NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 501
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem speedster kell, az kevés, meg olyan most is van, több is. Tucker, Chambers, és Horne is gyorsak, meg elkapni tudnak közepesen.De inkább olyan kell, aki jobb, mint Bowe vagy ugyanolyan jó. Mert féloldalas a csapat. A védelemben is ezért kell OLB. Egyik oldalon ott a Hali-Derrick Johnson-Dorsey brutál weak side,és eltoltják az OL-t passznál. Csak túloldalon nincs senki, lehet menekülni a QBnak. Kellen egy pas rusher, mert Shaun Smith vagy TJax run stopperek, bár jók. Belcher run stopper ILB bár annak jó. Vrabel meg lassú már pass rushoz.
A támadásban is ez van. a Bowe-Moeaki aranyduo visiz a passzok jó részét. Charles besegít ahol tud. De a túloldalon a kiváló slot Dexterrel az a gond, hogy kevés playt visz el. Mert eleve kímélni kell ,de HB playt is visz, meg returnert. Így meg akkor ott nicsn senki. Levédik a strong sideot és kész, a FS odaáll mélyen vagy középmélyen és úgyis Bowe vagy Moeaki kapja, de Charles legtöbb útját is tudja ott fedezni. Tehát qrvára útban van 😀 De a SS is válthatja, meg bármi.
HA viszont lenne egy WR 1 másik oldalt (vagy Bowe megy át, ha annyira jó ember jön, de a lényeg a két oldalt álló veszély), aki mindent elkap, magasra ugrik, és mélységi célpontnak is elég gyors, akkor már a FS nem teheti meg hogy ilyen embert egy az egyban hagy egy CBvel. Mert a legjobb CB eddig Bowet fogta, de ez sem mehet, hogy két elit CB van, mert ninscm mindenhol (sőt), és akkor nem lehet ott hagyni a WR1-et egy gyengébb CBvel. Hornet, Tuckert meg Chamberst lehetett azért, ha nem is mindig.
Szóval e mellett ha még nagyon gyors is, hogy mélységi célpont is legyen, akkor már nagyon feljavulhat a passzjáték. Mert széltében is, hosszában is megnő a terület a védőknek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Nem MSW-t említették, hogy nem megoldás, hanem azt mondják, hogyspeedster kell, nem fizikális WR. A lényeg meg ugyanaz.😊
több mint 13 éve
Hogy Ulpinak mennyire igaza van a WR need-del kapcsolatban azt jól mutatja az, hogy szinte szóról szóra ezt olvastam egy fórumon. Én örülnék MSW-nek, de tényleg nem az az "egykis flikk-flakk és cikk-cakk, s máris üres vagyok" típusú, mélységi célpont. Ide igazi speedster kell, aki el tud szakadni a védőjétől. De azon is gondolkodok, hogy egy fizikális, Bowe típusú WR-rel tudnánk biztos elkapásokat csinálni.Nemtom hol olvastad, hogy MicrosoftWalker nem megoldás, de egyetértek azzal aki egyetért velem! 😀
És a def-nél: nagy igazság az, amit a csávó is írt, hogy hiányzik a starterekből a nyomás az irányítón - természetesen nem Hali-ról van szó, de olyan kezdők kellenek, akik tényleg képesek ostromolni a zsebet, valamint Edwards elé kellene valaki : Anthony Toribio vagy Stephen Paea az, akik szóba kerültek.
És az FA-inkról:
QB Brodie Croyle UFA - let him go
QB Tyler Palko UFA - 3rd stringer at best
RB Jackie Battle UFA - meh... not bad, but not great
OT Barry Richardson RFA - need to re-sign even IF we draft a RT, as Richardson could be our depth/swing OT
DL Ron Edwards UFA - might need to keep him, as a backup
LB Tamba Hali UFA - a deal should be done yesterday
LB Andy Studebaker RFA - should've been the starter for a long while. , stephen hawking has brains, but you don't see him rushing a QB or knocking down passes
LB Mike Vrabel UFA - he's way past his prime. we need a starter there who can make some plays
CB Maurice Leggett RFA - not going to be missed
Bocsa a copy/paste-ért, de asszem, érthető mindenkinek.mirdal
Toribio? De hát ő nálunk játszik már most is, csak szar. Ez az igazság, hogy ő nem megoldás az biztos, sztem egyik legrosszabb játékosunk, de hogy a F7ben a legrosszabb az tény ,még Maysnél is ő az egyetlen aki rosszabb.
