Las Vegas Raiders

38 feliratkozó

több mint 13 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Jó volna elkapni a Coltsot, ha menni fog a Mc-Bush-Reece kombó akkor lehet esélyünk..
Kicsit off de megnéznék egy csapatkarácsonyt ki öltözne télapónak: Gallery? Cable? Kelly? Al? 😊
Bár ha így belegondolok nálam a Cable télapó-Al krampusz- Gallery inkább Jézus(ka) lehetne

több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Mindenkinek Boldog Ezüst Fekete Karácsonyt. Remélem Al már kért a Jézuskától egy Colts elleni győzelmet, vagyis követelt. 😊Raiders89
Ő minden évben SB-t kér, csak ugye hát ő rossz kis öregifjú, oszt egyedül virgácsot kap minden évben... 😊
Apropó! Kívánok Nektek Békés, Örömteli Karácsonyt amolyan fosztogatós módon! 😂
több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Mindenkinek Boldog Ezüst Fekete Karácsonyt. Remélem Al már kért a Jézuskától egy Colts elleni győzelmet, vagyis követelt. 😊

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Jah és hogy el ne felejtsem!

Boldog karácsonyt kívánok minden Raiders szurkolónak!

Silver&Black Christmas!
több mint 13 éve
Néhány érdekesség a meccsről:

- Peyton Manning 2-2re áll a Raiders ellen 9 TD dobott és 6 INT-et ezen a négy meccsen! A legutóbbi oaklandi vendégszereplésénél 2007-ben 21-14-es győzelmet aratott Manning és csapata!

- A Coltsnak van az 1999-es szezon óta a legjobb regular season mérlege (136-54), ők az egyetlen csapat, akik a 11 szezonból 10szer bejutottak a PO-ba, ebben benne van a liga legjobbnak számító 8-szor egymás után való bejutásuk

- A Colts és a Raiders eleddig 11-szer találkoztak! 7-szer a Raiders, míg négyszer a Colts győzött. A PO-ban kétszer találkoztak és döntetlen az állás a két csapat között!

- A 2010-es évben Jason Cambpell, ha kezdőként lépett a hazai pályára akkor minden meccsét megnyerte (4-0)

- A Raiders 17 futott TD-jével holtversenyben vezeti ezt a statisztikát az NFL-ben (Pats és Eagles is 17-17 TD-vel rendelkezik)
több mint 13 éve
Kicsit készülve a mérkőzésre:

Csütörtöki edzésen:

Nem edzett:
-Shane Lechler (saját elmondása szerint játszani fog mindenképpen)
-Langsotn Walker (pénteken elvégeznek rajta egy agyrászkódás tesztet, aszerint játszhat vagy nem, helyettese Hendo)
-Richard Seymour (Desmond Bryant játszik a helyén, ha neki nem megy, de nem tudnak semmi értelmeset mondani)

Limitált edzés:
-Nnamdi Asomugha
-Johnnie Lee Higgins

Sérülés után már teljes edzésmunkát végzett:
-Michael Huff
-Chris Johnson
-Nick Miller
-Zach Miller
-Michael Mitchell

Szokás szerint Blackout van a meccsen, bár hát karikor azért nem csoda, de most azért még ha hangyafasznyi is az esélyünk, azért a PO-ért harcolunk! Ugye ez az utolsó meccsünk otthon, így idén 7szer fordult elő ez az eset!
több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
😂 😂 😂 Ezek az utolsó hsz-ek nagyon kemények!

