Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
index.hu/video/2014/02/28/oakland/RolniYEAH!!! :cool:
Viccet félretéve azért ez is Oakland:

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
melyik, az Athletics vagy a Dubs?index.hu/video/2014/02/28/oakland/Rolnikb. a csapat az egyetlen pozitív dolog a városbanAmadeus91
internal primates forever
több mint 12 éve
Tetszik ez a video.YD 8-)
több mint 12 éve
index.hu/video/2014/02/28/oakland/RolniJó nagy szar lenne, ha ott kéne élnem...
több mint 12 éve
index.hu/video/2014/02/28/oakland/Rolnikb. a csapat az egyetlen pozitív dolog a városban
több mint 12 éve
index.hu/video/2014/02/28/oakland/
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
espn.go.com/video/clip?id=10527644&categoryid=2378529Gruden Camp Johnny
bleacherreport.com/articles/1974086-oakland-raiders-future-at-qb-wisely-doesnt-include-terrelle-pryor
TP2 off?
több mint 12 éve
ezt akartam írni pontA mi esetünkben édesmind1 melyik drattokról szól! 😕 😀TSTEz a 2004-2008as draftokról szól.ulpianusa pats forumba volt ez a korrekt link: www.sbnation.com/nfl/2014/2/25/5430150/nfl-draft-history-worst-picksMég szerencse, hogy nem sokat számít az ilyen statisztika! 😀😀😀
melyről egy kép alább:
Pari
Azért vannak érdekességek. New E., Cinci., San D., Atlantagaben
több mint 12 éve
A mi esetünkben édesmind1 melyik drattokról szól! 😕 😀Ez a 2004-2008as draftokról szól.ulpianusa pats forumba volt ez a korrekt link: www.sbnation.com/nfl/2014/2/25/5430150/nfl-draft-history-worst-picksMég szerencse, hogy nem sokat számít az ilyen statisztika! 😀😀😀
melyről egy kép alább:
Pari
több mint 12 éve
Ez a 2004-2008as draftokról szól.a pats forumba volt ez a korrekt link: www.sbnation.com/nfl/2014/2/25/5430150/nfl-draft-history-worst-picksMég szerencse, hogy nem sokat számít az ilyen statisztika! 😀😀😀
melyről egy kép alább:
Pari

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
a pats forumba volt ez a korrekt link: www.sbnation.com/nfl/2014/2/25/5430150/nfl-draft-history-worst-picksMég szerencse, hogy nem sokat számít az ilyen statisztika! 😀😀😀
melyről egy kép alább:
Pari
Azért vannak érdekességek. New E., Cinci., San D., Atlanta
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
MD tegnapi nyilatkozata:Ha RM felti az allasat, akkor ebbol feltrade lesz, ha kozeptavon a franchise erdekeit tartja szem elott a sajat erdeke helyett akkor nem...
több mint 12 éve
a pats forumba volt ez a korrekt link: www.sbnation.com/nfl/2014/2/25/5430150/nfl-draft-history-worst-picksmelyről egy kép alább:
több mint 12 éve
egy tuti, nagyon izgalmas lesz ez elso kor iden😊meg egyet se izgultam vegig elobe, de iden megteszem...
több mint 12 éve
Szomoru lennek egy feltradnel.... kiveve haaaaa....Egy evtizedet bearanyozni kepes QB lenne a target, aki termeszetesen be is valtja az igenyeket.
De annyi luk van a rosteren, ha ilyen jatekost nem latunk, akkor inkabb erositeni kene a csapatot letraddel.
több mint 12 éve
Kivancsi vagyok lesz-e trade iden is. Ha lesz akkor sztem letrade lesz. Nem hiszem, h felfele mennenk.
több mint 12 éve
Pete Prisco több forrásból is azt hallotta, hogy a front officeotok ODAVAN Derek Carrért, és szerinte (valószínű egy letrade után) itt fog majd kikötni. www.stationcaster.com/player_skinned.php?s=631&c=3501&f=2479103 (34:15nél érdemes ebbe belefülelni)
több mint 12 éve
1/5-n oké Johnny, 1/2 trade nem oké.www.nfl.com/news/story/0ap2000000329020/article/report-johnny-manziel-impressed-raiders-at-combineSzerintem a Rams az 1/2-val nagyot fog kaszalni...a texans visz akit, visz velhetoen nem Johhnyt, utana meg a Rams korbehivogatja a jagst, a brownst es minket, majd a Johnnyert folytatott licit haboruban megkapja meg a csilalgos eget is...remelem MD nem koveti el azokat a hibakat, amiket Al a vege felePari
Johhny talalkozott MD-vel...lehet feltradelunk?Pari
Sok a luk, kell a pick, Manziel pedig a 4.68-s idejével igen csak projectnek néz ki,mert nem egy Pryor, hogy fusson 90 yardot, zsebben meg nem láttuk még profi szinten.
Én nem tradelnék fel, 1/5-re jöjjön a 3 QB-ból az, aki bennmarad. Clowney 1/1, ebben biztos vagyok jelenleg.
Egyébként elrettentő példa, 2 éve, 1/2 Rams dettó, Washington felment egy futkorászós QB-ért, odaadva a csillagos eget is, aztán ACL meg egy elég ronda 2. szezon a padon végezve, csapat meg 1/2-s szezonnal zárva.
több mint 12 éve
Arra gondol Rolni, hogy ha ennyire feltűnően somfordálunk a TOP QB-k körül, akkor annak az az oka, hogy összezavarjuk az ellenséget és más legyen a fő prioritás. Aztán hogy van e ebbe dupla csavar vagy nincs az majd a draft napján derül ki. De mindenesetre jó téma 😊Szia Bruce!
Én továbbra is Clowney mellett teszem le a voksom. De rá kevés az esélyünk.Bruce
Értettem,hogy Rolni mire céloz,mire érti a dolgot. Csak arra akartam rávilágítani,hogy ettől függetlenül, sajnos a helyzetünkből adódóan rá vagyunk kényszerülve a dupla csavarra,hogy a Te szóhasználatoddal éljek.
Szóval szerintem inkább Manziel a ködösítés és Teddy vagy Bortles lesz a pick.
Mondjuk 1/5re én Clowney,Teddy,Bortles 3asból bárkit szívesen látnék.
Vélemények?
Pl 1kör Teddy
2kör A. Donald vagy Ealy aki még bent van a kettő közül esetleg Van Noy

