Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Akkor elnézést!Nem ezt mondom, csak agyrém, hogy 0-3 kezdésnél, október elején nincs válaszunk arra, hogy mi is a kezdő a támadófalban.Végülis játszani sem kell már, igazad vanAndre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.micsoda luxus kérdések vannak itt 0-3-nál. Beszarok.
Bruce
Amadeus von Dollárbaloldal
Az RT meg Munford?Andre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.szerintem James legyen a center, Parham az RG
Bruce
deyell
Bruce
Egyébként sztem még egy egész félidőt nem játszottunk ugyanazzal a fallal idén...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Nem ezt mondom, csak agyrém, hogy 0-3 kezdésnél, október elején nincs válaszunk arra, hogy mi is a kezdő a támadófalban.Végülis játszani sem kell már, igazad vanAndre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.micsoda luxus kérdések vannak itt 0-3-nál. Beszarok.
Bruce
Az RT meg Munford?Andre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.szerintem James legyen a center, Parham az RG
Bruce
deyell
Bruce
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
...Én szeretném, ha végre lőnénk egy 5-öst, amit tartunk, mert ez a driveok közötti cserélgetés csak káoszt és kommunikációs gondokat okozott eddig is.
szerintem James legyen a center, Parham az RG
...
Az RT meg Munford?
Bruce
Miller-Simpson-James-Parham-Munford
tűnik talán a legjobb opciónak az eddigiek alapján. Főleg futás blokkolás téren lehetne ez a legjobb 5-ös és baromira meg kellene indítani a futójátékot végre.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Beers&Beards
97
Renfrow (concussion) has been ruled out for Sunday's game against the Broncos, Rachel Gossen of the Raiders' official site reports.
több mint 2 éve
Végülis játszani sem kell már, igazad vanAndre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.micsoda luxus kérdések vannak itt 0-3-nál. Beszarok.
Bruce
Bruce
deyell
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Andre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.micsoda luxus kérdések vannak itt 0-3-nál. Beszarok.
Bruce
több mint 2 éve
deyell
11 702
Andre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.szerintem James legyen a center, Parham az RG
Bruce
choose life
több mint 2 éve
Andre James 100%-os állapotban van. Most a nagy kérdés hogy ő legyen a C vagy maradjon Parham.
több mint 2 éve
Renfrow és Moreau nem edzett a héten. Sok limitált van, de feltehetően ők azért játékra alkalmasak lesznek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 025
Na ja, érthetetlen számomra, hogy miért erőltetik ezt a stílust, ami mögött nincs az meg, mint ami BB-nek.PatriciaGase mondjuk PO-ba ment első évében Miamiban... Nem teszi őt jó HC-vá, de tuti nem ő lenne az első nevem a listában, akinek több időt adtak pedig szar volt.JMD ilyen hamar itt is bedobja a törülközőt, akkor azt mondanám neki annyi, ha nem onnan jött volna ahonnan..... mondjuk ezek után durva lenne ha Kraft majd rábízná a Patset. De remélem nem ilyen gáz a helyzet (az itteni fanok miatt 😉)Azért durva, hogy 3 meccs után menesztenék az embert.
dande2
Gase-nek mennyit adtak Miaimiban? Jó, tudom újjáépítés meg minden volt ott, de akkor is.
Legalább a szezont hagynák kifutni JMD-nek, ha már elhitték, hogy a Raiders SB esélyes vagy mi.
Lúdas Solymi
Black_Adder
Bazzani
És azért őt is rendesen ekézték Clevelandben, függetlenül attól, hogy a végére jó csapatot rakott össze, ami a költözés hírére totál szétcsúszott.
több mint 2 éve
PatriciaGase mondjuk PO-ba ment első évében Miamiban... Nem teszi őt jó HC-vá, de tuti nem ő lenne az első nevem a listában, akinek több időt adtak pedig szar volt.JMD ilyen hamar itt is bedobja a törülközőt, akkor azt mondanám neki annyi, ha nem onnan jött volna ahonnan..... mondjuk ezek után durva lenne ha Kraft majd rábízná a Patset. De remélem nem ilyen gáz a helyzet (az itteni fanok miatt 😉)Azért durva, hogy 3 meccs után menesztenék az embert.
dande2
Gase-nek mennyit adtak Miaimiban? Jó, tudom újjáépítés meg minden volt ott, de akkor is.
Legalább a szezont hagynák kifutni JMD-nek, ha már elhitték, hogy a Raiders SB esélyes vagy mi.
Lúdas Solymi
Black_Adder
több mint 2 éve
bmg
2 681
Melyik Patriots? Mert a kép, amikor Matt Patricia és Joe Judge magyarázza Mac Jones-nak, hogy kinek passzoljon legközelebb a 3&20-ra hívott screen play-ben, felejthetetlen élmény...Azért még egy két vereség kell, hogy gondolkozás legyen azon, hogy új edző után nézzünk.pont ez a baj, hogy ez nem Patriots Zs utánzat, hanem valami tartás nélküli massza jelenleg a csapat. Egy Patriots utánzattal előrébb lennénk offense téren.
