Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 2 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
De azért ne feledjük, hogy Grahamnek is az első két éve az kuka volt. Most a 3. évre állít össze az értékelhető teljesítmény. Szóval kell a türelem is.
Persze összetett dolog ez, mert AP alá nem biztos hogy tudunk normális OC-t szerezni, de én nem biztos, hogy elvetném az AP projektet, mert ha normális emberileg és tud motiválni is, akkor nem biztos hogy nem lenne jó hosszú távon. Ha Graham maradna, akkor igazából az OC lenne csak a kulcs.

De hogy hogy gondolkozik Mark, azt innen nem tudhatjuk.
Bruce
2.éve Grahamnek
Amadeus von Dollárbaloldal
Akkor nem kell annyira sok türelem, de csak kell 😀
több mint 2 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 520
De azért ne feledjük, hogy Grahamnek is az első két éve az kuka volt. Most a 3. évre állít össze az értékelhető teljesítmény. Szóval kell a türelem is.
Persze összetett dolog ez, mert AP alá nem biztos hogy tudunk normális OC-t szerezni, de én nem biztos, hogy elvetném az AP projektet, mert ha normális emberileg és tud motiválni is, akkor nem biztos hogy nem lenne jó hosszú távon. Ha Graham maradna, akkor igazából az OC lenne csak a kulcs.

Bruce
2.éve Grahamnek
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Bye week után kijönni és nulla pontot feltenni a táblára...ez nem csak az OC és a QB sara nálam. Ez már HC kérdés akkor is, ha nem az O oldalról érkezett a HC.

Nálam egyre inkább úgy fest a helyzet, hogy nincs házon belül a 2024-es HC-nk, OC-nk és kezdő QB-nk...persze még van pár meccs hátra...

Mark Davis helyében aktívan nézegetném a GM jelölteket Champ mellett, illetve elkezdenék vele beszélgetni mit lát, mit változtatna stb, mert ez a mostani set up nem tűnik megoldásnak. Egyedül Patrick Graham és a D stáb, aki(ke)t tartani kellene. Azt viszont fontos lenne!
Jöjjön a GM, jöjjön az O hátterű HC, hozza az O stábot, tartsák meg a D stábot és kezdődhet a roster elemezgetés...
Rolni
Én azt gondolom, hogy ez az AP project ennyi volt. Adams mehet, remélem kapunk érte legalább egy 1.kört, aztán jöjjön az offense oldali HC egy rookie QB-val.

Graham lehetőleg maradjon, végre valaki jó munkát is végez a csapatnál.

GM-nek továbbra is Ed Dodds.
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
80 éve nem volt 0-0, ezt olvastam.
És a hülye Vikings elszúrta a végén! Azért így is örök emlék marad, mint a 3rd&48.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Rendesen vakarom a fejem, ez meg mi a picsa volt. Az O egy nulla, sőt 00. OC most kell kirúgni, mielőtt a D is csatlakozik ehez a performancehoz. Mustárt követő évben voltunk ilyen agyahalottak hívások szintjén. Ilyen kretén játékhívásokkal hogyan akarunk mérkőzést nyerni??? Mi a fszm volt a terv????
több mint 2 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 315 — Raiders fan
Bye week után kijönni és nulla pontot feltenni a táblára...ez nem csak az OC és a QB sara nálam. Ez már HC kérdés akkor is, ha nem az O oldalról érkezett a HC.

Nálam egyre inkább úgy fest a helyzet, hogy nincs házon belül a 2024-es HC-nk, OC-nk és kezdő QB-nk...persze még van pár meccs hátra...

Mark Davis helyében aktívan nézegetném a GM jelölteket Champ mellett, illetve elkezdenék vele beszélgetni mit lát, mit változtatna stb, mert ez a mostani set up nem tűnik megoldásnak. Egyedül Patrick Graham és a D stáb, aki(ke)t tartani kellene. Azt viszont fontos lenne!
Jöjjön a GM, jöjjön az O hátterű HC, hozza az O stábot, tartsák meg a D stábot és kezdődhet a roster elemezgetés...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 2 éve
LOL

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 778 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ez szó szerint egy nagy nulla volt. Mondtam, hogy hiba volt beengedni Adam Gaset az épületbe. 😀
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
Ezt kár volt megnézni.
Képzeld el azt, aki hatszámjegyű összegért nézhette meg ezt a csodát. 😀

több mint 2 éve
Ezt kár volt megnézni.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 778 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nojsz, bár Adam Gasetől nem tudom mi tud ellesni HC ügyben.

iktriad
Megkérdezed tőle mit csinálna egy adott szituációban, máris tudod, mit ne csinálj.

