NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Al osztogatott Cablenek évközben 20.000-s büntiket...Cable cserébe Goodellhez ment...Rolni
Hihetetlen kicsinyes, szarrágó dolog. Így belegondolva csoda hogy ilyen jól ment a csapatnak, amikor ennyire rosszban lettek egymással ezek.Döme
Jézusom... Azért nem semmit kell elviselnetek Al bácsitól.
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Al osztogatott Cablenek évközben 20.000-s büntiket...Cable cserébe Goodellhez ment...Rolni
Állítólag azért vonogatta le, hogy ebből fizesse ki az OTA-k alatt kapott büntetéseket az NFL-nek...Hihetetlen kicsinyes, szarrágó dolog. Így belegondolva csoda hogy ilyen jól ment a csapatnak, amikor ennyire rosszban lettek egymással ezek.
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
Al osztogatott Cablenek évközben 20.000-s büntiket...Cable cserébe Goodellhez ment...

Saunderst emlegetik OCnak...

Korábban is felmerült már Ő meg a kurva nagy playbookja, de akkor még JMR volt és esély nem lett volna rá, hogy 5%át felfogja...

Saunders élvezi Al bizalmát elvileg és 2009ben Hueval együtt dolgozott Baltimoreban, tehát ott is megvan a kapocs.

Ja és Campbellel is dolgozott 1 évet DCben...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Mi ez a Cable büntetéses dolog srácok? Tudtok valamit?

Az öreg vagy nagyon tud valamit, vagy le kell lökni a tolókocsistól együtt a szakadékról a picsába! :/ 😂
több mint 13 éve
Marshallnak csak simán lejárt a szerződése (1 éveset kapott csak tavaly), nem kirúgva lett. Mcdermott szerintem nem lenne rossz ide, bár az ő Jim Johnson iskolája meg David felfogása a defense-ről ég és föld...Döme
Hát igen. Sikeresen csak akkor működne a dolog, ha Al végre hátrébb lépne a Dtől...

több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Marshallnak csak simán lejárt a szerződése (1 éveset kapott csak tavaly), nem kirúgva lett. Mcdermott szerintem nem lenne rossz ide, bár az ő Jim Johnson iskolája meg David felfogása a defense-ről ég és föld...
több mint 13 éve
Sziasztok!

Mi volt Marshall bűne?

kösz üdv
HHelmut Zimmer
Nem volt bűne igazából, bár volt 1 két meccs ahol a D nagyon szar volt...

Egyre viccesebb ez a helyzet...nem tudom mi lesz a vége...

Lehet, hogy a lock out ideje alatt az öreg nem akar edzőket fizetni 😊Rolni
Az hogy nem volt bűne enyhe kifejezés, igen jó volt.Delonso_
Azért ezzel is vitatkoznék kicsit. Tavalyhoz képest a nagy különbséget a DLine, front 7 munkája jelentette.
Waufle és az új LB sor fontosabb volt mint Marshall sztem. Voltak jó meccsei playcalling tekintetében, a blitzeket jól hívja, de azért volt 1-2 igen szánalmas hívás, meccs...

Az ő helyzetében vszeg az a döntő, hogy Hue mással képzeli el a dolgot...Azért mondom, h Hue, mert én nagyon meg lennék lepve ha nem ő lenne a HC. Tavaly ilyenkor röpködtek a nevek, interjú időpontok, most meg semmi csak kuss és hulla szag. Szerintem hamarosan bejelentik Hue kinevezését, akinek mostanra lehet már majdnem kész a staff-ja is. Remélem Baltimore-ból hoz egy-két értelmes edzőt maga mellé, ott most úgyis lehet frissítés lesz több téren is...

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Eagles állítólag kivágja Sean McDermottot...4-3ba nőt bele, nem kutyaütő, leht megérne egy próbát, persze csak ha nem ezt a posztot is(HC ellett) belülről akarjuk megoldani...Waufle??Rolni
Nem csak állítólag, meg is tette a csapat tegnap éjjel, sőt McDermott kapot egy alacsonyabb beosztású ajánlatot, de elutasította, így egyértelműen ő is DC esélyes. Számomra egyébként nagy kérdés ő, mert nálunk Jim Johnson örökét vitte volna tovább, csak hát ugye úgy nem lehet.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Sziasztok!

Mi volt Marshall bűne?

kösz üdv
HHelmut Zimmer

Lehet, hogy a lock out ideje alatt az öreg nem akar edzőket fizetni 😊Rolni
Az hogy nem volt bűne enyhe kifejezés, igen jó volt.
több mint 13 éve
Sziasztok!

Mi volt Marshall bűne?

kösz üdv
HHelmut Zimmer

Lehet, hogy a lock out ideje alatt az öreg nem akar edzőket fizetni 😊

több mint 13 éve
Nem értette meg Al zsenijét.
Kinézte a neki kellő cheerleadert és lefejelte az egyik szertárost (Al is le akarta)

Miből gondolod hogy hibázni kell itt a kirúgáshoz?
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Sziasztok!

