Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 6 éve
Egy idei 4. és egy idei 6. körös pick jön New Yorkból egy jövő évi 7 . körös pick és Ogletree ellenében. Nem tudom, de nekem ez csöppet kevés ellenértéknek tűnik.Nekem nem 😀
iktriad
több mint 6 éve
Egy idei 4. és egy idei 6. körös pick jön New Yorkból egy jövő évi 7 . körös pick és Ogletree ellenében. Nem tudom, de nekem ez csöppet kevés ellenértéknek tűnik.
több mint 6 éve
Helyes. Én sem voltam elégedett a játékával!
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
And another trade: Rams trading LB Alec Ogletree to the New York Giants for two 2018 draft picks, per league source.
több mint 6 éve
Quinn elcsereleseben erdekes adalek, hogy a Peters csere kereteben kerte ot a Chiefs, de nem adtak oda. Nem tudom az okat. Vagy hogy mit is akartak kezdeni a KC 3-4 vedelmeben vele?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Mivel Quinn megy és szerintem Barwint is el fogjuk engedni, a kezdő OLB poszt egy hatalmas kérdőjel jelenleg. Longacre és Ebukam azért nem kezdő szint.
Tactics win battles. Strategy wins wars.
több mint 6 éve
Egyetértek. Minek tartanának OLB poszton sok pénzért egy DE-t? Sokkal jobb helye lesz a Miami D-ben.Elcseréljük Róbert Quinn-t a Miami-val. Várható volt. Amennyire remekelt Long “társaként” a korábbi 4-3-as rendszerben, annyira középszerű lett Philips 3-4-es védelmében.win - win - win. A csapatok és a játékos is nyert ezzel a lépéssel. Állítólag egy "középső körös pick" és hátsó körökben helycsere az ellenérték.
Sajnálom, mert kedveltem, de ha nem illik a rendszerbe, akkor ez van.
Pizsama
Geeri
Szerkesztette: Pizsama
több mint 6 éve
Ha igaz kapjuk a Miami negyedik körös pickjét és cseréljük a hatodik körös pickeket.Elcseréljük Róbert Quinn-t a Miami-val. Várható volt. Amennyire remekelt Long “társaként” a korábbi 4-3-as rendszerben, annyira középszerű lett Philips 3-4-es védelmében.win - win - win. A csapatok és a játékos is nyert ezzel a lépéssel. Állítólag egy "középső körös pick" és hátsó körökben helycsere az ellenérték.
Pizsama
Geeri
több mint 6 éve
Elcseréljük Róbert Quinn-t a Miami-val. Várható volt. Amennyire remekelt Long “társaként” a korábbi 4-3-as rendszerben, annyira középszerű lett Philips 3-4-es védelmében.win - win - win. A csapatok és a játékos is nyert ezzel a lépéssel. Állítólag egy "középső körös pick" és hátsó körökben helycsere az ellenérték.
Pizsama
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Elcseréljük Róbert Quinn-t a Miami-val. Várható volt. Amennyire remekelt Long “társaként” a korábbi 4-3-as rendszerben, annyira középszerű lett Philips 3-4-es védelmében.Sajnálom, mert kedveltem, de ha nem illik a rendszerbe, akkor ez van.
több mint 6 éve
Megpróbáljuk eltradelni Austint, ha nem megy, akkor kivágjuk.Dobni kell mellé egy 4. kört és akkor esetleg lehet reménykedni egy kapott 7.ben. Álá Osweiller.
dogbite
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Megpróbáljuk eltradelni Austint, ha nem megy, akkor kivágjuk.
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Peters egy idei negyedik meg egy jövő évi második körért érkezik, nem is volt drága.KC-nek elmentek otthonról. Rams egyértelműen nyert a bolton. Gyilkos lesz a D főleg ha Joyner is marad. ( Azt olvastam lehet a Rams őt tageli Watkins helyett...)
gabokocka
több mint 6 éve
Peters egy idei negyedik meg egy jövő évi második körért érkezik, nem is volt drága.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Az emlitett ujoncszerzodesebol ha lehivjak az otodik evet, nagyjabol 9 millio lesz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Érdekes egy csapatépítkezésbe fogott bele Snead az elmúlt években. Ezzel a trade-del kb. idénre is kihúzhatjuk a Rams-t az első két napról. Viszont megszereztek egy All-Pro/Pro bowl CB-t,aki ráadásul még újonc szerződéssel is fog játszani egy ideig.Úgyhogy rövid távon nagyon jól jártak.
Hosszú távon lehet majd érdekes,hogy mire vezet ez az agresszív játékospolitika.
több mint 6 éve
atyavilág mi védelem lesz itt 😊az évi két meccsünkön szerencsétlen wilsont ha nem donald gyalulja be a földbe, akkor
majd dobhat 2-3 INTet 😀
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 6 éve
Marcus Peters érkezik a KC trade formájában. - SchefterTruJo ezek szerint menni fog.
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Marcus Peters érkezik a KC trade formájában. - Schefter
több mint 6 éve
Austin-t ki kéne rúgni a francba!
több mint 6 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
www.ramsondemand.com/attachments/75e2e2f9-7b6a-4863-a7dd-18b1998c2381-jpeg.23902/Feltették a lécet rendesen a jövőre nézve 😊