Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Kellemes ünnepeket mindenkinek! Jó volna elkapni a Coltsot, ha menni fog a Mc-Bush-Reece kombó akkor lehet esélyünk..
Kicsit off de megnéznék egy csapatkarácsonyt ki öltözne télapónak: Gallery? Cable? Kelly? Al? 😊
Bár ha így belegondolok nálam a Cable télapó-Al krampusz- Gallery inkább Jézus(ka) lehetne
több mint 13 éve
Mindenkinek Boldog Ezüst Fekete Karácsonyt. Remélem Al már kért a Jézuskától egy Colts elleni győzelmet, vagyis követelt. 😊Raiders89Ő minden évben SB-t kér, csak ugye hát ő rossz kis öregifjú, oszt egyedül virgácsot kap minden évben... 😊
Apropó! Kívánok Nektek Békés, Örömteli Karácsonyt amolyan fosztogatós módon! 😂
több mint 13 éve
Mindenkinek Boldog Ezüst Fekete Karácsonyt. Remélem Al már kért a Jézuskától egy Colts elleni győzelmet, vagyis követelt. 😊
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Jah és hogy el ne felejtsem! Boldog karácsonyt kívánok minden Raiders szurkolónak!
Silver&Black Christmas!
több mint 13 éve
Néhány érdekesség a meccsről:- Peyton Manning 2-2re áll a Raiders ellen 9 TD dobott és 6 INT-et ezen a négy meccsen! A legutóbbi oaklandi vendégszereplésénél 2007-ben 21-14-es győzelmet aratott Manning és csapata!
- A Coltsnak van az 1999-es szezon óta a legjobb regular season mérlege (136-54), ők az egyetlen csapat, akik a 11 szezonból 10szer bejutottak a PO-ba, ebben benne van a liga legjobbnak számító 8-szor egymás után való bejutásuk
- A Colts és a Raiders eleddig 11-szer találkoztak! 7-szer a Raiders, míg négyszer a Colts győzött. A PO-ban kétszer találkoztak és döntetlen az állás a két csapat között!
- A 2010-es évben Jason Cambpell, ha kezdőként lépett a hazai pályára akkor minden meccsét megnyerte (4-0)
- A Raiders 17 futott TD-jével holtversenyben vezeti ezt a statisztikát az NFL-ben (Pats és Eagles is 17-17 TD-vel rendelkezik)
több mint 13 éve
Kicsit készülve a mérkőzésre:Csütörtöki edzésen:
Nem edzett:
-Shane Lechler (saját elmondása szerint játszani fog mindenképpen)
-Langsotn Walker (pénteken elvégeznek rajta egy agyrászkódás tesztet, aszerint játszhat vagy nem, helyettese Hendo)
-Richard Seymour (Desmond Bryant játszik a helyén, ha neki nem megy, de nem tudnak semmi értelmeset mondani)
Limitált edzés:
-Nnamdi Asomugha
-Johnnie Lee Higgins
Sérülés után már teljes edzésmunkát végzett:
-Michael Huff
-Chris Johnson
-Nick Miller
-Zach Miller
-Michael Mitchell
Szokás szerint Blackout van a meccsen, bár hát karikor azért nem csoda, de most azért még ha hangyafasznyi is az esélyünk, azért a PO-ért harcolunk! Ugye ez az utolsó meccsünk otthon, így idén 7szer fordult elő ez az eset!
