Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Dehogy lesz szoros, jövőre is söprünk! 😂 😂 Csak pozitívan! 😛 😀
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Na ennek nagyon örülök, hiába nem volt ott a Chiefs kb a második félidőtől!Ami nagyon pozitív volt az a futójáték, a támadás úgy ámblokk, de örülnék ha javulnának az elkapók is!
A védelem is egész jó volt, bár futás ellen még mindig elég szarok vagyunk, de voltak ott is jó pillanataink, csak az a fránya szokásos nagy play ne lenne!
A sok büntit is redukálni kell, annak ellenére, hogy általában 100 yard feletti büntetés esetén mi nyertünk, vagyis nem általában, hanem mindig!
Na de mindegy, most nem sikerült, jövőre meglehet, ha folytatjuk azt amit elkezdtünk, bár én úgy érzem, hogy jövőre mind a négy csapat kb egyforma szinten lesz a csoportban!
A KC fiatal és jó kis csapat, a Denver sztem Tebowal azért veszélyes lesz, a Chargersnek kicsit leszállóágban van a sora (bár a köcsög mindig képes nyerni a csapattal), meg hát mi is fejlődünk. Szóval szoros lehet a csoport!
több mint 13 éve
Huhh, hát ez jól sült el végülis...Ki gondolta volna hogy söpörjük a csoportot, meg még nagyon nagyon sok pozitívum van, a negatívumok mellett is (mert azok is akadnak azért sajnos, de most ezek annyira nem számítanak, ki kell élvezni a sikert, majd a pihi után el kell kezdeni kiküszöbölni őket, és nem lesz itt para!) Cable-t én megtartanám, érezhető a munkája nagyon, ahogy Jacksoné, és Marshallé is. Jó kis edzői stáb ez! JCvel se lesz gáz sztem jövőre, falat kell még tovább és tovább fejleszteni, elkapókat, és szerintem ő maradhat is. Most kb ennyi, örüljünk basszameg, megéltünk egy söprést! Eddig boldog ez az újév!
Just Win Baby!
több mint 13 éve
bmg
2 681
Látom, TST már röviden összefoglalta az eseményeket! 😂
több mint 13 éve
Első szezonom Raiders szurkolóként, hogy jó szájízzel zárom.Cable-ről hamarosan megszületik a döntés, ha ő elmegy és Hue Jackson lesz a HC, nekem az is jó, de inkább maradjon Kábel. A lényeg hogy kb. nincs kulcsplaya akinek lejárna a szerződése Seymour kivételével. Akinek igen, az meg RFA lesz.
több mint 13 éve
SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!SÖPRÉS! SÖPRÉS!
több mint 13 éve
Nekimehettek volna az FG-nek, hogy rekord legyen... Hohohóóóó! 😊UPDATE: Schilens TD pipa. 😀 Lehet hogy nem is Kelly a mikulás, hanem TST, csak elnézett egy hónapot?😀Raider89Esetleg, netalántán még valamit óhajtanak a Fiatal Urak? 😊 😂 😂TSTŐőőőő.... Már csak a sör kell. 😛Raiders89
több mint 13 éve
UPDATE: Schilens TD pipa. 😀 Lehet hogy nem is Kelly a mikulás, hanem TST, csak elnézett egy hónapot?😀Őőőőő.... Már csak a sör kell. 😛Raiders89Ennyi. 😛 😀Esetleg, netalántán még valamit óhajtanak a Fiatal Urak? 😊 😂 😂TST
+Szeretnék látni egy Schilens TDt is. Ja meg egy Jani rekord FG-t. Söprésen kívül kb ennyivel be is érném. 😛 😊
-Jah és egy Nick Miller TD is jöhetne, had legyen nekünk is egy 'raj fehér elkapókölkünk'.Raiders89
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Kössz srácok kössz...! 😊 Ám legyen... De aztán osszátok be! 😀A kisujjam adom, persze az megrágjátok, aztán meg már megérzitek a vérszagot! Utána meg má' baszhatom az egész karom! 😀
több mint 13 éve
Fa
232
Lechler TD FG Fake-ből 😀
több mint 13 éve
Jaja, az lemaradt :o pedig minden meccs előtt a kívánságlistámon szerepelt.. :/
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Egy Aso pick sixet 😀
több mint 13 éve
Őőőőő.... Már csak a sör kell. 😛Esetleg, netalántán még valamit óhajtanak a Fiatal Urak? 😊 😂 😂TSTMajd Ford minden kickoffot visszahord, és kész!BMGEnnyi. 😛 😀
+Szeretnék látni egy Schilens TDt is. Ja meg egy Jani rekord FG-t. Söprésen kívül kb ennyivel be is érném. 😛 😊
-Jah és egy Nick Miller TD is jöhetne, had legyen nekünk is egy 'raj fehér elkapókölkünk'.Raiders89
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Esetleg, netalántán még valamit óhajtanak a Fiatal Urak? 😊 😂 😂Majd Ford minden kickoffot visszahord, és kész!BMGEnnyi. 😛 😀
több mint 13 éve
Majd Ford minden kickoffot visszahord, és kész!BMGEnnyi. 😛 😀
-Jah és egy Nick Miller TD is jöhetne, had legyen nekünk is egy 'raj fehér elkapókölkünk'.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
bmg
2 681
Inaktív DMC és Seymour is.Raiders89Romlottak az esélyek... 😕
Majd Ford minden kickoffot visszahord, és kész!
