Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
James Cowser cut lett. Tafur szerint pedig fél lábbal a rosteren volt...
built for this shit
több mint 9 éve
McCluster FA, ha már KR kell.
több mint 9 éve
McDonald szerint könnyen lehet, hogy 4 idei UDFA is kerettag lesz: Richard, Latham, Cowser és Brant/Holton
több mint 9 éve
www.profootballfocus.com/pro-why-derek-carr-could-be-next-great-nfl-qb
built for this shit
több mint 9 éve
Köszi, akkor elég hamar.magyar ido szerintMikor kell szűkíteni 53-ra?szombat este 10 asszem
Bruce
Pari
Pari
Lassan már be kellene fizetnem a live247.tv-re is... 😊
több mint 9 éve
magyar ido szerintMikor kell szűkíteni 53-ra?szombat este 10 asszem
Bruce
Pari
több mint 9 éve
Mikor kell szűkíteni 53-ra?szombat este 10 asszem
Bruce
több mint 9 éve
Mikor kell szűkíteni 53-ra?
több mint 9 éve
Richard nekem is szimpatikus, én vinném, amíg Reece nincs, aztán meglátjuk addig mit produkál. A T.Jones - GAIII témában én nagyon nehezen tudnék dönteni, ha lenne megfelelő ST vezér Jones helyett, akkor én GAIII-t vinném, vagy megpróbálnám elcserélni Taiwant, hátha szeretné valaki.
Nálam a Brent - Holton kérdés is nagyon nehéz döntést szülne, de vinném Holtont és megpróbálnám Brentet PS-be tenni.
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 9 éve
Most nem értek egyet veletek- Tavalyi preseason alapján nagyon megutáltam GA3-t, fumblek, szar rush, szar return...nem is értettem az mit keres még nálunk ebben az offseasonbe, ugy vagtam volna ki, hogy orom nezni (apu ide vagy oda).De a mostani preseasonbe nagyon jól tolta...a rusht es a returnt is. Lehet, hogy igy sem eri meg a rostert, mert nemtom az edzeseken mit muvel, es elkapni mennyire tud, de a preseasonbe messze o volt a legjobb es legkonzisztensebb futonk is. Es rengeteget fejlodott tavalyhoz kepest.
A Jaylen videobol meg csak egyen latszik, hogy tud kozepen futni a masik ketton egy busz elferne akkora teruletek vannak es meg igyse feltetlen a jok utakat talalta meg, ettol persze lehet jobb futo, de o meg washington tok egyformak a francnak ketto kozepesen jo, power futobol?
Mondjuk Taiwan es GA3 is tok egyforma abbol se kell ketto.
több mint 9 éve
Sztem is.Murray kezd mint lead back, mögötte Washington lesz a #2. Ez egyenlőre sztem tuti, aztán amúgy lehet Murray csúszik majd lefele év közben snap tekintetében, de ezt meglássuk.
Olawale a FB ez is tuti.
Richard és Jones lerül sztem még keretre első körben és Reece visszaérkezésekor (ha visszatér) kerülhet ki vmelyik rosterről...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Jalen Richard érheti meg a rostert a futók közül.twitter.com/NickHjeltness/status/769689894507667456
twitter.com/NickHjeltness/status/769712420281606144
twitter.com/NickHjeltness/status/769721431785701376
built for this shit
több mint 9 éve
Atkinson nem foghat rostert?Atkinsonnal az a gond, hogy csak gyors...semmi több és rendszeresen hibázik. Fumble, drop...benne van a big play, de nem elég konzisztens sztem a kerethez. Washington és Richard is jobban fest, mint futó sztem. GAIII csak akkor tud jót futni, ha szépen szabad előtte az út a szélre és ott sebességből megoldja, de nem tud belül futni, nem igazán tud védőket elküldeni jobbra, balra. Visszahordás terén pedig mindig benne van a fumble a srácban.
Jól futott az egész előszezonban és most visszahordásban is ő volt a legjobb. De mindig tuti biztos kiesőnek írják, én ebben nem vagyok olyan biztos. Inkább Taiwan-t nem látom rosteren, bár az hogy most nem játszott, az számomra azt jelenti, hogy az ő helye biztos...
Bruce
Ez alapján amúgy hasonlít Taiwan Jones-re 😊 , de Jones jobb gunner sztem. Én azt gondolom, hogy Jones kereten lesz, ha egészséges, GAIII megy PS-be megint és Ő lesz az akit Taiwan helyére fel lehet hozni, ha lesérül...aztán jövőre újra megpróbálhatja kiszorítani...
több mint 9 éve
Atkinson nem foghat rostert? Jól futott az egész előszezonban és most visszahordásban is ő volt a legjobb. De mindig tuti biztos kiesőnek írják, én ebben nem vagyok olyan biztos. Inkább Taiwan-t nem látom rosteren, bár az hogy most nem játszott, az számomra azt jelenti, hogy az ő helye biztos...
több mint 9 éve
Sok mindenre nem volt jó ez a 4. pre meccs, de azért-nem rossz, h a Seahawks kezdő O nem rakott fel pontot a többnyire #2 emberekből álló Dnk ellen
-Autry és Ward is jól festett (bár elég gyenge OL ellen), ami Edwards kiesésének tükrében elég fontos
-Calhoun és Cowser is megfelelő back up emberkének tűnik Mack és Irvin mögött
-King állat
-Latham és James is jó eséllyel keretre kerül és oda valónak is tűnnek
-KJ Brent jól meghúzta a végét, de sztem Holton a befutó
-túl sok a bünti
több mint 9 éve
Hamar kiderül mit tud Ward és Autry...Edwards valszeg kihagyja az első hat meccset...Szuper hír, így szükséges lesz megtanulni nélküle is védekezni, mert azért az nonszensz, hogy arra fogják a védekezésbeli hiányosságainkat, hogy nincs Edwards Jr.
deyell
Ha nélküle nem megy, akkor húzzanak a vérbe! 😊
Bruce
Amúgy kiváncsi leszek, hogy futás ellen mennyire térünk vissza majd élesben a Jelly-Williams pároshoz, mert a pre seasonban többnyire váltották egymást, nem egymás mellett szerepeltek sztem.
több mint 9 éve
Edwards valszeg kihagyja az első hat meccset...Szuper hír, így szükséges lesz megtanulni nélküle is védekezni, mert azért az nonszensz, hogy arra fogják a védekezésbeli hiányosságainkat, hogy nincs Edwards Jr.
deyell
Ha nélküle nem megy, akkor húzzanak a vérbe! 😊
több mint 9 éve
Edwards valszeg kihagyja az első hat meccset...
built for this shit
több mint 9 éve
Hansley mégsem váltotta meg a világot 😊furcsállom is, OTA-k alatt mindenki áradozott róla...
Wyatt
több mint 9 éve
Eddig nincs igazi meglepiOrr ele verekedte magat Latham, aki igy jo esellyel rostert is foghat
Gabe Holmes szepen megy IR-re igy van meg egy eve fejlodni nyugalomban nalunk...ezzel a Walford-Lee-Rivera harmasfogat kerul 53ra vszeg es most nem lesz 4. TE
Ja es megnyugodhat mindenki aki Jano-t feltette 😊
több mint 9 éve
Leon Orr repült
több mint 9 éve
Nagyon remélem, hogy csak altatunk!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Pre-season gyerekek, smokescreen csak.