több mint 13 éve
😂 😂 😂 Ezek az utolsó hsz-ek nagyon kemények! Én meg azért - is - kopaszodom, mert vashiányom van. Úgy tűnik marad is egy ideig, mert ebben a szezonban sajnos nagyon úgy tűnik, hogy már nem játszik a Jax a Steelers-el 😀
több mint 13 éve
Jó. Raiders fanok hamar kopaszodnak, mer tépik a hajukat. 😀Raiders89Jaja! Én is pont ezt akartam írni. Nálunk ez genetikai rendellenesség! Annyival helyesbítenék, hogy mi nem tépkedjük, vagyis én nem tépkedem a hajam (Hohohohóóó!! Nekem nincs rá szükségem öcsém!!! 😂 ), mert a gamedayeken nekem rendszerint forrás közeli hőmérsékleten fortyog az agyvizem, és ennek az ok-okozati viszonya, következménye a kopaszodás! 😊
több mint 13 éve
Jó. Raiders fanok hamar kopaszodnak, mer tépik a hajukat. 😀Én 17 évesen is kopaszodtam már elöl kétoldalt. 😀DömeA falban viszont továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a kölcsönös COOPERáció a legnagyobb probléma. 😊 Kispadon mikor ült észrevettétek mennyire kopaszodik már az öreg CoopÁfész???TSTMario Henderson is eléggé kopaszodik, pedig még csak 26 éves 😀BMG
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Én 17 évesen is kopaszodtam már elöl kétoldalt. 😀A falban viszont továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a kölcsönös COOPERáció a legnagyobb probléma. 😊 Kispadon mikor ült észrevettétek mennyire kopaszodik már az öreg CoopÁfész???TSTMario Henderson is eléggé kopaszodik, pedig még csak 26 éves 😀BMG
több mint 13 éve
😂 Neki a nyaka visz mindent.. 😀 'Q\' meg mondjon le. 😀A falban viszont továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a kölcsönös COOPERáció a legnagyobb probléma. 😊 Kispadon mikor ült észrevettétek mennyire kopaszodik már az öreg CoopÁfész???TSTMario Henderson is eléggé kopaszodik, pedig még csak 26 éves 😀BMG
Just Win Baby!
több mint 13 éve
bmg
2 681
A falban viszont továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a kölcsönös COOPERáció a legnagyobb probléma. 😊 Kispadon mikor ült észrevettétek mennyire kopaszodik már az öreg CoopÁfész???TSTMario Henderson is eléggé kopaszodik, pedig még csak 26 éves 😀
több mint 13 éve
A falban viszont továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy a kölcsönös COOPERáció a legnagyobb probléma. 😊 Kispadon mikor ült észrevettétek mennyire kopaszodik már az öreg CoopÁfész???
több mint 13 éve
Asszem egy rá következő playnél is ugyanúgy állt Satele, mint bálám szamara, de ezt jól csinálta nagyon! 😀Metál kép lett Bruce!!Úgy látszik 3 man rush volt, gondolom valamelyik ILB is rusht mutatott, csak aztán visszament coverage-be, Satele rá akart kiváltani, és aztán már nem tudott besegíteni Carlisle-nak duplázni a nose-t. Mondjuk persze ez nem menti fel az alól, hogy a levegőt blokkolja, nyugodtan teperhetett volna vissza...Döme
Köcsög spori mindent visz 😀
Tényleg CC az...Satele akkor azért kapja a savat tőlem, hogy mi a büdös faszt ácsorgott ott egyedül ahelyett, hogy segítene csökkent munkaképességű kollégájának?! 😊Rolni
több mint 13 éve
Metál kép lett Bruce!!Úgy látszik 3 man rush volt, gondolom valamelyik ILB is rusht mutatott, csak aztán visszament coverage-be, Satele rá akart kiváltani, és aztán már nem tudott besegíteni Carlisle-nak duplázni a nose-t. Mondjuk persze ez nem menti fel az alól, hogy a levegőt blokkolja, nyugodtan teperhetett volna vissza...
Köcsög spori mindent visz 😀
Tényleg CC az...Satele akkor azért kapja a savat tőlem, hogy mi a büdös faszt ácsorgott ott egyedül ahelyett, hogy segítene csökkent munkaképességű kollégájának?! 😊Rolni
több mint 13 éve
Metál kép lett Bruce!!Köcsög spori mindent visz 😀
Tényleg CC az...Satele akkor azért kapja a savat tőlem, hogy mi a büdös faszt ácsorgott ott egyedül ahelyett, hogy segítene csökkent munkaképességű kollégájának?! 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
Danny Baughert igazoltuk le PS-be, aki a Las Vegas Locomotives Puntere volt és 44,6 yardos puntátlagával vezette az UFL-t ebben a statisztikában! Érdekesség hogy a Las Vegas edzője a Raiders ST koordinátorának apja, Jim Fassel!Szerintem meg simán Janót kéne berakni puntolni, eddig elég jó a mérlege. 😊
Több NFL csapat TC-jén vett részt (Bengals, Pats, Falcons, Broncos)!
