Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 847
 youtu.be/JsPqx3_lpwQ
több mint 5 éve
Clowney kapcsán csak vmi erősen játékidőhöz és statokhoz kötött szerződést tudnék elképzelni. Sok gondja volt neki a sérülésekkel, mióta a ligában van és bár jó játékossá érett, nem egy stat menő.

Mérete és játék stílusa alapján sztem ideális LDE Guenther rendszerébe. Érdekes kérdés lenne persze, hogy a kezdő posztok, illetve a snap számok hogyan alakulnának Crosby, Ferrell, Clowney és Nassib között, de valószínűleg egy egy éves deal beleférne még a fiatalok mellett neki/nekünk. Szerintem amúgy ez az érdeklődés Key helyzetéről mond el nekünk a legtöbbet...neki lehet vékony a talpa alatt a jég...
Rolni
Key offos szerintem.
több mint 5 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
Clowney kapcsán csak vmi erősen játékidőhöz és statokhoz kötött szerződést tudnék elképzelni. Sok gondja volt neki a sérülésekkel, mióta a ligában van és bár jó játékossá érett, nem egy stat menő.

Mérete és játék stílusa alapján sztem ideális LDE Guenther rendszerébe. Érdekes kérdés lenne persze, hogy a kezdő posztok, illetve a snap számok hogyan alakulnának Crosby, Ferrell, Clowney és Nassib között, de valószínűleg egy egy éves deal beleférne még a fiatalok mellett neki/nekünk. Szerintem amúgy ez az érdeklődés Key helyzetéről mond el nekünk a legtöbbet...neki lehet vékony a talpa alatt a jég...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 5 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto
Én örülnék neki, persze ebben is csak utólag lennék okos. Ha jól játszik, akkor biztos tudna hozzátenni a csapat teljesítményéhez. Azért nem mindegy hogy Key/Nassib vagy Clowney. Egyébként sztem nem lesz belőle semmi.
több mint 5 éve
Azért ez komoly lenne ☠️
 www.totalprosports.com/2020/07/06/report-jadeveon-clowney-gets-contract-offer-from-las-vegas-raiders/
Surda
minek, Ferrell már most jobb futás ellen 4-3 endként, passrusht meg annyit nem tenne hozzá. Kurva nagy lufi ez a csávó, nem véletlenül nem kell senkinek.
több mint 5 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
Azért ez komoly lenne ☠️
 www.totalprosports.com/2020/07/06/report-jadeveon-clowney-gets-contract-offer-from-las-vegas-raiders/
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 045 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
 www.pff.com/news/nfl-ranking-the-best-offensive-lines-on-longer-passing-plays-las-vegas-raiders-tennessee-titans

ezt itt hagyom.

Most már tényleg ki kell rúgni Grudent és Cablet, mert szar munkát végeznek.
Amadeus
Fasza!
Ettől függetlenül 19,6 pontra futotta meccsenként, amivel csak a 24. helyre voltunk jók és amivel esélyünk sincs egy KC ellen tartani a lépést.
Ha nincs komoly előrelépés ppg terén, akkor valóban ki kell rúgni mindkettőt!!

több mint 6 éve
 www.pff.com/news/nfl-ranking-the-best-offensive-lines-on-longer-passing-plays-las-vegas-raiders-tennessee-titans

ezt itt hagyom.

Most már tényleg ki kell rúgni Grudent és Cablet, mert szar munkát végeznek.
több mint 6 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
btw erről volt már szó, vagy cak átsiklottam felette?
 www.silverandblackpride.com/2020/6/29/21306516/silver-minings-mark-davis-unhappy-with-ads-covering-seats
A pályához legközelebbi székeket minden stadionba molinókkal fedik/kivitetőkre cserélik, hogy azon reklámozzanak?
Sajna még nem sikerült eljutnom tengeren túli meccsre, de ez elég elbaszottnak tűnik, és 31 tulaj meg is szavazta Mark kivételével...
Pari
 profootballtalk.nbcsports.com/2020/06/24/nfl-to-sell-advertising-on-lower-rows-of-seats-this-season/

