Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 924 — Circus Maximus
Orton asszem fejből egyidős Ortonnal és Croyle-al. Csak Orton már sok éve kezdő, nem fog fejlődni. Ő ennyit tud. És most már Casselről is tudjuk, hogy mennyit ér. Sztem neki is ennyi fejlődési lehetősége volt.ulpianus
Mármint Cassellel 😊 . Croyle egy évvel fiatalabb náluk.
Látom átírtad, de már késő 😛ender1112
átírtam 21:10kor te meg ezt 21:12kor írtad be. másfél perc alatt fogtad föl? 😛 😀
Majd még egy perc, mire feltűnt, hogy már nem is az van ott?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 310 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Orton asszem fejből egyidős Ortonnal és Croyle-al. Csak Orton már sok éve kezdő, nem fog fejlődni. Ő ennyit tud. És most már Casselről is tudjuk, hogy mennyit ér. Sztem neki is ennyi fejlődési lehetősége volt.ulpianus
Mármint Cassellel 😊 . Croyle egy évvel fiatalabb náluk.
Látom átírtad, de már késő 😛
több mint 13 éve
Orton asszem fejből egyidős Cassellel Croyle-al. Csak Orton már sok éve kezdő, nem fog fejlődni. Ő ennyit tud. És most már Casselről is tudjuk, hogy mennyit ér. Sztem neki is ennyi fejlődési lehetősége volt.

több mint 13 éve
Az idei QB FA piac nem jó nekünk. Draft-on nem a legfontosabb need a poszt, kell ide jó pass rush-er Hali mellé inkább. Maradjon Cassel, de akkor hozzunk egy project QB-t vagy egy olyat valahonnan, aki meg tudja szorongatni és komoly ellenfélként harcolni tudna a starter posztért vele. Mert akkor talán Cassel is javul valamelyest.

Orton meg szintén öreg, nekem ő sem kéne ide.mirdal
Nekem se 😀 . Csak a felsoroltak közül ő szvsz a legjobb.
több mint 13 éve
mirdal Kansas City Chiefs 604 — Chiefs fan
Az idei QB FA piac nem jó nekünk. Draft-on nem a legfontosabb need a poszt, kell ide jó pass rush-er Hali mellé inkább. Maradjon Cassel, de akkor hozzunk egy project QB-t vagy egy olyat valahonnan, aki meg tudja szorongatni és komoly ellenfélként harcolni tudna a starter posztért vele. Mert akkor talán Cassel is javul valamelyest.

Orton meg szintén öreg, nekem ő sem kéne ide.
több mint 13 éve
"Kolb, Orton, Palmer, Henne...." ezek közül egyedül Orton az, akiben több lehetőség van, mint Casselbenender1112
nah megnézném, hogy orton itt kinek dobálná a labdákat
azért denverben jóval erősebb volt az elkapó brigád
jelenleg nálunk nem a qb kérdés a legfontosabb
cassel ide
vagy odaehh
Szerintem támadójátékban pedig a QB(+WR) kérdés a legfontosabb most. A futójáték nagyon jó, de azért van és lesz olyan, hogy nem fog működni. Akkor pedig kell egy QB aki kihúzza a csapatot a sz@rból. A kérdés az, Cassel ilyen QB ? Szerintem nem, ezért kell valaki más.
több mint 13 éve
Az azért nem úgy megy, h kitaláljátok, h kéne egy jobb QB az FA-ról és már nálatok is van.
VY-ra nem lehet rá bízni egy franchise-t szvsz. Amióta az NFLben van így gondolom és évről-évre bizonyítja, McNabb meg már öreg
Kolb, Orton, Palmer, Henne, ... trade keretében esetleg megszerezhetők, de nem adják őket ingyen és nem biztos, h akkora előrelépést jelentenének, h megérjék a rászánt pickeket, ha egyáltalán előrelépést jelentenének.
Drafton meg az első körökben fontosabb hiánypozíciót kell megoldanotok

