Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 11 éve
Raiders are 1 of 9 teams that do NOT face a team coming off a bye weekmelyik a másik 8 szerencsés?
napi jó hír.deyell
köszi
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
ez az ellenfelekre vonatkozik. olyan csapattal nem játsszunk, akik bye-ról jönnek vissza, tehát senkinek sem lesz két hete készülni a Raiders ellen a reg. szezon közben.Raiders are 1 of 9 teams that do NOT face a team coming off a bye weekOkt. 25???gaben
napi jó hír.deyell
built for this shit
több mint 11 éve
Raiders are 1 of 9 teams that do NOT face a team coming off a bye weekOkt. 25???
napi jó hír.deyell
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Raiders are 1 of 9 teams that do NOT face a team coming off a bye weeknapi jó hír.
built for this shit
több mint 11 éve
nem tom, mindenképpen szituációsként, full timere esélytelen.Lehet Dowlingot valami ballhawk szerepkörben erőltetni, nem ütköztetni. Amadeus91berakjuk onside kicknél a hands teambe, vagy hogy?deyell
több mint 11 éve
Lehet Dowlingot valami ballhawk szerepkörben erőltetni, nem ütköztetni. Amadeus91berakjuk onside kicknél a hands teambe, vagy hogy?
built for this shit
több mint 11 éve
www.raiders.com/media-vault/videos/Raiders_Kick_Off_Veteran_MiniCamp/6ef021b8-19a9-4c76-9553-03d0681e610dLehet Dowlingot valami ballhawk szerepkörben erőltetni, nem ütköztetni.
Norton szimpatikus figura eddig.
több mint 11 éve
Csináltam egy 3 esélyes draft forgató könyvet, amelyek közül bármelyikkel kiegyeznék. De persze leginkább az elsővel 😀 CubeheadNagyjából sztem is korrektek...
Első fasza, bár sok a WR duplázás sztem. Oda egy MLB projectet vagy DB-t el tudnék képzelni(és akkor 6.ban mehet a MLB projekt mondjuk)
Másodikban komoly az USC duo, de a DE hiány komoly gond lenne...Holliman-ról már deyell írt...osztom a véleményét
Harmadik is fasza lenne sztem még ha kicsit korai is a CB talán...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 11 éve
Az 1-nél azért van a 2 WR, mert Crabtree 1 évre jött, JJ meg nem lesz fiatalabb. White/Cooper és a Lockett/Crowder páros pedig egy teljesen új dimenziót nyújthatna hosszú távon is Carr-nak. Arról nem beszélve,hogy mind Lockett mind Crowder kivételen visszahordó is egyben.Csináltam egy 3 esélyes draft forgatókönyvet, amelyek közül bármelyikkel kiegyeznék. De persze leginkább az elsővel 😀CubeheadDraft 1
Nekem ez ott nem stimmel, hogy az 1 és a 4. kör is WR. Ennyit nem hiszem, hogy be fogunk áldozni elkapóra. A nevek amúgy nagyjából egyeznek azzal, akiket remélem, hogy lesz lehetőségünk behúzni.
Draft 2
Még a Helu+Richardson igazolás előtt én úgy gondoltam, hogy kell hozni egy olyan játékost, aki visszahordásban erős és én Abdullah-ra tettem volna a voksom. De FA után már nem fogjuk behúzni, így a 2 USC húzás az elején ütős páros lenne, de a többi kör nálam igen felejtős és nincs DE, 3-4-ben be lehetne húzni egy Flowers-t pl.
Draft 3
Ez a verzió nekem elég bevállalósnak tűnik, de legyen!peterbadbone
A 2-hez pedig még annyit,hogy Shaw magas,jól emberező corner aki ráadásul S-ként is alkalmazható. Ergo BPA és need egyben. Miller-ről pedig jókat olvastam, erős,agresszív a rendszerünkbe illő húzó G lehet belőle. De a többit elfogadom.

több mint 11 éve
Csináltam egy 3 esélyes draft forgatókönyvet, amelyek közül bármelyikkel kiegyeznék. De persze leginkább az elsővel 😀CubeheadDraft 1
Nekem ez ott nem stimmel, hogy az 1 és a 4. kör is WR. Ennyit nem hiszem, hogy be fogunk áldozni elkapóra. A nevek amúgy nagyjából egyeznek azzal, akiket remélem, hogy lesz lehetőségünk behúzni.