Mi volt Marshall bűne?

kösz üdv
H
több mint 13 éve
Na azért Steelers-Ravens meccset megnézve az OLunk már készen áll egy POba jutásra 😊Rolni
Szeretnéd ha az AFC Northban indulna a Raiders idén? 😛ulpianus
Lehet, hogy jót tenne nekünk az a csoport! Ezt már söpörtük! Új kihívás kell 😛 😀

Amúgy sztem mindkettő csapat röhögve megverne, mint ahogy a Steelers meg is tette!Bruce
😀 milyen igazad van...

Jövőre NFC North utána meg NFC East a Bills helyén és már meg is lenne a 2 egymást követő perfect season alapja 😀

Vittorio Tafur twitteren azt írta, h Marshall-t is elengedjük. Rob Ryan-nel tényleg felvettük a kapcsolatot, de csak mint leendő DC és őt is bebuktuk, mert a Cowboys lesz a befutó. Akkor most úgy állunk, h nincs HC, nincs DC, szép lassan már tényleg csak Al marad. 😀peterbadbone
Azt nem bánom, h RR nem jött vissza. Nem ment neki ez az Al féle 4-3. Marshall elküldését nem nagyon érteném, de történt már furcsább dolog. Eagles állítólag kivágja Sean McDermottot...4-3ba nőt bele, nem kutyaütő, leht megérne egy próbát, persze csak ha nem ezt a posztot is(HC ellett) belülről akarjuk megoldani...Waufle??

több mint 13 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Jövőre NFC North utána meg NFC East a Bills helyén és már meg is lenne a 2 egymást követő perfect season alapja 😀

Vittorio Tafur twitteren azt írta, h Marshall-t is elengedjük. Rob Ryan-nel tényleg felvettük a kapcsolatot, de csak mint leendő DC és őt is bebuktuk, mert a Cowboys lesz a befutó. Akkor most úgy állunk, h nincs HC, nincs DC, szép lassan már tényleg csak Al marad. 😀

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Na azért Steelers-Ravens meccset megnézve az OLunk már készen áll egy POba jutásra 😊Rolni
Szeretnéd ha az AFC Northban indulna a Raiders idén? 😛ulpianus
Lehet, hogy jót tenne nekünk az a csoport! Ezt már söpörtük! Új kihívás kell 😛 😀

Amúgy sztem mindkettő csapat röhögve megverne, mint ahogy a Steelers meg is tette!
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Szeretnéd ha az AFC Northban indulna a Raiders idén? 😛

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Na azért Steelers-Ravens meccset megnézve az OLunk már készen áll egy POba jutásra 😊

több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
És csak belső futásokkal! 😀
több mint 13 éve
És csak hosszú passzokkal.
több mint 13 éve
Így a Raiders lesz az első csapat amelyik HC nélkül nyer SB-t 😀

több mint 13 éve
Megnézném, ahogy az oldalvonal mentén szaladgál 😊 vagy gurul 😛
De akkor nem kell se OC, se DC, meg semmi más se!BMG
De kell, mert ugye eddig is volt, csak most egy HC-val kevesebbet kell fizetni! Biztos spórol az öreg 😀
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Csak nem visszaáll HCnak Al bácsi? 😀

Biztos ő akar lenni minden idők legidősebb HC-ja az NFL-ben 😀

OC marad Hue
DC pedig Marshall

A felállás szinte ugyanaz lenne, csak minden sajtótájékoztatón elküldene mindenkit a faszba 😀Bruce
Megnézném, ahogy az oldalvonal mentén szaladgál 😊 vagy gurul 😛
De akkor nem kell se OC, se DC, meg semmi más se!
több mint 13 éve
Csak nem visszaáll HCnak Al bácsi? 😀

Biztos ő akar lenni minden idők legidősebb HC-ja az NFL-ben 😀

OC marad Hue
DC pedig Marshall

A felállás szinte ugyanaz lenne, csak minden sajtótájékoztatón elküldene mindenkit a faszba 😀
több mint 13 éve
Nekem is szöget ütött már a fejemben. De ma már azt olvastam a roto-n, h nem keres már HC-t. Ennyi... Hue lenne a befutó? talán, de nem biztos. Sztem készül valamire az öreg... Nekem is az volt a gondolatom, h egy még rájátszásban levő csapat OC/DC lehet a jelölt, de mivel még pletyka szinten sem merült fel senki így marad a találgatás.

több mint 13 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Mivel még nincs HC-nk, nem lehet hogy Mike Mularkey-t akarjuk?

Csak mert Hue-t már rég kinevezhettük volna,ha csak ő lenne pakliba.