Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 13 éve
első kör az biztos, hogy passrusher.Vagy kezdő cb vagy fs.Mondjuk azt szívesen látnám én is,hogy Branch és Byrd mint S páros és akkor Huff maradhatna cb (szerintem jobban áll neki) s a #2cb-t így egykisebb névvel vagy esetleg egy fiatallal ki lehetne tölteni.Mondjuk Chekwa?tudom, hogy Trufant nem kezdő jelenleg, kezdő szintűt írtam, Sherman - Browner az egyik legjobb CB páros a ligában, mellettük nem rúg labdába, de Bartellnál jobb lenne, ezt valószínűnek tartom. Cox amikor láttam idén, jól játszott, tavaly az egyik legjobb CB volt coverage-ben a ligában (PFF). ő is gyakran sérült sajnos, tavaly is kihagyott meccseket, idén is, de szívesen látnám.ezek jók lennének. a CB felhozatalból van két elitjátékos (DRC, Grimes) - két jó (Cox, Smith) + két átlag kezdő szintű (Porter, Trufant). én Coxot választanám, neki talán nem kéne sokat fizetni, jó első számú shutdown corner.Kicsit túlértékeled ezt a brigádot. Trufant már tavaly elvesztette a kezdő pozícióját és ő akkoriban volt igazán jó mikor jó volt a Seattle pass rush. Cox semmiképp sem shutdown és semmiképp sem CB1, átlag CB2 szint szvsz kb, túlságosan lelkis gyerek ő, ami egy CB-nél szvsz nem jó. Grimes meg az utóbbi 2 szezont IR-en fejezte be.empty taxi
deyell
mindenesetre kell kezdő CB-t hozni a FA piacról, a drafton nem hiszem, hogy első körben húzunk erre a posztra.deyell
Mert az fix,hogy első körben vagy DT vagy RT -t kell húznunk!Cubehead
több mint 13 éve
Vagy kezdő cb vagy fs.Mondjuk azt szívesen látnám én is,hogy Branch és Byrd mint S páros és akkor Huff maradhatna cb (szerintem jobban áll neki) s a #2cb-t így egykisebb névvel vagy esetleg egy fiatallal ki lehetne tölteni.Mondjuk Chekwa?tudom, hogy Trufant nem kezdő jelenleg, kezdő szintűt írtam, Sherman - Browner az egyik legjobb CB páros a ligában, mellettük nem rúg labdába, de Bartellnál jobb lenne, ezt valószínűnek tartom. Cox amikor láttam idén, jól játszott, tavaly az egyik legjobb CB volt coverage-ben a ligában (PFF). ő is gyakran sérült sajnos, tavaly is kihagyott meccseket, idén is, de szívesen látnám.ezek jók lennének. a CB felhozatalból van két elitjátékos (DRC, Grimes) - két jó (Cox, Smith) + két átlag kezdő szintű (Porter, Trufant). én Coxot választanám, neki talán nem kéne sokat fizetni, jó első számú shutdown corner.Kicsit túlértékeled ezt a brigádot. Trufant már tavaly elvesztette a kezdő pozícióját és ő akkoriban volt igazán jó mikor jó volt a Seattle pass rush. Cox semmiképp sem shutdown és semmiképp sem CB1, átlag CB2 szint szvsz kb, túlságosan lelkis gyerek ő, ami egy CB-nél szvsz nem jó. Grimes meg az utóbbi 2 szezont IR-en fejezte be.empty taxi
deyell
mindenesetre kell kezdő CB-t hozni a FA piacról, a drafton nem hiszem, hogy első körben húzunk erre a posztra.deyell
Mert az fix,hogy első körben vagy DT vagy RT -t kell húznunk!

több mint 13 éve
RM sajtotajekoztato alapjan eddig:Hát mondjuk az tény,hogy D terén ránk férne egy igazi vezér LB.Mint ammilyen Rey Baltimorban vagy Vilma a Saintsbe.