Draft 2
Még a Helu+Richardson igazolás előtt én úgy gondoltam, hogy kell hozni egy olyan játékost, aki visszahordásban erős és én Abdullah-ra tettem volna a voksom. De FA után már nem fogjuk behúzni, így a 2 USC húzás az elején ütős páros lenne, de a többi kör nálam igen felejtős és nincs DE, 3-4-ben be lehetne húzni egy Flowers-t pl.
Draft 3
Ez a verzió nekem elég bevállalósnak tűnik, de legyen!
több mint 11 éve
Holiman needre jönne de szívesen várok helyette javaslatokat.Cubeheadbárki. komolyan, Dowling is jobban szerel nála. de csak pár név: Adrian Amos (lehet korábban kimegy), Donald Celiscar (CB volt, de safety lehet belőle), Cedric Thompson - utóbbi volt látogatóban. esetleg Detrick Bonner. persze egyik sem biztos kezdő szint, mert hát gyenge a safety class.
built for this shit
több mint 11 éve
THX 😉Csináltam egy 3 esélyes draft forgató könyvet, amelyek közül bármelyikkel kiegyeznék. De persze leginkább az elsővel :elég jó az első és a harmadik. a második talán nem annyira, mert nincs edge rusher. még annyi, hogy ha Hollimant kihúzzuk bármelyik körben, akkor csinálok olyan youtube rant videót, mint az az eagleses néger szokta. O_Odeyell
Vélemények? Ki mit és hol változtatna?Cubehead
A másodikban azért nincs rusher mert ha első körben illetve a második elején nem húzunk akkor már csak nagyon projektek vannak véleményem szerint amivel nem volnánk előrébb így ezt a need-t én ebben az esetben lecsúsztatnám a kövi draftra és inkább máshol erősítek. Holiman needre jönne de szívesen várok helyette javaslatokat. Ahogy lehet látni 5.ik körben Covingtont preferálom mert jó 3 tech Dt lehet belőle, de ha Leo az első pickünk nem akartam még egy picket ugyanarra ellőni és kicsit kényszer pályán voltam.
Amúgy ha már 3 tech dt, még Bennet-t látnám magunknál szívesen az 1 és 3-s forgató könyvnél de szinte kizárt,hogy csúszón második kör elejéig.
Amúgy többször végig mentem mindegyikkel composit big board használatával fanspeaken szóval kivitelezhetőek.

több mint 11 éve
Csináltam egy 3 esélyes draft forgató könyvet, amelyek közül bármelyikkel kiegyeznék. De persze leginkább az elsővel :elég jó az első és a harmadik. a második talán nem annyira, mert nincs edge rusher. még annyi, hogy ha Hollimant kihúzzuk bármelyik körben, akkor csinálok olyan youtube rant videót, mint az az eagleses néger szokta. O_O
Vélemények? Ki mit és hol változtatna?Cubehead
built for this shit
több mint 11 éve
Csináltam egy 3 esélyes draft forgató könyvet, amelyek közül bármelyikkel kiegyeznék. De persze leginkább az elsővel 😀Draft 1
Round 1 Pick 4 WR Kevin White / Amari Cooper
Round 2 Pick 35 DE Preston Smith / Owamagbe Odighizuwa
Round 3 Pick 68 G Laken Tomlinson / Tre Jackson
Round 4 Pick 102 WR Tyler Lockett / James Crowder
Round 5 Pick 140 DT Christian Covington
Round 6 Pick 179 CB Damian Swann
Round 7 Pick 221 RB Malcolm Brown
Draft 2
Round 1 Pick 4 DT Leonar Williams
Round 2 Pick 35 WR Nelson Agholor / G Laken Tomlinson
Round 3 Pick 68 CB Josh Shaw
Round 4 Pick 102 G John Miller / WR James Crowder
Round 5 Pick 140 FS Gerod Holliman
Round 6 Pick 179 RB Josh Robinson
Round 7 Pick 221 CB Robertson Daniel
Draft 3
Round 1 Pick 4 DE Vic Beasly
Round 2 Pick 35 WR Nelson Agholor / G Laken Tomlinson
Round 3 Pick 68 CB Josh Shaw
Round 4 Pick 102 G John Miller / WR James Crowder
Round 5 Pick 140 DT Christian Covington
Round 6 Pick 179 RB Josh Robinson
Round 7 Pick 221 CB Robertson Daniel
Vélemények? Ki mit és hol változtatna?

