NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 6 éve
Talib szó szerint imádjaTe most lebuziztal egy Talibot?
peterk2005
több mint 6 éve
Phillips szerintem jól tudja az ilyen renitenseket kezelni. Ezek inkább extrovertált fazonok, nem asszonyverő agresszorok. Még Suh se egy locker room king aki mindenképpen maga alá akarná gyűri a többieket. Phillipset általában imádják a játékosai (Talib szó szerint imádja). A Egy konfrontatívabb edzőnek simán el tudom képzelni, hogy jobban meggyűlne velük a baja, mint egy ilyen joviális nagypapának, mint Phillips.Ez nem jelenti azt, hogy ha valami félremegy és nem jönnek a győzelmek, akkor ne lehetne probléma. Túl sok az új, nagy nevű arc, és Pillips nem egy rend rakó edző, McVay meg egy "tinédzser" a szakmájában. Donaldon sok múlhat. Egyedül ő olyan "fajsúlyos" a rams magból amelyik rendet tud esetleg rakni, ha veszekedés van.
Érdekes lesz ez az év, nagyon.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Azert halkan jegyzem meg, hogy a ti Jimetek Detroitban epp abba bukott bele, hogy nem tudta megfekezni Suh-t es tarsait. Persze ez nyilvan mas, most nem o a HC, a felelosseg nem elsosorban az ove, de azert en nem vagyok biztos benne, hogy Phillips kepes feken tartani a Peters, Suh kettost. Peters mondjuk nem az, hogy balhet, de szeret olykor primadonnaskodni es hisztizni, Suh meg Suh.Én nem tartom hülyeségnek ezt a cserét, de azért emlékszem, amikor az évtized elején az Eagles FA-rol vásárolt be hasonloan, na abbol mondjuk égés lett.Ott azzal volt a legnagyobb baj h nem volt meg hozzá a megfelelő DC aki jól tudta volna kezelni, játszatni a játékosokat. Itt ez most meg van. Akkor már lett volna egy Jim S-unk vagy még él JJ más lett volna. De ez már történelem s hála Istennek azóta összejött 😊
adam8
dande
Azert nem lesz egyszeru dolga McVaynek, illetve Goffnak sem, mert ezekkel a huzasokkal egyre nagyobb terhet pakolnak ra. Hogy o erre keszen all-e, azt nem tudom. Kulcsfontossagu lesz, hogy jol menjen Gurleynek, mert ha meg a futojatek sem lesz az igazi, akkor rohadt nehez dolga lesz itt Goffnak.
több mint 6 éve
Én nem tartom hülyeségnek ezt a cserét, de azért emlékszem, amikor az évtized elején az Eagles FA-rol vásárolt be hasonloan, na abbol mondjuk égés lett.Ott azzal volt a legnagyobb baj h nem volt meg hozzá a megfelelő DC aki jól tudta volna kezelni, játszatni a játékosokat. Itt ez most meg van. Akkor már lett volna egy Jim S-unk vagy még él JJ más lett volna. De ez már történelem s hála Istennek azóta összejött 😊
adam8
több mint 6 éve
Komolyan nem értem mi folyik itt, mintha fordított helyzet lenne, pl a Saint-szel. Olyan, mintha itt lenne egy öreg HOF irányító, és egy utolsó SB run-ra készültök. Brutál összegek forognak itt, aztán lehet majd elkezdeni építeni a csapatot elölről, mert ezt nem lehet már jövőre sem együtt tartani.2 dolog:
Persze oké, ha a gyűrű meg van, valszeg nagy kárpótlás.
PEEtör
1. Nem egy diadalmenet eddig a nézők bevonzása LA-ben (bár a Chargers ezzel még inkább szenved)
2. 2019-re gyakorlatilag a csapat magjából mindenkinek lejár a szerződése, nyilván lesz pénz együtt tartani a gerincet, de azért nem mindenkit, így most nyomtak egy all-int arra az 1-2 évre, amíg a kulcsjátékosok többsége míg rookie contract alatt van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Komolyan nem értem mi folyik itt, mintha fordított helyzet lenne, pl a Saint-szel. Olyan, mintha itt lenne egy öreg HOF irányító, és egy utolsó SB run-ra készültök. Brutál összegek forognak itt, aztán lehet majd elkezdeni építeni a csapatot elölről, mert ezt nem lehet már jövőre sem együtt tartani.Lehet elcserélik Goffot Brees-re 😀
Persze oké, ha a gyűrű meg van, valszeg nagy kárpótlás.
