Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Megjött már Beckham? 🙃Tuti járt már Vegasban aranyásókkal
steelwolf
több mint 4 éve
Top10-ben sincs a Raiders a waiver orderen, most vagy emiatt nincs esély rá, ha meg ennyi csapat közül egynek sem kell, akkor meg az önmagában elég nagy red flag

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Megjött már Beckham? 🙃
több mint 4 éve
Szerintem nem hiányzik most az öltözőből egy ilyen személyiség.
több mint 4 éve
Sanjit T.Explosive, ja, bármikor robbanhat!
@Sanjit__T
The #Raiders created some cap space this morning and OBJ's dad followed Derek Carr. LV needs to make this happen. OBJ provides the Raiders with an explosive playmaker.
Amadeus
több mint 4 éve
az oddsok szerint ti lesztek OJB kovetkezo gazdai 😀OBJ's next team odds (BetOnline):
— Mark Bergin (@mdbergin) November 5, 2021
Raiders: 7/2
Ravens: 4/1
Saints: 9/2
Bills: 5/1
Patriots: 5/1
Colts: 8/1
Titans: 8/1
Rams: 10/1
49ers: 12/1
Packers: 14/1
Vikings: 14/1
Eagles: 25/1
Panthers: 25/1
Chargers: 33/1
Giants: 40/1
Bengals: 50/1
Bucs: 50/1
Cowboys: 50/1
Steelers: 50/1
több mint 4 éve
nem tudom eldönteni, hogy OBJ jó megoldás-e.Ilyen tipik dupla vagy semmi.
Surda
több mint 4 éve
nem tudom eldönteni, hogy OBJ jó megoldás-e.En orulnek, ha nem ide jonne 😉
Surda
több mint 4 éve
Inkább D-Jax jöjjön talán...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 4 éve
nem tudom eldönteni, hogy OBJ jó megoldás-e.
több mint 4 éve
Sanjit T.@Sanjit__T
The #Raiders created some cap space this morning and OBJ's dad followed Derek Carr. LV needs to make this happen. OBJ provides the Raiders with an explosive playmaker.
több mint 4 éve
@RapSheetThe #Raiders restructured the contract of RB Jalen Richard to create $1.06M in cap room, source said, a little wiggle room to operate.
több mint 4 éve
Le'Veon Bell-hez hasonlítják kint. Van benne valami.I do not expect the Raiders to pursue Odell Beckham Jr. when he becomes available
— Michael Silver (@MikeSilver) November 5, 2021
deyell
több mint 4 éve
I do not expect the Raiders to pursue Odell Beckham Jr. when he becomes available
— Michael Silver (@MikeSilver) November 5, 2021
internal primates forever
több mint 4 éve
Màsrészrõl Arnette finoman fogalmazva pótolható. Csak nyerhet a Raiders, ha kivágják.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Komolyan mi jöhet még?Esetleg még Carrt összemetoozhatná holnap pár pénzéhes ribanc és akkor meg is vagyunk erre a hétre.
több mint 4 éve
a másik első körös, aki nem tud vezetniForgalmi vizsgához kötnék lassan minden elsőkörös rookie picket nálunk.
www.tmz.com/2021/11/05/damon-arnette-car-crash-lawsuit-las-vegas-raiders/
deyell
több mint 4 éve
a másik első körös, aki nem tud vezetniwww.tmz.com/2021/11/05/damon-arnette-car-crash-lawsuit-las-vegas-raiders/
internal primates forever
több mint 4 éve
Jogos, kevertem az alapműveket, sorry😊Abban a filmben volt a kokainos kijózanodásAz öreg Denzel Washington még fejjel lefele is repült egy bojingal szóval lehet csodákra képes az a szer!Én sem próbáltam, de egyik filmben ez volt a gyors józanításra a megoldás.Ezt még személy szerint nem próbáltam másnaposság ellen.Ez már sajnos történelem, egyébként meg gyorsan lehet regenerálódni egy kis kokóval.Csoda, hogy tudott járni."He'd drank 18 shots and several other mixed drinks - according to someone at that golf place he was at."Az azért elég izom mennyiség
Amadeus
Bruce
Amúgy adja magát a kérdés, hogy hogyan akart ő így edzésre jelentkezni.
Amadeus
Bruce
Nem is tervezem btw.
Amadeus
Bruce
TST
Bruce

több mint 4 éve
PFF: Raiders CB Nate Hobbs is the highest-graded slot corner in NFL
több mint 4 éve
WR Dillon Stoner has been signed to the active Roster. -Jax
több mint 4 éve
Abban a filmben volt a kokainos kijózanodásAz öreg Denzel Washington még fejjel lefele is repült egy bojingal szóval lehet csodákra képes az a szer!Én sem próbáltam, de egyik filmben ez volt a gyors józanításra a megoldás.Ezt még személy szerint nem próbáltam másnaposság ellen.Ez már sajnos történelem, egyébként meg gyorsan lehet regenerálódni egy kis kokóval.Csoda, hogy tudott járni."He'd drank 18 shots and several other mixed drinks - according to someone at that golf place he was at."Az azért elég izom mennyiség
Amadeus
Bruce
Amadeus
Bruce
Nem is tervezem btw.
Amadeus
Bruce
TST
több mint 4 éve
Az öreg Denzel Washington még fejjel lefele is repült egy bojingal szóval lehet csodákra képes az a szer!Én sem próbáltam, de egyik filmben ez volt a gyors józanításra a megoldás.Ezt még személy szerint nem próbáltam másnaposság ellen.Ez már sajnos történelem, egyébként meg gyorsan lehet regenerálódni egy kis kokóval.Csoda, hogy tudott járni."He'd drank 18 shots and several other mixed drinks - according to someone at that golf place he was at."Az azért elég izom mennyiség
Amadeus
Bruce
Amadeus
Bruce
Nem is tervezem btw.
Amadeus
Bruce