Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Gyorsan felvette a ritmust#Raiders legend no. 71 Justin Herron… pic.twitter.com/Pz1syyv3gH
— Raiders Beat (@RaidersBeat) October 4, 2022
több mint 2 éve
topin
2 007
de hogy helyette Bars van, aki mindkét meccsen a fal legrosszabbja volt a pff szerint, az azért erős...PFF ha valakit nem szeret, akkor azt nem szereti konzekvensen. Nálunk Strange 51.0-ás gradet kapott, amivel a csapat utolsó előtti játékosa lett támadóértékeléseket tekintve. A passzblokkját 80.6-ra értékelték, de a futásblokkját lehúzták (45.3) annak ellenére, hogy agyon dicsérik a szakik a meccs után mindkét elemben. A csapat kiemelkedő átlaggal futott, és az ő irányában sem igazán volt rossz ez az átlag, és szemre se nagyon lehetett belekötni a műveleteibe. Sokszor félrevezető a PFF grade, vagy inkább nagyon szubjektív.
Bruce
több mint 2 éve
Köszi @deyellTovábbra sem vagyok okos benne, hogy ki legyen az 5 kezdő falember, de talán amit Rolni írt még a meccs előtt, Miller - Simpson - James - Parham - Munford tűnne a legjobb választásnak.
Bár nekem Miller idén azért nem olyan meggyőző mint bármelyik Gruden szezon alatt, de ő fix a bal oldalon
Simpsonnal nem tudom mi lett, de hogy helyette Bars van, aki mindkét meccsen a fal legrosszabbja volt a pff szerint, az azért erős...
James és Parham is fix. James egy megbízható szintet tud hozni, Parham meg újonc és ennek ellenére elég jól teljesített amikor pályára került.
Munford az talány számomra, de azt gondolom, hogy inkább ő legyen, aki szerzi a tapasztalatot és nem Eluemunor.
több mint 2 éve
deyell
11 702
i.imgur.com/pOLHSQr.pngi.imgur.com/TsPWrD3.png
Amik Robertson highlights autentikus kommentárral
I’d watch this with dudes commentary every game! 😂🔥👀💪🏽 pic.twitter.com/r7uNUSPUTM
— DJ P👀H (@DJPooh) October 3, 2022
choose life
több mint 2 éve
Since the start of 2021, Crosby ranks 1st in total pressures forced among ALL players, and 1st in run stops among all edge players. After Garrett, Watt, and Bosa, I don't know if anyone has been more dominant than him in both phases of the game https://t.co/NXY73GEX3A pic.twitter.com/wQLY5IpyXF
— Arjun Menon (@arjunmenon100) October 3, 2022
több mint 2 éve
bmg
2 681
Sok Broncos szurkoló van a stadionban
Bruce
#Raiders C Andre James acknowledges the Las Vegas offense had to go to a "silent count" a few times Sunday due to the big and vocal #Broncos crowd at Allegiamt Stadium.
— Paul Gutierrez (@PGutierrezESPN) October 3, 2022
több mint 2 éve
Blake Martinez érkezett. Legyen benne annyi örömötök, mint Nekünk!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Porsan
185
Emlékeim szerint ő nem volt ennyire fizikális mint Hobs.Nnamdi sebességgel helyezkedéssel oda oda piszkálásban volt jó persze tudott nagyot is ütni nem nem ebbe volt jó.Bár lehet engem is megcsalnak az emlékeim. www.youtube.com/watch?v=oAtPv7sDBn8Highest-graded #Raiders in Week 4 by Pro Football Focus: Josh Jacobs 88.8 and Davante Adams 82.3. Dylan Parham was graded a 77.2. Defensively, Nate Hobbs was graded a 76.0, followed by Tre'von Moehrig (75.3), Chandler Jones (73.3), Maxx Crosby (72.0) and Divine Deablo (70.1).Lehet káprázat, de nekem Hobs egy kicsit hajaz, Nnamdi Asomugha-ra.
Bruce
Surda
több mint 2 éve
Surda
3 297
Highest-graded #Raiders in Week 4 by Pro Football Focus: Josh Jacobs 88.8 and Davante Adams 82.3. Dylan Parham was graded a 77.2. Defensively, Nate Hobbs was graded a 76.0, followed by Tre'von Moehrig (75.3), Chandler Jones (73.3), Maxx Crosby (72.0) and Divine Deablo (70.1).Lehet káprázat, de nekem Hobs egy kicsit hajaz, Nnamdi Asomugha-ra.
Bruce
több mint 2 éve
Highest-graded #Raiders in Week 4 by Pro Football Focus: Josh Jacobs 88.8 and Davante Adams 82.3. Dylan Parham was graded a 77.2. Defensively, Nate Hobbs was graded a 76.0, followed by Tre'von Moehrig (75.3), Chandler Jones (73.3), Maxx Crosby (72.0) and Divine Deablo (70.1).
több mint 2 éve
lehet Waller helyett Jacobsszel kellett volna hosszabítani? 🤔Nem rossz Waller, de majd ha Renfrow és Moreau visszatér, akkor kevesebb vagy minőségileg gyengébb figyelem fog rá kerülni, így a teljesítménye is javulni fog. Egyébként volt egy két jó blokkja is, pedig abban nem volt olyan jó soha.
