Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Á mondom lefekszek félidőben. Végül is 20-0 ide. És milyen jól tettem…öreg hiba.
TST
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Á mondom lefekszek félidőben. Végül is 20-0 ide. És milyen jól tettem…
több mint 2 éve
Ha nem a várakozásokat vesszük alapul, hanem a tényeket, tehát hogy eddig mit mutattak a pályán, akkor melyik North csapatban látsz 10+ győzelmet?A tények két-két meccs. Most is várakozást kérdezel, de a várakozást nem figyelembe véve.
Jan
De akiket mindenki. Pontosan tudod is. Bengals + Ravens.
Egyébként a Steelers is harcban lehet még a WC helyért. Tudom, tudom. De ha megnézed itt, vagy a Colts topicban, vagy mikor majd kikap a Dolphins, vagy bárhol, vereség után megy a temetés. Ez normális (ezért imádom a hétfõket. 😊)
De ha akikkel vitázom, mindenkinek igaza lesz, 4 csapat jut rájátszásba? 😉
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Ha nem a várakozásokat vesszük alapul, hanem a tényeket, tehát hogy eddig mit mutattak a pályán, akkor melyik North csapatban látsz 10+ győzelmet?A csoportgyõztesek nem elég. Vagy ki ad kettõt (hármat)? A kelet vagy a dél?Oké, West és North ad kettõt, akkor 6 csapat.A North kettőt? És melyik kettő lenne az, ebből a négy katasztrófa alakulatból? 😀
Na most a Colts jobb? A Steelers mint harmadik még õk neztek ki legjobban. A Pats vagy Dolphins? A Broncost vártuk erõsebbnek, még várunk. Nagyjából ennyi. Ulpi most nyert a Jets meg a Jax! Hagyjuk.
Meglátjuk de a Raiders eleve nem a csoportgyõztessekel ment a legjobb kiemelésért. És más határvadászok sem feltétlen húztak bele eddig.
ulpianus
Jan
ulpianus
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Tua tegnapi teljesítményét lesd meg. Nem néztem meg a sorsolásukat, de a Jets elleni duplával ők elég nagy esélyesek lehetnek. Ez a Hill Waddle duó messze a legjobb YAC páros a ligában, tehát sok olyan meccset nyerhetnek, ahol Tua nem is jó.A csoportgyõztesek nem elég. Vagy ki ad kettõt (hármat)? A kelet vagy a dél?Oké, West és North ad kettõt, akkor 6 csapat.A North kettőt? És melyik kettő lenne az, ebből a négy katasztrófa alakulatból? 😀
Na most a Colts jobb? A Steelers mint harmadik még õk neztek ki legjobban. A Pats vagy Dolphins? A Broncost vártuk erõsebbnek, még várunk. Nagyjából ennyi. Ulpi most nyert a Jets meg a Jax! Hagyjuk.
Meglátjuk de a Raiders eleve nem a csoportgyõztessekel ment a legjobb kiemelésért. És más határvadászok sem feltétlen húztak bele eddig.
ulpianus
Jan
ulpianus
A délből csak egy jut be, az nem kérdés.
Bills, Chiefs, Titans/Jax/Colts, Browns/Ravens
Chargers/Raiders, Browns/Ravens, Dolphins
Ez lenne most a tippem, aztán meglátjuk a Broncos meg a Bengals felébred-e.
több mint 2 éve
A csoportgyõztesek nem elég. Vagy ki ad kettõt (hármat)? A kelet vagy a dél?Oké, West és North ad kettõt, akkor 6 csapat.A North kettőt? És melyik kettő lenne az, ebből a négy katasztrófa alakulatból? 😀
ulpianus
Jan
több mint 2 éve
Oké, West és North ad kettõt, akkor 6 csapat.A North kettőt? És melyik kettő lenne az, ebből a négy katasztrófa alakulatból? 😀
ulpianus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Amin javitani kell, az az egyéni hibák kiküszöbölése. Nem sorolom, láttuk. A legfájóbb, a két offense illegal formation. Ilyen ingyen elõnyt nem adhatsz az ellenfélnek, ha komoly céljaid vannak.Két meccs alatt 4 turnover és még egy visszaszerzett fumble. Rengeteg ütemtelen passz, mintha nem értené mindenki, hogy mit kell csinálni.
ulpianus
Nem tudom, hogy az van, ami Gruden első évében volt - ld. akkori Rams meccs -, hogy Carr azért dobál össze-vissza mert nem érti, hogy mit kell csinálnia vagy tényleg ennyit tud. Mondjuk, ha megint az lesz a vége, hogy a fülére kell mondani, hogy "ezt dobod meg és kész", akkor azért felesleges neki fizetni, arra ott van Stidham is. Azok után, hogy a pre-seasonban a cseresornál milyen jól nézett ki a séma most azt látom - vagyis nem látom -, hogy mit is szeretnének a kezdők csinálni séma szintjén a pályán.
