NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Szerintem is alkalmas a keret a PO-hoz, nem is értem, mi történt itt. Cassel miatt éreztem gyengébbnek a csapatot, de azt gondoltam, hogy egy jó közepes szezonnal ez a csapat simán 10 győzelem felett szerez. De sajnos Cassel gyötrelmes és ha ő hozza a közepes szintet, akkor meg a többiek hibáznak...
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Ez a keret tökéletesen alkalmas egy PO szinthez.
Nem tudom, hogy miről beszéltek.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
A következő véleménnyel lehet, h megint ellenérzéseket váltok ki, úgyhogy előre is elnézést kérek, de szerintem ha ez így megy tovább, nem Cassel lesz a szezon egyetlen áldozata Kansas City-ben...Black_Adder
Szerintem ezzel olyan nagy ellenérzést nem fogsz kiváltani, csodálkoznék, ha a szakmai stáb munkáját olyan nagyra tartaná eddig a fanbase. 😉

megj.: Stanzival kapcsolatban az a probléma, hogy egy 3rd string QB-t így idény közben nincs sok értelme bevetni. Még, ha egy komplett csapat lesérült QB-ját kéne helyettesíteni, ahol minden rendben van akkor talán-talán. De így, hogy körülötte a csapat sincs rendben, mit tudna egy ötödik körös, zöldfülű projekt QB tenni, aki valószínűleg a kezdőkkel még soha nem is ezdhetett együtt? peterk2005
semmit. Maximum a saját - még fel sem épített - szobrát döntené le azzal, hogy egy gyenge, szétesett csapatban vergődne. (Clausen 2.0)
én biztos az edzőknél kezdeném a takarítást, mert ott ahol ilyen szinten esik szét a csapat, ott biztos, hogy nyakig sáros a staff. Stanzi esetében a kulcs az lesz, hogy jövőre a KC QB-t hoz, vagy megadja neki a lehetőséget és a drafton megpróbálja a keret egészét megerősíteni.
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 377 — The only discipline that lasts, is self discipline
A következő véleménnyel lehet, h megint ellenérzéseket váltok ki, úgyhogy előre is elnézést kérek, de szerintem ha ez így megy tovább, nem Cassel lesz a szezon egyetlen áldozata Kansas City-ben...Black_Adder
Szerintem ezzel olyan nagy ellenérzést nem fogsz kiváltani, csodálkoznék, ha a szakmai stáb munkáját olyan nagyra tartaná eddig a fanbase. 😉

megj.: Stanzival kapcsolatban az a probléma, hogy egy 3rd string QB-t így idény közben nincs sok értelme bevetni. Még, ha egy komplett csapat lesérült QB-ját kéne helyettesíteni, ahol minden rendben van akkor talán-talán. De így, hogy körülötte a csapat sincs rendben, mit tudna egy ötödik körös, zöldfülű projekt QB tenni, aki valószínűleg a kezdőkkel még soha nem is ezdhetett együtt?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 604 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Chiefs are first team not to hold a lead during a game in first 7 games since 1929 Buffalo Bisons, via Elias. Bisons folded after 1929.empty taxi
Engem már ezért lebasztak, hogy ezt mondogattam. Pedig nem akármilyen "eredmény".ulpianus
Ne durcáskodj 😀
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 326 — we almost always almost win
Én már gyötörtem korábban néhány KC fant azzal, h ebből a csapatból nem csak 1 QB hiányzik, de azért az nem véletlen, h Casselnek egyedül több labdaeladása van, mint a cowboyst leszámítva bármelyik csapatnak

A hibákat kijavítani kell, nem kimagyarázni, és Cassel hibáit mindig csak kimagyarázzák! | A különbséget pedig, az 1-7 és e között szvsz nem lehet kimagyarázni | Ha valami kiderült akkor az az, h nem az övé a jövő, és ez a szezon már rég elúszott, ha most nem próbálják ki Stanzit, akkor soha. Ha nem válik be, mit vesztenek? Elveszti az önbizalmát? Mert az növeli, ha egy ekkora pancser mögött ül a padon, és fel se merül a neve? Hogy implicite még Casselnél is sokkal rosszabbnak tartják a saját edzői?...