PEEtör
több mint 6 éve
PEEtör
1 758
Komolyan nem értem mi folyik itt, mintha fordított helyzet lenne, pl a Saint-szel. Olyan, mintha itt lenne egy öreg HOF irányító, és egy utolsó SB run-ra készültök. Brutál összegek forognak itt, aztán lehet majd elkezdeni építeni a csapatot elölről, mert ezt nem lehet már jövőre sem együtt tartani.Persze oké, ha a gyűrű meg van, valszeg nagy kárpótlás.
több mint 6 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Én nem tartom hülyeségnek ezt a cserét, de azért emlékszem, amikor az évtized elején az Eagles FA-rol vásárolt be hasonloan, na abbol mondjuk égés lett.
több mint 6 éve
Már eddig is, de most pláne Goffon múlik minden. Totál, mint tavaly Keenum, vagy Wentz/Foles. Van faja csapat, ha ő jól játszik, akkor lesz SB esély. Ha megint ők hozzák a legtöbb pontot, lesz SB esély. Ha Goff visszaesik, lehet itt bárki, nem lesz SB run.Hát azért nincs rossz helyen Gurleynél se a labda, ha röptében esetleg nem megy valami. Vagy/meg a védelem is alkalmasnak tűnik meccseket nyerni. Nyilván ha Goff a centertől se tudja elvenni a labdát akkor gondok lesznek, de jelenleg nem "egylábasnak" tűnik a Rams.
Chargers LT
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Már eddig is, de most pláne Goffon múlik minden. Totál, mint tavaly Keenum, vagy Wentz/Foles. Van faja csapat, ha ő jól játszik, akkor lesz SB esély. Ha megint ők hozzák a legtöbb pontot, lesz SB esély. Ha Goff visszaesik, lehet itt bárki, nem lesz SB run.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
Érdekes lesz hogy a stàb hogyan tartja majd kézben nàlatok az öltözőt!Mert Cooks is tud hisztizni, ha valami nem tetszik neki. Nàlunk volt hisztije, NE-ben nem tudom.
Mondjuk nem a pàlyàn csinàlja,hanem a hàttérben.
Kemény építkezés folyik, kockàztatàssal. Érdekes szezontok lesz!
több mint 6 éve
SB csapatot építetek, ez nem vitás. Öröm lesz veletek játszani végre tét nélkül. LA-nek kell a csapat, kell a látvány és főleg kell a néző. Érthető. Hogy mi lesz 2-3 év múlva? Ki tudja. Ha a SB győzelem után nem bukjuk el rögtön a következőt az évszázad f.....ságával, akkor most mi is nyugodtan pihizhetnénk. Meg van a SB. Ha nektek is meg lesz, akkor minden alá van írva. Ha nem, akkor balhé lesz. Nektek áll a zászló, mi meg "szusszanunk" pár évet. (Azért a bőrünk idén se lesz olcsó!)
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 6 éve
Na hát ez nagy baromság volt.És ha addig nyertek egy bajnoki címet nem szarod le?
Legalább kaptunk volna egy 2.-3. köröst mèg pluszba.
Legkèsöbb kèt èv múlva a fèl csapat megy a levesbe mert nem lesz rájuk pènz🙄
Ramsfan
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Nünüke
558
Na hát ez nagy baromság volt.Legalább kaptunk volna egy 2.-3. köröst mèg pluszba.
Legkèsöbb kèt èv múlva a fèl csapat megy a levesbe mert nem lesz rájuk pènz🙄
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 6 éve
Ebből vagy egy orbitális lebőgés lesz, vagy SB run...kíváncsian várom a kickoff-ot.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Szerintem jó üzletet kötött a Rams...Cooks egy kiváló elkapó!Az elmúlt 3 évben 1000 yard fölött és legalább 7 TD (igaz nem akármilyen QB-k dobáltak neki), ez rajta kívül csak Antonio Brownnak sikerült ha jól tudom.
több mint 6 éve
Aztán LB poszton tud-e játszani a srác?Kicsit amúgy drága volt. Se nem Gronk, se nem OBJ, de a mienk.
De legalább már a draft miatt se kell virrasztanom. Köszi Snead...
több mint 6 éve
Van egy olyan érzésem, hogy ez L.A.-nek is szól. Meg kell őrjíteni a népet, hogy megvegyék abba az 5 milliárdos új stadionba majd a minden bizonnyal kurva drága jegyeket. Az őrületet fel kell építeni. el kell kezdeni valamivel előbb. Így 2020-ra meg is lehet a hisztéria.(Az más kérdés, hogy ennek könnyen lehet egy olyan kimenetele, hogy aztán 2020 után jön 2-3 év üresjárat.)
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
shagi0206
10 943
Hihetetlen már...hova a f*szba lehetne még erősíteni? Esetleg Kuechlyért, vagy Wagnerért nem adnak vmit? Csak hogy kb semmilyen poszton ne legyenek hiányosságaik. Szerintem nekünk ki se kell állni a Rams ellen, adjuk oda a W-t. Összeszednek egy csomó jót, mi meg Brice Butlerekkel, meg porcelán QB-val akarunk nekivágni a szezonnak úgy, hogy a fal ha sérül, akkor nem lesz 2 mp-e passzolni.
több mint 6 éve
SB or bust évet építenek egy harmadéves QB-nak, amikor itt van egy fiatal roster, egy fiatal QB és egy fiatal HC.Komolyan nem értem.
több mint 6 éve
Na EZ faszság volt.
több mint 6 éve
Szegény ember OBJ-a
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Megérne nekünk Odell, 2 első körös pick-et és 18-20 millió dollárt? Hát nem tudom!Austinért jöhetne
szata
Liverpool Fc