Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
rendben, nem akartunk karakter problemas Gregory-t, de akkor is 4-5 jobbat hozhattunk volna, meg akar CBt, vagy G-t is
több mint 11 éve
ki is ment Preston.
több mint 11 éve
a legtobb mock amit neztem a 3. korre hozta Mario-t...nem csak az a baj, hogy csalodas de meg egy kurva nagy reach is
több mint 11 éve
Hát nem látom a pickben én sem a zsenialitást...M. Bennett meg jobb Dt, ergo minden szempontból wtf?!
Mario Edwards Jr. 272 volt a pro day-én, 279 a combine-on. Sztem LDE és nickel DT a posztja nálunk. A gondom ezzel, h erre van Tuck, Wilson, Shelby és Denico is kb, míg RDE nincs igazán.
P.Smith jobb megoldásnak tűnik RDE-nek, míg Owa jobb LDE-nek tűnik nekem...Rolni

több mint 11 éve
Hát nem látom a pickben én sem a zsenialitást...csinált 8 sacket 3 év alatt.....
Mario Edwards Jr. 272 volt a pro day-én, 279 a combine-on. Sztem LDE és nickel DT a posztja nálunk. A gondom ezzel, h erre van Tuck, Wilson, Shelby és Denico is kb, míg RDE nincs igazán.
P.Smith jobb megoldásnak tűnik RDE-nek, míg Owa jobb LDE-nek tűnik nekem...Rolni
több mint 11 éve
Hát nem látom a pickben én sem a zsenialitást...Mario Edwards Jr. 272 volt a pro day-én, 279 a combine-on. Sztem LDE és nickel DT a posztja nálunk. A gondom ezzel, h erre van Tuck, Wilson, Shelby és Denico is kb, míg RDE nincs igazán.
P.Smith jobb megoldásnak tűnik RDE-nek, míg Owa jobb LDE-nek tűnik nekem...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
nézd a jó oldalát: végre együtt elégedetlenkedtek velem.Mario Edwards Jr. DE...hát nem tudomParilehangoló.deyell
több mint 11 éve
Mario Edwards Jr. DE...hát nem tudomParilehangoló.
built for this shit
több mint 11 éve
hát geci...egy gondunk van a front7-ben, hogy nincs passrush, erre húztunk egy fasza 4-3 DT/3-4 DE-t, aki fos passrushban. Komolyan bazmeg.
több mint 11 éve
Hát nem tudom egyenlőre kétkedek Marióban. Azt olvastam,hogy 3-4 end vagy 4-3 dt-ként elképzelhető az alkalmazása. Viszont ha ez volt a cél már mint egy 3 tech Dt akkor Benettel jobban jártunk volna.

több mint 11 éve
Mario Edwards Jr. DE...hát nem tudom
több mint 11 éve
hat nem Gregory...
több mint 11 éve
remelem akarjukDonovan Smithvan eselyParirmelem OLt visznekParijaja, typo😊na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jönAmadeus91
ugy izgulokPari
vihetjük Gregoryt, ha akarjuk.Amadeus91
több mint 11 éve
Donovan Smithvan eselyParirmelem OLt visznekParijaja, typo😊na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jönAmadeus91
ugy izgulokPari
vihetjük Gregoryt, ha akarjuk.
több mint 11 éve
van eselyrmelem OLt visznekParijaja, typo😊na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jönAmadeus91
ugy izgulokPari
több mint 11 éve
rmelem OLt visznekjaja, typo😊na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jönAmadeus91
ugy izgulokPari
több mint 11 éve
jaja, typo😊na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jönAmadeus91
ugy izgulok
több mint 11 éve
na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet GregoryPariTampa jön
több mint 11 éve
na collins kint, még egy és ha a bucs nem tradeli el a pickjet akkor mienk lehet Gregory
több mint 11 éve
szanaszét adná 35.-re.
espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/10819/randy-gregory-headlines-raiders-options-at-no-35
több mint 11 éve
Hú bazzeg Amadeus, az a rinya, amit te bármi kapcsán le tudsz vágni...Egyébként szerintem zseni lesz Cooper, jól jártatok, és jó látni, hogy végre a Raiders is normálisan draftol 😀 (Bár kicsit unalmasak így a draftok)