Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Marcedes Lewis követheti ide Gus Bradleyt?twitter.com/BrentASJax/status/976139358460837890
több mint 6 éve
Nem, ennek orbáni oka volt. | Nem kórház, STADION!!! |Egyébként meg oly mind1 ha leigazolnánk Wolverine-t mondván h a heeling abilityje óriási extra lenne ebbe a kórházcsapatba azzal se mennénk semmire, a kaliforniai nap az még adamantiumot is megolvasztja...Nem azért költöztetek Los Angelesbe, mer' ott jobb a kórházi ellátás?
empty taxi
Black_Adder
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Egyébként meg oly mind1 ha leigazolnánk Wolverine-t mondván h a heeling abilityje óriási extra lenne ebbe a kórházcsapatba azzal se mennénk semmire, a kaliforniai nap az még adamantiumot is megolvasztja...Nem azért költöztetek Los Angelesbe, mer' ott jobb a kórházi ellátás?
empty taxi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Egyébként meg oly mind1 ha leigazolnánk Wolverine-t mondván h a heeling abilityje óriási extra lenne ebbe a kórházcsapatba azzal se mennénk semmire, a kaliforniai nap az még adamantiumot is megolvasztja...
Madden hates me.
több mint 6 éve
Kérlek ne írj erről feltételes módban...megsértessz 😀kivéve ha kidől egy pillanat alatt...mintha a Chargers FO vonzódna a sérülésre hajlamos játékosokhoz...Most nézem , hogy a pff-nél pl az egyik leggyengébb kezdő center volt tavaly , hát nem tudom , jobban örültem volna , ha mondjuk draft 2. napján hozunk valakit aki úgy is bust lesz.egykis rutin jól jön szeribtem a Feeney-Lamp páros közé
Sixo
jó lesz ez.
braxa88
Rolni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
kivéve ha kidől egy pillanat alatt...mintha a Chargers FO vonzódna a sérülésre hajlamos játékosokhoz...Most nézem , hogy a pff-nél pl az egyik leggyengébb kezdő center volt tavaly , hát nem tudom , jobban örültem volna , ha mondjuk draft 2. napján hozunk valakit aki úgy is bust lesz.egykis rutin jól jön szeribtem a Feeney-Lamp páros közé
Sixo
jó lesz ez.
braxa88
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 6 éve
braxa88
12 534
Most nézem , hogy a pff-nél pl az egyik leggyengébb kezdő center volt tavaly , hát nem tudom , jobban örültem volna , ha mondjuk draft 2. napján hozunk valakit aki úgy is bust lesz.egykis rutin jól jön szeribtem a Feeney-Lamp páros közé
Sixo
jó lesz ez.
több mint 6 éve
Most nézem , hogy a pff-nél pl az egyik leggyengébb kezdő center volt tavaly , hát nem tudom , jobban örültem volna , ha mondjuk draft 2. napján hozunk valakit aki úgy is bust lesz.
több mint 6 éve
Remélem nem drága, de örülnök neki. Így azért kellemes kezd lenni az OL.2 év 15 milla
Chargers LT
Madden hates me.
több mint 6 éve
Remélem nem drága, de örülnök neki. Így azért kellemes kezd lenni az OL.
több mint 6 éve
nagyszerű, stabil játékos - ha egészséges. 2012 óta tavaly játszotta elöször végig mind a 16 meccset. problémái vannak a csípőjével. Chargers signed C Mike Pouncey to a two-year contract.
In large part due to a lingering hip injury, Pouncey's effectiveness waned in 2017 with the Dolphins, but he is still only 28 years old and should be recovered now. Pouncey has stated he will eventually need a hip replacement. The Chargers' offensive line is shaping up, from left to right, as LT Russell Okung > LG Dan Feeney > C Pouney > RG Forrest Lamp > RT Joe Barskdale. If the unit stays healthy, this line has a chance to be a top-ten group.
több mint 6 éve
Viszont van egy SB győztes rúgótok Sturgis jött két évreA legnagyobb needünkre 😀
dande
több mint 6 éve
Viszont van egy SB győztes rúgótok Sturgis jött két évre
több mint 6 éve
Mike Pouncey jön vizitre, örülnék neki.Hát ha úgy játszik , mint tavaly akkor én nem igazán.
empty taxi
több mint 6 éve
Mike Pouncey jön vizitre, örülnék neki.
Madden hates me.
több mint 6 éve
twitter.com/caplannfl/status/974276427091775488
Madden hates me.
több mint 6 éve
Gatesnek gyakorlatilag teljesen kiürült a tank én úgy láttam. Meglepne ha folytatná.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Tender raktunk Tyrell Williams-re és Chris McCain-re. Adrian Phillips 1 éves szerződést kapott. Virgil Green 3 évre aláírt hozzánk, remélem ez nem jelenti azt, hogy Gates nem tesz hozzá még 1 évet, bár megférnek egymás mellett hiszen teljesen eltérő feladatkörük van.
több mint 6 éve
Ha már FA-nál tartunk, a liga legjobb DL-jébe egy jó Suh?Azon én is elmélkedtem 😊 Egy telefont megér Telesconak remélem. A mostani FA piac eddig számunkra jól alalkul a csoportban.
#EvilLaugh
empty taxi
És kis érdekesség: 119. pick, 4. körben: Los Angeles Chargers: Shaquem Griffin, LB, Central Florida
Walterfociék bemókolták.
több mint 6 éve
Ha már FA-nál tartunk, a liga legjobb DL-jébe egy jó Suh?#EvilLaugh
Madden hates me.
több mint 6 éve
Hát a mostani WR szerződéseket nézve, meg persze a WR classt, már kevésbé bánom azt a tavalyi első körös picket , persze ha jövőre azért valami értelmezhetőt letesz az asztalra.
több mint 6 éve
Hayward kapott egy 3 éves 36/20 misis hosszabbítást. Jövőre járt volna le a szerződése , jól döntött teleszkóp, hogy ezt nem várta meg.
több mint 6 éve
De minek ide Sherman, amikor van 4 nagyon jó CB-nk ha éppen egészséges Verrett.Nyilván nem volt rá szükség, ezt is csak a média írta le eshetőségként. Így is nálunk van Top3 DB sor.
Sixo