Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Osztályzatok az SBReport-on: http://www.sbreport.net/raider_news/008/5734.htmlA WR-ek D-s osztályzatával nem értek egyet (sztem jobbak voltak), a többi többé kevésbé jó sztem.
több mint 13 éve
A Colts ellen játszanak legtöbbet nickelt. Egyrészt Manning miatt, de inkább nincs is FB (ha ninsc elég WR, akkor is TE van inkább most is). Shot gun van, meg Single back leginkább.De ha nincs FB, akkor egál, lejön egy FB = lejön egy ROLB, ugyanott vagy futás ellen. Manning miatt sokszor még egy DB bejön + még egy OLB lejön, az is előfordul egyes csapatoknál. Az már gyengíti run defenset.
Sztem legalábbis. Bár én két meccset néztem egyszerre, szal nem figyeltem annyira én sem.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Most olvasom hogy szinte végig nickelben voltunk, azért tudtuk így szétfutni. Az az igazság hogy föl se tűnt, mondjuk a mi meccseinken nem is tudom a defense-t nézni az izgulás miatt, pedig más meccseken már szinte csak azt szoktam figyelni. Bár abból hogy Mike Mitchell is szinte állandóan fönt volt, rá lehetett volna jönni.A Giants is így baszta el idén ellenük, felmentek nickelbe, hogy leveszik a passzokat, erre szétfutották őket.
több mint 13 éve
bmg
2 681
Én már így is jó szájízzel zárom 😀BruceOtt a pont!
Az elmúlt évekhez képest hatalmas előrelépés ez a szezon, bár a "megszokott" dolgoktól még nehéz szabadulni.
De majd jövőre...
több mint 13 éve
Én már így is jó szájízzel zárom 😀
több mint 13 éve
Buzi O nem a végén éled meglehetett volna. Sokkal többet kellett volna futni amíg lehetett, ették volna előbb-utóbb, mindig csak egy-két gecinagy solo tackle-n múlt hogy nem lett nagyobb futás.Valamint a rush D nagyon gyatra volt, és nem csak Seymour miatt, faszul tömték a lyukakat, a széleket nem zárták, egyszóval fegyelmezetlenség volt.
Jövőhéten 600 yardos meccset akarok a Chiefs ellen, akkor jó szájízzel zárom a szezont.
több mint 13 éve
Ehhez kicsik voltunk még, de ma is voltak bíztató jelek...Plusz az is fontos amit be is mondtak a kommentátorok miszerint ez a csapat végre megérezte milyen decemberben fontos meccset játszani...
Sok a fiatal akikre lehet építeni...
Chiefs elleni meccs a söprés, a jó zárás és büszkeség miatt szintén fontos lesz nekünk, míg Chiefs talán már fejben nem lesz 100%al ott...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Adlak😊 kiafaszommerellenszegülninekünk?niiiiiincsellenfél! mindenkimegadjamagáááááááát. 😀Na akkor a KC szopás máris nem jött be 😀Jah realizeolom... 😕
31-7 a félidőben, de még bízhatunk a nagy feltámadásban!
De attól még meg kell verni a Coltsot is és a Chiefset is, mert a söprés az kell! 😀Bruce
Most megpróbálom másképp! Nem fogunk nyerni a Colts ellen, és nem jutunk be a PO-ba! Na hátha így...! 😊
Seymour hiánya se gond! Ott van Henderson! Be Katizzák meg jól felpofozgatják azt heló! Muszáj így felfogni! Nincs ellenfél! 😊TST
Kurva tItans hog most nem tudnak győzni....
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Na akkor a KC szopás máris nem jött be 😀Jah realizeolom... 😕
31-7 a félidőben, de még bízhatunk a nagy feltámadásban!
De attól még meg kell verni a Coltsot is és a Chiefset is, mert a söprés az kell! 😀Bruce
Most megpróbálom másképp! Nem fogunk nyerni a Colts ellen, és nem jutunk be a PO-ba! Na hátha így...! 😊
Seymour hiánya se gond! Ott van Henderson! Be Katizzák meg jól felpofozgatják azt heló! Muszáj így felfogni! Nincs ellenfél! 😊
több mint 13 éve
bmg
2 681
Raiders inactives: WR Johnnie Lee Higgins, CBs Jeremy Ware and Walter McFadden, LB Bruce Davis, T Langston Walker, G Bruce Campbell, DT Richard Seymour - JT O'Sullivan is the 3rd QBSeymour hiánya nem jó jel :/
Seyért nagyon kár, kellene a nyomás PMre.
