Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 749
egy GM-et nem csak a draftjai határoznak meg. Belichick drafthistory-ja se épp makulátlan.
RM szerintem jó munkát végzett a cap rendbe tételével és jó szerződéseket kötött az érkezőkkel.
Hayden nem jött be. Nem notable bust, nem is jó játékos, mondjuk a letrade se biztos hogy jó ötlet volt, de Al utolsó éveivel összehasonlítva vagy a teljhatalmat kapó Hue Jacsonnal... Azt hiszem ez a franchise sokkal előrébb tart, mint ahol átvette.
És ha most vissza is lép párat a franchise, hogy más irányba induljon el, néhány lerakott alapot Grden is köszönni fog szépen...

A teljes munkásságát én nem látom át annyira, hogy ítéletet mondjak fölötte, de ha szar GM volt, azt egy Hayden pick nem támasztja alá szerintem.
Black_Adder
én csak azt mondom, hogy ha újjá akarod építeni a franchiset, akkor nem cornert draftolsz első körben, miközben 4. kör előtt sosem húztál LB-t és a legjobb LB-d az a Perry Riley 5 év alatt, aki azóta sem kellett máshova. Nyakig benne van McKenzie az idei összeomlásban.
több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
egy GM-et nem csak a draftjai határoznak meg. Belichick drafthistory-ja se épp makulátlan.
RM szerintem jó munkát végzett a cap rendbe tételével és jó szerződéseket kötött az érkezőkkel.
Hayden nem jött be. Nem notable bust, nem is jó játékos, mondjuk a letrade se biztos hogy jó ötlet volt, de Al utolsó éveivel összehasonlítva vagy a teljhatalmat kapó Hue Jacsonnal... Azt hiszem ez a franchise sokkal előrébb tart, mint ahol átvette.
És ha most vissza is lép párat a franchise, hogy más irányba induljon el, néhány lerakott alapot Grden is köszönni fog szépen...

A teljes munkásságát én nem látom át annyira, hogy ítéletet mondjak fölötte, de ha szar GM volt, azt egy Hayden pick nem támasztja alá szerintem.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 7 éve
D.J. Hayden
Amadeus
Akkor a legnagyobb needünk egy CB volt, letradelt, plusz pickért, ha az eü problémai miatt lett volna bust akkor tényleg szar húzás lett volna, de papíron ő volt a legjobb elérhető CB (elméletileg) plusz az az elgész class kevés kivétellel mind kuka volt, ha jól emlékszem...
Eric Fisher, Jockel, Dion Jordan, Mingo, Milliner, T. Austin...stb...
Pari
dehogy volt, jézusom.
több mint 7 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
D.J. Hayden
Amadeus
Akkor a legnagyobb needünk egy CB volt, letradelt, plusz pickért, ha az eü problémai miatt lett volna bust akkor tényleg szar húzás lett volna, de papíron ő volt a legjobb elérhető CB (elméletileg) plusz az az elgész class kevés kivétellel mind kuka volt, ha jól emlékszem...
Pari
Utána első körben kiválasztott top CB Trufant, Rhodes pff értékelése nem jobb, mind Hayden-é...
több mint 7 éve
D.J. Hayden
Amadeus
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 48 410 — Whoops, looks like something went wrong.
D.J. Hayden
Amadeus
Fu bazdmeg, Mayock minden evben felszopott kiskedvenceinek legnagyobbja, akitol a hideg is kiraz. 8-D

Amugy kivancsi leszek, milyen tenylegesen nevnek szamito valaki hajlando majd eljonni ide GM-nek, amikor teljesen egyertelmu, hogy csak bologatni tud majd Gruden mellett, kulonben repul, beleszolasa meg semmibe sem lesz.

Ha Allen otthagyja peldaul a Redskinst ezert, jo hulye lenne, ez egyertelmu visszalepes es bohockodas.
Stez
Allenből pont kinézem egyébként. Hayden meg önmagában elég kellett volna, hogy legyen McKenzie kirakására már akkor.
Amadeus
Dehogy kellett volna. Kezdj el nezelodni statisztikat, hogy egy-egy csapatnal a GM-ek draftjai atlagosan milyen szazalekkal jonnek be. Azert az arany nem tul jo. McKenzie-nel a 2014-es draft felelmetesen eros volt peldaul, amikor tobb Pro Bowl-kalibert is talalt, de en Cooper draftolasat sem latom rossz lepesnek. Joseph szerintem boven jobb annal, amit most alkot, csak szar rendszerben eroltetik, de ugyanez volt Wardnal, aki masodik koroskent repult, nalunk meg amig jatszott, kurva jo volt peldaul.