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
lehet Waller helyett Jacobsszel kellett volna hosszabítani? 🤔
choose life
több mint 2 éve
Jaja, a tegnapi adatok majd délután 5 körül jönnek.Nem ellenük volt ez, hanem a Titans ellen.ennyire trágya lenne a Denver D?Köszi,...meg az előző meccset is ha megoldható, köszönöm 😊)...Munford RT 66,2
Bruce
Eluemunor RG 50,1
Parham C 56,7
Bars LG 36,8
Miller LT 63
megyerikrisz
nem voltak valami meggyőzőek 😀
Bruce
Amadeus von Dollárbaloldal
Bruce
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Nem ellenük volt ez, hanem a Titans ellen.ennyire trágya lenne a Denver D?Köszi,...meg az előző meccset is ha megoldható, köszönöm 😊)...Munford RT 66,2
Bruce
Eluemunor RG 50,1
Parham C 56,7
Bars LG 36,8
Miller LT 63
megyerikrisz
Bruce
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
ennyire trágya lenne a Denver D?Köszi,...meg az előző meccset is ha megoldható, köszönöm 😊)...Munford RT 66,2
Bruce
Eluemunor RG 50,1
Parham C 56,7
Bars LG 36,8
Miller LT 63
megyerikrisz
Bruce
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Köszi,...meg az előző meccset is ha megoldható, köszönöm 😊)...Munford RT 66,2
Bruce
Eluemunor RG 50,1
Parham C 56,7
Bars LG 36,8
Miller LT 63
megyerikrisz
több mint 2 éve
...meg az előző meccset is ha megoldható, köszönöm 😊)...Munford RT 66,2
Bruce
Eluemunor RG 50,1
Parham C 56,7
Bars LG 36,8
Miller LT 63
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Remélem, hogy a két újonc marad a fal jobb szélén most már véglegesen és nem változtatgatunk rajta.Simpson-t valamiért kihagyták (pedig az előzetesek alapján nem volt sérülése), így Bars volt a kezdő és sztem végig is játszotta a meccset. Eluemunor-t valamikor még az első félidőben lecserélték Munfordra.
Kíváncsi leszek a pff pontokra. (légyszi @deyell, meg az előző meccset is ha megoldható, köszönöm 😊)
Sztem most annyira nem passzolt jól Carr (a futásai azonban hasznosak voltak), de mivel Jacobs nagy meccset tolt (a Broncos ellen általában jól megy neki), így nem is volt rá szükség. Egyébként nekem Waller elég nagy csalódás és Adams sem meggyőző, kellene már vissza Renfrow és Moreau is, hogy nagyobb legyen a mélység.
A védelem előtt le a kalappal, igaz nem voltak mindig meggyőzőek, de azért sok sok fontos megállításunk volt. Crosby megint nagyon jól játszott érzésem szerint, bár az elején kicsit haloványabb volt, de aztán elég sok nyomást generált és volt 2 sack is. Chandler sajnos továbbra sem nyűgöz le.
Végre volt egy védelmi TD-nk is (43 meccses széria szakadt meg, remélhetőleg nem kell újabb 3 évet várni a következőre).
Perryman jól játszott, de sajnos agyrázkódás miatt kiesett, gondolom így a Chiefs ellen sem lesz...
A spec. teams oldalon Carlson nagy király, de a visszahordó egység és most a cover egység sem volt jó.
Megvan az első W, ami sztem nagyon fontos volt, de most jobb lenne, ha nem a Chiefs ellen játszanánk, hanem valami könnyebb csapat jönne szembe. De hát ez van.
Továbbra is azt mondom, hogy elég nyugodtan lehetne ez a Raiders akár 4-0-s csapat is, de most a szorosabb meccsek mind ellenünk billentek.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Ennyi. Ahogy elkezdünk futni nyerünk is.
több mint 2 éve
Based on pregame, @Raiders O-line: LT Miller. LG Bars. C James. RG Parham. RT EluemunorIlyen sem volt még korábban...
több mint 2 éve
Sok Broncos szurkoló van a stadionban
több mint 2 éve
Simpson is és Rock Ya-Sin is inaktívThe following players are inactive for #DENvsLV pic.twitter.com/G5rFtpJdFu
— Las Vegas Raiders (@Raiders) October 2, 2022
több mint 2 éve
Egyébként nem tudom mi lenne a kiút.Egyszer össze fog ez állni, hogy majd egy egész meccsen jól játsszunk vagy legalábbis nem adunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Elég baj ez. Nem a 0-3 a legnagyobb gond, hanem az, hogy nem látszik, hogy formálódna a kiút. Gyakorlatilag semmilyen érdemi mozgás nincs a problémák megoldása érdekében.Akkor elnézést!Nem ezt mondom, csak agyrém, hogy 0-3 kezdésnél, október elején nincs válaszunk arra, hogy mi is a kezdő a támadófalban.Végülis játszani sem kell már, igazad vanAndre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.micsoda luxus kérdések vannak itt 0-3-nál. Beszarok.
Bruce
Az RT meg Munford?Andre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.szerintem James legyen a center, Parham az RG
Bruce
deyell
Bruce
Egyébként sztem még egy egész félidőt nem játszottunk ugyanazzal a fallal idén...
Bruce