Én meg azért - is - kopaszodom, mert vashiányom van. Úgy tűnik marad is egy ideig, mert ebben a szezonban sajnos nagyon úgy tűnik, hogy már nem játszik a Jax a Steelers-el 😀

több mint 13 éve
TST Las Vegas Raiders 1 453 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Jó. Raiders fanok hamar kopaszodnak, mer tépik a hajukat. 😀Raiders89
Jaja! Én is pont ezt akartam írni. Nálunk ez genetikai rendellenesség! Annyival helyesbítenék, hogy mi nem tépkedjük, vagyis én nem tépkedem a hajam (Hohohohóóó!! Nekem nincs rá szükségem öcsém!!! 😂 ), mert a gamedayeken nekem rendszerint forrás közeli hőmérsékleten fortyog az agyvizem, és ennek az ok-okozati viszonya, következménye a kopaszodás! 😊
több mint 13 éve
A falban viszont továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a kölcsönös COOPERáció a legnagyobb probléma. 😊 Kispadon mikor ült észrevettétek mennyire kopaszodik már az öreg CoopÁfész???TST
Mario Henderson is eléggé kopaszodik, pedig még csak 26 éves 😀BMG
Én 17 évesen is kopaszodtam már elöl kétoldalt. 😀Döme
Jó. Raiders fanok hamar kopaszodnak, mer tépik a hajukat. 😀

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
A falban viszont továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a kölcsönös COOPERáció a legnagyobb probléma. 😊 Kispadon mikor ült észrevettétek mennyire kopaszodik már az öreg CoopÁfész???TST
Én 17 évesen is kopaszodtam már elöl kétoldalt. 😀
több mint 13 éve
😂 Neki a nyaka visz mindent.. 😀 'Q\' meg mondjon le. 😀

Just Win Baby!
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 681
Mario Henderson is eléggé kopaszodik, pedig még csak 26 éves 😀
több mint 13 éve
A falban viszont továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a kölcsönös COOPERáció a legnagyobb probléma. 😊 Kispadon mikor ült észrevettétek mennyire kopaszodik már az öreg CoopÁfész???
több mint 13 éve
Metál kép lett Bruce!!

Köcsög spori mindent visz 😀

Tényleg CC az...Satele akkor azért kapja a savat tőlem, hogy mi a büdös faszt ácsorgott ott egyedül ahelyett, hogy segítene csökkent munkaképességű kollégájának?! 😊Rolni
Úgy látszik 3 man rush volt, gondolom valamelyik ILB is rusht mutatott, csak aztán visszament coverage-be, Satele rá akart kiváltani, és aztán már nem tudott besegíteni Carlisle-nak duplázni a nose-t. Mondjuk persze ez nem menti fel az alól, hogy a levegőt blokkolja, nyugodtan teperhetett volna vissza...Döme
Asszem egy rá következő playnél is ugyanúgy állt Satele, mint bálám szamara, de ezt jól csinálta nagyon! 😀
több mint 13 éve
Metál kép lett Bruce!!

Tényleg CC az...Satele akkor azért kapja a savat tőlem, hogy mi a büdös faszt ácsorgott ott egyedül ahelyett, hogy segítene csökkent munkaképességű kollégájának?! 😊Rolni
Úgy látszik 3 man rush volt, gondolom valamelyik ILB is rusht mutatott, csak aztán visszament coverage-be, Satele rá akart kiváltani, és aztán már nem tudott besegíteni Carlisle-nak duplázni a nose-t. Mondjuk persze ez nem menti fel az alól, hogy a levegőt blokkolja, nyugodtan teperhetett volna vissza...
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
Metál kép lett Bruce!!

Tényleg CC az...Satele akkor azért kapja a savat tőlem, hogy mi a büdös faszt ácsorgott ott egyedül ahelyett, hogy segítene csökkent munkaképességű kollégájának?! 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Danny Baughert igazoltuk le PS-be, aki a Las Vegas Locomotives Puntere volt és 44,6 yardos puntátlagával vezette az UFL-t ebben a statisztikában! Érdekesség hogy a Las Vegas edzője a Raiders ST koordinátorának apja, Jim Fassel!
Több NFL csapat TC-jén vett részt (Bengals, Pats, Falcons, Broncos)!