Szóval egy project játékos kéne Cassel mögé, h pár év múlva átvehesse a helyét (thigpen2), vagy a következő drafton egy feltrade.
Én mindenesetre jelenleg úgy gondolom, h Cassel marad jövőre és a csapatépítés betetőzéseként jöhet az új QB, ha addig nem omlik össze a vár...Black_Adder
Csak én írtam ,hogy Vince Young szabad, és ő például Cassel mögé back upnak lehet jön, mert kezdő úgysem lesz sehol. Valamint Croyle szerződése lejár, akkor meg akár Young is lehet annyira reményteljes, mint Croyle. Ez arra volt válasz, hogy mirdal szerint is jöhetne scrambler ide, meg sztem is, ilyen csapatba tökéletes. McNabbről pont azt írtuk ketten is, hogy öreg, ebben akkor egyetértünk.

És azt is mondtam pont, hogy vagy szerzünk egy ilyet Cassel mögé (back up, ragadja ki Cassel kezéből a stafétát, ha tudja), vagy egy draftolt újonc ugyanígy.

Ne Kolb, meg Orton féle jómunkásember jöjjön, Cassel ugyanolyan, Kolbnál ráadásul jobb is. Továbbá nem úgy megy, hogy Ortonnak (az általad felsoroltak közt még ő a legértelmesebb) megy a játék underdogként, meg garbage timeban, mert senkit nem érdekel, a csapat amíg veszít, akkor hadd dobáljon (anno Huardnál is ez volt ,ezt nem a Denver ellen mondom, de olyankor könnyű dobálni millió yardokat).
Ettől nem tuti, hogy jó lesz éles meccseken, folyamatosan nyomás alatt, run heavyben is (ahol a sok hand off közt kell hirtelen pontosat dobni közelre aztán megint semmi). De van ki tudja ezt, van aki nem. Cassel legalább tudjuk, hogy képes vigyázni a lasztira, és ez itt aranyszabály.
Palmer is csak régen volt jó, Henne meg sztem soha.
Jó nekünk a 93as rating (27 TD 7 IT), nincs azzal gond. Idén épp elég volt a PO-ra, de miért ne lehetne jobb? Még szép, hogy én azt szeretném, meg minden szurkoló.

Én ebből indultam ki, (Croyle) + nincs csak egy igazi need, és akkor jön NT vagy OLB (egyik sztem tuti jön), vagy mindkettő, továbbá egy WR, De nem kell első három körben ez, akkor mi lesz utána? Nem draftolunk többet? Vagy hozunk olyat, aki végül nem kerül rosterre úgysem 90% eséllyel? Akkor minek? Vagy hozunk FA embereket, de hova? Cserék is megvannak.
Szóval lehet BPAzni, de akkor miért ne költhetnénk QBra? Akár sokat is. Vagy kockáztatunk egy project QBval például.

Itt már tényleg azon múlik a Chiefsben egy kiugró teljesítmény, hogy van-e jó passzjáték vagy nincs. Az összes vesztett meccsünket szinte ezzel buktuk el. Nem a védelemben, még a Baltimore ellen is tartották magukat, amíg kaptak levegőt. És az tétmeccs volt. A futásvédelem se rossz, a passzvédelem meg egyre jobb és jobb, pedig nem volt rossz se. Nem is a futójátékkal van gond. Ha nem lesz ligaelső jövőre megint, csak mittomén ötödik, akkor mi van? Attól még nem azzal van a gond. A punter király, a kicker szintén, visszahordó van kettő is nagyon jó.
Passzjátékban OL jó, WR egy jó, slot jó, TE jó, HB-FB jól kap el mind. Gameplan Haley, ez csinálta már a Dallasban is, meg a Cardsban is, ezzel nem lehet gond. Casselt is felhozta pár ötletes play. Volt big play TD vagy 5 amit bárki megdob olyan szép play volt.

