Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus safety a Maddenben volt.tartok tőle az 1-2 szinttel az nfl alatt vanhát figyu, én tudok talán játszani safetyt, Rolniék közül valaki méretben meglesz a LB depthhez.Bruce LB volt a JB Wolverinesben.
Amadeus
ulpianus
briareos

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Nem tudom volt-e olyan valaha, hogy egy csoporton belül 3 contender és egy PO esélyes csapat legyen. Wow.
több mint 4 éve
mondjuk ha elég keményen tolja ez kb 1 hét maddenbenjaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
Jók ezek a márciusi jóslatok.
roberto23
KeyG
de amúgy állom. csak akkor konkretizáljuk mit takar az évekig, nehogy ezen csússzon el a dolog. 😀
roberto23
briareos
roberto23
több mint 4 éve
jaja. 3-4 gyűrűvel. úgyh broncos részről idő, mint a tenger. 😀hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
de amúgy állom. csak akkor konkretizáljuk mit takar az évekig, nehogy ezen csússzon el a dolog. 😀
roberto23
briareos
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 4 éve
tartok tőle az 1-2 szinttel az nfl alatt vanhát figyu, én tudok talán játszani safetyt, Rolniék közül valaki méretben meglesz a LB depthhez.Bruce LB volt a JB Wolverinesben.
Amadeus
ulpianus
több mint 4 éve
Gotcha!hát figyu, én tudok talán játszani safetyt, Rolniék közül valaki méretben meglesz a LB depthhez.Bruce LB volt a JB Wolverinesben.
Amadeus
ulpianus
Éreztem én, hogy megleszünk darabszámra.
több mint 4 éve
hát 12 évet mondott russ nem?Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
roberto23
több mint 4 éve
hát figyu, én tudok talán játszani safetyt, Rolniék közül valaki méretben meglesz a LB depthhez.Bruce LB volt a JB Wolverinesben.
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Adam Schefter@AdamSchefter
🏈Raiders get Davante Adams.
🏈Packers get two 2022 picks, including the Raiders’ first-round pick, per sources.
több mint 4 éve
Úriember biztosra nem fogad. 😀Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
KeyG
több mint 4 éve
hát figyu, én tudok talán játszani safetyt, Rolniék közül valaki méretben meglesz a LB depthhez.salary cap részletkérdés, saints kb 3 nap alatt talált 100 millát, ha majd könyvelni kell, könyvelve lesznekem tök jó, csak a sogennante salary capet nem értem most.Rookie QB miből lesz?hát semmi sem jó neki
Amadeus
briareos
Amadeus
briareos
több mint 4 éve
Van rá 1 söröm Neked, na? 😀Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
roberto23
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
salary cap részletkérdés, saints kb 3 nap alatt talált 100 millát, ha majd könyvelni kell, könyvelve lesznekem tök jó, csak a sogennante salary capet nem értem most.Rookie QB miből lesz?hát semmi sem jó neki
Amadeus
briareos
Amadeus
több mint 4 éve
Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......😀
KeyG
több mint 4 éve
nekem tök jó, csak a sogennante salary capet nem értem most.Rookie QB miből lesz?hát semmi sem jó neki
Amadeus
briareos
több mint 4 éve
Rookie QB miből lesz?hát semmi sem jó neki
Amadeus
több mint 4 éve
Rookie QB miből lesz?
több mint 4 éve
Jóestét kívánok tessék mondani, van hely a bandwagonon? Mindig is szimpi város volt Vegas, és van egy csomó Raiders zászlóm még a londoni meccsről.csak ha el tudod rappelni nagymester B verzéjét
Hanni
több mint 4 éve
Jóestét kívánok tessék mondani, van hely a bandwagonon? Mindig is szimpi város volt Vegas, és van egy csomó Raiders zászlóm még a londoni meccsről.
több mint 4 éve
Wilson eljött ebbe a csoportba utolsónak lenni évekig......
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Blockbuster: Packers are trading Pro-Bowl WR Davante Adams to the Las Vegas Raiders for two prime 2022 picks, league sources tell ESPN.The #Raiders are in the final stages of trading for #Packers star WR Davante Adams, who receives a new contract that makes him the highest paid WR in the NFL. A blockbuster.
briareos
Las Vegas sends back a 1st round pick, potentially more picks and a player.
több mint 4 éve
Blockbuster: Packers are trading Pro-Bowl WR Davante Adams to the Las Vegas Raiders for two prime 2022 picks, league sources tell ESPN.
több mint 4 éve
Chandlernek meg gyerekkori álma volt a Raiders.