Paea sztem egy 3 tech lehet 4-3ban, el is fogják oda vinni. Bár nekem tetszene, és sztem bent lehet első körben nekünk, másodikban már kevésbé.
Itt nézelődhetsz a draftra ácsingozó DT-k közt. Csak ugye ezek 4-3-ra optimalizált rangsorok, szóval nem mind NT aki DT, ahogy a dakota mondás is tarcsa. Továbbá pofátlanul a 3-4OLBk is inkább a DE sorban sunyítanak, nem az OLBk közt. Itt viszont le van bontva 3-4-re is a prospect lista.
De a sorrend változik folyton. Például Powe (DT) a második linken (A CBSt frissítgetik naponta nagyjából, a Waltert nem) előrébb is van, els kettő illetve 3-4th körre várják (megjegyzem ez két mérvadó oldal).
Powe ráadásul Rebels playa, mint McCluster például. Mi szeretünk draftolni a SECből (nálunk van még pár LSU playa, de Bama játékos itt van legtöbb a ligában asszem, és Berry is Tennesseből jött), jó az SEC, beválnak az onnan jött embereink. Szóval SEC Powa, vagyis Powe is lehet.
több mint 13 éve
AZt nem tudom, ezt betette-e valaki, de bármikor nagyon jó megnézni :http://www.youtube.com/watch?v=6xErAu8b_kQ&feature=player_embedded#!
több mint 13 éve
Hogy Ulpinak mennyire igaza van a WR need-del kapcsolatban azt jól mutatja az, hogy szinte szóról szóra ezt olvastam egy fórumon. Én örülnék MSW-nek, de tényleg nem az az "egykis flikk-flakk és cikk-cakk, s máris üres vagyok" típusú, mélységi célpont. Ide igazi speedster kell, aki el tud szakadni a védőjétől. De azon is gondolkodok, hogy egy fizikális, Bowe típusú WR-rel tudnánk biztos elkapásokat csinálni.És a def-nél: nagy igazság az, amit a csávó is írt, hogy hiányzik a starterekből a nyomás az irányítón - természetesen nem Hali-ról van szó, de olyan kezdők kellenek, akik tényleg képesek ostromolni a zsebet, valamint Edwards elé kellene valaki : Anthony Toribio vagy Stephen Paea az, akik szóba kerültek.
És az FA-inkról:
QB Brodie Croyle UFA - let him go
QB Tyler Palko UFA - 3rd stringer at best
RB Jackie Battle UFA - meh... not bad, but not great
OT Barry Richardson RFA - need to re-sign even IF we draft a RT, as Richardson could be our depth/swing OT
DL Ron Edwards UFA - might need to keep him, as a backup
LB Tamba Hali UFA - a deal should be done yesterday
LB Andy Studebaker RFA - should've been the starter for a long while. , stephen hawking has brains, but you don't see him rushing a QB or knocking down passes
LB Mike Vrabel UFA - he's way past his prime. we need a starter there who can make some plays
CB Maurice Leggett RFA - not going to be missed
Bocsa a copy/paste-ért, de asszem, érthető mindenkinek.
több mint 13 éve
A bajom nekem ezekkel a szabályokkal az, hogy betarthatatlanok. Ha nekilendül a védő a 300 fontjával a QB testét célozva úgy, hogy az nem is látja és a csattanás előtt az irányító - életét mentve - mondjuk lehajtja a fejét, erre a def playa sisakja eltalálja az ő sisakját, máris repül a sárga. Ez egy rossz szabály. Meg a late hit is, hasonló okból - levegőben képtelenség megállni. Meg a szervezett TD ünneplés is. Húúú, de pofátlan mondjuk az a játékos, aki élete első TD passzát kapja el és valami kis táncra perdül az első odaérő társával! Büntessük is meg ezt keményen!Pfuuuujjj...
több mint 13 éve
Én is szoktam viccelődni, hogy Gayders, meg Donkeys, Köcsögsz, csakhogy senki nem maradjon ki a csoportban. És nem zavar, sőt, ha valaki szakácsokat mond. De tényleg fogalmam sem volt ez egy vicc akar lenni. Akkor nem javítom ki. Csak 10 fogorvosból kilnec hiszi ,hogy Kansas és Kansas City ugyanaz a város. Gondoltam szólok, mert itt a fórumon a nem KC fanok közül is a törzsszurkolók nagy része tudja, hogy van különbség, ne itt mi Chiefs rajongók írogassunk Kansast a Chiefs topicban. ____________________________________________
Belcher és T-Jax nem kapott büntetés a Flaccon okozott Helmet2h hitért. Elég kabaré ez a H2H hacacáré egyébként is. Na mindegy, ez van, ők nem fizetnek most baromság adót.