Akkor meg logikus, hogy egy jó QB-t nem kell győzködni, és jönne, ha volna. Vagy nevelünk egyet, nem sürgős, a csapat fiatal, ki tudjuk várni. Erről álmodozunk ,de nem tudom ,hogy ki lenne az, csak azt mondom, hogy én hoznék egyet Croyle helyére, mert megtehetjük.

több mint 13 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
"Kolb, Orton, Palmer, Henne...." ezek közül egyedül Orton az, akiben több lehetőség van, mint Casselbenender1112
nah megnézném, hogy orton itt kinek dobálná a labdákat
azért denverben jóval erősebb volt az elkapó brigád
jelenleg nálunk nem a qb kérdés a legfontosabb
cassel ide
vagy oda
több mint 13 éve
amúgy a cassel kérdésben vízválasztó ez az év
ugye jár neki 2011ben a 7.5 milliós bonus is pluszban
szóval ha nem vágjuk ki hamarosan akkor elkaristol még itt egy ideig
és azért ne várjuk csak az ő nyakába ezt az egészet
bowe melett nincs használható wr a csapatban (mccluster slotban még oké)
szóval ebben az évben azért ő mutatott szép dolgokat
egy jó elkapóval pluszban meg szerintem tudna is még mutatni
és azért ha azt a formáját hozza amelyik nem adja el a labdákat és kulcshelyzetekben pontosan megdobja azt a pár jó passzt ami egy kiváló futójáték mellé kell
akkor maradjon
akár ennyi pénzért isehh
Casselnek pont a kulcshelyzetekben való jó játék a gyengéje. WR meg tényleg kéne, akár marad Cassel, akár megy, bár remélem megy, ennyi pénzt ilyen játékért... A többiek fellázadnak.ender1112
azért megoldott már ő kulcsszituációkat
itt azért nem csak cassel a bibi
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Pont azért írtam, h nincs könnyű helyzetetek javítani a QB poszton, hiába szeretnétek...
Ortont meg szvsz egy második körösért szeretnénk elpasszolni, nektek annyit nem hinném, h megér...

szerk:
A Casselnél jobb QB-kat nem fogják csak úgy elküldeni, ha meg mégis, nem csak nektek fognak kelleni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
"Kolb, Orton, Palmer, Henne...." ezek közül egyedül Orton az, akiben több lehetőség van, mint Casselben
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Az azért nem úgy megy, h kitaláljátok, h kéne egy jobb QB az FA-ról és már nálatok is van.
VY-ra nem lehet rá bízni egy franchise-t szvsz. Amióta az NFLben van így gondolom és évről-évre bizonyítja, McNabb meg már öreg
Kolb, Orton, Palmer, Henne, ... trade keretében esetleg megszerezhetők, de nem adják őket ingyen és nem biztos, h akkora előrelépést jelentenének, h megérjék a rászánt pickeket, ha egyáltalán előrelépést jelentenének.
Drafton meg az első körökben fontosabb hiánypozíciót kell megoldanotok

Szóval egy project játékos kéne Cassel mögé, h pár év múlva átvehesse a helyét (thigpen2), vagy a következő drafton egy feltrade.
Én mindenesetre jelenleg úgy gondolom, h Cassel marad jövőre és a csapatépítés betetőzéseként jöhet az új QB, ha addig nem omlik össze a vár...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
és azért ha azt a formáját hozza amelyik nem adja el a labdákat és kulcshelyzetekben pontosan megdobja azt a pár jó passzt ami egy kiváló futójáték mellé kell
akkor maradjon
akár ennyi pénzért isehh
Casselnek pont a kulcshelyzetekben való jó játék a gyengéje. WR meg tényleg kéne, akár marad Cassel, akár megy, bár remélem megy, ennyi pénzt ilyen játékért... A többiek fellázadnak.
több mint 13 éve
akkor maradjon
akár ennyi pénzért is
több mint 13 éve
7 játékos kapott reserve/future szerződést: WR Jeremy Horne, TE Cody Slate, OT Robert Greenwood, OG Darryl Harris, LB Justin Cole, LB Micah Johnson, and LB Pierre Walters.deny79
beszarok ha greenwood-ból tényleg OT-t tudnak csinálni
😊
több mint 13 éve
Haley azt mondta, nem feltétlen fog OC-t hozni csak azért, hogy legyen. Ha találnak megfelelőt, akkor jó, ha nem, akkor is jó.
Mert ő maga elviszi a HC+OC posztot, ha így alakul.ulpianus
Végülis így senki se pofázik bele a play-callingba 😀 .MarioAna
eddig sem volt ilyen problémája
😊
több mint 13 éve
Haley azt mondta, nem feltétlen fog OC-t hozni csak azért, hogy legyen. Ha találnak megfelelőt, akkor jó, ha nem, akkor is jó.
Mert ő maga elviszi a HC+OC posztot, ha így alakul.