Ha nem javul Lechler hamstring sérülése, akkor a hét végén aktiválni fogják Baugher-t és ő fogja végezni a puntrúgásokat!Bruce
Az playelemzés a köcsög sporival meg zsírkirály. 😀
több mint 13 éve
Danny Baughert igazoltuk le PS-be, aki a Las Vegas Locomotives Puntere volt és 44,6 yardos puntátlagával vezette az UFL-t ebben a statisztikában! Érdekesség hogy a Las Vegas edzője a Raiders ST koordinátorának apja, Jim Fassel!Több NFL csapat TC-jén vett részt (Bengals, Pats, Falcons, Broncos)!
Ha nem javul Lechler hamstring sérülése, akkor a hét végén aktiválni fogják Baugher-t és ő fogja végezni a puntrúgásokat!
több mint 13 éve
Na megnéztem azt az ominózus jelenetet, ahol Satele gyengesége mutatkozik meg!Köcsög spori 😂 mennyire adlak 😀
A mérkőzés 3. negyedében volt, amikor valakit szinte rátoltak a QB-ra!
Nos a kép tanulsága alapján, az nem Satele, hanem Carlisle volt, valamint Veldheer volt a szabálytalan, bár sztem Carlisle is az volt elég szépen annál az esetnél Jamal Williams ellen!
Bruce
Am ja, Carlisle volt, én akkor is említettem, hogy 10 yardon keresztül tolták, csak nem találom azt a hszem. Én bedobnám már BC-t, kapna tőlem egy vagy két negyedet Colts ellen, azt ha beválik akkor oké, ha nem akkor ez van.. Csak upgrade lehet CChez képest..
Köcsög spori 😂
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Na megnéztem azt az ominózus jelenetet, ahol Satele gyengesége mutatkozik meg! A mérkőzés 3. negyedében volt, amikor valakit szinte rátoltak a QB-ra!
Nos a kép tanulsága alapján, az nem Satele, hanem Carlisle volt, valamint Veldheer volt a szabálytalan, bár sztem Carlisle is az volt elég szépen annál az esetnél Jamal Williams ellen!
több mint 13 éve
Igaz, ha negyedikek vagyunk, akkor is ezekkel játszunk! 😀 FAIL 😀én a 3. helyet arra értettem, hogy az AFC-ben ti lesztek a 3-ak 😊(tehát a 6-al játszanátok)HurkaJa hogy úgy 😀
Az azért elég korrekt lenne 😀
Akkor játszanánk mondjuk a Ravens-al vagy a Jets-el 😀Bruce
több mint 13 éve
én a 3. helyet arra értettem, hogy az AFC-ben ti lesztek a 3-ak 😊(tehát a 6-al játszanátok)HurkaJa hogy úgy 😀
Az azért elég korrekt lenne 😀
Akkor játszanánk mondjuk a Ravens-al vagy a Jets-el 😀
több mint 13 éve
Monst néztem csak, hogy a KC-Tenn meccs előbb lesz mint a miénk.a Jax is 7-kor kezd, szóval ha ők kikapnak akkor a Colts L is belefér, viszont ha nyernek akkor megint élet-halál meccs.
Ez elsülhet jól is és rosszul is természetesen, de ha abból indulunk ki, hogy kell a KC bukta különben hiába nyerünk mi akkor viszont ha a POba jutást nézem jó, hogy előbb játszanak, mert ha kikapnak úgy fel lesz tüzelve a csapat mint állat. Persze ez önmagában kevés Manningék ellen, de pluszként jó.Rolni
több mint 13 éve
Monst néztem csak, hogy a KC-Tenn meccs előbb lesz mint a miénk.Ez elsülhet jól is és rosszul is természetesen, de ha abból indulunk ki, hogy kell a KC bukta különben hiába nyerünk mi akkor viszont ha a POba jutást nézem jó, hogy előbb játszanak, mert ha kikapnak úgy fel lesz tüzelve a csapat mint állat. Persze ez önmagában kevés Manningék ellen, de pluszként jó.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
én a 3. helyet arra értettem, hogy az AFC-ben ti lesztek a 3-ak 😊(tehát a 6-al játszanátok)