több mint 13 éve
Mivel senki nem értette a poént, sőt észre sem vette, asszem nem lehetett túl jó 😊 . De majd a legközelebbi 😉 .
több mint 13 éve
Nem értem én sem... Biztos velünk a baj, Ulpi.Nem sértő. Csak nem jöttem rá, hogy ez vicc volt. "Kansas városában". Mi ebben a vicc? Én most sem értem, de mindegy igazából. Azért írtam csak, mert úgy tűnt, hogy rosszul tudod, de ha vicc, akkor elnézést, lehet sokan röhögtek is rajta meg ilyesmi, csak én nem vágom a lényeget. Gondolom akkor így van. Pedig értem a poént általában. De most tényleg, mi itt a poén?ulpianusVan olyan város, hogy Kansas, ami nem random Kansas állambeli City, hanem Kansas (semmit "tetszőleges" nincs benne ez a neve), és Kansas államban van. És van egy Kansas City, ami meg Missouriban van (ezért írtam zárójelbe az államok nevét, hogy érhető legyek.Ha jól értelek, akkor szerinted a Kansas City nevével való viccelődés sértő a csapatra nézve? Szvsz ez nem így van, van rosszindulatú és jóindulatú poénkodás, az enyém egyértelműen jóindulatú. Éppen ezért valszeg a jövőben is előfordulhat hasonló, bocs, de ez van 😊 .ender1112
Tehát amikor azt írtad, hogy Kansas városában, az nem helyes. Az helyesen Kansas City városában, Kansas egy MÁSIK város, másik államban. De nem akkora baj, és mások nyugodtan írják is, csak mi KC szurkolók ne tegyük, főleg ebben a topicban ne. Ahogy lehet Payton Manningezni, csak ne egy Colts szurker írja le. Sztem.
Szóval valóban kötözködök, ez igaz. De akkor is így van, csak félreértetted, pedig igyekeztem érthető lenni. De remélem akkor most már tisztáztuk a dolgot.ulpianus
Mellesleg egyáltalán nem zavar az, ha a csapat nevén szórakoznak. És akkor mi van? A Rayders, a Broncos nevével mi magunk is "játszottunk" már. Akkor meg semmi alapunk besérülni azon, ha mások ezt teszik a mi csapatunk nevével. Tehát ez ilyen és kész, nincs itt poén, nem tudom, mit akarsz ezzel viccelni? Játsz a szavakkal és akkor talán valami vicces kijön belőle, de max ennyi, ami humoros lehet. Mondj valamit Dorothy-val vagy ilyesmi... Esetleg Bádogemberrel vagy Oroszlánnal, esetleg a Madárijesztő meg a forgószél és akkor már Oz is jöhet. De szerintem ezek is lerágott, elásott csontok - jó néhány külhoni topic-ban olvastam milliót s egyet, több kevesebb sikert arattak azok is.
De ha neked van kedved játszani a szavakkal, nosza neki, ígérem és nagyon igyekszem majd megérteni!
De ugye nem baj, ha nem sikerül?
Végezetül pedig annyit, hogy ha már nem Kansas City-t írsz, hanem magyarosítasz, akkor legalább így írd: Kansas Város. Mert akkor legalább tükörfordítás és nincs vele semmi baj, max az, hogy bénán hangzik, de legalább helyes.
több mint 13 éve
Olvastátok, hogy szurkolók egy része bizony Bill Cowher-t szeretné idehozni edzőnek, mert elégedetlenek Haley-vel?Az edzők meg a bírók "dolga", hogy legyen kit szidni. Bolond ,aki szerint valóban rossz edző. Jó volt ő a Cardsban is, de a Dallas pass felelőseként is jó volt, és itt is jó. Az, hogy hozott nagy neveket, és csináltak egy csodaszezont, aztán akkor kapásból le is tudta igazoltatni magát Weis, az logikus. Ki ne akarna oylan edzőt collegebe, akinek jó a college+nfl renoméja támadási fővezérként, és az utolsó (most 2010es) évben is eredményes volt? Nincs ezzel gond. Haley is oka volt Weis távozásának, de azért ez így szokott lenni néha.