Voltak szar pickjei szep szammal McKenzie-nek, de nezd meg ezzel szemben akkor Grigsont, akinek Luck es Hilton draftolasan, meg a karrierje fenykorat elo Vontae for masodik koron kivul szinte csak fos huzasai voltak. Fos draftok es bustok tomkelege, szar FA-zasok tucatjai, es akkor meg add hozza azt is, hogy a csavo akkora egy meretes faszkalap volt, hogy miatta peldaul visszavonult McAfee is, aki papiron talan csak egy punter, de igazabol szerintem annal sokkal tobb volt. Elit jatekos, igazi forma, es a csapat egyik nagy arca. Es Trent Richardson csereje is... Napestig lehetne sorolni.

több mint 7 éve
D.J. Hayden
Amadeus
Fu bazdmeg, Mayock minden evben felszopott kiskedvenceinek legnagyobbja, akitol a hideg is kiraz. 8-D

Amugy kivancsi leszek, milyen tenylegesen nevnek szamito valaki hajlando majd eljonni ide GM-nek, amikor teljesen egyertelmu, hogy csak bologatni tud majd Gruden mellett, kulonben repul, beleszolasa meg semmibe sem lesz.

Ha Allen otthagyja peldaul a Redskinst ezert, jo hulye lenne, ez egyertelmu visszalepes es bohockodas.
Stez
Allenből pont kinézem egyébként. Hayden meg önmagában elég kellett volna, hogy legyen McKenzie kirakására már akkor.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 48 410 — Whoops, looks like something went wrong.
D.J. Hayden
Amadeus

több mint 7 éve
D.J. Hayden
több mint 7 éve
Én azért kurva hálás vagyok RM-nek!
Kihozott minket egy cap hell-ből.
Olyan szerződéseket kötött, amivel nem vezetett oda vissza út. Emiatt nem a legjobb FA-k jöttek, de legalább nem lett senki túl fizetett kalap szar, ha mégis, az is max 1 év.
Szarból bár nem tudott várat építeni, de nem voltak ilyen wtf draft pickjei sem, amitől agyfaszt kaptunk DHB, JMR...Miller...stb.
Draftjai mindig needre jöttek és abból is bpa, volt egy kemény mag , amire lehetett építeni D és O oldalon is, ami már nincs.
De a legnagyobb érdeme, hogy Cable-t nem hozta a nyakunkra...
Bárhova kerül, ott a csapat rendben lesz!

Szóval Kösz Reggie!
Hiányozni fogsz!
több mint 7 éve
Érdekes lenne amúgy egyszer megtudni mi hogy történt valójában 😊

Vic szerint pl:
Gruden and McKenzie tried to make it work. And they actually like each other. But it was always awkward. Especially when a lot of Reggie’s players were cut, traded or benched.
Rolni
Nem lehet 2 kapitány a hajón.
Amadeus
Nem kapitány, ellen(tőke)súly volt RM
több mint 7 éve
Hoppá....lehet hogy nem Gruden akarta Macket és Coopert kirakni???
dande
Állítólag Mark Davis veszett össze Mack és Cooper ügynökével ezért mentek, de akkor meg Mark jó kurva anyját...
több mint 7 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Facebookról:

The business of football - 13 órája

Az Oakland Raiders elbocsátotta GM-jét, Reggie McKenziet. Az általános igazgató időszaka alatt a csapat mérlege ugyan jelentősen elmaradt a várakozásoktól, azonban egy olyan alapot épített ki, amelyben kimagasló potenciál volt, de ennek legértékesebb elemeit Jon Gruden kinevezése után áruba kellett bocsátania (pl. Khalil Mack és Amari Cooper), Miközben ezek az igazolások más csapatokból playoff esélyeseket faragtak, a Raiders fokozatosan darabokra hullott Gruden irányítása alatt. Bár McKenzie megkapta a lehetőséget elbocsátásakor, hogy maradjon az alapszakasz végéig, azonban ezzel feltehetőleg nem fog élni. A teljes hatalom a játékospolitikai oldalon a döntéssel Jon Gruden kezébe kerül.
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 991 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Mark Davis told him he could finish out the season but McKenzie declined, informed his staff this morning

