New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Remek terv. 😊 De jobban örülnék, ha nem velük játszanánk, már csak a pszichés tényező miatt.A Patriots a Walkürök lovaglása hangjaira bevonul 1st seedként a rájátszásba home field advantage-el, a Giants pedig wild carddal jut be, a csoportját meg sem nyerve... Ismerős szitu? 😊Találkozunk a döntőben és úgy elkenjük a szájukat, hogy visszaadják a másik kettőt is. Így jó lesz? 😉
Burkus
Kollega
több mint 9 éve
Innentől viszont hajrá KC és jövő héten hajrá Denver!Én nem írnám le a Miamit, jobb csapat annál, mint amennyit sokan kinéznek belőlük. Steelers kemény ellenfél lesz, ha összekerülünk velük, de legalább otthon játszanánk.
Enyhén lennék dühös, ha a Pittsburghnak egy Miami és csereqb-s Oaklanden vezetne az útja az AFC döntőbe!
NB2
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Innentől viszont hajrá KC és jövő héten hajrá Denver!Enyhén lennék dühös, ha a Pittsburghnak egy Miami és csereqb-s Oaklanden vezetne az útja az AFC döntőbe!
több mint 9 éve
Hát ez teljesen más szitu, mint volt. A Walkürök még nem lovagolnak nekünk,és már nem Coughlin az edzőjük.Én már annak is örülnék, ha egyetlen egy árva ponttal vernénk meg őket 😊A Patriots a Walkürök lovaglása hangjaira bevonul 1st seedként a rájátszásba home field advantage-el, a Giants pedig wild carddal jut be, a csoportját meg sem nyerve... Ismerős szitu? 😊Találkozunk a döntőben és úgy elkenjük a szájukat, hogy visszaadják a másik kettőt is. Így jó lesz? 😉
Burkus
Kollega
ervinator
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Én már annak is örülnék, ha egyetlen egy árva ponttal vernénk meg őket 😊A Patriots a Walkürök lovaglása hangjaira bevonul 1st seedként a rájátszásba home field advantage-el, a Giants pedig wild carddal jut be, a csoportját meg sem nyerve... Ismerős szitu? 😊Találkozunk a döntőben és úgy elkenjük a szájukat, hogy visszaadják a másik kettőt is. Így jó lesz? 😉
Burkus
Kollega
több mint 9 éve
A Patriots a Walkürök lovaglása hangjaira bevonul 1st seedként a rájátszásba home field advantage-el, a Giants pedig wild carddal jut be, a csoportját meg sem nyerve... Ismerős szitu? 😊Találkozunk a döntőben és úgy elkenjük a szájukat, hogy visszaadják a másik kettőt is. Így jó lesz? 😉
Burkus
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
A Patriots a Walkürök lovaglása hangjaira bevonul 1st seedként a rájátszásba home field advantage-el, a Giants pedig wild carddal jut be, a csoportját meg sem nyerve... Ismerős szitu? 😊
több mint 9 éve
Egyet tudok tudok érteni a szavaiddal, viszont akkor ha már ennyire mélyen elmerülünk a szavak varázsában és az esélyekben, akkor lényegében minden csapatra és az idény bármelyik szakára igaz a jelző, hogy bárkivel , bármikor, bármi történhet. Azt mindenképpen jogosnak érzem, hogy talán egy kicsit álszentként jött le az, hogy mostantól érzem bajnokesélyesnek a csapatunkat. Tisztában vagyok vele, hogy ritka szerencsés szurkolók vagyunk, mert jóval több örömben van részünk mint az átlagnak, viszont eddig, szerintem azoknak a nagy része aki itt fórumozik egyetlen nagy sikert élt meg szurkolóként, az összes többi idény nagy csalódással végződött.Hidd el, pont ebből kifolyólag megtanultuk már mi is, hogy nem kiabáljuk el a dolgokat , nem dobálózunk a nagy szavakkal, mert ha valaki, akkor mi tudjuk, hogy nagyot lehet esni a végén.Viszont jól tudjuk, hogy milliószor borult már a papirforma a rájátszásban , szóval ilyen kijelentéseket azért nem tennék. 😊Ilyen alapon nem is létezhet az a jelző, hogy "Super Bowl-esélyes", hiszen "a rájátszásban bármi megtörténhet", tehát a legbátrabbak is csak addig merészkedhetnek el, hogy "ez a csapat minden bizonnyal játszani fog a playoffban". De akkor meg azt nem értem, hogy min is változtatott pont ez a Jets elleni sima győzelem, hiszen előbb decemberben, majd a PO-ban is "új idény kezdődik"...
Volford
Bár kevés nfl-t nézek, de nagyjából képben tartom magam az erőviszonyokkal, hogy a csapatfórumok olvasgatásának fő szórakozási faktorától, a szurkolók állandó hangulatváltozásaitól nem fosszam meg magam* 😊 A Patriots-nál ez egyszerre érdekes, vicces és bizarr, hogy a főszereplők változatlanságának és a hosszú távú konstans eredményesség ellenére még mindig mintha nem lenne meg az a vak hit, ami az outsiderek számára szerintem már tök evidens, mármint hogy amíg BB és Brady itt van, addig történhet bármi, simán bajnokesélyes a gárda minden évben. A változót inkább a külső körülmények jelentik, melyek idén szintén csak a New England malmára hajtják a vizet (a deflategate miatti extra motiváció, a roppant gyengének ígérkező PO-mezőny, stb.).
* az elmúlt években a Seattle viszi a prímet, ott hetente változóan bontakozik ki előttem egy Super Bowl contender vagy egy 1/1-re esélyes csapat képe
baggio
több mint 9 éve
Viszont jól tudjuk, hogy milliószor borult már a papirforma a rájátszásban , szóval ilyen kijelentéseket azért nem tennék. 😊Ilyen alapon nem is létezhet az a jelző, hogy "Super Bowl-esélyes", hiszen "a rájátszásban bármi megtörténhet", tehát a legbátrabbak is csak addig merészkedhetnek el, hogy "ez a csapat minden bizonnyal játszani fog a playoffban". De akkor meg azt nem értem, hogy min is változtatott pont ez a Jets elleni sima győzelem, hiszen előbb decemberben, majd a PO-ban is "új idény kezdődik"...
Volford
Bár kevés nfl-t nézek, de nagyjából képben tartom magam az erőviszonyokkal, hogy a csapatfórumok olvasgatásának fő szórakozási faktorától, a szurkolók állandó hangulatváltozásaitól nem fosszam meg magam* 😊 A Patriots-nál ez egyszerre érdekes, vicces és bizarr, hogy a főszereplők változatlanságának és a hosszú távú konstans eredményesség ellenére még mindig mintha nem lenne meg az a vak hit, ami az outsiderek számára szerintem már tök evidens, mármint hogy amíg BB és Brady itt van, addig történhet bármi, simán bajnokesélyes a gárda minden évben. A változót inkább a külső körülmények jelentik, melyek idén szintén csak a New England malmára hajtják a vizet (a deflategate miatti extra motiváció, a roppant gyengének ígérkező PO-mezőny, stb.).
* az elmúlt években a Seattle viszi a prímet, ott hetente változóan bontakozik ki előttem egy Super Bowl contender vagy egy 1/1-re esélyes csapat képe
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Szerintem most meg Gronk kiesese ellenere sem voltunk ekkora eselyesek mostanan, es nem csak az AFC-ben. Csak tartson ki a forma