Furcsállom, hogy ennyire éles kritikákat kap Haley. Sajnos sokaknak lételemük a kritizálás, mindig a "ha van rajta sapka" effekt van beütve náluk. Alig ért véget a szezon, máris azon nyekegnek, hogy túl sűrűn forognak nálunk a coach-ok és nincs állandó garnitúra, ami nem jó a csapatnak. És ezt az ő nyakába akarják varrni és egy "nagyobb névvel" helyettesíteni őt.
Még jó, hogy ez nem történhet meg. Pioli bízik benne és azt hiszem mi is köszönhetünk neki elég sokat, hiszen 2003 óta nem voltunk a csoportunk bajnoka.mirdal
Majd jön más, vagy most vagy később.
MSW pedig sztem jó WR de nekünk jobb kellene. Ő nem egy 1000 yardos WR, mint Bowe. Bowe talán egyetlen hátránya (én a dropokat nem számolom, mert sztem nem teljesen igaz), hogy nem jó mélységi célpont mert nem extra gyors. Nem lassú, de azért nem egy Jacoby Ford. De nem Ford féle sprinter kell, hanem egy komplett elit WR. Aki elkapásban is ász, hozza a sok yardot, de gyors is, RZban EZban is veszélyes. Tehát egy WR1. Nekünk ő kéne, nem MSW, akit szeretek, csak Nem biztos, hogy előrébb vagyunk vele.
több mint 13 éve
Nem sértő. Csak nem jöttem rá, hogy ez vicc volt. "Kansas városában". Mi ebben a vicc? Én most sem értem, de mindegy igazából. Azért írtam csak, mert úgy tűnt, hogy rosszul tudod, de ha vicc, akkor elnézést, lehet sokan röhögtek is rajta meg ilyesmi, csak én nem vágom a lényeget. Gondolom akkor így van. Pedig értem a poént általában. De most tényleg, mi itt a poén?Van olyan város, hogy Kansas, ami nem random Kansas állambeli City, hanem Kansas (semmit "tetszőleges" nincs benne ez a neve), és Kansas államban van. És van egy Kansas City, ami meg Missouriban van (ezért írtam zárójelbe az államok nevét, hogy érhető legyek.Ha jól értelek, akkor szerinted a Kansas City nevével való viccelődés sértő a csapatra nézve? Szvsz ez nem így van, van rosszindulatú és jóindulatú poénkodás, az enyém egyértelműen jóindulatú. Éppen ezért valszeg a jövőben is előfordulhat hasonló, bocs, de ez van 😊 .ender1112
Tehát amikor azt írtad, hogy Kansas városában, az nem helyes. Az helyesen Kansas City városában, Kansas egy MÁSIK város, másik államban. De nem akkora baj, és mások nyugodtan írják is, csak mi KC szurkolók ne tegyük, főleg ebben a topicban ne. Ahogy lehet Payton Manningezni, csak ne egy Colts szurker írja le. Sztem.
Szóval valóban kötözködök, ez igaz. De akkor is így van, csak félreértetted, pedig igyekeztem érthető lenni. De remélem akkor most már tisztáztuk a dolgot.ulpianus
több mint 13 éve
Van olyan város, hogy Kansas, ami nem random Kansas állambeli City, hanem Kansas (semmit "tetszőleges" nincs benne ez a neve), és Kansas államban van. És van egy Kansas City, ami meg Missouriban van (ezért írtam zárójelbe az államok nevét, hogy érhető legyek.Ha jól értelek, akkor szerinted a Kansas City nevével való viccelődés sértő a csapatra nézve? Szvsz ez nem így van, van rosszindulatú és jóindulatú poénkodás, az enyém egyértelműen jóindulatú. Éppen ezért valszeg a jövőben is előfordulhat hasonló, bocs, de ez van 😊 .
több mint 13 éve
Azt látom, hogy Mike Sims-Walker-rel nem hosszabbít a Jax szerződést.Mit szólnátok hozzá? Elég biztos keze volt idén a srácnak, őt simán el tudnám képzelni vörös-arany mezben!
több mint 13 éve
Olvastátok, hogy szurkolók egy része bizony Bill Cowher-t szeretné idehozni edzőnek, mert elégedetlenek Haley-vel? Furcsállom, hogy ennyire éles kritikákat kap Haley. Sajnos sokaknak lételemük a kritizálás, mindig a "ha van rajta sapka" effekt van beütve náluk. Alig ért véget a szezon, máris azon nyekegnek, hogy túl sűrűn forognak nálunk a coach-ok és nincs állandó garnitúra, ami nem jó a csapatnak. És ezt az ő nyakába akarják varrni és egy "nagyobb névvel" helyettesíteni őt.