Jövő héten a Broncos ellen mondjuk pont egy olyan meccs van ami kettőt érhet.
Aztán meg a Chiefs elleni főműsoridős MNF meccs teheti fel az i-re a pontot.
De egyébként nem hiszek benne, hogy ilyen hamar erről kellene beszélni, bár én örülnék ha ez a patriots zs utánzat majomkodás megszűnne nálunk.
Bruce
Amadeus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Azért még egy két vereség kell, hogy gondolkozás legyen azon, hogy új edző után nézzünk.pont ez a baj, hogy ez nem Patriots Zs utánzat, hanem valami tartás nélküli massza jelenleg a csapat. Egy Patriots utánzattal előrébb lennénk offense téren.
Jövő héten a Broncos ellen mondjuk pont egy olyan meccs van ami kettőt érhet.
De egyébként nem hiszek benne, hogy ilyen hamar erről kellene beszélni, bár én örülnék ha ez a patriots zs utánzat majomkodás megszűnne nálunk.
Bruce
több mint 2 éve
Egyébként egy-egy félidőre elég jók tudunk lenni:A Chargers ellen a második félidőben 16-7-re nyertünk
A Cardinals ellen az első félidőben 20-0-ra nyertünk
A Titans ellen pedig a második félidőben 12-0-ra nyertünk
több mint 2 éve
Azért még egy két vereség kell, hogy gondolkozás legyen azon, hogy új edző után nézzünk.Jövő héten a Broncos ellen mondjuk pont egy olyan meccs van ami kettőt érhet.
több mint 2 éve
Gase mondjuk PO-ba ment első évében Miamiban... Nem teszi őt jó HC-vá, de tuti nem ő lenne az első nevem a listában, akinek több időt adtak pedig szar volt.JMD ilyen hamar itt is bedobja a törülközőt, akkor azt mondanám neki annyi, ha nem onnan jött volna ahonnan..... mondjuk ezek után durva lenne ha Kraft majd rábízná a Patset. De remélem nem ilyen gáz a helyzet (az itteni fanok miatt 😉)Azért durva, hogy 3 meccs után menesztenék az embert.
dande2
Lúdas Solymi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
deyell
11 702
Az eddigi ellenfeleink, a rajtunk kívüli meccseiket mind elveszítették, sőt nem is kicsivel, átlagosan 16,2 ponttal kaptak ki. Tehát nem kicsit vagyunk szarok.idény eleji forma.
Bruce
choose life
több mint 2 éve
Az eddigi ellenfeleink, a rajtunk kívüli meccseiket mind elveszítették, sőt nem is kicsivel, átlagosan 16,2 ponttal kaptak ki. Tehát nem kicsit vagyunk szarok.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 025
JMD ilyen hamar itt is bedobja a törülközőt, akkor azt mondanám neki annyi, ha nem onnan jött volna ahonnan..... mondjuk ezek után durva lenne ha Kraft majd rábízná a Patset. De remélem nem ilyen gáz a helyzet (az itteni fanok miatt 😉)Azért durva, hogy 3 meccs után menesztenék az embert.
dande2
több mint 2 éve
JMD ilyen hamar itt is bedobja a törülközőt, akkor azt mondanám neki annyi, ha nem onnan jött volna ahonnan..... mondjuk ezek után durva lenne ha Kraft majd rábízná a Patset. De remélem nem ilyen gáz a helyzet (az itteni fanok miatt 😉)
több mint 2 éve
Mondjuk Wallernek rémlik egy 14 meg egy 30+ yardos szép elkapása, mindkettõ sárga miatt (egyik holding) érvénytelen lett. Ezért a PFF nem számolja, jogosan.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
deyell
11 702
Ha JMD meetingje Davisszel kenyértöréssé fajulna akkor Graham lenne a HC?Deuce Gruden lenne a HC és az apja instruálná a háttérből.
empty taxi
choose life
több mint 2 éve
Ha JMD meetingje Davisszel kenyértöréssé fajulna akkor Graham lenne a HC?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Nyilván jobban meg tudják ítélni azok, akik csak azt nézik hogy hogyan teljesített, mint te, aki előítéletes vele szemben.Highest graded Raiders in Week 3 vs Titans:világos. azért voltak full homály labdái.
🥇 Maxx Crosby - 88.7
🥈 Mack Hollins - 85.9
🥉 Derek Carr - 78.4
4️⃣ Foster Moreau - 78.3
5️⃣ Bilal Nichols - 69.6
Csak nem Carr volt a szar, hanem Adams és Waller, na meg az OLine
Bruce
Amadeus
Persze nem hibátlan a pff távolról sem, de a módszertana miatt csak pontosabb viszonyítási alapot ad mint az én vagy a te meglátásod.
Természetesen voltak hibái, ami a pontszámán is látszik, de nem miatta kaptunk ki.