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
7 játékos kapott reserve/future szerződést: WR Jeremy Horne, TE Cody Slate, OT Robert Greenwood, OG Darryl Harris, LB Justin Cole, LB Micah Johnson, and LB Pierre Walters.
több mint 13 éve
Kolb rosszabb, mint Cassel. Cassel legalább mostanra többet jó, mint rossz, Kolb fordítva. néha jó, de leginkább pocsék. És Cassel nem adja el a labdát, nem kockáztat. Az hogy most volt egy csúnya pickje olyan van. DE az első például egy olyan felpattanós pick volt ,ami nem QB hiba. Ez azért fontos ,mert akkor legalább puntolni meg futni lehet. De most láttuk ,ha eladjuk a labdákat, és Red zoneból kezd az ellenfél, akkor onnantól sietni kell, passzolni. Ezért volt fontos, hogy Cassel nem adja el. Meg senki más sem. Mármint a Baltimore meccsig volt ez igaz, úgy értem.

Igazából azért van most WR első kör ,mert nekünk ami kell, az egy NT, de olyan nem lesz első körben, annyira meg nem kell ,hogy bárkit hozzunk. Kell egy OLB, bár van rá emberünk ha nem találunk, és lehet már nem lesz kedvünkre való, vagy lesz későbbre is project. Lehetne még egy két poszt, de ami nagyon kell, és első kör vége felé is lesz, az egy WR. Persze nem tuti, de valószínű bent marad egy, mert lesznek jók idén. És nekünk WR nem úgy kell ,hogy nincs. Van Bowe, és van slot WR is ,csak egy kezdőkaliber kéne. Ha blokkolni is tud az még jobb ,de igazából Bowe jól blokkol, meg Tucker is, velük el lehet adni a futóplayeket javarészt.

több mint 13 éve
Chambers helyett inkább már Justin Blackmont ide!

😀
több mint 13 éve
Nekem Cassel nem kell. Sem McNabb.

Érdekes dolgokat olvastam össze nemzetközi szinten. Például azt, hogy Kolb kijelentette, miszerint ha nem lesz kezdő QB- márpedig nem lesz Vick mellett, az tuti -, akkor el akar jönni onnan és pár KC fan szivesen látná itt, nálunk. Kicsit bizarr nekem ez a gondolat, mert nem rá gondolok, ha új QB-t szeretnék itt látni.

És Ulpinak nagy igaza van, sok-sok lelkes szurkoló és szakértő vár WR pick-et az első körökben.

Ránk férne nagyon. Chambers meg menjen a pics*ba innen.
több mint 13 éve
Vicket most már nem fogják elengedni, arról lemaradtunk.
Sztem Young is olyan, mint Cassel, csak ő scrambler, Cassel nem. A képességeik megvannak, ha nem aggódnak mindenen, hanem dobnak, akkor kiváló irányítók. Mindketten bizonyították ezt eleget.

És ezért vár Haley, vagy úgy is mondhatnánk erre vár. Cassel már mindent tud, nincs mire tanítani. Csiszolgatni örökké lehet. A kérdés az, hogy képes-e úgy játszani, ahogy idén néha képes volt. Hogy eldobja a labdát időben, nem vár a tökéletes alkalomra. Mert amint bármi kizökkenti beparázik, és onnantól elfelejt mindent, amit tudott, és nem dob. Erre mondtam nemrég, hogy parafenomén Cassel, nagyon jól tud parázni sajnos. ilyenkor ha dob ,akkor is kidobja pályáról olyan mélyen, hogy ne lehessen IT, de viszont elkapni is lehetetlen. Vagy közelre meg olyan erővel dobja meg, hogy szintén senki nem kapja el, se támadó se védő. És néha meg olyan későn dob, hogy hihetetlen. Nem az, hogy fél, csak izgul, mert jól akar játszani görcsösen. Ezért is edz mániákus módon sztem. Biztosra akar menni, nem érti, hogy nem lehet. Ez a profi liga, itt túl jók a védők, a DC-k, túl gyors a játék, nem lehet tutira menni folyton, sőt legtöbbször egyáltalán nem. El kell dobni. Képes rá, és ezt el kell hinnie.