Fura így év közben, de talán lesz lehetőség előre dolgozni a GM interjúk beütemezésével...kíváncsi leszek kik jutnak el interjúra és kivel lesz az interjú
Rolni
Jon Gruden????

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 991 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Cooper 217 yard 3 TD........
Azért volt egy szép dropja is! 😊

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Egy érdekes infot elárult Chucky Carr-ral kapcs: sokkal kevésbé lóg a nyakában, mint év elején. Ugyanúgy megmondja neki, hogy mi a gameplan, footwork, etc... de több szabadságot adott neki az utóbbi időben. Carr pedig mintha kevesebbet görcsölne.
több mint 7 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 918 — Salus populi suprema lex esto
Ha hívnak én megyek! 😊
több mint 7 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A kérdés, hogy ki jön Gruden mellé ide bábnak.
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Tyűű... Azt hittem megvárják a szezon végét RM kivágásával.
Hát nem. Zajlik az élet.
Teljes a Gruden privatizáció.
TST
Ez a normális ha egyszer egy zseni van a csapatnál!!!! (Aki nekem emberileg is hatalmasat nőt a szemembe tegnap mikor kiment a szurkolók közé a mérkőzés végén.Látszott rajta a rengeteg feszültség és ez egy nagyon őszinte reakció volt részéről!)
több mint 7 éve
Ez jogos:
Ok, @JasonLaCanfora has said:

- Mack will be traded a day before the trade.
- Coop will be traded days before the trade.
- Kolton Miller was a top target days before the draft
- And McKenzie is out a day before the firing.

He, quite obviously, has a very good OAK source.

Lehet őt kell figyelni innentől?
Rolni
Kivéve, ha Reggie volt az embere. 😃
több mint 7 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 423 — Raiders fan
Ez jogos:
Ok, @JasonLaCanfora has said:

- Mack will be traded a day before the trade.
- Coop will be traded days before the trade.
- Kolton Miller was a top target days before the draft
- And McKenzie is out a day before the firing.

He, quite obviously, has a very good OAK source.

Lehet őt kell figyelni innentől?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Kíváncsi leszek, hogy milyen hatással lesz ez a move az öltözőre...

Szezon elején szerintem nagyon jól játszott a csapat csak hát elfogytak a második félidőre.
Ebben is fejlődtünk volna véleményem szerint csak jött ugye a Mack & Cooper trade. Mentálisan akkor padlón volt az öltöző. Sokan féltek is (jogosan), hogy mi lesz itt.

Viszont az utóbbi pár mérkőzésen küzdenek a srácok! Nem is kicsit. Csak hiányzik a talent.
Aztán, hogy most ez a hír mennyire befolyásolja "megint" a játékosok morálját azt majd a következő meccseken meglátjuk.
több mint 7 éve
Érdekes lenne amúgy egyszer megtudni mi hogy történt valójában 😊

Vic szerint pl:
Gruden and McKenzie tried to make it work. And they actually like each other. But it was always awkward. Especially when a lot of Reggie’s players were cut, traded or benched.
Rolni
Nem lehet 2 kapitány a hajón.
több mint 7 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Tyűű... Azt hittem megvárják a szezon végét RM kivágásával.
Hát nem. Zajlik az élet.
Teljes a Gruden privatizáció.
több mint 7 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 330
Ed Marynowitz új névként a kalapban.
Amadeus
A neve alapján GM-ként?
Fast Willie
Igen. Jelenleg azt hiszem Alabamában valami director of etwas, előtte az Eaglesnél volt.
Amadeus
Mondjuk kurvára előttem van a kép, amikor Chucky magából kikelve üvölti "Te büdös zs.. adjá má zsét egy kib-szott passrusherre!!!" Bocs a vulgaritásért a ...helyén izraelita van természetesen.