Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Kicsit furcsán írod a Bortlest.Picsába, hogy a Jax leadta kb a meccset...na így essenek is ki, ha már gödröt ástak másnak 😊Így van testvérem, jól mondod, iktriad a forrása minden bajunknak és gondunknak.
Chargers LT
Sixo
több mint 6 éve
Picsába, hogy a Jax leadta kb a meccset...na így essenek is ki, ha már gödröt ástak másnak 😊Így van testvérem, jól mondod, iktriad a forrása minden bajunknak és gondunknak.
Chargers LT
több mint 6 éve
Picsába, hogy a Jax leadta kb a meccset...na így essenek is ki, ha már gödröt ástak másnak 😊Dehogy adtuk le. Akkor a cserék játszottak volna már a 2. félidőben, ehhez képest végéi pályán voltak a kezdők. Egy DeDe Westbrook dropon múlt, hogy nem nyertünk. A védelem 1 (igaz TD playt) leszámítva, úgy játszott, mint akik vért ittak és már PO üzemmódban tolták. Az offense és az ST volt aggasztóan szar. De mondom, így is 1 playen múlt a W. Bár a Titans megérdemelten nyert.
Chargers LT
Amúgy elnézést, hogy nem segítettünk.
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Picsába, hogy a Jax leadta kb a meccset...na így essenek is ki, ha már gödröt ástak másnak 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
twitter.com/Chargers/status/947616229627326464
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
twitter.com/Chargers/status/947558115892871168
Madden hates me.
több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/947267647787405312
Madden hates me.
több mint 6 éve
Na még idén utoljára elő kell venni a tököket, és ahogy szokták mondani, becsületből győzni. Akkor talán Fortuna néni is mellénk áll, és nyer a Jax.
több mint 6 éve
Hát az idei sorsolásunk szimpatikusabb volt mit ne mondjak. Tartok az NFC West-től.Pedig idén nekünk volt (idény előtt) a 3. legnehezebb sorsolásunk...gondoltam, ettől csak jobb lehet, majd jövőre jön a gyengécske Rams, 49ers Hoyerrel, stb...aztán tessék. Nyilván akkor kell megerősödnie mindenkinek, amikor nekünk lesz ellenfél 😀
Sixo
több mint 6 éve
Hát az idei sorsolásunk szimpatikusabb volt mit ne mondjak. Tartok az NFC West-től.
több mint 6 éve
A 2018-as menü:HOME
Denver Broncos
Kansas City Chiefs
Oakland Raiders
Arizona Cardinals
San Francisco 49ers
Tennessee Titans
Baltimore Ravens
Cincinnati Bengals
AWAY
Denver Broncos
Kansas City Chiefs
Oakland Raiders
Seattle Seahawks
Los Angeles Rams
Buffalo Bills
Cleveland Browns
Pittsburgh Steelers
Madden hates me.
több mint 6 éve
Bradley szerződése lejár, előkelő helyen is van állítólag több csapat wishlistjén.Mit ne mondjak, bíztam is a munkájában, és jó lenne, ha Tepeszkóp marasztalná...
Szvsz nem végzett rossz munkát, a front7-be kell DT meg LB azt már a rush D sem lesz reménytelen.
empty taxi
több mint 6 éve
Kellemes ünnepeket szintén 😉Még, ha nem is az egész Jaxben, de a D#ben lehet bízni...inkább mi ne szúrjuk el, ha már kaptunk egy 2. lehetőséget.
több mint 6 éve
Akkor jövőhéten win, és bízunk a Jagsbe. Szóval beszoptuk.
több mint 6 éve
Bradley szerződése lejár, előkelő helyen is van állítólag több csapat wishlistjén.Szvsz nem végzett rossz munkát, a front7-be kell DT meg LB azt már a rush D sem lesz reménytelen.
Madden hates me.
több mint 6 éve
Madden hates me.
több mint 6 éve
Pro Bowl: Rivers QB,
KA13 WR,
Bosa DE, (kezdő)
Hayward CB
több mint 6 éve
Lehet én vagyok buzi, de nekem nem ennyire egyértelmű, hogy Bosa jobb , mint Ingram.Nem amúgy, nálam is x-es a meccs, de a több szerelés miatt eredményesebb Bosa...na meg őt amcsiban hypolják, mióta a ligába került. (Más kérdés, hogy van miért hypolni a vaddisznaját 😊 )
Sixo
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Stez válasza az lett volna, hogy igen, te vagy a buzi 😊😊😊stez te vagy az?Lehet én vagyok buzi, de nekem nem ennyire egyértelmű, hogy Bosa jobb , mint Ingram.Bosa fehér, Ingram nem.
Sixo
empty taxi
Sixo
több mint 6 éve
stez te vagy az?Lehet én vagyok buzi, de nekem nem ennyire egyértelmű, hogy Bosa jobb , mint Ingram.Bosa fehér, Ingram nem.
Sixo
empty taxi
több mint 6 éve
Lehet én vagyok buzi, de nekem nem ennyire egyértelmű, hogy Bosa jobb , mint Ingram.Bosa fehér, Ingram nem.
Sixo
Madden hates me.
több mint 6 éve
Nem azt mondom ,hogy nem tehetséges, hanem , hogy idén mi is az amivel jobb lett volna Ingramnél ? Ingramet már annyira rég óta lebecsüli mindenki. Emlékszem amikor még 3-4ben Attaochu-t lett fényezve helyette. És nála nem lehet homérkedéssel vádolni, mert már egyetemen sem szerettem.Lehet én vagyok buzi, de nekem nem ennyire egyértelmű, hogy Bosa jobb , mint Ingram....Bosa elképesztően tehetséges, és bajusszal kezd hasonlítani Kampmanra. 😊
Sixo
Helmut Zimmer
több mint 6 éve
Lehet én vagyok buzi, de nekem nem ennyire egyértelmű, hogy Bosa jobb , mint Ingram....Bosa elképesztően tehetséges, és bajusszal kezd hasonlítani Kampmanra. 😊
Sixo
több mint 6 éve
Lehet én vagyok buzi, de nekem nem ennyire egyértelmű, hogy Bosa jobb , mint Ingram.