Marvin Lewist viszont inkább tartalékolnám arra az esetre, ha összejönne a PO.
Black_Adder
Coughlin remek HC, szóval tőle lehet tanulni. Csak ne kezdjen ötleteket adni, hogy bánjon Pierce a játékosokkal. 😀
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446

iktriad
Megkérdezed tőle mit csinálna egy adott szituációban, máris tudod, mit ne csinálj.

Marvin Lewist viszont inkább tartalékolnám arra az esetre, ha összejönne a PO.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 910 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

iktriad
Hát, hogy milyen az élet az elegáns Peyton Manning mellényzsebében…

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Kolton out
Maxx questionable
több mint 2 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 732
Dj Fluker OL volt nálunk ma workout-n

több mint 2 éve
Fejlődünk!!

Interesting stat from @SandoNFL…

The #Raiders are 71-107 (.399) in their first 11 full seasons under Mark Davis.

They were 70-106 (.398) in their final 11 full seasons under Al Davis.

több mint 2 éve
Michigan is working on a contract extension for Jim Harbaugh worth $11M per year/5 years.

The main hurdle is a "commitment in writing" from Harbaugh that he will not pursue an NFL job.

Via Sports Illustrated reporter Richard Johnson.

#NFL #JimHarbaugh #Michigan
több mint 2 éve
Maxx és Kolton sem edzett még egyik nap sem, ami azért aggasztó, mert ugye bye week volt.
Bruce
Nem hangzik jól...AOC két legjobb meccse Koltonnal volt, egyértelmű a kapcsolat...

több mint 2 éve
Maxx és Kolton sem edzett még egyik nap sem, ami azért aggasztó, mert ugye bye week volt.
több mint 2 éve
Ki mit vár a Vikings ellen?
Eléggé kétarcú csapat mostanában...
Védelem erős, de úgy fest elfogyott a Dobbs csoda, az O oldalon.
Én győzelmet várok így a bye week után!
Rolni
Nyerünk
több mint 2 éve
Ki mit vár a Vikings ellen?
Eléggé kétarcú csapat mostanában...
Védelem erős, de úgy fest elfogyott a Dobbs csoda, az O oldalon.
Én győzelmet várok így a bye week után!

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 343 — Sworn to the Dark
Derek Carr’s ex-teammate Bruce Irvin says that Carr gets “rattled” when defenders get near him, he told
@ProFootballTalk after the Saints loss to the Lions.

“I played with him in Oakland, so I know when you get around him, he gets rattled. He’s a hell of a player, but we knew if we got around him, we could rattle him a little bit.”

chemicals keep me under control

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
The Las Vegas Raiders front office was aware of Chandler Jones's serious off-the-field problems and still decided to sign him to a three-year, $51 million deal because of his connections to the New England Patriots.

Via Sports Illustrated insider Hondo Carpenter.

#NFL #ChandlerJones #LasVegas #Raiders
tényleg lehetséges lenne, hogy egy profi stáb minden egyes döntés meghozatalát elrontja?
az összes hír, ami kijött mióta kirúgták őket csak arról szól, mintha 0 pontot akarnának írni egy olyan teszten, ahol csak igaz/hamis állítások vannak
Fontos_Vidra
Persze, ha már megbuktak, akkor mindent a nyakukba kell varrni 😀
Bruce
megbuktak, ilyenkor a rossz döntéseik kapnak publicitást. Ha Super Bowlt nyertek volna, akkor a jó döntésekre fókuszálnának. Amúgy nyilván az előbbiből volt több azért lett bukás, nem Super Bowl. De ilyenkor a hibkát könnyebb látni és főleg a hibákról szóló cikkekre kattintanak többen

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data