több mint 11 éve
www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Open-Veteran-Mini-Camp/6c2f5245-4ccd-44ff-a228-80cc32dd308e
több mint 11 éve
Taiwan Jones újra az RB-k közé lesz sorolva, ebből nem lesz futó draft.
több mint 11 éve
ez a kép 2009-ben is készülhetett volna.
built for this shit
több mint 11 éve
Amari Cooper legnagyobb redflagje nekem GM játékban :/Szerintem ha bent van Williams, mi őt fogjuk vinni, mert lesz elég jó pass rusher(Eli Harold vagy Kikaha pl.), aki elhozhatunk a 2. kör elején még). Ha Leonard kimegy és Mariota még bent van, akkor szerintem letradelünk.A Crabtree igazolás szerintem is előrevetíti hogy nem lesz WR pick a drafton az első körben, de sztem még a másodikban sem.Egyre több helyen amúgy a Jags-hoz már DE-t írnak nem Williams-et. Ha 1. és 2. QB akkor jó eséllyel egyik top EDGE emberke, Williams és a 2 top WR közül választhatunk majd...
Ha a két QB kimegy az első kettőben és Williams a 3. helyen, akkor miénk lehet a legjobb DE ami mindenképpen a legnagyobb hiányposztunk jelenleg...
Bruce
Ekkor sztem sok múlik majd azon ki az az EDGE rusher aki benn van még, illetve, h őt hova helyezi RM és a stáb Williamshez képest...Rolni
Egyébként egyre többen kezdik Amari Cooper nevét is mondogatni hozzánk.iktriad
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=0s_sdj539SgA beszélgetés alapján Reggie féle srác...
több mint 11 éve
Szerintem ha bent van Williams, mi őt fogjuk vinni, mert lesz elég jó pass rusher(Eli Harold vagy Kikaha pl.), aki elhozhatunk a 2. kör elején még). Ha Leonard kimegy és Mariota még bent van, akkor szerintem letradelünk.A Crabtree igazolás szerintem is előrevetíti hogy nem lesz WR pick a drafton az első körben, de sztem még a másodikban sem.Egyre több helyen amúgy a Jags-hoz már DE-t írnak nem Williams-et. Ha 1. és 2. QB akkor jó eséllyel egyik top EDGE emberke, Williams és a 2 top WR közül választhatunk majd...
Ha a két QB kimegy az első kettőben és Williams a 3. helyen, akkor miénk lehet a legjobb DE ami mindenképpen a legnagyobb hiányposztunk jelenleg...
Bruce
Ekkor sztem sok múlik majd azon ki az az EDGE rusher aki benn van még, illetve, h őt hova helyezi RM és a stáb Williamshez képest...Rolni
Egyébként egyre többen kezdik Amari Cooper nevét is mondogatni hozzánk.
több mint 11 éve
Mondjuk nem értem a Bears edzői karát, h egy 4-3LDEből ACL után miért 3-4OLB-ot akarnak csinálni...sztem a 3-4DE poszt adta volna magát Houstonnál sérülés nélkül is, de utána pláne...RolniEz számomra is talány. Méretei és skillje alapján ideális 5-tech DE lehetne.
több mint 11 éve
A Crabtree igazolás szerintem is előrevetíti hogy nem lesz WR pick a drafton az első körben, de sztem még a másodikban sem.Egyre több helyen amúgy a Jags-hoz már DE-t írnak nem Williams-et. Ha 1. és 2. QB akkor jó eséllyel egyik top EDGE emberke, Williams és a 2 top WR közül választhatunk majd...
Bruce
Ekkor sztem sok múlik majd azon ki az az EDGE rusher aki benn van még, illetve, h őt hova helyezi RM és a stáb Williamshez képest...
több mint 11 éve
A Crabtree igazolás szerintem is előrevetíti hogy nem lesz WR pick a drafton az első körben, de sztem még a másodikban sem. Ha a két QB kimegy az első kettőben és Williams a 3. helyen, akkor miénk lehet a legjobb DE ami mindenképpen a legnagyobb hiányposztunk jelenleg...
Mondjuk én 2007 óta bánom, hogy nem húztunk az első körben WR-t, bár ha egy Andrew Walter dobált volna neki, akkor nem is biztos hogy olyan nagy sztár lenne most 😀