Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Highest graded Raiders in Week 3 vs Titans:világos. azért voltak full homály labdái.
🥇 Maxx Crosby - 88.7
🥈 Mack Hollins - 85.9
🥉 Derek Carr - 78.4
4️⃣ Foster Moreau - 78.3
5️⃣ Bilal Nichols - 69.6
Csak nem Carr volt a szar, hanem Adams és Waller, na meg az OLine
Bruce
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Highest graded Raiders in Week 3 vs Titans:🥇 Maxx Crosby - 88.7
🥈 Mack Hollins - 85.9
🥉 Derek Carr - 78.4
4️⃣ Foster Moreau - 78.3
5️⃣ Bilal Nichols - 69.6
Csak nem Carr volt a szar, hanem Adams és Waller, na meg az OLine
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Nincs futott TD a csapatban jelenleg, a leading receiver pedig Hollins.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
#Raiders still don’t have a sack from anyone other than Maxx Crosby this year.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Wallert én pl. az EZ-ban volt dropjáért nem venném elő, kibaszott kórházpassz volt az is. Az offense szét van esve, látszik, hogy scheme szinten nem érti a csapat fele, hogy mit kéne csinálni, amit megfűszerez a gyenge fal. Lehet segített volna, ha a kezdők játszottak volna a pre-seasonben. Az, hogy az irányító sem egészen van képben meg kb. sírba is teszi az egészet. Szörnyen ütemtelen, pontatlan Carr és ezt nem lehet a falra vagy JMD-re kenni. A playcall szörnyű, gyakorlatilag nem futunk.Optimist: The #Raiders are 3 plays away from being 3-0.
— Paul Gutierrez (@PGutierrezESPN) September 25, 2022
Realist: They're 0-3.
Pessimist: The season is over.
Where are you?!?
Rájöttem, hogy azért voltam eddig ennyire pozitív, mert a 40 perces verzióban nem látom az edzők és a játékosok arcait a play-ek között...
Azért továbbra is inkább az optimistább nézőpont felé hajlok, mert egyik meccs sem sokon múlt, de mindhárom a támadókon ment el, ami gáz, ha azt nézzük, hogy újra egy "támadózseni" a HC.
A védelem, amilyen szarul indult, mégiscsak 0 ponton tartotta a Titans-t a második félidőben.
Valamiért nem akar összeállni a dolog, Waller például 18 pontot (de legalább 12-t) droppolt tegnap. Lehet, hogy nem a legpontosabb passzok voltak, de azért kapta a nagy pénzt, mert eddig ezeket megoldotta.
A 0-3-mal sem lenne nagy baj, ha éppen újjáépítés zajlana, de ez tavaly egy playoff csapat volt, legalább 2-1-gyel kellene állnunk.
Kezdek igazat adni Bruce-nak, hogy Bisaccia-val előrébb lennénk...
bmg
A védelem amúgy nem is lenne rossz, egyedül Chandler Jones az, aki nagyon kilóg, ő viszont sajnos killer, mivel ott tartunk, mint 2 évvel ezelőtt, hogy Maxx egyedül kergeti a QB-t.
Egy normális offense esetén ez egy sima 3-0 kezdés, de minimum 2-1.
több mint 2 éve
bmg
2 681
Optimist: The #Raiders are 3 plays away from being 3-0.
— Paul Gutierrez (@PGutierrezESPN) September 25, 2022
Realist: They're 0-3.
Pessimist: The season is over.
Where are you?!?
Rájöttem, hogy azért voltam eddig ennyire pozitív, mert a 40 perces verzióban nem látom az edzők és a játékosok arcait a play-ek között...
Azért továbbra is inkább az optimistább nézőpont felé hajlok, mert egyik meccs sem sokon múlt, de mindhárom a támadókon ment el, ami gáz, ha azt nézzük, hogy újra egy "támadózseni" a HC.
A védelem, amilyen szarul indult, mégiscsak 0 ponton tartotta a Titans-t a második félidőben.
Valamiért nem akar összeállni a dolog, Waller például 18 pontot (de legalább 12-t) droppolt tegnap. Lehet, hogy nem a legpontosabb passzok voltak, de azért kapta a nagy pénzt, mert eddig ezeket megoldotta.
A 0-3-mal sem lenne nagy baj, ha éppen újjáépítés zajlana, de ez tavaly egy playoff csapat volt, legalább 2-1-gyel kellene állnunk.
