 2008, on IR, ending his season and likely his tenure as a Chief. More on @CBSSports

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Hétfőn ütjük a Steelerst. Vagy legalábbis vezetni fogunk ellenük. Na jó, megelégszem azzal is, ha nem lesz fumble-nk. Höhöhöhö...brühühühü 😀
több mint 13 éve
Petersonról annyit még a témában, miután a szezon igen csúfosan alakul, nemrég betalálta Piolit. Ő tudja mivel üti el az időt.

Azt pedig csak remélhetjük, hogy a "minden turn over után az elkövető padra kerül" szabály a védőkre nem vonatkozik. 😀

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 326 — we almost always almost win
 sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/romeo-rule-chiefs-bench-player-turns-ball-over-204800363--nfl.html
Ha ez igaz, cassel nem lesz sokat pályán 😊

Más, Egy kis Pioli-Peterson összehasonlítás:
 www.kansascity.com/2012/11/10/3910735/piolis-first-four-years-with-chiefs.html

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Brady Quinn azt mondta, a Raiders elleni meccsen kapott olyat (térddel fejbe), hogy agyrázkódása lett. Ettől azonnal rosszul kezdett látni. Azonban mivel évek óta nem került pályára, nem akart lejönni. Dobott egy picket is, csak magát okolhatja mindenért. Azért is, hogy azóta sem kerülhet pályára.
Nemrég azt is nyilatkozta, hétfőn csereként a padon fog ülni, addigra rendben lesz.

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 131 — 毎日何かを学ぶ
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkinek
 steelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 13 éve
Egyértelmű, hogy az edzők is hullani fognak előbb-utóbb, és meg is érdemlik.
több mint 13 éve
Routt nem hinném, hogy beférne a Lions sapka alá...Bazzani
Ezt mondták. De ami elsőre mondanak az nem szok bejönni.
Ellenben Routt fizetése csökkenőben. a Raidersben asszem 10 milla fölött keresett, itt már csak 5öt, szal akkor most nulla körül lesz. 😀

több mint 13 éve
Routt nem hinném, hogy beférne a Lions sapka alá...