több mint 13 éve
Szerintem pont hogy nem nagy a szopó, csak így hogy nincs igazi tét már nem akarják összetöretni őket. Mindegy, Bush is tud alkotni, Seymour hiánya a nagyobb szopó...Nekem is a faszom!Inaktív DMC és Seymour is.Raiders89Faszom...Döme
De akkor azért nagyobb lehet a baj, ha még az utolsó meccsre sem drótozták össze őket 😮
Na mindegy, Bushnak kell megmutatni mit tud, aztán kész, ha nem akkor mehet a levesbe...Bruce
több mint 13 éve
Nekem is a faszom!Inaktív DMC és Seymour is.Raiders89Faszom...Döme
De akkor azért nagyobb lehet a baj, ha még az utolsó meccsre sem drótozták össze őket 😮
Na mindegy, Bushnak kell megmutatni mit tud, aztán kész, ha nem akkor mehet a levesbe...
több mint 13 éve
Az egy dolog, hogy illik, de ez már nem fog összejönni! Egyébként szerintem 5-1-gyel is illik megnyerni a csoportot, szóval teljesen mindegy!Jó de jövőre azért csak megverünk mást is az AFC-ben. 😉
Egyébként azt bánom, hogy idén nem jutottunk tényleg PO-ba, mert jövőre tuti hogy nem lesz meg az 5-6 győzelem csoporton belül és így nehéz lesz megnyerni a csoportunkat!Bruce
több mint 13 éve
Az egy dolog, hogy illik, de ez már nem fog összejönni! Egyébként szerintem 5-1-gyel is illik megnyerni a csoportot, szóval teljesen mindegy!nem is tudomIdén eddig 379 pontot szereztünk, ha minimum 15 pontot szerzünk a Chiefs ellen, akkor megduplázzuk a tavaly szerzett 197 pontunkat! Azért ez elég nagy fejlődés!Azok a régi szép idők! :rolleyes: 😀
De hogy ne legyen meg a duplázás arról a hazai védekezése gondoskodhat a Chiefsnek, mivel a 7 hazai meccsükön eddig 87 pontot kaptak, ami 12,4-es átlag meccsenként!
Ez a 101. mérkőzés a két csapat között a mérleg a Chiefs oldalára billen 52-46-2! Ideje rajta szépíteni!
Utoljára 1976-ban fordult elő, hogy söpörtük a csoportot, igaz akkor bejutottunk a PO-ba is és az SB-t is megnyertük, sajnos ez utóbbiak már nem jöhetnek össze, de a söprés még igen!Bruce
A söprés szerintem meglesz. Vagy mert már a PO-ra készül a KC, vagy mert csak úgy!
Egy már biztos, idén elindultunk felfelé a lejtőn!BMG
de azért ha sikerül a söprés
akkor az elég ciki lesz, hogy úgy sincs meg a PO
sőt
ilyesmivel illik csoportot is nyerni
😊ehh
Egyébként azt bánom, hogy idén nem jutottunk tényleg PO-ba, mert jövőre tuti hogy nem lesz meg az 5-6 győzelem csoporton belül és így nehéz lesz megnyerni a csoportunkat!
több mint 13 éve
nem is tudomIdén eddig 379 pontot szereztünk, ha minimum 15 pontot szerzünk a Chiefs ellen, akkor megduplázzuk a tavaly szerzett 197 pontunkat! Azért ez elég nagy fejlődés!Azok a régi szép idők! :rolleyes: 😀
De hogy ne legyen meg a duplázás arról a hazai védekezése gondoskodhat a Chiefsnek, mivel a 7 hazai meccsükön eddig 87 pontot kaptak, ami 12,4-es átlag meccsenként!
Ez a 101. mérkőzés a két csapat között a mérleg a Chiefs oldalára billen 52-46-2! Ideje rajta szépíteni!
Utoljára 1976-ban fordult elő, hogy söpörtük a csoportot, igaz akkor bejutottunk a PO-ba is és az SB-t is megnyertük, sajnos ez utóbbiak már nem jöhetnek össze, de a söprés még igen!Bruce
A söprés szerintem meglesz. Vagy mert már a PO-ra készül a KC, vagy mert csak úgy!
Egy már biztos, idén elindultunk felfelé a lejtőn!BMG
de azért ha sikerül a söprés
akkor az elég ciki lesz, hogy úgy sincs meg a PO
sőt
ilyesmivel illik csoportot is nyerni
😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nyerjetek is mert nagyobb összeget készülök rátok tenni 😉
több mint 13 éve
Mivel 19.00-kor kezdődik a meccs, így sajnos ismét kikapunk a statisztikák szerint, mert ebben a szezonban eddig nem nyertünk még ebben az idősávban! De most már 2011-et írunk, így hátha változik ez a stat is 😀