Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Surda
3 297
Na de neki el is hittük. 😉Josh "1 félidő" McDaniels: "We've gotta learn to play a full four-quarter game."Ezt Gruden is mondta. 😊
deyell
ulpianus
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Nem tudom láttatok e mostanában Pats meccset Mac Jones-al, de az amit idén csinál MJ..nem hogy NFL QB-nak, de még QB-nak sem néz ki. JMD rendszerében pedig egy olyan QB-nak tűnt akivel még lehet is kezdeni valamit, fura hogy nálatok meg milyen szenvedés van.én pl simán tradelném Carr-t érte. Jó volt tavaly JMD alatt.
Nomac
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Nem tudom láttatok e mostanában Pats meccset Mac Jones-al, de az amit idén csinál MJ..nem hogy NFL QB-nak, de még QB-nak sem néz ki. JMD rendszerében pedig egy olyan QB-nak tűnt akivel még lehet is kezdeni valamit, fura hogy nálatok meg milyen szenvedés van.
több mint 2 éve
Eléggé mazochista vagy.Ha Davis komolyan hosszútávra tervez ezzel a brigáddal, akkor hátra kell dőlnie és hagynia azt is, ha mondjuk Carr-t lapátra teszik.amúgy megnézném JMD-t egy másik QB-val. Ez megint botrányos volt a második félidőben.
Valaminak kell változnia, mert ezt a teszetosza dolgot nehéz nézni...
Rolni
Amadeus von Dollárbaloldal
Carr nem egy elit QB, de sztem annyira jo kene legyen, hogy egy jo edzo legalabb PO csapatot rakjon ossze vele.
Azert van mar annyi minta jmd itteni es korabbi tenykedeserol, hogy ne egy full ismeretlenkent kezeljuk az egyenletben.
Sztem a leheto legrovidebb uton meg kell tole szabadulnotok.
Igazabol Carrtol is es teljes rebuild sztem, csak az nem lesz egyszeru.
De sztem minden mcdanielsszel lehuzott szezon megy a kukaba...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Josh "1 félidő" McDaniels: "We've gotta learn to play a full four-quarter game."Ezt Gruden is mondta. 😊
deyell
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
deyell
11 702
Josh "1 félidő" McDaniels: "We've gotta learn to play a full four-quarter game."
choose life
több mint 2 éve
Doki!Szvsz 2-3 W nem elég. Most van 2-6. Amennyiben a PO 10-7, monnyuk, akkor még 1 azaz egy L fér bele a szezonban. Na most ki hiszi, hogy innentõl nyer a Raiders zsinórban? Akkor pedig a PO pápá.
Akkor? Az van, hogy nem volt terv (OK)
a csapatépítés, tehetséges fiatalok idehozatala. Hanem az eddig gárda kimaxolása. Carr kapott egy Adamset, aki most lesz 30. Elsõ két kör ment érte, meg a lóvé.
Új fõnök JMD, kivághatott volna mindenkit, halmozza a picket, eladja a kocsit (Carr) is, stb. A szuperligában meg is értettük volna.
De így se építkezés se teljesítmény. Azért kap még egy szezont gondolom. Kérdés ezt folytatja vagy akkor már rebuild? De jelenleg nem az a gond, hogy becsúszott pár fura vereség egy jó csapatnál.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Nem néztem a közös meccsünkön kívül idén raiders meccset idén, de itt is hasonló hangulat uralkodik, mint nálunk egy meccsel ezelőtt.Távol álljon tőlem JMD védelme, de csak a szezon végén temessétek a csapatot.
Nektek megvan még a saját első körötök is, szal ha ég a ház, akkor legalább lesz egy top 10-es pick | meg nincs bebetonozva Carr évekre | , de sztem még korai úgy beállítani a csapatot, mintha soha nem látott mélységben lennétek, márpedig ilyen a hangulat külső olvasóként | 2-3 győzelem és egyhamar átcsap majd pozitívba a kép | .
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
deyell
11 702
Ziegler: “I have been really impressed with Josh. When you’re 2-5, your leadership really gets tested. Your approach really gets tested. And I have been really impressed with how Josh has handled that — his consistency and message with the team, his attitude, he continues to teach …jó hogy a GM a HC legjobb haverja.
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Ha Davis komolyan hosszútávra tervez ezzel a brigáddal, akkor hátra kell dőlnie és hagynia azt is, ha mondjuk Carr-t lapátra teszik.amúgy megnézném JMD-t egy másik QB-val. Ez megint botrányos volt a második félidőben.
Valaminak kell változnia, mert ezt a teszetosza dolgot nehéz nézni...
Rolni
több mint 2 éve
Ha Davis komolyan hosszútávra tervez ezzel a brigáddal, akkor hátra kell dőlnie és hagynia azt is, ha mondjuk Carr-t lapátra teszik.Valaminak kell változnia, mert ezt a teszetosza dolgot nehéz nézni...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
The rumor is he gave McDaniels a long term contract, and coaches contracts are fully guaranteed.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
“ Barring interference from Davis, this felt like the game that signaled the end of the Carr era for the Raiders. Specifically at 2:30 right after Carr threw the ball out of bounds to an open D. Adams and started arguing with the coaches right after that. Next play, he throws a tantrum and guns what should have been touch pass to Renfrow to lose a very still winnable game.All that said, I fully expect interference from Davis. It is going to get ugly in Raiders' HQ.”
több mint 2 éve
17+ point blown leads by Raiders in franchise history
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) November 6, 2022
1960-2021 5 times
First 8 games in 2022 3 times pic.twitter.com/5ijm5s3uYU
több mint 2 éve
JMD egy kurva szar választás volt, szerencséjük, hogy nem OAK ban vannak, mert kiszálítanák őket a kocsijukból.pedig az nfl más kávéház!
Surda
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ócska franchise vagyunk.
több mint 2 éve
Porsan
185
Van egy olyan érzésem, hogy Trevor most úgy fog kinézni mint egy franchise QB.Tölts ki egy lottót.
De az is benne van, hogy egy jó erős futó párbajt fogunk látni.
Bruce
több mint 2 éve
Van egy olyan érzésem, hogy Trevor most úgy fog kinézni mint egy franchise QB. De az is benne van, hogy egy jó erős futó párbajt fogunk látni.
több mint 2 éve
Wallert megpróbáltuk eladni Green Baybe.Nem mi próbáltuk meg eladni, hanem a Packers próbálta megszerezni, de mi visszautasítottuk.
(hamstring….)
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
nem fog elvilegWallert megpróbáltuk eladni Green Baybe.Na akkor lesz estére motivációja 😏, ha játszik egyáltalán.
(hamstring….)
Surda
több mint 2 éve
Surda
3 297
Wallert megpróbáltuk eladni Green Baybe.Na akkor lesz estére motivációja 😏, ha játszik egyáltalán.
(hamstring….)
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Wallert megpróbáltuk eladni Green Baybe. (hamstring….)