Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Amíg JMD az edzőnk, addig én ebbe a fórumba nem írok többet. Jóccakát
több mint 2 éve
Raiders record in one-score games:Ezek mindig kiegyenlítik egymást pár év alatt.😊
W-L
2021 7-2
2022 0-5
Bruce
több mint 2 éve
Raiders record in one-score games: W-L
2021 7-2
2022 0-5
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
kizártnak tartom. LJ-t is, Paytont is.Lehet, már meg is néztem csak Carr kivágásával 29 millió szabadul fel.Ian Rapoport Reporting Josh McDaniels could be on the way out and Sean Payton in for the Las Vegas RaidersA Raiders-nek lehet pénze jövőre Lamar Jackson-ra?
youtu.be/dSohnYpWnC0
Bruce
KeyG
KeyG
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Lehet, már meg is néztem csak Carr kivágásával 29 millió szabadul fel.Ian Rapoport Reporting Josh McDaniels could be on the way out and Sean Payton in for the Las Vegas RaidersA Raiders-nek lehet pénze jövőre Lamar Jackson-ra?
youtu.be/dSohnYpWnC0
Bruce
KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Ian Rapoport Reporting Josh McDaniels could be on the way out and Sean Payton in for the Las Vegas RaidersA Raiders-nek lehet pénze jövőre Lamar Jackson-ra?
youtu.be/dSohnYpWnC0
Bruce
több mint 2 éve
Ian Rapoport Reporting Josh McDaniels could be on the way out and Sean Payton in for the Las Vegas Raiders youtu.be/dSohnYpWnC0
több mint 2 éve
Biztosíték nincs.Ettől függetlenül, ha Carr-ral nem megy lépni kell.
Lehet majd morcoskodik Adams, de alapvetően a pénz beszél, várhatóan játszik a végén majd...neki azért a HOF dzsekihez kellenek a komoly számok és rookieval is több szám jön, mint otthon a kanapén...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
ugyanezt gondolom én is.Carr az nagy túlélő, de remélem jövőre már teljes rebuilding lesz. Új edzőkkel és új irányítóval.Új edzők nem lesznek. Erre szerintem senki ne készüljön.
Bruce
Mark Davis azt azért megmutatta, hogy elég türelmes GM, HC vonalon.
Hagyta dolgozni McKenzie-t, elég sokáig hagyta Allen-t is. Aztán JMD is kapott egész hosszú pórázt és jó eséllyel hosszabb lett volna az, ha Gruden nem jelentkezik be...
Aztán meg Gruden távozását is csak az email-eknek köszönhettük...
Ha ehhez még hozzátesszük azt a pletykát, hogy az edzők garantált fizukat kaptak, akkor szinte tuti, hogy marad a teljes stáb a helyén.
Reménykedni szerintem abban lehet, hogy Davis hátralép és hagyja őket dolgozni. Meg kell nézni, hogy van-e fejlődés és 3. évben megvan-e a PO. Ha nincs, akkor lapát, de addig legyen övék a kormányrúd ténylegesen. Úgy fest jelenleg, hogy ez a Carr-JMD párosítás nem működik igazán. Lépjünk túl akkor Derek-en és nézzük meg mit tud egy másik QB-val JMD. Lássuk, hogy a HC a gond vagy a QB...mivel a HC kap legalább 3 évet szerintem és mivel Carr eddig egy edző alatt se tudott nyertes lenni, ideje szerintem lépni.
Ebben a classban van jelenlegi állás szerint 3db top5/top10 QB, szóval valahogy el kell hozni egyet és akkor vele megpróbálni felépíteni azt az O-t, ami majd évről évre PO-ba visz minket.
Ha Carr-t elküldik, akkor azért lesz salary cap, hogy az OL-t és a védelmet újraszabják. Egy jobb fal, Adams-Renfrow-Waller azért nem rossz egy rookie QB-nak sem...
Rolni
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Adams csak Carr miatt jött ide elvileg a Packers is megajánlotta neki azt amit a Raiders. Mi a biztosíték, hogy nem akarna dobbantani?Carr az nagy túlélő, de remélem jövőre már teljes rebuilding lesz. Új edzőkkel és új irányítóval.Új edzők nem lesznek. Erre szerintem senki ne készüljön.
Bruce
Hagyta dolgozni McKenzie-t, elég sokáig hagyta Allen-t is. Aztán JMD is kapott egész hosszú pórázt és jó eséllyel hosszabb lett volna az, ha Gruden nem jelentkezik be...
Ha ehhez még hozzátesszük azt a pletykát, hogy az edzők garantált fizukat kaptak, akkor szinte tuti, hogy marad a teljes stáb a helyén.
Reménykedni szerintem abban lehet, hogy Davis hátralép és hagyja őket dolgozni. Meg kell nézni, hogy van-e fejlődés és 3. évben megvan-e a PO. Ha nincs, akkor lapát, de addig legyen övék a kormányrúd ténylegesen. Úgy fest jelenleg, hogy ez a Carr-JMD párosítás nem működik igazán. Lépjünk túl akkor Derek-en és nézzük meg mit tud egy másik QB-val JMD. Lássuk, hogy a HC a gond vagy a QB...mivel a HC kap legalább 3 évet szerintem és mivel Carr eddig egy edző alatt se tudott nyertes lenni, ideje szerintem lépni.
Ebben a classban van jelenlegi állás szerint 3db top5/top10 QB, szóval valahogy el kell hozni egyet és akkor vele megpróbálni felépíteni azt az O-t, ami majd évről évre PO-ba visz minket.
Ha Carr-t elküldik, akkor azért lesz salary cap, hogy az OL-t és a védelmet újraszabják. Egy jobb fal, Adams-Renfrow-Waller azért nem rossz egy rookie QB-nak sem...
Rolni
több mint 2 éve
Carr az nagy túlélő, de remélem jövőre már teljes rebuilding lesz. Új edzőkkel és új irányítóval.Új edzők nem lesznek. Erre szerintem senki ne készüljön.
Bruce
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
www.youtube.com/watch?v=Z6atTA2un5Q
több mint 2 éve
Surda
3 297
nflspinzone.com/2022/11/02/las-vegas-raiders-ruining-davante-adams-legacy/
több mint 2 éve
Surda
3 297
nflspinzone.com/2022/11/11/should-raiders-move-on-derek-carr-2023/Carr az nagy túlélő, de remélem jövőre már teljes rebuilding lesz. Új edzőkkel és új irányítóval.igazi coachkiller.
Bruce
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Carr az nagy túlélő, de remélem jövőre már teljes rebuilding lesz. Új edzőkkel és új irányítóval.igazi coachkiller.
Bruce
több mint 2 éve
Carr az nagy túlélő, de remélem jövőre már teljes rebuilding lesz. Új edzőkkel és új irányítóval.
több mint 2 éve
Ha ennyire elől maradunk remélem QB leszDe kiért tankolunk?Jalen Carter
bmg
deyell
több mint 2 éve
A Colts-tól még így sem ér kikapni 😀
több mint 2 éve
"Ne kapj ki a Jaguarstól, mert különben drámai dolgok történhetnek a csapatoddal" 2720. részA player has retired and a first rounder has been released since the Raiders blew a 17-0 lead to the Jaguars https://t.co/seFYHaXg6n
— John Shipley (@_John_Shipley) November 10, 2022
több mint 2 éve
"Martinez had a Pokemon collection that netted $672,000 at auction."😀😀😀
több mint 2 éve
Mi van itt? 😳😃
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Blake Martinez visszavonult. 😀😀😀DDD
több mint 2 éve
Amadeus the Young