Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
4 órája
„A mór megtette kötelességét, a mór mehet”
7 órája
The #Dolphins and 2023 Pro Bowl FB Alec Ingold are parting ways, sources tell The Insiders. The three-time Walter Payton Man of the Year nominee and team captain had discussions with Miami about a new deal but he will be released and free to sign with a team as soon as today.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
8 órája
Good bye Cpt. Geno8M saving a Tank Commander elküldése kapcsán
resistance is futile
9 órája
Good bye Cpt. Geno
16 órája
The #Raiders also tendered ERFA C Will Putnam, who had two starts in 15 games last season.
19 órája
Raiders tendered exclusive rights free agent Tristin McCollum.
19 órája
The #Raiders have extended a tender to exclusive rights free agent DE Charles Snowden, who had three sacks and his first career INT in 15 games (nine starts) this past season.
19 órája
Bears are releasing former Pro-Bowl LB Tremaine Edmunds, per sources. Edmunds has been a full-time starter in each of his eight NFL seasons, and he now will become a free agent with 900 tackles on his resume.
1 napja
Pláne:Things are moving fast re Maxx Crosby. Last night Dallas thought they were close to a deal but since then other teams have raised the ante and potentially are offering the Raiders 2 1st round picks Expected Dallas to now shift their focus to Trey Hendrickson
— trey wingo (@wingoz) March 5, 2026
1 napja
Lane Johnson@LaneJohnson65Nem gondolnám ès míbű???? Esetleg egy AJ-Maxx egy az egybe csere, esetleg 🤔🤷 Mendozával lehet egymásra találnának.
👀 @CrosbyMaxx
Rolni
1 napja
Lane Johnson@LaneJohnson65👀 @CrosbyMaxx
1 napja
Bears have more picks and cap space for a potential Maxx trade.
.
.
Compensation agreed upon:
🏈Buffalo gets: DJ Moore and 2026 5th-round pick.
🏈Chicago gets: 2026 2nd-round pick.
1 napja
🚨 Per Jeremy Fowler, the Raiders are one of three teams showing interest in trading for LB Tremaine Edmunds.Edmunds leginkább akkor érkezhet szerintem, ha tényleg nyélbe ütik a Crosby deal-t, akivel kapcsolatba pont a Bears-t mondják befutónak...
27 years old — prime years.
6’5” with elite range.
True 3-down linebacker.
Strong in coverage. Defensive leader.
Expected cost: Day 2 pick (2nd–3rd round).
With Vegas shifting toward a 3-4, adding a centerpiece in the middle makes sense.
🏴☠️ Raider Nation — are you trading a Day 2 pick for Edmunds? Or building through the draft?
#Raiders #RaiderNation #NFLRumors
Cubehead
Maxx for Tremaine + picks...
2 napja
🚨 Per Jeremy Fowler, the Raiders are one of three teams showing interest in trading for LB Tremaine Edmunds.27 years old — prime years.
6’5” with elite range.
True 3-down linebacker.
Strong in coverage. Defensive leader.
Expected cost: Day 2 pick (2nd–3rd round).
With Vegas shifting toward a 3-4, adding a centerpiece in the middle makes sense.
🏴☠️ Raider Nation — are you trading a Day 2 pick for Edmunds? Or building through the draft?
#Raiders #RaiderNation #NFLRumors

2 napja
Mondjuk amíg Brady csinálja a tüzet Guerreroval karöltve, addig felesleges lesz szakmázni..
2 napja
Plusz Jennings is elsősorban slotból szeret indulni, mint Bech.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
Én Jauan Jennings-t előbb mozdítanám meg a piacról Mendozának, mint Pierce-t.Jenningset vagy Doubst is szívesen látnámitt, bár Tre Tucker szerintem megvan a mozgékony szerepre, emiatt Doubs helye nem annyira adekvált, persze nem azt mondom, hogy Tre jobb WR, csak csapatépítési oldalról megközelítve nem hasonló stílusú WR-t várok...
Pierce alapvetően egy bravúrelkapó, aki a nehéz és mély labdákat egyre üzembiztosabban húzza be, de igazából ő a mély területeken tud érvényesülni, kis zónákban, redzone-ban és láncmozgatóként nem annyira.
Nem gondolom, hogy a rookienak pont ilyen WR kellene ahhoz, hogy stabilan vigye fel-alá az offense-t.
Jennings szerintem sokkal sokoldalúbb, nagydarab, nagyon jó kezű elkapó, aki a forgalomban is jól használható és nagyon tiszta útvonalai vannak. Ő endzone-ban egy külön fenyegetés és Bowerssel együtt nehezebb dió lenne a védelmeknek.
Ha egy mozgékonyabb, a zónahatárokon mozgó ember kell, akkor meg Doubs. Szerintem ő nagyot lépett előre tavaly konzisztenciában, az egyetlen félelmem vele kapcsolatban, hogy egy ütéssel lekapcsolhatják nála a villanyt.
Willie Parker
Pierce kapcsán ott van a további fejlődési lehetőség megfelelő coachinggal, míg Jennings egy kész elkapó. Pierce tudna még együtt nőni Mendozával szerintem, ami miatt én látom ebben a fantáziát...
