Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 6 éve
Gurley lett az év támadójatwitter.com/NFL/status/959937141253070849
Aaron Donald meg az év védője
twitter.com/NFL/status/959930514433085440
több mint 6 éve
A kákán is keresed a csomót. Látta játékosként BB-t klottgatyában a zöld mezőn sípot lengetni. S volt PS tag is!Another fast-rising ex-#Patriots LB.Bazzeg, a srác konkrétan egy meccset se játszott a Patsnél, rögtön IR-re került, majd waivelték.. Jó azért az amerikai média is.
dogbite
tenorx
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 6 éve
Another fast-rising ex-#Patriots LB.Bazzeg, a srác konkrétan egy meccset se játszott a Patsnél, rögtön IR-re került, majd waivelték.. Jó azért az amerikai média is.
dogbite
több mint 6 éve
Matt LaFleur isn’t the only coach the #Titans are taking from the #Rams. Mike Vrabel is hiring Tyrone McKenzie as inside linebackers coach, source said. Another fast-rising ex-#Patriots LB.A Titans viszi az ST assistant coach-ot is...
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 6 éve
Elég hamar szétkapták McVay offensive stábját...mindkettő lateral move, bár LaFleur előrelép, mert playcaller lesz...Sok szerencsét neki, de van benne rizikó. Egy éve OC, még soha nem volt playcaller... és most kb. az egész offense az ő felelőssége lesz.
McVay a koponya, de azért ez nem kis kihívás...
Rolni
McVay második éve fogja megmutatni, hogy mit is ér igazán. Goff-al együtt.
Szerkesztette: dogbite
több mint 6 éve
Elég hamar szétkapták McVay offensive stábját...mindkettő lateral move, bár LaFleur előrelép, mert playcaller lesz...McVay a koponya, de azért ez nem kis kihívás...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 6 éve
Mekkora sztárság lenne ha az ex-Rams Chris Long idén is nyerne egy gyűrűt! 😀
több mint 6 éve
Foles - Keenum meccs az NFC-ért. Ezt is Fishernek köszönhetjük. 🙂az NFL Pinyője
media0.giphy.com/media/3otPoy8hstqg4YqXUk/giphy.gif
dogbite
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
LaFleur interjúzik a Titans-nél HC állásra. Kicsit érdekes - nem elvitatva a képességeit - de csak egy éve OC és a még nem hívott egyetlen játékot sem.Az azért durva lesz/lehet,hogy egy év alatt ennyire elszipkázzák a szakembereket O# részről. Ebből is látszik McVay milyen erős stábot rakott össze maga mellé és ők jöttek is hozzá annak ellenére,hogy ennyire fiatal és nem is bizonyított HC volt kinevezésekor.
dogbite
több mint 6 éve
LaFleur interjúzik a Titans-nél HC állásra. Kicsit érdekes - nem elvitatva a képességeit - de csak egy éve OC és a még nem hívott egyetlen játékot sem.
több mint 6 éve
Nünüke
558
A Defenseben azért kellen egy nagy darab vaddisznó NT is a futás ellen.Szerintem Austin menni fog, és én Barront, Quinnt is elküldeném.Austint tradelni kéne, de a teljesítménye és a fizetése nagyon nem áll arányban egymással, nem hiszem, hogy össze fog jönni. De a kirakásával is lehet 3 milliót spórolni.Ramsfan
Austint tradelni nem lehet.
Hacsak nem mi adunk egy 2.köröst mèg hozzá.
Az igaz hogy jövöre csak 3 miót sporolnánk,de az egèsz szerződèsèn 27-et.
Igazábol semmire nem tudjuk használni.Azt a pár reverse,fake-reverse playt P.Cooperel is meg tudjuk csinálni.Azok a közèpső futások meg semmit se èrtek.WRnek meg használhatatlan.
Abba se vagyok biztos hogy Barronnal hosszabitunk.Nehezen tudom elkèpzelni hogy a kèt ILB-re kiadnánk több mint 20 Miót.Amador
Az offense-ben OL-t mélyíteni kell, muszáj lesz valakit nézni Withworth mellé, és a C poszt is kérdéses ha a jövőt nézzük. Jövőre sztem a TE-ek hangsúlyosabbak lesznek, Gurley-nek kizárt hogy hasonló éve legyen, nem is lehet ennyire csak rá építeni. A WR csapat nagyjából megvan, kérdés mi lesz Watkinssal (tag-et rebesgetnek), engem egyébként annyira nem nyűgözött le idén, de lehet egy jó offseason Goffal majd összerakja a kémiát köztük.