Még jó, hogy ez nem történhet meg. Pioli bízik benne és azt hiszem mi is köszönhetünk neki elég sokat, hiszen 2003 óta nem voltunk a csoportunk bajnoka.
több mint 13 éve
Ohh, igen, fő a tisztánlátás, drága barátaim! Most, hogy nekünk már tartaz offseason, nincs min csámcsogni, nosza, kicsit menjük egymás agyára! 😀Weis-et sajnálom, de ha Haley veszi a kezébe az irányítást, akkor nem lehet komoly baj jövőre sem...
több mint 13 éve
egyelőre jól alakulnak számunka a csoportbeli dolgokTőlünk meg Weis lépett le. AFC lost.
ugye denverben jött fox, egyelőre nem lehet tudni mit fog játszani az amúgy sem veretes védelmük (és sok minden más is elég homályos)
a raiders-nél al megkavarta a szart (nagyon helyes), ott is van pár homályos dolog a jövőre nézve, ráadásul aso-val 99% nem találkozunk évente kétszer (hurrá!)
és a chargers-ből is lelépett rivera
csak így tovább
😊ehh
több mint 13 éve
Ulpianus, asszem, mi jól elleszünk meccsek hiányában is 😀 .Van olyan város, hogy Kansas, ami nem random Kansas állambeli City, hanem Kansas (semmit "tetszőleges" nincs benne ez a neve), és Kansas államban van. És van egy Kansas City, ami meg Missouriban van (ezért írtam zárójelbe az államok nevét, hogy érhető legyek.
Ha kinézed belőlem, ha nem, pontosan tudom, hogy a Kansas City Chiefs nevű csapat Kansas City városában található, nem pedig Kansas állam egy tetszőleges városában. A "Kansas városának lakói" kifejezés pedig szvsz jól hangzik, hiába is kötözködsz 😛
A jövő év messze van, de ha csak a csoportban tudnánk jól szerepelni, a többi csapattól pedig kikapnánk, én bizony elégedetlen lennénk, és szvsz elégedetlen lenne a Chiefs-fanok zöme is, akár Kansas Cityben laknak, akár Kansas cityjeiben, akár bármelyik cityben a világon 😂 .ender1112
Szóval valóban kötözködök, ez igaz. De akkor is így van, csak félreértetted, pedig igyekeztem érthető lenni. De remélem akkor most már tisztáztuk a dolgot.
több mint 13 éve
egyelőre jól alakulnak számunka a csoportbeli dolgokugye denverben jött fox, egyelőre nem lehet tudni mit fog játszani az amúgy sem veretes védelmük (és sok minden más is elég homályos)
a raiders-nél al megkavarta a szart (nagyon helyes), ott is van pár homályos dolog a jövőre nézve, ráadásul aso-val 99% nem találkozunk évente kétszer (hurrá!)
és a chargers-ből is lelépett rivera
csak így tovább
😊
több mint 13 éve
Chiefs sign linebacker Bakhtiari - 6 feet 3 and 250 poundsA PS-ünkben szerepelt két meccsen át '10-ben, '09-ben pedig a Titans-nél játszott 3 mérkőzést a spec team-ben.
több mint 13 éve
Ulpianus, asszem, mi jól elleszünk meccsek hiányában is 😀 .Ezt nemtom, hogy Kansasben mi lesz (Kansas állam, és igazából fele annyian élnek itt, mint Kansas Cityben), de hogy Kansas Cityben (Missouri állam) kemény dolgok lesznek, az tuti. Mert ha megint jó eredmény lesz, akkor azért, ha meg nincs rajta sapka akkor azért.És a jövő évi naptár?Asszem jövőre Kansas városának lakói megemlegetik a magyarok istenét 😊 . Legalább megtudjuk pontosan mit is tud ez a csapat.ender1112
mirdal
Ezt másnak nem szoktam mondani állandó jelleggel, csak egy Chiefs fannek érdemes lehet tudni.