szerk.Ja most látom h eremdénykövetőbe már benyomta Bruce,sorry, na mindegy azér ittisjó. 😀Raiders89
PM-et hibázásra kell kényszeríteni,+ rengeteg pontot kell szereznünk és akkor nyerhetünk is...
több mint 13 éve
Raiders inactives: WR Johnnie Lee Higgins, CBs Jeremy Ware and Walter McFadden, LB Bruce Davis, T Langston Walker, G Bruce Campbell, DT Richard Seymour - JT O'Sullivan is the 3rd QBSeyért nagyon kár, kellene a nyomás PMre.
szerk.Ja most látom h eremdénykövetőbe már benyomta Bruce,sorry, na mindegy azér ittisjó. 😀
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Na akkor a KC szopás máris nem jött be 😀31-7 a félidőben, de még bízhatunk a nagy feltámadásban!
De attól még meg kell verni a Coltsot is és a Chiefset is, mert a söprés az kell! 😀
több mint 13 éve
Szerintem bejutunk a playoffba! Most a KC szopik majd ki, jövő héten meg az SD, mi meg megnyerünk minden meccsünket...! 😊 Csak figyeljétek meg! SB lesz ebből! 😂WR kell a meglátásom szerint, ráadásul egy 1. számú! Murphy nem rossz, Ford brutál arc, és van néhány jó meccse amiért igazán hálás lehet a csapat! Ki tudja mi lesz belőle, de ennyi. EGYENLŐRE!
Visszatérve, ha BC rohadt jó lesz RG-be akkor lehetne egy C-t is akár beszerezni vagy T-t.
CB-ből valami idősebb playa is jöhetne, akár nagyobb pénzért is (persze nem a csillagos ég a határ) aki Aso-val 1idős és akkor majd pár év múlva 1ütt kuka...! 😊 Bár Aso-nak is van 3-4 akár 5 éve (ha nem több, ki tudja addigra mit ki nem talál az orvostudomány 😊 ) is ha elkerülik a sérülések... Azért távol állunk attól, hogy ő még "öregedne"!
Nagyon sok tehetséges ifjú kecske legeli a zöld sztyeppéinket, de kellene néhány igazán rutinos kos (1-2 esetleg 3) a tajgára is!! Nem mellékesen jó nagy szarvakkal! 😊
több mint 13 éve
Red Star
206
Már itt is a draft a téma? Pedig még nem szállt el minden esélyetek, addig talán inkább az esti meccsel kellene foglalkozni.
Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 13 éve
CB-ből 2 rookie van, akik közül azért mindkettő mutatott olyat hogy akár lehet belőlük kezdő is (vagy lófasz se), szerintem nem ez az első. Olyan brutál nagy needet én se tudnék mondani, DHB jövőre robbant ahogy nálunk szokás, és akkor DHB-Murphy-Ford trióval már el lehet lenni. Talán G az ami minél jobb kell, mert Gallery öregszik, Cooper fos. De ott meg Campbell van.Mindenesetre ma este még van egy meccs, egyelőre engem az jobban érdekel. 😀
több mint 13 éve
Hát CB posztra kellene egy kezdő szintű ember.OL posztra kellene depth mindenképpen. Én örülnék egy korai C\G picknek aki vagy Satelet vagy Brucet szorítja meg, ki.
WR poszton én azt mondom, hogy kéne egy jókezű veterán akiért nem kell bankot robbantani.
Nekem FAn CB, WR
Drafton OL depth, CB és BPA depth
több mint 13 éve
WR ben azért nem értek egyet továbbra sem.Illetve sérült nem nagyon volt idén kulcsember, de ha lett volna azért néhol elég vékony a depth.
több mint 13 éve
Hát én nem tudom, de agyaltam egy kicsit a drafton és arra jutottam, hogy igazából nem is kell idén nagyon sok ember a csapatba, ha marad ez az összeállítás! És ez nagyon durva!HA (tehát ez csak feltételezés és játék a szavakkal)
B. Campbell mint RG beválik jövőre, akkor még RG sem kell, de ugye ez csak a pre seasonban derül ki, tehát egy RG mindenképpen jöhetne az offseasonban!
Egy CornerBack kellene még aztán ki is fújt részemről a dolog! Egy jó kis blokkolós TE persze még elkélne, de Khalif jól megoldja ezt a dolgot!
A futó részleg rendben van!
