Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 6 éve
Kupp tud játszani a Falcons ellen? Mennyire komoly a sérülése?A héten edzett, így szerintem játszani fog.
szata
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 6 éve
szata
139
Kupp tud játszani a Falcons ellen? Mennyire komoly a sérülése?
több mint 6 éve
Max a Vikingshez látogathattok, ami meg is fog történni ha győztök a WC-körben.Bucks utolsó pillanatban elintézte nekünk a 3. kiemelést. Jobban örültem volna Newtonnak, mint Ryannek. Aztán egy nehéz meccs után még a Viks D-vel is megkell birkózni. Jól fog jönni ez az 1 hét szünet.Viszont a Falcons (és a Vikings is) fedett stadionnal rendelkezik. Így januárban egy Los Angeles-i csapatnak és egy csere rúgónak előnyös...
süti
Pizsama
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Remelem kellően motiváltak lesznek az Atlanta ellen és bebizonyítják, hogy megérte a pihenő. Csere sor ide vagy oda, nem volt “szép” vereség a Ninerstől, hazai pályán. (Bár szerintem több 49ers drukker volt a meccsen..)
Szerkesztette: dogbite
több mint 6 éve
Bucks utolsó pillanatban elintézte nekünk a 3. kiemelést. Jobban örültem volna Newtonnak, mint Ryannek. Aztán egy nehéz meccs után még a Viks D-vel is megkell birkózni. Jól fog jönni ez az 1 hét szünet.Viszont a Falcons (és a Vikings is) fedett stadionnal rendelkezik. Így januárban egy Los Angeles-i csapatnak és egy csere rúgónak előnyös...
süti
Szerkesztette: Pizsama
több mint 6 éve
Bucks utolsó pillanatban elintézte nekünk a 3. kiemelést. Jobban örültem volna Newtonnak, mint Ryannek. Aztán egy nehéz meccs után még a Viks D-vel is megkell birkózni. Jól fog jönni ez az 1 hét szünet.
több mint 6 éve
Gyakorlatilag a teljes második sor játszik ma.
több mint 6 éve
Gondolod hogy azért teszi? 🙂Mondjuk Donald nagyon lobbizott azért, hogy játszhasson, de McVay hajthatatlan volt.twitter.com/karahenderson/status/946837597011218433Mondjuk ezért padoztatni Gurley-t, nehogy tönkretegye a predikcióját... érdekes, érdekes.
Les Snead felesége tweetelte: McVay a szezon előtt megtippelte Gurley számait. Az látszik, hogy ért ahhoz amit csinál...
dogbite
süti
több mint 6 éve
twitter.com/karahenderson/status/946837597011218433Mondjuk ezért padoztatni Gurley-t, nehogy tönkretegye a predikcióját... érdekes, érdekes.
Les Snead felesége tweetelte: McVay a szezon előtt megtippelte Gurley számait. Az látszik, hogy ért ahhoz amit csinál...
dogbite
több mint 6 éve
Megértem, hogy a sérülésveszély miatt sok kezdő pihen, de nem tudom a 2 hét szünet milyen hatással lesz a játékosokra?Nem aggódnék emiatt. A meccs előtti héten ugyanaz a felkészülés lesz mint bármelyik héten az alapszakaszban. Az hogy pluszban pihenhetnek előtte azért jó, mert nem kell az edzés mellett regenerálódni is.
szata
McVay amúgy is rendet tud tartani, kötve hiszem hogy bármelyik kezdő túlságosan kiengedne a 2 hét alatt, sőt, inkább extra motiváltak lesznek, hogy a pihenés után még jobban teljesítsenek!
