Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Na akkor mégis maradunk és itt készülünk a SB győzelemre 😛
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Nem is fog, a broncos topicba vagy az nfl csevegőbe leírtuk miért
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Még nem zárt be a bazár...De TE-et még nem sikerült találnunk
több mint 6 éve
Itt van pár TE akik még FA-k és pass játékban hozzá tudnak tenni, igyekeztem visszavonultakat nem írni :Marcedes aláírt a héten Green Bayben. Gus talán ide tudja csábítani Julius Thomast...
Antonio Gates (37) , Coby Fleener (29) , Julius Thomas (30) , Brent Celek (33) , Marcedes Lewis (34) , Anthony Fasano (34) , Zach Miller (33) , Mychal Rivera (27) , Clay Harbor (30) , Jeff Cumberland (31)
Sixo
Komolyan mondom iktriad jöjjön át Chargers drukkernek, lenne itt olyan dögrovás, hogy az épülőben lévő inglewoodi stadion is összedől 😀Összekeversz a Szent András törésvonallal. 😊
empty taxi
több mint 6 éve
Itt van pár TE akik még FA-k és pass játékban hozzá tudnak tenni, igyekeztem visszavonultakat nem írni :Antonio Gates (37) , Coby Fleener (29) , Julius Thomas (30) , Brent Celek (33) , Marcedes Lewis (34) , Anthony Fasano (34) , Zach Miller (33) , Mychal Rivera (27) , Clay Harbor (30) , Jeff Cumberland (31)
több mint 6 éve
A gyűlölet nem pálya... 😛
több mint 6 éve
jah manning, de hogy ezt 10 év távlatában nekem kell közölnöm veled ...Kösz..., akkor már megvan a hibás 😀csak 2 SB-n voltam ,mert utáltam manningetegyébként is Tixo Pats drukker...Na hogy kapjátok be 😀 😀Én is mindig keverlek Chargers LT-vel, nem csodálkozom, ha más is 😀Ilyent én mikor írtam ?Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
Rolni
Sixo
Wyatt
Pedig nem is hasonlítunk...Sixo nagyobb darab és a draft boardja papír alapú 😀
Chargers LT
gordon
Sixo
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Kösz..., akkor már megvan a hibás 😀csak 2 SB-n voltam ,mert utáltam manningetegyébként is Tixo Pats drukker...Na hogy kapjátok be 😀 😀Én is mindig keverlek Chargers LT-vel, nem csodálkozom, ha más is 😀Ilyent én mikor írtam ?Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
Rolni
Sixo
Wyatt
Chargers LT
gordon
Sixo
több mint 6 éve
csak 2 SB-n voltam ,mert utáltam manningetegyébként is Tixo Pats drukker...Na hogy kapjátok be 😀 😀Én is mindig keverlek Chargers LT-vel, nem csodálkozom, ha más is 😀Ilyent én mikor írtam ?Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
Rolni
Sixo
Wyatt
Chargers LT
gordon
több mint 6 éve
Én érzem megsértve magam. Összekevertek egy nyíregyivel. Diósgyőri stadionban ilyenért kivégzéseket rendeztek anno ...Na hogy kapjátok be 😀 😀Én is mindig keverlek Chargers LT-vel, nem csodálkozom, ha más is 😀Ilyent én mikor írtam ?Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
Rolni
Sixo
Wyatt
Chargers LT
több mint 6 éve
Régi szép idők, amikor Tomlinson21 (aka Szaba) volt az egyetlen Chargeres fan fórumozó. Nem volt kit kivel összekeverni. 😛 😀Én is mindig keverlek Chargers LT-vel, nem csodálkozom, ha más is 😀Ilyent én mikor írtam ?Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
Rolni
Sixo
Wyatt
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
egyébként is Tixo Pats drukker...Na hogy kapjátok be 😀 😀Én is mindig keverlek Chargers LT-vel, nem csodálkozom, ha más is 😀Ilyent én mikor írtam ?Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
Rolni
Sixo
Wyatt
Chargers LT
több mint 6 éve
Na hogy kapjátok be 😀 😀Én is mindig keverlek Chargers LT-vel, nem csodálkozom, ha más is 😀Ilyent én mikor írtam ?Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
Rolni
Sixo
Wyatt
több mint 6 éve
Komolyan mondom iktriad jöjjön át Chargers drukkernek, lenne itt olyan dögrovás, hogy az épülőben lévő inglewoodi stadion is összedől 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Bocs! Ez történt valóban...Chargers LT írta az elsőt 😊Én is mindig keverlek Chargers LT-vel, nem csodálkozom, ha más is 😀Ilyent én mikor írtam ?Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
Rolni
Sixo
Wyatt
Akkor ketten együtt jinxelitek el ezeket a szezonokat 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én is mindig keverlek Chargers LT-vel, nem csodálkozom, ha más is 😀Ilyent én mikor írtam ?Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
Rolni
Sixo
több mint 6 éve
Ilyent én mikor írtam ?Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
Rolni
több mint 6 éve
Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.Először beírod, h a csoportot magabiztosan nyerni kell...gondoltam írom is, h kár ilyennel ilyen korán eljinxelni a dolgokat...aztán jön a Henry sérülés...most meg leírod, hogy ok, ha csak 1IR lesz...hát kíváncsi leszek mikor, ki a következő ezután...és nem a rosszindulat mondatja ezt velem...
Sixo
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 6 éve
Amúgy én úgy vagyok ezzel, hogy ha így érkezünk el a szezon kezdésre, hogy "csak" 1 IResünk van a kezdők közül akkor már örülni fogok.
több mint 6 éve
We are Chargers pamparampampampampam.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Szegény a Chargers átkot és az én átkomat is magán hordozza.Ne fesd az ördögöt a falra vazeg 😀Lassan jön Verrett szokásos sérülése is. Átok van ezen a csapaton komolyan.Azért a Houston most simán két kézzel jelentkezik, hogy héló. De a Chargers is peches állandóan, az is tényHa van csapat aki talán még nállunk is balszerencsésebb a sérülések terén akkor azok ti vagytok...Hunter Henry ki is szállt idénre ACL szakadás miatt.Törvényszerű hogy akkor mikor kiraktuk Gates-et!
Matthew99
Petila
Tomcsik
Wyatt
Bazzani
Neki idén megint Pro Bowl szezont kell hoznia és akkor megtartjuk.
Chargers LT
Én is szurkolok neki nagyon, mert nekem is jól jönne tőle egy remek szezon. 😉
több mint 6 éve
Ne fesd az ördögöt a falra vazeg 😀Lassan jön Verrett szokásos sérülése is. Átok van ezen a csapaton komolyan.Azért a Houston most simán két kézzel jelentkezik, hogy héló. De a Chargers is peches állandóan, az is tényHa van csapat aki talán még nállunk is balszerencsésebb a sérülések terén akkor azok ti vagytok...Hunter Henry ki is szállt idénre ACL szakadás miatt.Törvényszerű hogy akkor mikor kiraktuk Gates-et!
Matthew99
Petila
Tomcsik
Wyatt
Bazzani
Neki idén megint Pro Bowl szezont kell hoznia és akkor megtartjuk.