Az elkapók fiatalok, bár javulniuk kell, de van bennük potenciál! (Murphy a legjobb, aztán Ford, aztán ha egészséges akkor Schilens is jó nagyon, utána jön DHB, JLH és Nick Miller)
TE fronton Z. Miller kikezdhetetlen, csak maradjon egészséges, Myers meg kiváló backup! A 3. TE kérdéses, de ha egészséges Miller akkor nincs gond, ha sérült akkor azért kell a 3. TE aki el is tud kapni (tudom tudom Khalifa is elkapó 😀)
Egyelőre úgy néz ki Campbell nálam jövőre simán kezdő QB vagy mögé kell egy project QB vagy még hagyni teljesen szabadon játszani egy évet!
A falról beszéltem már több soron, nálam a kezdő: Veldheer - Gallery - Satele - Új RG (B. Cambell) - Walker (Henderson)
Szal az offense részleg nem igazán kell hogy változzon!
A D-ben a fal nagyon rendben van és még ott van Scott bácsi is ha egészséges lesz! Itt a hosszabbításokkal kell okosan bánni! Igaz a DT fronton a fiatalítás tényleg ránk férne, de Bryant azért ígéretes!
Az LB corps eddig jó ahogy van, talán kicsit Groves kilóg a sorból, de ha tud olyat mint a múlt meccsen, akkor azért nem lehet szavunk sem, néha előhúzza a kalapjából az ilyen játékot, akkor nincs baj! backupnak ott van Scott is akár és Goethel is, meg persze T. Howardról se feledkezzünk el és R.Brown is jól tette a dolgát többnyire ha nem volt McClain!
A safetyk nagyon jók, sztem a liga egyik legerősebb depthje van itt! Branch - Huff és az első számú csere Mitchell, mind mind kiválóak és akkor még ott vannak a többiek: Brown és Eugene (aki inkább most ST játékos, de annak kiváló)
A CB-knél van gond, mivel öregszik Aso, de még azért mindig a régi nagyjából, de mellette az élet nem könnyű, így megégette magát már CJ és Routt is valamint McFadden is. Egyedül talán Ware teljesített jól, de kb egy félidőnyit játszott csak. Szóval itt is az van, hogy vagy McFadden vagy Ware előlép valami nagyobb dobással vagy igazolni kell magasabb drafthellyel egy jó CB-t
A rúgókról nem ejtenék szót, mert felesleges!
több mint 13 éve
Felépült teljesen! Valamelyik cikkben olvastam hogy Cable azt nyilatkozta hogy minden rendben van vele!McClain-en mi van? Felépült?iktriadJó kérdés. Nem nagyon láttam infot, de sztem játszikRolni
Íme:
Q: McClain over the hurdle?
A: Yeah.
Q: How did he get over it?
A: It's kind of like a tissue bruise, so when you really got down to it it was just a matter of time and he's OK.
több mint 13 éve
McClain-en mi van? Felépült?iktriadJó kérdés. Nem nagyon láttam infot, de sztem játszik
több mint 13 éve
McClain-el mi van? Felépült?
több mint 13 éve
Jó kis story Al papáról: http://nfl.fanhouse.com/2010/12/24/colts-coach-jim-caldwell-learned-valuable-lesson-from-al-davis/
több mint 13 éve
Pénteki edzésen:Nem edzett:
-Langston Walker (questionable, game-time decision)
-Richard Seymour (questionable, game-time decision)
Limitált edzés:
-Shane Lechler (questionable)
-Johnnie Lee Higgins (questionable, nem játszik valószínűleg, megint Nick Miller lesz a PR)
Sérülés után már teljes edzésmunkát végzett:
-Nnamdi Asomugha (probable)
-Michael Huff (nincs a sérültlistán)
-Chris Johnson (probable)
-Nick Miller (probable)
-Zach Miller (probable)
-Michael Mitchell (probable)
Azért elég nagy szerencsénk van idén a sérülésekkel! Azt kell hogy mondjam, olyan túl nagy hiányzóink nem voltak, talán DMC és Murphy, akiknek a hiánya kicsit jobban fájt, de egész jól alakultak a dolgok ezen a téren!
több mint 13 éve
Boldog mindent!
több mint 13 éve
Kelly durva lenne télapóként 😀 Nagy fekete szakáll, ébenfekete bőr, mondjuk megy hozzá a piros szó se róla! 😊 de inkább megijednék tőle! Ajándék sem kéne inkább... 😀