Költenünk kell cash-t a spending floor miatt, főleg ha Maxx cserére kerül, így még jól is jöhet Pierce drágábban mondjuk, mint Jennings...
2 napja
Én Jauan Jennings-t előbb mozdítanám meg a piacról Mendozának, mint Pierce-t.#Colts WR Alec Pierce is now set to become a free agent after the Colts used a tag on Daniel Jones.Én nem tudom miért van ennyire mindenki elájulva ettől a Pierce-től, hogy ő itt a top WR célpontok egyike a piacon. Középszer, semmi extra eddig nálam.
If he reaches free agency, he could fetch $30M+ per year — but the Colts want to keep him.
Másik potenciális TOP célpont lehet Linderbaum mellett...
Rolni
zavi27Kit tartasz jobb WR-nek a piacról?#Colts WR Alec Pierce is now set to become a free agent after the Colts used a tag on Daniel Jones.Én nem tudom miért van ennyire mindenki elájulva ettől a Pierce-től, hogy ő itt a top WR célpontok egyike a piacon. Középszer, semmi extra eddig nálam.
If he reaches free agency, he could fetch $30M+ per year — but the Colts want to keep him.
Rolni
zavi27
Én teljesen egyetértek az ESPN cikk leírásával vele kapcsolatban:
A vertical stretch target at 6-foot-3 and 211 pounds, Pierce averaged a league-best 21.3 yards per catch in 2025. He also topped the 1,000-yard receiving mark and brought in six touchdowns. Pierce has the straight-line speed to lift the safeties, creating open coverage voids underneath for other targets. With more volume and an increased role, he has the skills to produce as a multilevel route runner.
Jó méretű, atletikus WR, akinek 2025-ben remek éve volt és a drop %-ot is le dolgozta. Benne van szerintem a WR1 potenciál, ezt pedig meg fogják fizetni.
Nálunk azért lenne extra jó, mert Mendoza baromi jól dobja a pálya szélére a back shoulder-t, ami fekszik Pierce-nek, illetve pont ez a WR1/X reciever hiányzik a csapatból, mert Tre Tucker és Jack Bech személyében megvan a Z és a big slot WR is. Tucker ráadásul Pierce nagy barátja még egyetemről 😉
Rolni
Pierce alapvetően egy bravúrelkapó, aki a nehéz és mély labdákat egyre üzembiztosabban húzza be, de igazából ő a mély területeken tud érvényesülni, kis zónákban, redzone-ban és láncmozgatóként nem annyira.
Nem gondolom, hogy a rookienak pont ilyen WR kellene ahhoz, hogy stabilan vigye fel-alá az offense-t.
Jennings szerintem sokkal sokoldalúbb, nagydarab, nagyon jó kezű elkapó, aki a forgalomban is jól használható és nagyon tiszta útvonalai vannak. Ő endzone-ban egy külön fenyegetés és Bowerssel együtt nehezebb dió lenne a védelmeknek.
Ha egy mozgékonyabb, a zónahatárokon mozgó ember kell, akkor meg Doubs. Szerintem ő nagyot lépett előre tavaly konzisztenciában, az egyetlen félelmem vele kapcsolatban, hogy egy ütéssel lekapcsolhatják nála a villanyt.
2 napja
Akkor utána mehetne az 1/1 is Burrowért, nincs az az isten h őt meg Chase-t szétválasszák 😀vagy Maxx trade Chase-ért egy az egybenAJ Brown meg őt mondja mindenki, tehát nincs jobb FA ötletem persze, de míg előbbinél abszolút WR1-et elhiszem, addig nekem Pierce nem mutatott semmi ilyet, hogy ő ekkora spíler tudna lenni bárhol ennyi pénzért. Nagyon sok minden hiányzik itt nagyon régóta a csapatból, főleg offenseből is.Brown nem UFA, hanem max trade option és az utóbbi időben úgy tűnik vannak sztár allűrjei, ami egy rebuildes csapathoz baromira nem kell...
zavi27
Sok minden hiányzik persze, de Pierce-el és egy kiegészítő RB-vel a skill csapat meglenne...a fal az külön topic persze, ott is kell dolgozni.
@Amadeus
Amíg Bowers még olcsó, addig belefér egy WR1 is, hogy megkönnyítsük a fiatal QB életét szerintem.
Tyreek sztem cooked, Evans gondolom inkább contenderhez menne, DHop túl van már azon, Shaheed pedig egy ST, kiegészítő speedster leginkább szerintem. Annak remek és akár jöhet ide is, de nem egy rendes kezdő WR...
Én azt mondom, hogy ha a cap-be belefér a rookie QB contract mellé, akkor most kell megtolni a rostert, ahol lehet...