Nem tudom Haley meddig képes várni, de mire igazán megunná, Cassel megint hoz egy-két jó meccset, aztán bízunk, akkor megint hoz egy rosszat. De egyre javul az arány, fene se érti. Clark Hunt (tulaj) és Pioli (GM) Haleyre hagyja ezt. Ezt már neki kell meghozni, ezt a döntést. Ő viszont megvárja az új OC-t és gondolom ez is részét képezi a felvételi elbeszélgetésnek.

több mint 13 éve
Jajj, de jó ezt olvasni! 😊 McNabb nem jó ide, Croyle sem és sztem Cassel sem. Ő fejlődik, de miért van az az érzésem vele kapcsolatban, hogy van egy "örökös backup" bejegyzése nálam?! Mondhattok rám akármit, de ez az érzésem azóta megvan vele kapcsolatban, mióta idejött hozzánk. Fejlődik, meg egyebek, de valamiért állandóan úgy érzem, hogy nem kezdő QB-nak való. Emlékeztek még Thigpen-re? Érdekes módon, amikor ő volt a kezdő QB-nk, nála mindössze tapasztalatlanságot és egy kis önbizalomhiányt éreztem a kezdetekkor, aztán viszont öröm volt hallgatni, amikor snap előtt a mély hangján osztotta az utasításokat. Nekem ő sokkal inkább volt AZ IRÁNYÍTÓ, mint Matt. De Thiggy-nek mennie kellett és a mostani teljesítménye, a játéka pocsék szegénynek...

Moeaki méltó utóda lehet Gonzo-nak itt, de Pope-pal és Cottam-mel is kéne kezdeni valamit.

Curtis meg jó lesz tanárnak. 😊mirdal
Azért érzed azt, hogy örökös backup Cassel, mert nem elég jó, ráadásul bizonytalan is. Például amit a mostani interceptonjánál csinált, az egyszerűen borzasztó. Rengeteg ideje volt, ő meg csak vár, vár, vár és még vár - aztán rossz helyre dobja. A béna köcsög 😕 .
több mint 13 éve
Azt nem értem, hogyha Haley tényleg passzjátékot szeretne, mi a francért tököl Cassellel ? Mert az szerintem mostanra már nyilvánvaló, hogy Cassel legjobb esetben is egy átlagos, megbízható QB lehet (egyszer, majd, talán, vagy mégsem), mint például Flacco (a Ravens-fanok véleménye jöhet 😊 ). Passzjátékhoz pedig nem elég egy átlagos QB, oda kifejezetten jó képességű kell. Ulpianussal egyetértve (ha már PM nem jön 😀 ), jöhetne Vick (meg persze egy elit WR sem ártana).
több mint 13 éve
Jajj, de jó ezt olvasni! 😊 McNabb nem jó ide, Croyle sem és sztem Cassel sem. Ő fejlődik, de miért van az az érzésem vele kapcsolatban, hogy van egy "örökös backup" bejegyzése nálam?! Mondhattok rám akármit, de ez az érzésem azóta megvan vele kapcsolatban, mióta idejött hozzánk. Fejlődik, meg egyebek, de valamiért állandóan úgy érzem, hogy nem kezdő QB-nak való. Emlékeztek még Thigpen-re? Érdekes módon, amikor ő volt a kezdő QB-nk, nála mindössze tapasztalatlanságot és egy kis önbizalomhiányt éreztem a kezdetekkor, aztán viszont öröm volt hallgatni, amikor snap előtt a mély hangján osztotta az utasításokat. Nekem ő sokkal inkább volt AZ IRÁNYÍTÓ, mint Matt. De Thiggy-nek mennie kellett és a mostani teljesítménye, a játéka pocsék szegénynek...

Moeaki méltó utóda lehet Gonzo-nak itt, de Pope-pal és Cottam-mel is kéne kezdeni valamit.

Curtis meg jó lesz tanárnak. 😊