Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
a nyomás hiánya persze megnehezíti a cb-k dolgát, de voltak itt bőven olyan engedett elkapások vontae-től pl amik nem ezen múltak.Mindenesetre nem tartok attól h ma táltosodnak meg a srácok, a Falcons Wr-ei meg Gonzo ellen.
Sapp nem tudom mennyire lesz már képben a védelmet illetően
Omar: nagyon brutális mennyire gyakran változtatja a véleményét, meg mennyi helyesírási hibája, elírása van mindig, de így is köröket ver a herald üdvöskéjére armando-ra.
Összességében sztem a liga legszarabb beat writerjei nálunk vannak
több mint 14 éve
szerintem is ez lehet a fő oka. Nolan altatja a népet, aztán majd bummm 😊 Dansby-től jó évet várok
több mint 14 éve
Szeretem Homár cikkeit.. Nem ő jósolta azt, hogy idén 3 legesélyesebb csapatnak az SB-ra Indit, Saintset meg a Miami-t tartja? 😊Remélem Sapp-ből látunk sokat és szépet, hogy elvegye ennek a trade-nek a fura mellékízét..
Én Off falra vagyok a legkíváncsibb.
Deffel úgy vagyok hogy majd 1. meccsen meglátjuk. Nem lehetséges, hogy nem fog ennyire gyengének tűnni a secondary ha végre blitzelünk rendesen? Arra gondolok, hogy azért benne lehet a gyengélkedésben az is hogy nincs akkora pressure az irányítókon. Vagy nagyon leegyszerűsítem a dolgot?
több mint 14 éve
nem hiszem, h szignifikáns szerephez jut ma, inkább 4. meccsen
több mint 14 éve
Kelly szerint ezekre érdemes figyelni mabria McCoy játszik ma egyáltalán? Őt megnézném, kíváncsi vagyok mit tud.
http://blogs.sun-sentinel.com/sports_football_dolphins/briareos
több mint 14 éve
Kelly szerint ezekre érdemes figyelni mahttp://blogs.sun-sentinel.com/sports_football_dolphins/
több mint 14 éve
Rossal kapcsolatban az a kérdés h mennyire lesz türelmes, és mennyire akar belefolyni a dolgokba. az látszik rajta h fan, de ebben veszély is van.én pl félek attól h ha idén rossz szezonunk lesz, ami lehet akár PO mentes év ( itt is felrémlik ugye Ross Sb győzelmes jóslata)
h benyomja a mostani stáb helyére az országos cimboráját petersont.
és azt nem szeretném
több mint 14 éve
jobban hangzana de direkt nem úgy írtamJobban hangzana úgy hogy Misike és Wake Powa' 😀Ki mit vár a mai meccstől?azt hiszem nem kell mondanom mit várok: Wake POWA! 😊
én végre meggyőző pass d-t szeretnék látni, meg némileg meggyőzőbb futójátékot.
Kiváncsi vagyok h Nolan mutat-e egy két blitzet az alapon kívűl.
Na meg az ST teljesítméníére is kiváncsi leszekbriareos
sajnos a meccset nem látom, de Alex jóvoltából örülnék infóknak, mondjuk félidőnként 😊 (eredménykövető visszaolvasás esélytelen 😊)Fucu
Ventura
Alex erőltesd meg magad : 😛 😊
több mint 14 éve
Ross, mostanság sokat gondolkodtam rajta, felfogásban mekkora különbség van közte és buzienga között.Keményen marketingel, fizeti a sztárokat, csinosítja a stadiont.
Ez eddig nem rossz. A tulajok bizottságában is egyre erősebb.
Csak ne legyen belőle is pimp.
De nekem eddig tetszik amit csinál.
több mint 14 éve
hát bízzunk benne h Henne az igazi 😊Még azt sem bánom ha igaza lesz Rossnak
több mint 14 éve
Hát igen.....Pedig Coolban nagyon bíztam, de tudod....
több mint 14 éve
Pedig szerintem Crayton lesz az.meg irányítót, amióta dan elment 😊
Bill szereti.
Mit várok?
Azt hogy végre ne dobáljanak minket szét.
Igaz ezt várom mióta Knighték elmentek.Delonso_
mármint nem 1 évig jó qb-t 😊
több mint 14 éve
el sem hiszem h nem egyedül fogok eredménykövetni 😀
több mint 14 éve
Pedig szerintem Crayton lesz az.Bill szereti.
Mit várok?
Azt hogy végre ne dobáljanak minket szét.
Igaz ezt várom mióta Knighték elmentek.
több mint 14 éve
Na akkor fent maradok én is 😀 jó lesz ez
több mint 14 éve
Mennyit lesz fent a kezdő lehet tudni valamit?
több mint 14 éve
bízzunk benne h ébren maradok, akkor persze nyomatom az észrevételeimet 😀Ki mit vár a mai meccstől?azt hiszem nem kell mondanom mit várok: Wake POWA! 😊
sajnos a meccset nem látom, de Alex jóvoltából örülnék infóknak, mondjuk félidőnként 😊 (eredménykövető visszaolvasás esélytelen 😊)Fucu
több mint 14 éve
Jobban hangzana úgy hogy Misike és Wake Powa' 😀Ki mit vár a mai meccstől?azt hiszem nem kell mondanom mit várok: Wake POWA! 😊
Remélem ma már meg tudom lesni a meccset.
Hát mivel elsőnek látnám elvileg a meccset így alapvetően a védelemre vagyok kíváncsi, mégis milyen.
több mint 14 éve
Ki mit vár a mai meccstől?azt hiszem nem kell mondanom mit várok: Wake POWA! 😊
sajnos a meccset nem látom, de Alex jóvoltából örülnék infóknak, mondjuk félidőnként 😊 (eredménykövető visszaolvasás esélytelen 😊)
több mint 14 éve
Ki mit vár a mai meccstől?én végre meggyőző pass d-t szeretnék látni, meg némileg meggyőzőbb futójátékot.
Na meg az ST teljesítméníére is kiváncsi leszek
több mint 14 éve
Lassan választania kell vagy pénzt keres vagy játszik valahol máshol kevesebbért. Mert a tavalyi szezonja kuka.Roy-nak sem áll jól a szénája a tehenészeknél.DM13Nincs az a barom, aki ezzel a szerződéssel bevállalná a srácot...Gyulus
több mint 14 éve
ha roy williams hozzánk kerül kómába iszom magam...
több mint 14 éve
Roy-nak sem áll jól a szénája a tehenészeknél.DM13Nincs az a barom, aki ezzel a szerződéssel bevállalná a srácot...