A futás nem megy, a blokkolás szar, a csilliárdos elkapósor fejetlen csirkében rohangál a pályán. Adams lejön 2 elkapással a pályáról.
Nem értem.
A védelem nem tűnik rossznak, a cornerek sokkal jobban teljesítenek, mint vártam, meg úgy en bloc a secondary. A négy emberes passrusht nem értem, ha ez volt a terv, akkor yannick és solomon thomas maradhatott volna igazán. Jelenleg Crosby egyedül kergeti az irányítót folyamatos duplázás mellett. Chandler Jones ghosted, interrior passrush megint nincs. (bazzeg, Solomon Thomast sírom vissza?) Viszont alapvetően nem a D a gond, mert egy normális offense mellett ez a D tartott volna. Több, mint 60 snapet voltak a pályán a második félidőben és a hosszabbításban együtt. Embertelen.
több mint 2 éve
Ha AFC West és rookie HC, akkor jönnek a büntik, sztem Staley 1. éve alatt több illegal shiftet láttam, mint egyébként összesen a ligában az elmúlt 15 évben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Amin javitani kell, az az egyéni hibák kiküszöbölése. Nem sorolom, láttuk. A legfájóbb, a két offense illegal formation. Ilyen ingyen elõnyt nem adhatsz az ellenfélnek, ha komoly céljaid vannak.
több mint 2 éve
2022 óta meg még senki se jutott PO-ba, a kezdéstől függetlenül...A PO még nem ment el.Volt egy stat talán a Rams-Falcons meccsen, hogy 2020 óta mióta bővített PO van, aki 0:2vel kezdett, az nem jutott a PO-ba.
ulpianus
Rodaron
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Oké, West és North ad kettõt, akkor 6 csapat. Na most a Colts jobb? A Steelers mint harmadik még õk neztek ki legjobban. A Pats vagy Dolphins? A Broncost vártuk erõsebbnek, még várunk. Nagyjából ennyi. Ulpi most nyert a Jets meg a Jax! Hagyjuk.
több mint 2 éve
bmg
2 681
Sőt, a 2-0-val kezdők közül sem mind jutott be, hogy ne menjünk messzire, 2020-ban például a Raiders és a Cardinals.A PO még nem ment el.Volt egy stat talán a Rams-Falcons meccsen, hogy 2020 óta mióta bővített PO van, aki 0:2vel kezdett, az nem jutott a PO-ba.
ulpianus
Rodaron
Két szezon után amúgy is érdemes messzemenő következtetéseket levonni...
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
PO?! Egyelőre pakoljon fel az offense 30 pontot egy meccsen és akkor lesz is miről beszélni. Zsinórban az O-n mennek el a meccsek.
több mint 2 éve
Same old Raiders?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
A PO még nem ment el.Volt egy stat talán a Rams-Falcons meccsen, hogy 2020 óta mióta bővített PO van, aki 0:2vel kezdett, az nem jutott a PO-ba.
ulpianus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
twitter.com/Mr_Beebe/status/1571697924572319744
több mint 2 éve
Nekem kicsit olyan erzes volt, mint a Gruden éra, amikor jött a menetrendszerű lejtmenet a félidőben. Ha az előny kitartott nyertünk, ha nem nem.
több mint 2 éve
én végignéztem sajnos. 2. félidőben 51 snapet volt a pályán a D, az offense kb nem létezett. Nem igazán értem, hogy JMD mit művelt.Az első félidőben nagyon ötletes és változatos volt az offense playcall. Voltak screenek is végre, nem csak Adams létezett, teljesen rendben volt minden.
Amadeus
Szerintem kicsit visszavett mindenki a második félidőre és ez lett az eredménye.
több mint 2 éve
A PO még nem ment el.Kb 10% esélyünk van arra, hogy 0-2-es kezdés után bejussunk. Inkább elment mint nem.
ulpianus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
én végignéztem sajnos. 2. félidőben 51 snapet volt a pályán a D, az offense kb nem létezett. Nem igazán értem, hogy JMD mit művelt.
több mint 2 éve
A PO még nem ment el.
több mint 2 éve
De ilyen van Csupi?Elaludtam a negyedik negyed elején... Na mindegy, ezért nem lehet még ilyen előny birtokában sem elbízni magunkat és főleg nem átállni ilyen konzervatív játékra, egyértelmű hogy nem abban vagyunk jók.
A PO-nak kb lőttek is idénre, bár én azt gondoltam már az offseason közben, amikor jött Wilson a Broncosba, hogy a 4. helyen leszünk a csoportban, csak hát annyira pozitívan látták itt sokan a helyzetet, hogy nem nagyon tettem szóvá, meg egyébként is pesszimistának gondoltok itt engem, pedig úgy néz ki, hogy inkább realista vagyok.
Sajnálom ezt a meccset, mert kurva jól indult.