több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000329020/article/report-johnny-manziel-impressed-raiders-at-combineSzerintem a Rams az 1/2-val nagyot fog kaszalni...a texans visz akit, visz velhetoen nem Johhnyt, utana meg a Rams korbehivogatja a jagst, a brownst es minket, majd a Johnnyert folytatott licit haboruban megkapja meg a csilalgos eget is...remelem MD nem koveti el azokat a hibakat, amiket Al a vege fele
Johhny talalkozott MD-vel...lehet feltradelunk?Pari
több mint 12 éve
Arra gondol Rolni, hogy ha ennyire feltűnően somfordálunk a TOP QB-k körül, akkor annak az az oka, hogy összezavarjuk az ellenséget és más legyen a fő prioritás. Aztán hogy van e ebbe dupla csavar vagy nincs az majd a draft napján derül ki. De mindenesetre jó téma 😊Én továbbra is Clowney mellett teszem le a voksom. De rá kevés az esélyünk.
több mint 12 éve
nfl.com-os cikk szerint a Jags es mi is nagyon impresszalva voltunk FociJanos altal...Tuti nem QB-t huzunk?! Szerintem meg DE. FA-n nincs igazi potens opció (jó meglehet próbálni Freemant meg a többit) de egyik sem reális opció (szvsz). Legalább is nem nagyobb az esélye a tőlük várt jó teljesítménynek mint egy rookie-tól vártnak akinél ott van az ismeretlenségi faktor is ami első évben mindig dob rajtuk.
Irtak ugye mar arrol is,h milyen jol ment a Teddy interju is milyen jo volt...
Arrol is irtak, h Olson mennyire odavolt Bortles dobalgatasatol...
tuti nem QBt huzunk 😊Rolni
A D némi erősítéssel meg okos Fa igazolásokkal működhet jól. Láttuk tavaly is,hogy a séma fitt playák tudnak jól teljesíteni csak kell a depth meg persze play maker megtámogatás szezonális szinten. Viszont az O-nál nagyobb támogatás kell. Minimálisan egy olyan szintű O-t kellene össze dobni mint ami J Campbell idején volt (jó futó játék plusz labda biztos game management qb) ahhoz,hogy egy jó D-vel Allenék elérhessenek egy semleges mérlegű szezont vagy a közeli eredményt és megtarthassák az állásuk. Ehhez pedig kell QB.

több mint 12 éve
nfl.com-os cikk szerint a Jags es mi is nagyon impresszalva voltunk FociJanos altal...Irtak ugye mar arrol is,h milyen jol ment a Teddy interju is milyen jo volt...
Arrol is irtak, h Olson mennyire odavolt Bortles dobalgatasatol...
tuti nem QBt huzunk 😊