Szerkesztette: Pizsama
több mint 6 éve
twitter.com/karahenderson/status/946837597011218433Ja szóval direkt azért nem játszatja, hogy bejöjjenek a tippjei 😀 Értem 😀
dogbite
több mint 6 éve
szata
139
Megértem, hogy a sérülésveszély miatt sok kezdő pihen, de nem tudom a 2 hét szünet milyen hatással lesz a játékosokra?
több mint 6 éve
twitter.com/karahenderson/status/946837597011218433Les Snead felesége tweetelte: McVay a szezon előtt megtippelte Gurley számait. Az látszik, hogy ért ahhoz amit csinál...
több mint 6 éve
Sajnálnám, ha Goff és Gurley nem játszana az utolsó fordulóban, Goffnál meglehetne a 4000 passzolt yard a szezonban, amit Bulger óta egy Rams QB sem ért el, és Gurley is kevesebb eséllyel lehet MVP. De inkább ez, minthogy valamelyikük megsérüljön.
több mint 6 éve
McVay úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg a 49ers ellen számos kezdő játékos (Gurley, Goff, Withworth, Sullivan stb.) pihenni fog: “fontosabb, hogy egészségesek maradjanak mint a 3. vagy 4. kiemelés.”Szokja csak! Hogy a WildCard hétvégén már kellően magabiztos legyen, mert ott már tétje van! 😀
Ficken marad a rúgónk. Szerintem vasárnap egy csomó mezőnygól kísérletet fognak rúgatni vele. Csak hogy szokja.
dogbite
több mint 6 éve
McVay úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg a 49ers ellen számos kezdő játékos (Gurley, Goff, Withworth, Sullivan stb.) pihenni fog: “fontosabb, hogy egészségesek maradjanak mint a 3. vagy 4. kiemelés.”Ficken marad a rúgónk. Szerintem vasárnap egy csomó mezőnygól kísérletet fognak rúgatni vele. Csak hogy szokja.
Szerkesztette: dogbite
több mint 6 éve
Divatkurva 😁😛Ja. 😊Grat a W-hez és köszi a segítséget!Mindenkit "lecummantassz" aki megver minket? 😀
iktriad
pakesz
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Ja. 😊Grat a W-hez és köszi a segítséget!Mindenkit "lecummantassz" aki megver minket? 😀
iktriad
pakesz
több mint 6 éve
Grat a W-hez és köszi a segítséget!Mindenkit "lecummantassz" aki megver minket? 😀
iktriad
Titans szurkolói oldal https://m.facebook.com/tennesseetitansmagyarorszag/?ref=bookmarks
több mint 6 éve
Ezt hívják kergemarhakórnak, nem megsértve szegény marhákat 😛ez elképesztő..."They're basically -- I don't want to say my players, but I had a lot to do with that roster. Left them in pretty good shape," Fisher said, per ESPN.Azért azt se feledjük, hogy Fisher igen jó formában adta át a csapatot.Most csak ironizálsz ugye?
süti
apeszos
mustaine
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 906
ez elképesztő..."They're basically -- I don't want to say my players, but I had a lot to do with that roster. Left them in pretty good shape," Fisher said, per ESPN.Azért azt se feledjük, hogy Fisher igen jó formában adta át a csapatot.Most csak ironizálsz ugye?
süti
apeszos
mustaine
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Amador
273
Csak fél szemmel néztem a meccset, de úgy láttam, hogy Higbee-nek volt egy false start gyanús megmozdulása. Ha arra zászlót dobnak, akkor abból a drive-ból valószínűleg nem lett volna TD, Ficken miatt talán még 3 pont se, szóval ebben a győzelemben talán a bírók is benne voltak kissé.De a lényeg:
több mint 6 éve
Valahol felsír egy Pinyő. 😀Persze ehhez kellett McVay, egy teljesen más edzői stáb és egy gyökeresen új kultúra.Azért azt se feledjük, hogy Fisher igen jó formában adta át a csapatot.
dogbite
süti
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Így már azért érthető. Tulajdonképpen Sean az ő meghosszabbított keze."They're basically -- I don't want to say my players, but I had a lot to do with that roster. Left them in pretty good shape," Fisher said, per ESPN.Azért azt se feledjük, hogy Fisher igen jó formában adta át a csapatot.Most csak ironizálsz ugye?
süti
apeszos
mustaine
több mint 6 éve
"They're basically -- I don't want to say my players, but I had a lot to do with that roster. Left them in pretty good shape," Fisher said, per ESPN.Azért azt se feledjük, hogy Fisher igen jó formában adta át a csapatot.Most csak ironizálsz ugye?
süti
apeszos