Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Mario Henderson could start at right tackle in the team's Week 16 game if OT Langston Walker (concussion) is unable to play
több mint 13 éve
Tudom, hogy lehetséges a második hely, csak úgy gondolom, hogy a kikapunk a Coltstól, akkor már a Chiefs ellen úgyis mindegy lesz és akkor 3. helyen leszünk! Ha netán megverjük a Coltsot is és a Chiefset is akkor már úgyis megteszi azt a szívességet a Chargers, hogy egyszer kikap 😀2. hely is lehet. Mert például 8-8 esetén itt is meg a Doltsnak is, akkor a söprés miatt második hely. Bár igen valószínűtlen. De ha a Chiefs 10-6 (első) és két 9-7 akkor is második hely a söprés miatt.ulpianusazért hihetetlen, hogy akár még 3-ak is lehettek majd 😀HurkaVagy 3. helyen végzünk, vagy bejutunk a PO-ba! Nincs más választás! Egyébként szerintem a legsanszosabb a 3. hely!
Le kéne verni a Coltsot, aztán majd meglátjuk!Bruce
több mint 13 éve
2. hely is lehet. Mert például 8-8 esetén itt is meg a Doltsnak is, akkor a söprés miatt második hely. Bár igen valószínűtlen. De ha a Chiefs 10-6 (első) és két 9-7 akkor is második hely a söprés miatt.azért hihetetlen, hogy akár még 3-ak is lehettek majd 😀HurkaVagy 3. helyen végzünk, vagy bejutunk a PO-ba! Nincs más választás! Egyébként szerintem a legsanszosabb a 3. hely!
Le kéne verni a Coltsot, aztán majd meglátjuk!Bruce
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
azért hihetetlen, hogy akár még 3-ak is lehettek majd 😀HurkaVagy 3. helyen végzünk, vagy bejutunk a PO-ba! Nincs más választás! Egyébként szerintem a legsanszosabb a 3. hely!
Le kéne verni a Coltsot, aztán majd meglátjuk!
több mint 13 éve
azért hihetetlen, hogy akár még 3-ak is lehettek majd 😀
több mint 13 éve
Ha már Lechler nem játszhat akkor remélem Waters lesz aki pályára lép, mert az előszezonban nagyon bíztató volt! Walker is remélem h játszani fog mert Hendo nem volt meggyőző, bár ha játszik lehet kevesebbszer veri majd meg a Colt villámgyors DE párosa, mint Langston-t. A D# meg jobb ha összeszedi magát pass ellen, mert sok futásra nem számolhatunk! A DL nagyot kell h játszon, mert ha ők nem tesznek nagy nyomást Manning-re és be kell segítenie Huff-nak vagy Branch-nek vagy az LB sorból valakinek akkor ott Peyton büntetni fog! BigSey szerintem játszani fog egy ilyen fontos meccsen.
több mint 13 éve
Lechler helyett új puntert kell keresnünk, mert sajnos súlyosabb a sérülése! A szerencse a szerencsétlenségben, hogy ahhoz elég egészséges, hogy holderkedjen, így legalább azon nem változtatunk, ami nagyobb gond lenne mint maga a punterség!Waters az PSba K nem? Talán előszezonba játszott is, úgy emlékszem.
A szóba jöhető jelöltek így hirtelen: Glenn Pakulak és Swayze Waters
Langstonnak pedig agyrászkódása lett, így várhatóan kivizsgálják, hogy játszhat e, ha nem akkor Mario játszik a helyén!
Seymour questionable besorolást kapott a Colts elleni meccsen!
Most ennyi egyelőre!Bruce
Sey meg biztos fogja vállalni a játékot, szerintem.
szerk. Ja nem practice squados, hanem valóban nálunk volt, csak elengedtük.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Lechler helyett új puntert kell keresnünk, mert sajnos súlyosabb a sérülése! A szerencse a szerencsétlenségben, hogy ahhoz elég egészséges, hogy holderkedjen, így legalább azon nem változtatunk, ami nagyobb gond lenne mint maga a punterség!A szóba jöhető jelöltek így hirtelen: Glenn Pakulak és Swayze Waters
Langstonnak pedig agyrászkódása lett, így várhatóan kivizsgálják, hogy játszhat e, ha nem akkor Mario játszik a helyén!
Seymour questionable besorolást kapott a Colts elleni meccsen!