A következő véleménnyel lehet, h megint ellenérzéseket váltok ki, úgyhogy előre is elnézést kérek, de szerintem ha ez így megy tovább, nem Cassel lesz a szezon egyetlen áldozata Kansas City-ben...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Nem akarok trollkodni, de ez tényleg jellemző jelenleg erre a csapatra:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 377 — The only discipline that lasts, is self discipline
most néztem meg a meccs összefoglalóját, hát elég szerencsétlen volt, Cassel hozta a formáját...de, hogy a saját end-zoneból play action rollout pass játékot hívni háááááát. Elég marhaság volt 😀.MarioAna
Ritkán veszem a védelmembe, de Cassel ezen a meccsen nem volt rossz. Többször ügyesen menekült a zsebből, jól dolgozott a 3rd downoknál, az INT szvsz McClusteré volt, a rolloutnál meg Stephensont csúnyán megverte Jarret Johnson, ha RG3 v Newton a QB akk is kb. ugyanez van.empty taxi
Na, hát ez az. Az a vicces, hogy amikor látom a Chiefs-et játszani, akkor sosem rossz Cassell, ellenben az egész csapat csinálja a buta hibákat. Végigmegy szépen az #O a pályán, majd a red zone határán Bowe elveszti a labdát. A következő drive megint egész szép de a harmincas környékén megint jön két buta szabálytalanság. Labdát szerez a #D, meglenne a momentum, erre kimarad még a FG is. Kényelmes 24 környéki drive kezdés helyett holding, false start és máris a saját endzone-ból kell indulni, ahol jön egy érthetetlen playhívás, és egyúttal ráomlik Casselre a fal egyik oldala, esélye sincs. Újabb drive, egész jól indul, majd jön az INT, ami megint nem Cassell hibája. A végén a PR fumble pedig már csak felteszi az i-re a pontot.

Ebben a csapatban jelenleg Brees, Rodgers se csinálna csodákat, annyi a hiba.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
most néztem meg a meccs összefoglalóját, hát elég szerencsétlen volt, Cassel hozta a formáját...de, hogy a saját end-zoneból play action rollout pass játékot hívni háááááát. Elég marhaság volt 😀.MarioAna
Ritkán veszem a védelmembe, de Cassel ezen a meccsen nem volt rossz. Többször ügyesen menekült a zsebből, jól dolgozott a 3rd downoknál, az INT szvsz McClusteré volt, a rolloutnál meg Stephensont csúnyán megverte Jarret Johnson, ha RG3 v Newton a QB akk is kb. ugyanez van.

Madden hates me.
több mint 13 éve
Sztem is eljött az a pillanat amikor Stanzi minden következmény nélkül beállhatna.
Ha én Chiefs drukker lennék és kinn lennék a meccsen akkor végig üvöltenék, hogy "Staaaaaaanziiiiit a páááályááára!".
Egyetlen okot sem találtam arra, hogy miért ne próbálják ki. Beleértve az összes többi olyan játékost aki keretben van és kevés szerephez jutott.

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 077 — Raiders fan
Azt nem értem, hogy Stanzi miért nem játszhat? Vagy miért nem blitzelünk gyakorlatilag egyszer sem? Justin Houston is zónázik végig. Halinak volt egy sackje, sok holdinga volt rajta (nem fújták be), és ennyi.
Pedig pont nincs emberünk hogy türelmesen zónázzunk. Routt sérült, Travis Danielsről nyaltuk a yardokat sorban, meg egy TD-t.
Berry eddig is jó volt, a sok őt fikázó végre láthatta. Nem értem miért kellett őt elővenni, nem az ő hibája, hogy a CBk összeszerencsétlenkednek minden meccsen big playeket sorban, Flowers kivételével.

Legrosszabb hír, hogy Jamaal, Albert (OT), Jeff Allen (G) és Dorsey (DE) is megsérült. Dorseyt is mindig előveszik, hogy nem elég jó. De amint nincs a pályán, nyaljuk a futást a gyenge oldalon. Évek óta mondom ezt is, mégis ő a hibás sokak szemében, pedig a liga egyik legjobbja e-téren a posztján.

Stephensont (OT) először láttuk játszani huzamosabban. Sokat kell neki még fejlődni. STben egy ostoba büntetése is volt ráadásul.
Hochstein állt be Allen helyett, nem egy nagy szám, át is jöttek rajta párszor. De még ennyi sérült mellett is elfogadható volt a pass protection, de a futások nem mentek. Bár mindenki tudja, hogy a passz ellen nem is kell védekezni. Ez befolyásolja a dolgot.ulpianus
Stanzi jegelését én sem értem...egyetlen ok lehetne ő a nem top QB pickre, de ahhoz az kéne, h a hátralévő meccseken játszon és kurva meggyőző legyen...
Eddig Jeff Allen nem muzsikált túl jól nem?
Nálunk Bergstrom nem jutott még szóhoz, de érdekel nagyon melyikből lesz jobb playa idővel...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Azt nem értem, hogy Stanzi miért nem játszhat? Vagy miért nem blitzelünk gyakorlatilag egyszer sem? Justin Houston is zónázik végig. Halinak volt egy sackje, sok holdinga volt rajta (nem fújták be), és ennyi.
Pedig pont nincs emberünk hogy türelmesen zónázzunk. Routt sérült, Travis Danielsről nyaltuk a yardokat sorban, meg egy TD-t.
Berry eddig is jó volt, a sok őt fikázó végre láthatta. Nem értem miért kellett őt elővenni, nem az ő hibája, hogy a CBk összeszerencsétlenkednek minden meccsen big playeket sorban, Flowers kivételével.

Legrosszabb hír, hogy Jamaal, Albert (OT), Jeff Allen (G) és Dorsey (DE) is megsérült. Dorseyt is mindig előveszik, hogy nem elég jó. De amint nincs a pályán, nyaljuk a futást a gyenge oldalon. Évek óta mondom ezt is, mégis ő a hibás sokak szemében, pedig a liga egyik legjobbja e-téren a posztján.