McClain lehet, h utolso meccset lejatszotta mar mint Raider. Cselekedeteinek sorozata vezetett a mostani eltiltashoz. Huff jovoje safety poszton van. Tudja, h depth nagyon nem volt idenre jovet. Tudja, h sok poszton kell upgrade. DAel elegedett. Vezerek kellenek a csapatba.Rolni

több mint 13 éve
RM sajtotajekoztato alapjan eddig:McClain lehet, h utolso meccset lejatszotta mar mint Raider. Cselekedeteinek sorozata vezetett a mostani eltiltashoz. Huff jovoje safety poszton van. Tudja, h depth nagyon nem volt idenre jovet. Tudja, h sok poszton kell upgrade. DAel elegedett. Vezerek kellenek a csapatba.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Ugyehogyugye?! 😀 😀 😀Hát ezzel a 2 meccses eltiltással úgy tűnik kapott valami ulolsó lehetőséget hogy rendezze a mentális bajait (meglepődnék ha így volna).Mondjuk ennek a balfasz Dennis Allen-nek visszaugatnék én is, mert eleddig semmit nem tett le az asztalra, csak a nagy pofája van. Bruce
Persze örülnék ha kiteljesedne nálunk stb. de amíg agyhalott: lövöldözik, visszapofázik az edzőnek, nem akar edzeni akkor a puszta jelenléte többet árt mint amit a pályán ellensúlyozhatnaBarb
több mint 13 éve
tudom, hogy Trufant nem kezdő jelenleg, kezdő szintűt írtam, Sherman - Browner az egyik legjobb CB páros a ligában, mellettük nem rúg labdába, de Bartellnál jobb lenne, ezt valószínűnek tartom. Cox amikor láttam idén, jól játszott, tavaly az egyik legjobb CB volt coverage-ben a ligában (PFF). ő is gyakran sérült sajnos, tavaly is kihagyott meccseket, idén is, de szívesen látnám.ezek jók lennének. a CB felhozatalból van két elitjátékos (DRC, Grimes) - két jó (Cox, Smith) + két átlag kezdő szintű (Porter, Trufant). én Coxot választanám, neki talán nem kéne sokat fizetni, jó első számú shutdown corner.Kicsit túlértékeled ezt a brigádot. Trufant már tavaly elvesztette a kezdő pozícióját és ő akkoriban volt igazán jó mikor jó volt a Seattle pass rush. Cox semmiképp sem shutdown és semmiképp sem CB1, átlag CB2 szint szvsz kb, túlságosan lelkis gyerek ő, ami egy CB-nél szvsz nem jó. Grimes meg az utóbbi 2 szezont IR-en fejezte be.empty taxi
deyell
mindenesetre kell kezdő CB-t hozni a FA piacról, a drafton nem hiszem, hogy első körben húzunk erre a posztra.
chemicals keep me under control
több mint 13 éve
Ha a sémátok zónázásra fog épülni.Porter egészségesen jó lehet a jelenlegi állományhoz viszonyítva.Amadeus91ezek jók lennének. a CB felhozatalból van két elitjátékos (DRC, Grimes) - két jó (Cox, Smith) + két átlag kezdő szintű (Porter, Trufant). én Coxot választanám, neki talán nem kéne sokat fizetni, jó első számú shutdown corner.Kicsit túlértékeled ezt a brigádot. Trufant már tavaly elvesztette a kezdő pozícióját és ő akkoriban volt igazán jó mikor jó volt a Seattle pass rush. Cox semmiképp sem shutdown és semmiképp sem CB1, átlag CB2 szint szvsz kb, túlságosan lelkis gyerek ő, ami egy CB-nél szvsz nem jó. Grimes meg az utóbbi 2 szezont IR-en fejezte be.empty taxi
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Porter egészségesen jó lehet a jelenlegi állományhoz viszonyítva.ezek jók lennének. a CB felhozatalból van két elitjátékos (DRC, Grimes) - két jó (Cox, Smith) + két átlag kezdő szintű (Porter, Trufant). én Coxot választanám, neki talán nem kéne sokat fizetni, jó első számú shutdown corner.Kicsit túlértékeled ezt a brigádot. Trufant már tavaly elvesztette a kezdő pozícióját és ő akkoriban volt igazán jó mikor jó volt a Seattle pass rush. Cox semmiképp sem shutdown és semmiképp sem CB1, átlag CB2 szint szvsz kb, túlságosan lelkis gyerek ő, ami egy CB-nél szvsz nem jó. Grimes meg az utóbbi 2 szezont IR-en fejezte be.empty taxi
deyell
több mint 13 éve
ezek jók lennének. a CB felhozatalból van két elitjátékos (DRC, Grimes) - két jó (Cox, Smith) + két átlag kezdő szintű (Porter, Trufant). én Coxot választanám, neki talán nem kéne sokat fizetni, jó első számú shutdown corner.Kicsit túlértékeled ezt a brigádot. Trufant már tavaly elvesztette a kezdő pozícióját és ő akkoriban volt igazán jó mikor jó volt a Seattle pass rush. Cox semmiképp sem shutdown és semmiképp sem CB1, átlag CB2 szint szvsz kb, túlságosan lelkis gyerek ő, ami egy CB-nél szvsz nem jó. Grimes meg az utóbbi 2 szezont IR-en fejezte be.
deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
DRC sztem marad Phillyben, Grimes öregedik, Cox sztem tuti marad Jaxnél, Smith detto a Miaminál, Porter nem jött tavaly ide, miért jönne idén?, Trufant öreg márFAról akik nálam benne vannak a pakliban:ezek jók lennének. a CB felhozatalból van két elitjátékos (DRC, Grimes) - két jó (Cox, Smith) + két átlag kezdő szintű (Porter, Trufant). én Coxot választanám, neki talán nem kéne sokat fizetni, jó első számú shutdown corner.
DT: Dorsey, Sammie Lee Hill
DE: Michael Johnson
LB: Larry Grant (simán tudná McClain tolni, illetve upgrade lenne)
OTt kezdőt sztem csak nagyon drágáért lehetne szerezni...
CB felhozatal sem erős sztem...
Rolni
safety mezőny viszont erős, pl. Jairus Byrd. ő megérne nagy pénzt is, igazi playmaker safety, Branchcsel remek párost alkotnának. talán olcsóbbért meg lehetne szerezni Delmast a Lionsból, ő még elég jó + Kenny Phillips lesz még elérhetődeyell
több mint 13 éve
Sean Smith a 6'3"-val nálam megérne egy esélyt.
több mint 13 éve
FAról akik nálam benne vannak a pakliban:ezek jók lennének. a CB felhozatalból van két elitjátékos (DRC, Grimes) - két jó (Cox, Smith) + két átlag kezdő szintű (Porter, Trufant). én Coxot választanám, neki talán nem kéne sokat fizetni, jó első számú shutdown corner.
DT: Dorsey, Sammie Lee Hill
Rolni
safety mezőny viszont erős, pl. Jairus Byrd. ő megérne nagy pénzt is, igazi playmaker safety, talán a legjobb a ligában ezen a poszton. Branchcsel remek párost alkotnának. talán olcsóbbért meg lehetne szerezni Delmast a Lionsból, ő még elég jó + Kenny Phillips lesz még elérhető
több mint 13 éve
FAról akik nálam benne vannak a pakliban:DT: Dorsey, Sammie Lee Hill
több mint 13 éve
Ha nem irreális Dorsey-t hoznám a listáról (hoznék mást is de ezek a fiúk kegyetlen pénzeket fognak kapni) futás ellen kb pont egy ilyen playa kéne, nem mondom hogy rizikómentes de a szezonja után kérdés mekkora kereslet lesz rá. Ő vagy egy másik jó run stoppr meg drafton egy Werner, Jones v. Montgomery már egy normális falat adna.
Az álom mjuk egy 1/5ös cetli amiről lemozgunk a kör végére+jön plusz pick, de ez már túl szép lenne

több mint 13 éve
Olyan olcsó noname játékosok mint Briesel?Bruceszerintem ő azért került sokba, mert a Texans fala volt a legjobb a ligában tavaly. csak az a gond, hogy ez nem Brisiel érdeme volt, hanem Duane Brown, Chris Myers, Eric Winston miatt volt olyan jó a Texans O-Line. tehát cutolni kéne Brájzelt is ($4,350,000-t keres jövőre), ez McKenzie játékospolitikájának talán egyetlen hibája eddig.
több mint 13 éve
Olyan olcsó noname játékosok mint Briesel?
több mint 13 éve
...ahogy McKenzie-t ismerem, nagy nevek nem lesznek, viszont olcsó, okos igazolások esetleg. deyellSzerintem is elfelejthetjük a nagy FA húzásokat - mondjuk eddig se nagyon voltak -, inkább jönnek a "noname" játékosok, a fő építkezési alap pedig a draft lesz.