Rolni
resistance is futile
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja
vagy Maxx trade Chase-ért egy az egybenAJ Brown meg őt mondja mindenki, tehát nincs jobb FA ötletem persze, de míg előbbinél abszolút WR1-et elhiszem, addig nekem Pierce nem mutatott semmi ilyet, hogy ő ekkora spíler tudna lenni bárhol ennyi pénzért. Nagyon sok minden hiányzik itt nagyon régóta a csapatból, főleg offenseből is.Brown nem UFA, hanem max trade option és az utóbbi időben úgy tűnik vannak sztár allűrjei, ami egy rebuildes csapathoz baromira nem kell...
zavi27
Sok minden hiányzik persze, de Pierce-el és egy kiegészítő RB-vel a skill csapat meglenne...a fal az külön topic persze, ott is kell dolgozni.
@Amadeus
Amíg Bowers még olcsó, addig belefér egy WR1 is, hogy megkönnyítsük a fiatal QB életét szerintem.
Tyreek sztem cooked, Evans gondolom inkább contenderhez menne, DHop túl van már azon, Shaheed pedig egy ST, kiegészítő speedster leginkább szerintem. Annak remek és akár jöhet ide is, de nem egy rendes kezdő WR...
Én azt mondom, hogy ha a cap-be belefér a rookie QB contract mellé, akkor most kell megtolni a rostert, ahol lehet...
Rolni
2 napja
AJ Brown meg őt mondja mindenki, tehát nincs jobb FA ötletem persze, de míg előbbinél abszolút WR1-et elhiszem, addig nekem Pierce nem mutatott semmi ilyet, hogy ő ekkora spíler tudna lenni bárhol ennyi pénzért. Nagyon sok minden hiányzik itt nagyon régóta a csapatból, főleg offenseből is.Brown nem UFA, hanem max trade option és az utóbbi időben úgy tűnik vannak sztár allűrjei, ami egy rebuildes csapathoz baromira nem kell...
zavi27
@Amadeus
2 napja
AJ Brown meg őt mondja mindenki, tehát nincs jobb FA ötletem persze, de míg előbbinél abszolút WR1-et elhiszem, addig nekem Pierce nem mutatott semmi ilyet, hogy ő ekkora spíler tudna lenni bárhol ennyi pénzért. Nagyon sok minden hiányzik itt nagyon régóta a csapatból, főleg offenseből is.#Colts WR Alec Pierce is now set to become a free agent after the Colts used a tag on Daniel Jones.Én nem tudom miért van ennyire mindenki elájulva ettől a Pierce-től, hogy ő itt a top WR célpontok egyike a piacon. Középszer, semmi extra eddig nálam.
Rolni
zavi27Kit tartasz jobb WR-nek a piacról?#Colts WR Alec Pierce is now set to become a free agent after the Colts used a tag on Daniel Jones.Én nem tudom miért van ennyire mindenki elájulva ettől a Pierce-től, hogy ő itt a top WR célpontok egyike a piacon. Középszer, semmi extra eddig nálam.
Rolni
zavi27
A vertical stretch target at 6-foot-3 and 211 pounds, Pierce averaged a league-best 21.3 yards per catch in 2025. He also topped the 1,000-yard receiving mark and brought in six touchdowns. Pierce has the straight-line speed to lift the safeties, creating open coverage voids underneath for other targets. With more volume and an increased role, he has the skills to produce as a multilevel route runner.
Jó méretű, atletikus WR, akinek 2025-ben remek éve volt és a drop %-ot is le dolgozta. Benne van szerintem a WR1 potenciál, ezt pedig meg fogják fizetni.
Nálunk azért lenne extra jó, mert Mendoza baromi jól dobja a pálya szélére a back shoulder-t, ami fekszik Pierce-nek, illetve pont ez a WR1/X reciever hiányzik a csapatból, mert Tre Tucker és Jack Bech személyében megvan a Z és a big slot WR is. Tucker ráadásul Pierce nagy barátja még egyetemről 😉
Rolni
Szerkesztette: zavi27
2 napja
Jobb kérdés:#Colts WR Alec Pierce is now set to become a free agent after the Colts used a tag on Daniel Jones.Én nem tudom miért van ennyire mindenki elájulva ettől a Pierce-től, hogy ő itt a top WR célpontok egyike a piacon. Középszer, semmi extra eddig nálam.
Rolni
Rolni
zavi27
Rolni
Kell-e Bowers mellé No1 WR No1 WR pénzért?
Mert alapvetően Bowers az, aki ezt az offenset viszi a hátán elkapásokban. Klasszikus TE-nek ott van Mayer.
Akár Tyreek, akár Evans, akár DHOP jó bridge lehet egy évre. Shaheed adja magát.
2 napja
#Colts WR Alec Pierce is now set to become a free agent after the Colts used a tag on Daniel Jones.Én nem tudom miért van ennyire mindenki elájulva ettől a Pierce-től, hogy ő itt a top WR célpontok egyike a piacon. Középszer, semmi extra eddig nálam.
Rolni
zavi27
Kit tartasz jobb WR-nek a piacról?#Colts WR Alec Pierce is now set to become a free agent after the Colts used a tag on Daniel Jones.Én nem tudom miért van ennyire mindenki elájulva ettől a Pierce-től, hogy ő itt a top WR célpontok egyike a piacon. Középszer, semmi extra eddig nálam.
Rolni
zavi27