Stephensont (OT) először láttuk játszani huzamosabban. Sokat kell neki még fejlődni. STben egy ostoba büntetése is volt ráadásul.
Hochstein állt be Allen helyett, nem egy nagy szám, át is jöttek rajta párszor. De még ennyi sérült mellett is elfogadható volt a pass protection, de a futások nem mentek. Bár mindenki tudja, hogy a passz ellen nem is kell védekezni. Ez befolyásolja a dolgot.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Még sosem voltunk 1/1es csapat drafton. Haladunk felé. Figyeljétek meg, lassan fel fogják ezt is kapni, amint leesik a megfelelő embereknek. Vagy beírom A. Pride-ra, hogy leessen.

Ez esetben már tényleg nem lesz kifogás a QB draft ellen.

több mint 13 éve
Brandon Siler (ILB) Crennel szerint full backként is pályára küldhető. Lehet ma látjuk is, ami azért érdekes, mert pont a Chargersből igazolt át.

több mint 13 éve
Chiefs are first team not to hold a lead during a game in first 7 games since 1929 Buffalo Bisons, via Elias. Bisons folded after 1929.empty taxi
Engem már ezért lebasztak, hogy ezt mondogattam. Pedig nem akármilyen "eredmény".

több mint 13 éve
Chiefs are first team not to hold a lead during a game in first 7 games since 1929 Buffalo Bisons, via Elias. Bisons folded after 1929.

Madden hates me.
több mint 13 éve
A sérültek közé került (kérdéses státuszba) S. Routt is.

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 077 — Raiders fan
Ha már szóba került Jamaal korlátozott szerepe a meccsen, itt van róla Daboll verziója:
 www.kansascity.com/2012/10/30/3893030/daboll-defends-how-chiefs-used.html
Black_Adder
Hát nem tudom...a DHB TDig szoros volt a meccs, addig egy top futó csapat szar QBval nem engedhetné el a futójátékot sztem...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 326 — we almost always almost win
Ha már szóba került Jamaal korlátozott szerepe a meccsen, itt van róla Daboll verziója:
 www.kansascity.com/2012/10/30/3893030/daboll-defends-how-chiefs-used.html

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
tavaly is aktív volt egyszer legalább. Palko mögött a Steelers ellen.Höri
Palko mögött senkinek nem lett volna esélye pályára lépni. 😊 Igazából fejből írtam. Elnézést, akit félrevezettem!

Lényeg, a szezont úgy kezdtük, három QB közül meg kell találni, ki lesz rosteren 2013ban. Cassel valószínű nem. Ehhez képest Stanzi továbbra sincs sehol. Ők Quinnel eleve a back up posztra pályáztak alapból. Esetleg, ha nagyon jók, akkor többre. Quinnt kezdetik elsőnek, oké. Neki lejár a szerződése szezon végén. Stanzinek 2014 végén, jobban ráér. De azért Ricky is itt van a padon másfél szezon távolságnyit. Most legalább aktív lesz, javultak az esélyei lényegesen.

Nincs mire várni.
A szezonnak úgyis mindegy. Amennyiben minden hátralévő meccsünket nyernénk, lehetne 10-6, ami reális rájátszás esély. Azonban ezt ki hiszi?
Másrészt a QB poszt siralomház, nincs ok pályán tartani Casselt a csapat/szezon érdekében, ha lenne még "szezon" sem.
Sztem tökéletes alkalom kideríteni, hogy kit érdemes megtartani hosszútávon. Végül a szurkolók megint el fognak kezdeni Stanzit kántálni, amint Cassel rémült szemmel időt kér feleslegesen, picket dob, vagy elejti.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
tavaly is aktív volt egyszer legalább. Palko mögött a Steelers ellen.

több mint 13 éve
Cassel fog kezdeni a Chargers ellen.Stez
Igen, és Stanzi lesz mögötte a csere. Már írtam ezt ma, de legyen megint. Hátha így nem veszik el.
Utóbbi azért érdesebb, mert eddig Stanzi be sem állhatott, mivel nem is volt aktív. (Ettől még beállhat egész pontosan, csak utána más QB nem, ami túl nagy kockázat, vészesetben tennék meg.) Egyszer volt aktív, de az Quinn első éles meccse volt, nem szokás lecserélni ilyenkor senkit. Hacsak nem borzasztó, de nem volt az.

több mint 13 éve
Igen, Hillis sérült volt, meg más stílus, oké de engem az 5 próbálkozás "borzaszt" el. Ebből az 5 carry-ből leszűrték hogy ez ma nem fog menni? Én azt hittem hogy nagyobb a respektje neki.Fredo
Igazából ezt te szűrted le, nem ők. Ezt magyaráztam előbb is.

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
lesz az 6-6 is 😊

vagy sok sok meglepetésként Stanzi 100feletti QB raatinggel

több mint 13 éve
Kibaszott nagy null-null lesz az a meccs.