Kezdek igazat adni Bruce-nak, hogy Bisaccia-val előrébb lennénk...
több mint 2 éve
nando89
3 905
remélem igazad lesz mert amugy megérdemli .aranyzakó meglesz neki, a gyűrű viszont kérdéses.Igy utólag az az érzésem h az Adams tréden mindenki bukott , mi mindenképp mert az offens finoman szólva is akadozik , ti is mert feladtatok 2 értékes picket a keret minősége meg nem volt azon a szinten h egy Adamsre legyen valamitől ,Carr szintén mert úgy tűnik h a liga legjobb elkapójával sem hasít , és Adams is mert a pénzt nálunk is megkapta volna viszont Carral nem fogja elérni a célját h egyszer aranyzakót kapjon .Még várok pár meccset az ítélettel de egyenlőre ez az offense nagyon gagyi. Adams nulla, Waller meg drop király lett… Renfrow sem volt használva amíg egészséges volt…Adamsről nekem TO örök érvényű mondása jut eszembe: "magamnak nem tudom dobni a labdát".
Fejben nincsennek ott a fiúk ráadásul a play hívás is szar. JMD eddig senkit nem nyűgöztél le…
TST
Amadeus
nando89
Amadeus
több mint 2 éve
nézzük a pozitív dolgokat viszont.kurvára sajnáltam h nálunk már nem láttak benne fantáziát de nagyon örülök h itt is hozza a szintet. szerintem rengeteg örömötök lesz még vele
i.redd.it/uobozvzpd2q91.jpg
deyell
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
aranyzakó meglesz neki, a gyűrű viszont kérdéses.Igy utólag az az érzésem h az Adams tréden mindenki bukott , mi mindenképp mert az offens finoman szólva is akadozik , ti is mert feladtatok 2 értékes picket a keret minősége meg nem volt azon a szinten h egy Adamsre legyen valamitől ,Carr szintén mert úgy tűnik h a liga legjobb elkapójával sem hasít , és Adams is mert a pénzt nálunk is megkapta volna viszont Carral nem fogja elérni a célját h egyszer aranyzakót kapjon .Még várok pár meccset az ítélettel de egyenlőre ez az offense nagyon gagyi. Adams nulla, Waller meg drop király lett… Renfrow sem volt használva amíg egészséges volt…Adamsről nekem TO örök érvényű mondása jut eszembe: "magamnak nem tudom dobni a labdát".
Fejben nincsennek ott a fiúk ráadásul a play hívás is szar. JMD eddig senkit nem nyűgöztél le…
TST
Amadeus
nando89
több mint 2 éve
nando89
3 905
Igy utólag az az érzésem h az Adams tréden mindenki bukott , mi mindenképp mert az offens finoman szólva is akadozik , ti is mert feladtatok 2 értékes picket a keret minősége meg nem volt azon a szinten h egy Adamsre legyen valamitől ,Carr szintén mert úgy tűnik h a liga legjobb elkapójával sem hasít , és Adams is mert a pénzt nálunk is megkapta volna viszont Carral nem fogja elérni a célját h egyszer aranyzakót kapjon .Még várok pár meccset az ítélettel de egyenlőre ez az offense nagyon gagyi. Adams nulla, Waller meg drop király lett… Renfrow sem volt használva amíg egészséges volt…Adamsről nekem TO örök érvényű mondása jut eszembe: "magamnak nem tudom dobni a labdát".
TST
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Még várok pár meccset az ítélettel de egyenlőre ez az offense nagyon gagyi. Adams nulla, Waller meg drop király lett… Renfrow sem volt használva amíg egészséges volt…Adamsről nekem TO örök érvényű mondása jut eszembe: "magamnak nem tudom dobni a labdát".
TST
több mint 2 éve
Még várok pár meccset az ítélettel de egyenlőre ez az offense nagyon gagyi. Adams nulla, Waller meg drop király lett… Renfrow sem volt használva amíg egészséges volt…Fejben nincsennek ott a fiúk ráadásul a play hívás is szar. JMD eddig senkit nem nyűgöztél le…
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
1/1 jelenlegBRYCE YOUNG!!!
több mint 2 éve
deyell
11 702
nézzük a pozitív dolgokat viszont.i.redd.it/uobozvzpd2q91.jpg
choose life
több mint 2 éve
Vmi nagyon nem kerek...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Surda
3 297
Gondolom a felröppenő hír, hogy Sean Payton aktivizálódik, MD-t megmozgatta
több mint 2 éve
JMD írhat majd egy könyvet: "Az NFL két arca: Patsen belül és kívül."
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
van 2.5%?0-32,5 % az esely
PO így?
Surda
Bruce
"79 óta 6 csapat csinálta meg, amúgy holnap akarok is majd egy ilyen tippelést bedobni hogy lesz 0-3 ami bejut és lesz-e 3-0 ami nem jut be a PO-ba
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
#Raiders coach Josh McDaniels enters interview room after a lengthy closed-door meeting with owner Mark Davis.— Paul Gutierrez (@PGutierrezESPN) September 25, 2022
clownshow indul
több mint 2 éve
Fire JMD