Most ennyi egyelőre!
több mint 13 éve
Bruce te mekkora Satele homer vagy 😊Szeretem az ilyen óceániai arcokat naa 😀
Majd megnezem, sztem nem ugyanarrol a playrol beszelunk...vagy rosszul lattam. Egyedul a Ford futasnal volt jo...ennyi.
Ugyis Cable dont majd nem mi 😊
Siman lehet,h egy eros RG mellett jol teljesitene.Rolni
Én is megnézem majd, mert kivi vagyok!
több mint 13 éve
Bruce te mekkora Satele homer vagy 😊Majd megnezem, sztem nem ugyanarrol a playrol beszelunk...vagy rosszul lattam. Egyedul a Ford futasnal volt jo...ennyi.
Ugyis Cable dont majd nem mi 😊
Siman lehet,h egy eros RG mellett jol teljesitene.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
bmg
2 681
A legszembetűnőbb idén, hogy szar a passD. De az a legnagyobb baj, hogy eddig is szar volt, csak a runD gyengesége miatt eddig nem vettük észre. Az viszont jó, hogy futás ellen ennyit javultunk!PO idén biztos nem lesz, de igaza van Dömének, mennyivel jobb ez, mint 10. hét után a draftra készülni.
A botlásokat nézve, szerintem a Cardinals és a 49ers elleni meccseket kellett volna nyerni, mi voltunk az esélyesebbek. Még a Miamit is ide lehetne sorolni, a Jags ellen nyertünk is volna, csak kifutottunk az időből...
Az a lényeg, hogy ilyen szezon után valószínűleg maradni fog az edzői keret és az offseasonben tovább lehet csiszolni a dolgokat, és jövőre vár a 46. Superbowl! 😀
több mint 13 éve
az hogy még két héttel a vége előtt is lehet számolgatni, és nem azt hogy hol fogunk draftolni, azért az fasza. 😊DömeÍgy igaz! Jövőre PO.
több mint 13 éve
Ja, hát belegondolva, két playen múlt, hogy most nem 9-5 vagyunk. Jano FG, plusz a Jax kickoff return a végén (utána szerintem Mojot direkt engedtük be, hogy legalább esély legyen fordítani).De a KC ellen meg mi voltunk a fasz jó oldalán, úgyhogy azért kiegyenlítik ezek egymást hosszútávon...
több mint 13 éve
Igen... Most sok példát felhozhatnánk, csak talán azt lett volna a legkönnyebb megnyerni, ha így visszagondolunk... A vége fele sejthető volt, hogy behúzz a a Jags a meccset, vagyis én sejtettem, de Janó Fg-jénél biztos voltam, hogy berúgja még anno. De hát ez van... Igazából tökmind1, mert SB-t nyerünk hiszen úgy sincs ellenfél igaz?! 😊Hát igen... Ha most nyerünk és botlik a bolts meg a chiefs akk a saját kezünkben van a továbbjutás... Nem akarom én Janót szidni, meg nem is szidom mert még fészbúkon is lájkolom 😊 , de most így LEHET fájni fog az cards ellen kihagyott uccsó FG-ja (nem rá akarom kenni a dolgokat)... 😐 😕 Persze ezt csak azért írom mert bennem van a kisördög, hogy hátha... 😉TSTIgazából az a kihagyott FG nem is számítana, ha megvertük volna a Jags-et!
Bár akkor is le kéne győzni a Coltsot is és a Chiefs-et, de akkor nem kéne botlania a másik két csapatnak!Bruce
több mint 13 éve
Hát igen... Ha most nyerünk és botlik a bolts meg a chiefs akk a saját kezünkben van a továbbjutás... Nem akarom én Janót szidni, meg nem is szidom mert még fészbúkon is lájkolom 😊 , de most így LEHET fájni fog az cards ellen kihagyott uccsó FG-ja (nem rá akarom kenni a dolgokat)... 😐 😕 Persze ezt csak azért írom mert bennem van a kisördög, hogy hátha... 😉TSTIgazából az a kihagyott FG nem is számítana, ha megvertük volna a Jags-et!
