Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Burfict?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Adrian Phillips marad csapatnál. Azért még várjuk meg, hogy mennyiért is, de nagyon jó hír.
több mint 5 éve
A teleszkop kihuzhatos cucc, egyre hosszabb tud lenni:profootballtalk.nbcsports.com/2019/03/15/report-tom-telesco-got-multi-year-extension-after-last-season/
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
twitter.com/eric_d_williams/status/1106557953035943936korrekt összeg, garantált rész ami kicsit sok
több mint 5 éve
Verrett 1év 3.6ot kapott a 49erstől, lehet ennyiért én is megnéztem volna.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
empty nagy kedvence, Spencer Pulley már nem jön vissza, a Giantsben folytatja.Amúgy is ott van a tavaly draftolt emberetek, amint Pouncey kidől
twitter.com/FieldYates/status/1105116836541145090
Sixo
több mint 5 éve
Ezt a Mebane visszaigazolást nem egészen értem. Most akkor cserének hozzuk, vagy Justin Jonesról 1 év után lemondunk, vagy NT-t 2 évig csereként nevelünk ? Egyáltalán az irl dolgait rendezte annyira, hogy játékra képes legyen fejben?
több mint 5 éve
braxa88
12 534
Mebane marad, jól tettétek. az egyik alulértékeltebb játékos
több mint 5 éve
Ha vki előreszalad akk odahajítja mind2.Tyrod Taylor in LA. Rivers vasból van, de legalább van potens csereTyrod Taylor miben hasonlít Riversre amúgy?
Chargers LT
Fast Willie
Lynn Tóni a kapocs ugye dolgozott Szabó Úrral Buffaloban.
Egyébként meg figyelünk a racial equityre a QB-knál az utóbbi időben Rivers cseréje csupa nigga volt: Kardél, Genyó most meg T-Mobile.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Willie Parker
15 383
Tyrod Taylor in LA. Rivers vasból van, de legalább van potens csereTyrod Taylor miben hasonlít Riversre amúgy? Nem látom, hogy pikk-pakk beáll, minden átmenet nélkül. Szvsz nektek Rosen lenne az ideális backup.
Chargers LT
több mint 5 éve
Tyrod Taylor in LA. Rivers vasból van, de legalább van potens csere
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Idealista vagy.Attól még, hogy külön művészet, logikusan a sérült játékosokat ugyan úgy kéne kezelni, és itt arról volt szó.A draft és FA külön-külön művészet. Ne keverjük a szezont a fazonnal kérem szépen.Majd fogja, ha draftolják, és állni fog a fél idényben a pálya szélén 😊Hát ez Meltcalf vagy Gary esetében nem nagyon zavarja a GM-eket.Perrymen szerződés részletei:Vagy egyszerűen van egy GM-levelezőlista, amin körbeküldte az orvosi kartonját 😀
twitter.com/eric_d_williams/status/1105395905694453761
Nem hittem volna, hogy ilyen olcsón megússzuk, Telesco lehet tud valamit róla és zsarolja.
Sixo
empty taxi
Sixo
Chargers LT
empty taxi
Sixo
Madden hates me.
több mint 5 éve
Attól még, hogy külön művészet, logikusan a sérült játékosokat ugyan úgy kéne kezelni, és itt arról volt szó.A draft és FA külön-külön művészet. Ne keverjük a szezont a fazonnal kérem szépen.Majd fogja, ha draftolják, és állni fog a fél idényben a pálya szélén 😊Hát ez Meltcalf vagy Gary esetében nem nagyon zavarja a GM-eket.Perrymen szerződés részletei:Vagy egyszerűen van egy GM-levelezőlista, amin körbeküldte az orvosi kartonját 😀
Nem hittem volna, hogy ilyen olcsón megússzuk, Telesco lehet tud valamit róla és zsarolja.
Sixo
empty taxi
Sixo
Chargers LT
empty taxi
több mint 5 éve
A Jags pl számtalanszor megnyerte az utóbbit az elmúlt években (papíron). Az előbbiben 10 évente jó, ha egyszer jeleskedik.A draft és FA külön-külön művészet. Ne keverjük a szezont a fazonnal kérem szépen.Majd fogja, ha draftolják, és állni fog a fél idényben a pálya szélén 😊Hát ez Meltcalf vagy Gary esetében nem nagyon zavarja a GM-eket.Perrymen szerződés részletei:Vagy egyszerűen van egy GM-levelezőlista, amin körbeküldte az orvosi kartonját 😀
Sixo
empty taxi
Sixo
Chargers LT
empty taxi
több mint 5 éve
A draft és FA külön-külön művészet. Ne keverjük a szezont a fazonnal kérem szépen.Majd fogja, ha draftolják, és állni fog a fél idényben a pálya szélén 😊Hát ez Meltcalf vagy Gary esetében nem nagyon zavarja a GM-eket.Perrymen szerződés részletei:Vagy egyszerűen van egy GM-levelezőlista, amin körbeküldte az orvosi kartonját 😀
Sixo
empty taxi
Sixo
Chargers LT
Madden hates me.
több mint 5 éve
Majd fogja, ha draftolják, és állni fog a fél idényben a pálya szélén 😊Hát ez Meltcalf vagy Gary esetében nem nagyon zavarja a GM-eket.Perrymen szerződés részletei:Vagy egyszerűen van egy GM-levelezőlista, amin körbeküldte az orvosi kartonját 😀
Sixo
empty taxi
Sixo
több mint 5 éve
Hát ez Meltcalf vagy Gary esetében nem nagyon zavarja a GM-eket.Perrymen szerződés részletei:Vagy egyszerűen van egy GM-levelezőlista, amin körbeküldte az orvosi kartonját 😀
Sixo
empty taxi
több mint 5 éve
Perrymen szerződés részletei:Vagy egyszerűen van egy GM-levelezőlista, amin körbeküldte az orvosi kartonját 😀
Sixo
Madden hates me.
több mint 5 éve
Perrymen szerződés részletei:twitter.com/eric_d_williams/status/1105395905694453761
több mint 5 éve
empty nagy kedvence, Spencer Pulley már nem jön vissza, a Giantsben folytatja.twitter.com/FieldYates/status/1105116836541145090
több mint 5 éve
És mit fog ő itt játszani és kinek a helyére jött? Gondolom nem mike lesz miután Perrymennek szerződést adtunk és ha jól tudom a panthersnél sem az volt.Ő klasszik WLB, Jatavis helyén játszana, akit ugye egyébként sem bír Bradley.
Sixo
Madden hates me.
több mint 5 éve
És mit fog ő itt játszani és kinek a helyére jött? Gondolom nem mike lesz miután Perrymennek szerződést adtunk és ha jól tudom a panthersnél sem az volt.
több mint 5 éve
Davisnek örülök, korrekt playa, tud majd segíteni 😊
több mint 5 éve
Én mindig is bírtam TD-t, ha jó szezonja lesz gyanúsan kénytelen leszek beruházni egy mezre.Thomas Davis in da house. 3-szor szakadt már az ACL-je -> illik a rendszerbe.Meg se érdemlitek 😊
empty taxi
Eddig is szimpi csapat volt a Chargers, de most már egyértelmű faboritok vagytok az AFC-ben.
gabokocka
Madden hates me.