A D-ben több a lyuk: MLB, OLB, CB. Remélem Joyner marad, talán TruJo is. Mondjuk a secondary összességében jobb volt idén mint vártam előzetesen. Joyner-Johnson igazán ütős safetyk, Troy Hill, Robey-Coleman jól játszottak CB-ként, van mire építeni. Viszont az LB-k.... hát itt lesz mire nézni. És nyilván a nagy kérdés: Donald szerződése.
dogbite
Az meg hogy hol lesznek a lyukak az persze attol is függ hogy kiket tudunk megtartani.
Ha Barront,Austint és Quinnt kitennénk,megsporolnánk 21 misit.
Joyner,Trujo, Watkins és persze Donnald hosszútávú szerzödése szerintem is fontosabb lenne.
Szerkesztette: Nünüke
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 6 éve
Szerintem Austin menni fog, és én Barront, Quinnt is elküldeném.Austint tradelni kéne, de a teljesítménye és a fizetése nagyon nem áll arányban egymással, nem hiszem, hogy össze fog jönni. De a kirakásával is lehet 3 milliót spórolni.Ramsfan
Igazábol semmire nem tudjuk használni.Azt a pár reverse,fake-reverse playt P.Cooperel is meg tudjuk csinálni.Azok a közèpső futások meg semmit se èrtek.WRnek meg használhatatlan.
Abba se vagyok biztos hogy Barronnal hosszabitunk.Nehezen tudom elkèpzelni hogy a kèt ILB-re kiadnánk több mint 20 Miót.Amador
Az offense-ben OL-t mélyíteni kell, muszáj lesz valakit nézni Withworth mellé, és a C poszt is kérdéses ha a jövőt nézzük. Jövőre sztem a TE-ek hangsúlyosabbak lesznek, Gurley-nek kizárt hogy hasonló éve legyen, nem is lehet ennyire csak rá építeni. A WR csapat nagyjából megvan, kérdés mi lesz Watkinssal (tag-et rebesgetnek), engem egyébként annyira nem nyűgözött le idén, de lehet egy jó offseason Goffal majd összerakja a kémiát köztük.
A D-ben több a lyuk: MLB, OLB, CB. Remélem Joyner marad, talán TruJo is. Mondjuk a secondary összességében jobb volt idén mint vártam előzetesen. Joyner-Johnson igazán ütős safetyk, Troy Hill, Robey-Coleman jól játszottak CB-ként, van mire építeni. Viszont az LB-k.... hát itt lesz mire nézni. És nyilván a nagy kérdés: Donald szerződése.
több mint 6 éve
Nünüke
558
Austint tradelni kéne, de a teljesítménye és a fizetése nagyon nem áll arányban egymással, nem hiszem, hogy össze fog jönni. De a kirakásával is lehet 3 milliót spórolni.
http://www.sportsgooru.com/2011-nfl-team-preview-st-louis-rams-2/
több mint 6 éve
Taroltunk a konferencia díjaknál (101 Awards)www.therams.com/assets/images/imported/LA/101-test.jpg
több mint 6 éve
Olson helyett házon belülről Zac Taylor lett az új QB coach.
több mint 6 éve
Amador
273
TruJo, Joyner, Robey-Coleman és Troy Hill szerződése is lejárt a secondary-ből, Webster meg Achilles-sérülés után van. Szerintem legalább az első kettőre más csapatok is igényt tartanak majd, lesz verseny. Meg Garoppolo is csúnya dolgokat művelhet, logikus egy 1. körös CB. Persze az LB-sorba is lehetne választani ott, de idén nincs 2. kör, szűkösebbek a lehetőségek, dönteni kell, melyik a fontosabb. A futás ellen idén talán több gond volt, egy jól szerelő ILB-t könnyebb lehet találni a 3. körben mint jó CB-t. Vagy nem.Austint tradelni kéne, de a teljesítménye és a fizetése nagyon nem áll arányban egymással, nem hiszem, hogy össze fog jönni. De a kirakásával is lehet 3 milliót spórolni.
több mint 6 éve
vszabolcs88
19
Austint nem lehetne kivágni?
több mint 6 éve
Kicsit furcsállom, hogy eddig minden Mock Draft-ban CB-t írnak hozzánk, pedig szerintem az LB sort sokkal inkább meg kéne erősíteni!Arra gondolhatnak, hogy Tru menni fog mert nincs lóvé.
Pizsama
több mint 6 éve
Kicsit furcsállom, hogy eddig minden Mock Draft-ban CB-t írnak hozzánk, pedig szerintem az LB sort sokkal inkább meg kéne erősíteni!
több mint 6 éve
Gratulálok Uraim! McVay miatt fél szemmel ide is figyelek, örülök, hogy jól alakultak a dolgok. Ha javarészt egyben marad a gárda, a köv. idény jobb lesz!