Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Majd hosszabbítanak vele, ha így halad.lehet Waller helyett Jacobsszel kellett volna hosszabítani? 🤔deyell
deyell
Waller meg egész évben sérüléssel küzd. Meg amúgy is ha mindenki egészséges lenne, akkor a bőség zavara van az elkapó szekcióban.
Moreau azért tud egy elég jó szintet hozni és blokkban is jobb mint Waller.
Adams-et fixen duplázzák, de így is majdnem hozza a 100 yardokat meccsenként.
Renfrow is egyre nagyobb szerepet kap
Hollinstól szerintem nem látta senki jönni ezt a teljesítményt bár az utóbbi meccseken már csendesebb volt, de Adams gyengébb meccsein elő tudott lépni.
JJ nem csak futásban jó, de a passzjátékban is keresi azért Carr.
És akkor majd még jön Waller.
több mint 2 éve
deyell
11 702
lehet Waller helyett Jacobsszel kellett volna hosszabítani? 🤔
deyell
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
JJ jól odabaszott megint, ahogy kell!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Surda
3 297
W az W, mindegy hogy milyen.
több mint 2 éve
Cubehead
2 541
Amúgy kövezzetek meg de nekem a mozgása a mai napig jobban tetszik/komfortosabb a zsebben, mint Carr-é bármelyik szezonjában.Illusztris társaságába kerülhet Carr:youtu.be/23R65rpYNTQ
If #Raiders win Sunday, Derek Carr will join JaMarcus Russell as only Raiders QBs to beat the Texans on Raiders home field. Russell did it in 2008. Raiders lost at home to Houston in 2006, '07, '10 and '14. Carr did win vs Texans in Mexico City in 2016
Bruce
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 2 éve
#Raiders roster moves:- Activated #29 CB Anthony Averett and #19 WR DJ Turner from the Reserve/Injured list
- Activated #31 CB Javelin Guidry from the practice squad
- Released WR Albert Wilson
- Released WR Tyron Johnson from the practice squad
több mint 2 éve
Hát azért bye után ha nem ütjük a Texans-t az elég komoly coaching kérdéseket vet fel nálam...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Tudott dobni basszus.Egyszer allitolag ulve eldobott a felpalyaig. Csak nem volt okos.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
gyönyörű dobómozdulat, tökéletes spirál, erő.Hát igen, pedig én nagyon sokáig bíztam benne, hogy kijön a tehetség belőle. De sajnos hiányzott az alázat is belőle.azért Jamarcus jobb karja.A jó öreg BurgessIllusztris társaságába kerülhet Carr:youtu.be/23R65rpYNTQ
If #Raiders win Sunday, Derek Carr will join JaMarcus Russell as only Raiders QBs to beat the Texans on Raiders home field. Russell did it in 2008. Raiders lost at home to Houston in 2006, '07, '10 and '14. Carr did win vs Texans in Mexico City in 2016
Bruce
Bruce
istenem, ha lett volna esze.
Bruce
Tudott dobni basszus.
több mint 2 éve
Surda
3 297
Ha már Texans. Al halála után..... Ez akkor a mi SB-ulnk.
Érzelmekkel teli, hullámvasút este volt.
És a végén, Al ujja az égből, + Huff.
youtu.be/B3eahTS1IiQ
több mint 2 éve
Hát igen, pedig én nagyon sokáig bíztam benne, hogy kijön a tehetség belőle. De sajnos hiányzott az alázat is belőle.azért Jamarcus jobb karja.A jó öreg BurgessIllusztris társaságába kerülhet Carr:youtu.be/23R65rpYNTQ
Bruce
Bruce
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
azért Jamarcus jobb karja.A jó öreg BurgessIllusztris társaságába kerülhet Carr:youtu.be/23R65rpYNTQ
Bruce
Bruce
több mint 2 éve
A jó öreg BurgessIllusztris társaságába kerülhet Carr:youtu.be/23R65rpYNTQ
Bruce
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Illusztris társaságába kerülhet Carr:youtu.be/23R65rpYNTQ
Bruce
több mint 2 éve
Renfrow és Hollins is Questionable besorolást kapott. Waller meg out.
több mint 2 éve
Illusztris társaságába kerülhet Carr:If #Raiders win Sunday, Derek Carr will join JaMarcus Russell as only Raiders QBs to beat the Texans on Raiders home field. Russell did it in 2008. Raiders lost at home to Houston in 2006, '07, '10 and '14. Carr did win vs Texans in Mexico City in 2016
több mint 2 éve
deyell
11 702
i.redd.it/fqw3u2d0z0v91.jpgfun fact: Bradberryt leigazolhattuk volna idén, követhette volna Grahamet ide. Slayt pedig 2020-ban akartuk leigazolni, de nem ajánlottunk neki eleget.
choose life
több mint 2 éve
Renfrow nem edzett tegnap.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
lol, tradelni próbáltunk Agholorért.
több mint 2 éve
deyell
11 702
megint az van mint Günter alatt, hogy túl van bonyolítva a védelem a játékosok meg nem elég okosak hozzá. Fangio kellene ide.
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
www.raidersbeat.com/raiders-defense-way-too-complicated-says-former-player/nincs bajom Grahammel, de Gust jobban csíptem. És a tavalyi D# gyorsabban is játszott.
Bruce
több mint 2 éve
TE poszton is vékonyak leszünk. Waller nem lesz, bár a sérülése nem súlyos. Moreau limitáltan edzett tegnap, azért gondolom ő játszani fog.
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Patriots egy kondicionális 7. körért tuti bepróbálja mind a kettöt pl.The Raiders have been looking to trade Clelin Ferrell and Johnathan Abram before the November 1st NFL trade deadline per @JFowlerESPN #RaiderNationDe mégis kinek? 😊
— Raiders Report Mitchell Renz (@MitchellRenz365) October 18, 2022
ulpianus
több mint 2 éve
The Raiders have been looking to trade Clelin Ferrell and Johnathan Abram before the November 1st NFL trade deadline per @JFowlerESPN #RaiderNationDe mégis kinek? 😊
— Raiders Report Mitchell Renz (@MitchellRenz365) October 18, 2022
Állat vagyok, ami enni kér...