Bár akkor is le kéne győzni a Coltsot is és a Chiefs-et, de akkor nem kéne botlania a másik két csapatnak!
több mint 13 éve
Hát igen... Ha most nyerünk és botlik a bolts meg a chiefs akk a saját kezünkben van a továbbjutás... Nem akarom én Janót szidni, meg nem is szidom mert még fészbúkon is lájkolom 😊 , de most így LEHET fájni fog az cards ellen kihagyott uccsó FG-ja (nem rá akarom kenni a dolgokat)... 😐 😕 Persze ezt csak azért írom mert bennem van a kisördög, hogy hátha... 😉
több mint 13 éve
Eddig az összes AFC South csapattól kikaptunk, szóval sok remény nincs, hiszen az első helyezettel játszunk majd, elvileg tehát ők a legjobbak! Megint 500 yard felett támadtunk! 238 passzolt yard és 264 futott yard!
Jah és nem Satele-t nyomták be egyszer nagyon, amikor Rolni is írta, hogy ezért nem jó Satele, hanem Veldheer-t, mert már akkor is láttam hogy őt mutatják, de pont a playnél nem oda figyeltem rendesen. A play-by-play-ben is ő van írva hogy illegal use of hands, szóval nem Satele volt ott a ludas, hanem Veldheer!
Amúgy is Satele-t nagyon dícsérték, mert Ford futásánál ő osztotta ki a kulcs blokkot és mivel nem kaptunk sacket sem, így róla sem kaptunk! A Bush futásoknál valamiért gyenge volt a fal középen, de középre futni akkor is nehezebb, mert alapból 7-8 ember van ott...
több mint 13 éve
Az a lényeg, hogy a héten minden eldől! Chiefs kikap a Titanstól mi meg nyerünk a Colts ellen, "csak" ennek kell teljesülnie, bár jobb lenne ha még kikapna hozzá a Chargers is, mert az utolsó meccsen, ha azon dől el minden, akkor már senki ellen nem fognak kikapni 😊
De tulajdonképpen mindegy, nem igazán érdekel már engem sem az hogy bejutunk vagy nem! A lényeg hogy jól játsszunk és verjünk el mindenkit, a többi csak hab a tortán!
több mint 13 éve
Azért ez nem volt csúnya, söpörni a szamarakat.
több mint 13 éve
Kurvaegyszerű a képlet a PO-hoz. Meg kell mindkét meccset nyerni, a KC-nek még a Titanstől is ki kell kapnia. Nem egy mission impossible. a Chargersnek meg egyszer kell szopnia (Bengals, Broncos). Ez se olyan utopisztikus.Mondjuk nem fogok a körmömet rágni a héten emiatt, mert jóval valószínűbb hogy pl. mi magunk leszívunk a Coltstól, és game over, de az hogy még két héttel a vége előtt is lehet számolgatni, és nem azt hogy hol fogunk draftolni, azért az fasza. 😊
több mint 13 éve
Gratula a mai W-hez és csak annyit tudok mondani- bennetek van minden Jaguars szurkoló reménye(mármint jövő vasárnap)!!!!
több mint 13 éve
Nekem meg jó szülinapi ajándék volt ez, meg az ötnulla, ja meg a 2×es söprés. Bár csak szerdán lesz, de köszi csapat! Karácsonyra meg jöhetne a 6-0. 😊
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Most Ünnepeljük a mai győzelmet!RolniA cégünknél ma rendezik az évzáró ünnepélyt, szerintem tudtak valamit 😀
több mint 13 éve
Nah megvan ez is!7-7nél állunk így az év elején általam és sokunk által elvárt 7-9 meglesz tutira. Ami ennél is fontosabb, hogy helyenként jó játékkal 😊
Mai meccsen voltak dühítő hibák, közel sem szabadott volna ilyen szoros meccset játszani. Ha az elején nem bénázunk nem is lett volna. Futás főleg első és negyedik negyedben rendben volt. DMC továbbra is atom.
JC nehezen indult be, de a 2. félidőben jó volt. Éretten, okosan játszik.
Oline ma nem villogott. Satele és Cooper volt gyenge sztem, Gallo és Jared meg simán szürke volt. Walker helyén Henderson különösebb hiba nélkül elvolt...
WRek és Zach hozzátett a játékhoz ami ilyen esőben örömteli.
Dline nagyon jó volt. Safetyk, LB rendben egyedül a CB poszt szánalmas. CJ, Routt vicc...
Jövő héten egy versenyben lévő feltüzelt Colts, Manning ellen sokkal több kell főleg Dtől, de semmi sem lehetetlen már 😊!
Ma direkt a Jags-Colts meccset néztem 7től és azért nem verhetetlen brigád, persze kurvára nem mi leszünk az esélyesek...nah mindegy
Most Ünnepeljük a mai győzelmet!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!