Ha nem javul Lechler hamstring sérülése, akkor a hét végén aktiválni fogják Baugher-t és ő fogja végezni a puntrúgásokat!Bruce
Szerintem meg simán Janót kéne berakni puntolni, eddig elég jó a mérlege. 😊

Az playelemzés a köcsög sporival meg zsírkirály. 😀
több mint 13 éve
Danny Baughert igazoltuk le PS-be, aki a Las Vegas Locomotives Puntere volt és 44,6 yardos puntátlagával vezette az UFL-t ebben a statisztikában! Érdekesség hogy a Las Vegas edzője a Raiders ST koordinátorának apja, Jim Fassel!
Több NFL csapat TC-jén vett részt (Bengals, Pats, Falcons, Broncos)!

Ha nem javul Lechler hamstring sérülése, akkor a hét végén aktiválni fogják Baugher-t és ő fogja végezni a puntrúgásokat!
több mint 13 éve
Na megnéztem azt az ominózus jelenetet, ahol Satele gyengesége mutatkozik meg!

A mérkőzés 3. negyedében volt, amikor valakit szinte rátoltak a QB-ra!

Nos a kép tanulsága alapján, az nem Satele, hanem Carlisle volt, valamint Veldheer volt a szabálytalan, bár sztem Carlisle is az volt elég szépen annál az esetnél Jamal Williams ellen!

Bruce
Köcsög spori 😂 mennyire adlak 😀
Am ja, Carlisle volt, én akkor is említettem, hogy 10 yardon keresztül tolták, csak nem találom azt a hszem. Én bedobnám már BC-t, kapna tőlem egy vagy két negyedet Colts ellen, azt ha beválik akkor oké, ha nem akkor ez van.. Csak upgrade lehet CChez képest..
Köcsög spori 😂

Just Win Baby!
több mint 13 éve
Na megnéztem azt az ominózus jelenetet, ahol Satele gyengesége mutatkozik meg!

A mérkőzés 3. negyedében volt, amikor valakit szinte rátoltak a QB-ra!

Nos a kép tanulsága alapján, az nem Satele, hanem Carlisle volt, valamint Veldheer volt a szabálytalan, bár sztem Carlisle is az volt elég szépen annál az esetnél Jamal Williams ellen!

több mint 13 éve
én a 3. helyet arra értettem, hogy az AFC-ben ti lesztek a 3-ak 😊(tehát a 6-al játszanátok)Hurka
Ja hogy úgy 😀
Az azért elég korrekt lenne 😀
Akkor játszanánk mondjuk a Ravens-al vagy a Jets-el 😀Bruce
Igaz, ha negyedikek vagyunk, akkor is ezekkel játszunk! 😀 FAIL 😀
több mint 13 éve
én a 3. helyet arra értettem, hogy az AFC-ben ti lesztek a 3-ak 😊(tehát a 6-al játszanátok)Hurka
Ja hogy úgy 😀
Az azért elég korrekt lenne 😀
Akkor játszanánk mondjuk a Ravens-al vagy a Jets-el 😀
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Monst néztem csak, hogy a KC-Tenn meccs előbb lesz mint a miénk.
Ez elsülhet jól is és rosszul is természetesen, de ha abból indulunk ki, hogy kell a KC bukta különben hiába nyerünk mi akkor viszont ha a POba jutást nézem jó, hogy előbb játszanak, mert ha kikapnak úgy fel lesz tüzelve a csapat mint állat. Persze ez önmagában kevés Manningék ellen, de pluszként jó.Rolni
a Jax is 7-kor kezd, szóval ha ők kikapnak akkor a Colts L is belefér, viszont ha nyernek akkor megint élet-halál meccs.

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 678 — Raiders fan
Monst néztem csak, hogy a KC-Tenn meccs előbb lesz mint a miénk.
Ez elsülhet jól is és rosszul is természetesen, de ha abból indulunk ki, hogy kell a KC bukta különben hiába nyerünk mi akkor viszont ha a POba jutást nézem jó, hogy előbb játszanak, mert ha kikapnak úgy fel lesz tüzelve a csapat mint állat. Persze ez önmagában kevés Manningék ellen, de pluszként jó.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
én a 3. helyet arra értettem, hogy az AFC-ben ti lesztek a 3-ak 😊(tehát a 6-al játszanátok)