Azért se nagyon lehet tervezgetni, mert ki tudja, hogy alakulnak a sémák, de ha nagyon váltani akartak volna, miért nem idén?
több mint 13 éve
Igen. Jamarcus, McClain és nálunk is a sok viselkedészavaros idióta.
több mint 13 éve
nézegettem a 2013-as free agenteket, McClain helyére nem tudnánk túl nagy ászt találni. legjobb közülük talán Will Witherspoon. nem az igazi. van még a korosodó Urlacher, vele nem számolok térdproblémái miatt, az elvileg tehetséges, de gyenge szezont futó Rey Maualuga. Burris nem tudna MLB-t játszani? olvasgattam a draft elemzéseket róla régebben, úgy emlékszem, tudna, univerzális játékos.a többi posztra viszont nagyon jókat tudnánk szerezni, ha lesz cap space (magyarán ha kivágjuk Kelly-t meg Seymourt is):
cornerback: Brent Grimes (ATL), Sean Smith (MIA), Dominique Rodgers-Cromartie (PHI), Derek Cox (JAC)
free safety: Jairus Byrd (BUF), Dashon Goldson (SF), Louis Delmas (DET)
4-3 defensive tackle: Henry Melton (CHI), Randy Starks (MIA), Glenn Dorsey (KC)
4-3 defensive end: Cliff Avril (DET), Michael Bennett (TB)
OL: Jake Long (MIA) - OT , Ryan Clady (DEN) - OT, Branden Albert (KC) - OT, Andy Levitre (BUF) - OG, Sam Baker (ATL) - OT
de ahogy McKenzie-t ismerem, nagy nevek nem lesznek, viszont olcsó, okos igazolások esetleg. Melton, Starks, Cox talán nem kérnének sokat, és nagy erősítést jelentenének, viszonylag fiatalok is (kivéve Starks). ha Wheeler elmegy, helyére szívesen látnám Daryl Smith-et (Jags), talán ő sem lenne annyira drága, ebben a szezonban sérült végig asszem.
több mint 13 éve
Ez a McClain ideális Lions játékos lenne. Minden megvan amit Schwartzék keresnek. Komolyra fordítva a szót hihetetlen, hogy így elbasszák életük lehetőségét.BazzaniMármint ezek a játékosok?
több mint 13 éve
Ez a McClain ideális Lions játékos lenne. Minden megvan amit Schwartzék keresnek. Komolyra fordítva a szót hihetetlen, hogy így elbasszák életük lehetőségét.
több mint 13 éve
Hát ezzel a 2 meccses eltiltással úgy tűnik kapott valami ulolsó lehetőséget hogy rendezze a mentális bajait (meglepődnék ha így volna).Mondjuk ennek a balfasz Dennis Allen-nek visszaugatnék én is, mert eleddig semmit nem tett le az asztalra, csak a nagy pofája van.
Persze örülnék ha kiteljesedne nálunk stb. de amíg agyhalott: lövöldözik, visszapofázik az edzőnek, nem akar edzeni akkor a puszta jelenléte többet árt mint amit a pályán ellensúlyozhatnaBarb
több mint 13 éve
Hát ezzel a 2 meccses eltiltással úgy tűnik kapott valami ulolsó lehetőséget hogy rendezze a mentális bajait (meglepődnék ha így volna). Persze örülnék ha kiteljesedne nálunk stb. de amíg agyhalott: lövöldözik, visszapofázik az edzőnek, nem akar edzeni akkor a puszta jelenléte többet árt mint amit a pályán ellensúlyozhatna

több mint 13 éve
Amikor draftoltuk, kb én voltam az egyedüli, aki nem örült neki. De ha már itt volt, akkor helyén kezelem. Nem 1/8-as értékű játékos a Raidersbeli játéka alapján ez tény. Nem normális ember, ez is tény. Az hogy az edzői gárda nem találja meg a helyét, az már inkább edzői hiba és sajnos már helyrehozhatatlan, úgy látszik. Ezek után leszek ideges, ha majd áttérünk 3-4-re. 😊
több mint 13 éve
Engem is az ami bánt, hogy mindenki azt írja róla hogy szar volt, amikor nem volt szar.nem irtam, h a legnagyobb baj o lenne. pass rush, secondary, futojatek sokkal egetobb gond.
Ahogy TST írja, hülye mint a seggem, paraszt, pöcs és sorolhatnám, de attól nem ő a legnagyobb baj a csapatban. És ezt nem is nagyon akarom itt olvasni többet, mert alapvető hülyeség.Bruce
ettol meg sztem szar mlb (4-3ban) es iszonyat tul van fizetve.
hagyjuk is amugy...