Nekem ebből az jön le h opcionális a dolog és csak a vírus idejére tervezik, mert az alsó sorokat amúgy is szabadon kell hagyni.
Levi
Hááát így sem a legjobb ötlet, mi jöhet még? McDonalds, Apple, meg Toyota logók a mezekre, kis túlzással? 😀😀
több mint 6 éve
Levi Las Vegas Raiders UNLV Rebels 597
 www.silverandblackpride.com/2020/6/29/21306516/silver-minings-mark-davis-unhappy-with-ads-covering-seats
A pályához legközelebbi székeket minden stadionba molinókkal fedik/kivitetőkre cserélik, hogy azon reklámozzanak?
Sajna még nem sikerült eljutnom tengeren túli meccsre, de ez elég elbaszottnak tűnik, és 31 tulaj meg is szavazta Mark kivételével...
Pari
 profootballtalk.nbcsports.com/2020/06/24/nfl-to-sell-advertising-on-lower-rows-of-seats-this-season/

Nekem ebből az jön le h opcionális a dolog és csak a vírus idejére tervezik, mert az alsó sorokat amúgy is szabadon kell hagyni.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Jelen, minden faja
több mint 6 éve
azért remélem minden kedves fórumtárs jól van!
Amadeus
A magam nevében tudok nyilatkozni. Jól vagyok, köszönöm! 🙂
Bruce
+1 😊

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 163 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amadeus
Uborkaszezon van. Ilyenkor ha nincs, az jó hír ("mondta ő. És ő biztos jóbban tudja' - Nincs kettő négy nélkül 😊)
több mint 6 éve
Amadeus
A magam nevében tudok nyilatkozni. Jól vagyok, köszönöm! 🙂
több mint 6 éve
több mint 6 éve
több mint 6 éve
 theathletic.com/1873218/2020/06/15/behind-the-scenes-of-the-raiders-unofficial-30-player-workouts-in-las-vegas/?source=user_shared_article

a fél roster a parkban labdázik
több mint 6 éve
DC-elemzés CBS módra:  www.cbssports.com/nfl/news/raiders-depth-chart-2020-projected-week-1-starters-heading-into-otas-training-camp/
empty taxi
Sose értem, hogy lehet olyan DC-t leközölni, amiben én tudok kapásból hibát mondani...
Rolni
Gyakorlatilag amit az edzői kar jelöl ki abban is van hiba mindig! 😊
több mint 6 éve
DC-elemzés CBS módra:  www.cbssports.com/nfl/news/raiders-depth-chart-2020-projected-week-1-starters-heading-into-otas-training-camp/
empty taxi
Sose értem, hogy lehet olyan DC-t leközölni, amiben én tudok kapásból hibát mondani...

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 327 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Mad Maxx egy friss interjúban azt mondta, hogy lean 270 font. Tavaly a drafton 255 volt ugye a súllya és szezon végére 270 köré ugyan feljutott, de ez azért más kategóriájú súly lehet rajta.
Azt mondja, hogy sokat dolgozott a gyorsaságán és robbanékonyságán is, szóval a srác elvileg nagyon dolgozik rajta, hogy 1 year wonder legyen belőle!

Ferrell is baromira dolgozik ugye, Ő egy szintén friss interjúban 275-ös súlyt mondott. Ott is kihangsúlyozta az edző, hogy lean and mean and running pretty good , ami jól hangzik, bár nekem annyira a következő nem tetszett: We made sure he didn’t lose any speed with the weight gain...hát tavaly többször is igen lassúnak tűnt, szóval jobb lett volna, ha gyorsul ahelyett, hogy tartja csak a sebességét, de elvileg sokat javítottak a technikáján és a football IQ-ján...mondjuk draft körül pont ez volt feldícsérve, de reméljük valóban lép egy nagyot előre Ő is.

Mindenesetre a DL kapcsán nem méretbeli gondok várhatóak az egyszer biztos 😊

több mint 6 éve
hivatalos, hogy a csapat központjában - Henderson, Nevada - lesz a Camp.
több mint 6 éve
Sio tipikusan az a játékos volt, aki önmaga ellensége volt. High motor, remek ösztönök, kombinálva hülyeséggel. Kár érte.
Amadeus
Ezt mire érted?
Surda
fegyelmezetlen volt. Pedig mindene adott volt, hogy vigye valamire nálunk.