Nem kötözködésből írtam, csak tényleg így van.
A jövő év meg messze van. Lehet bármi. Először is maradjunk a csoporton belül. Itt mi nagyjából tudjuk, hogy mit fogunk játszani, a Bolts is. A másik két csapat még ezt sem tudja. De sztem ha komolyan POra készülni akarnak, az bravúr lesz. Szóval én annyira nem félek tőle, hogy nem lenne esélyünk. Nagy eligazolások nem lesznek, sem játékos sem edzők. Nem kezdünk újra semmit. Folytatjuk a megkezdett munkát. Hogy mire elég, az más kérdés, de sztem jól állunk már most is a 2011es csapattal.ulpianus
Ha kinézed belőlem, ha nem, pontosan tudom, hogy a Kansas City Chiefs nevű csapat Kansas City városában található, nem pedig Kansas állam egy tetszőleges városában. A "Kansas városának lakói" kifejezés pedig szvsz jól hangzik, hiába is kötözködsz 😛
A jövő év messze van, de ha csak a csoportban tudnánk jól szerepelni, a többi csapattól pedig kikapnánk, én bizony elégedetlen lennénk, és szvsz elégedetlen lenne a Chiefs-fanok zöme is, akár Kansas Cityben laknak, akár Kansas cityjeiben, akár bármelyik cityben a világon 😂 .
több mint 13 éve
Ezt nemtom, hogy Kansasben mi lesz (Kansas állam, és igazából fele annyian élnek itt, mint Kansas Cityben), de hogy Kansas Cityben (Missouri állam) kemény dolgok lesznek, az tuti. Mert ha megint jó eredmény lesz, akkor azért, ha meg nincs rajta sapka akkor azért.És a jövő évi naptár?Asszem jövőre Kansas városának lakói megemlegetik a magyarok istenét 😊 . Legalább megtudjuk pontosan mit is tud ez a csapat.ender1112
mirdal
Ezt másnak nem szoktam mondani állandó jelleggel, csak egy Chiefs fannek érdemes lehet tudni.
Nem kötözködésből írtam, csak tényleg így van.
A jövő év meg messze van. Lehet bármi. Először is maradjunk a csoporton belül. Itt mi nagyjából tudjuk, hogy mit fogunk játszani, a Bolts is. A másik két csapat még ezt sem tudja. De sztem ha komolyan POra készülni akarnak, az bravúr lesz. Szóval én annyira nem félek tőle, hogy nem lenne esélyünk. Nagy eligazolások nem lesznek, sem játékos sem edzők. Nem kezdünk újra semmit. Folytatjuk a megkezdett munkát. Hogy mire elég, az más kérdés, de sztem jól állunk már most is a 2011es csapattal.
több mint 13 éve
azért az edwards-bowe dropgyár odabaszna rendesenDe persze lényeges, hogy egy WR 72, aztán a többi 20 vagy alatta. Nem véletlen lett a WR need a legfontosabb, sőt sztem az egyetlen elkerülhetetlen. Bár továbbra is tartom, hogy lehet lesz elit FA a piacon, drágán, de nekünk megérheti.ulpianusVJ, Sidney Rice, Santonio Holmes, Braylon Edwards, Malcom Floyd, Steve Smith (NYG), TO, Randy Moss, Mike Williams (SEA), James Jones, Breaston nekik mindannyiójuknak lejár a szerződése biztos lesz közülük néhány aki elérhető lesz FA-n.empty taxi
cassel kb. a harmadik fordulóban kapna infarktust
😊
több mint 13 éve
De persze lényeges, hogy egy WR 72, aztán a többi 20 vagy alatta. Nem véletlen lett a WR need a legfontosabb, sőt sztem az egyetlen elkerülhetetlen. Bár továbbra is tartom, hogy lehet lesz elit FA a piacon, drágán, de nekünk megérheti.ulpianusVJ, Sidney Rice, Santonio Holmes, Braylon Edwards, Malcom Floyd, Steve Smith (NYG), TO, Randy Moss, Mike Williams (SEA), James Jones, Breaston nekik mindannyiójuknak lejár a szerződése biztos lesz közülük néhány aki elérhető lesz FA-n.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
És a jövő évi naptár?Asszem jövőre Kansas városának lakói megemlegetik a magyarok istenét 😊 . Legalább megtudjuk pontosan mit is tud ez a csapat.
mirdal