több mint 9 éve
Bár az összes csapatot véve alapul, talán valóban nekünk van ezzel a legtöbb esélyünk nyerni, 30-35% körül, de még mindig nem nagyobb a SB-győzelmi esélyünk, mint 35%, tehát papíron még mindig sanszosabb, hogy nem nyerünk, mint az, hogy nyerünk.
több mint 9 éve
Szép is lenne ha ez ilyen egyszerű lenne. Ahogy már itt el is hangzott mástól, hányszor olvastuk már ezt az elmúlt években ? Nem ilyen egyszerű a football , viszont tény, hogy nálunk csapaton belül is sokminden arra utal , hogy remek formaidőzitéssel dolgozik a csapat és kezdenek összeállni a puzzle apró darabkái amik még eddig hiányoztak. Riválisaink körül is pozitivan alakulnak a dolgok,mármint a mi szemszögünkből. Alapjában véve elég szkeptikus szoktam lenni, és most jött el az idő, hogy igazán el is tudjam hinni a végső győzelmet. Viszont jól tudjuk, hogy milliószor borult már a papirforma a rájátszásban , szóval ilyen kijelentéseket azért nem tennék. 😊Nem mérvadó ez a meccs, de én most érzem először az idényben hogy komoly SB esélyünk van.😊 értem én, hogy a szurkoló néha kritikusabb a kedvenceivel szemben, na de a napnál is világosabb minimum Brady visszatérése óta, hogy a Patriots nyeri a Super Bowlt, úgyhogy nem kicsit vicces azért ilyet olvasni épp ebben a topicban
Volford
baggio
több mint 9 éve
Ja és Mekkeleken volt a zöld pötty, na az kemény 😊az már Bennettel kezdődött😊
Csak cukkoljuk a Bearst és Sanyit 😊
ThundersNFL
több mint 9 éve
Ja és Mekkeleken volt a zöld pötty, na az kemény 😊Csak cukkoljuk a Bearst és Sanyit 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
nagyon teoretikus, de most szerencse nincs miről beszélni:látva a két éve "második félidős shutdown" védelmet, most meg itt van a 2 meccs óta nulla TD (+ a Ravens meccsen is inkább ST hiba alapozta meg a kapott két TD-t) védelem, Patricia-t szerintem a szezon végén valamelyik csapat most már el fogja vinni
szerintetek BB elhozná Vrabel-t (az elválás nem volt felhőtlen), vagy inkább házon belül oldaná meg a pótlást, esetleg megint átvenné a védelem play hívásait, amíg egy pozíciós edző nem szokik bele/fejlődik annyit

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ja ertem. Legutobb amikor ennyire nyertunk, a rajatszasban annyira nem volt jo 😊 de most nem lesz Jets 😊

több mint 9 éve
Milyen vereseg? :oNem, az elmúlt évek Jets meccseire gondoltam. Utoljára harminc ponttal 2012-ben nyertünk.
Az elozo meccseken mikor volt szoros? A Ravens elleni het pont? Legyen, az egy
Wyatt
több mint 9 éve
Sok gondolkodás után találtam azért valamit, aminek nem örültem: hogy megint Edelman a returner. 😊 Bár most nem ment a csinnbe, de jobban örülnék, ha nem ott törnék össze.BB 41-0-nál már Cyrrust is be merte rakni😀
Burkus
több mint 9 éve
Milyen vereseg? :oAz elozo meccseken mikor volt szoros? A Ravens elleni het pont? Legyen, az egy

több mint 9 éve
Most néztem meg, tegnap Jézuska volt egész este. Perfekt meccs volt, a labda mindkét oldalán, végre beindult a TO gyár is. Megsemmisítő vereség volt, ami különösen értékes az elmúlt meccsek nagyon szűk különbségei tükrében. Összeállt a védelem is, a legjobbkor, az offense-ben pedig nem érezni Gronk hiányát, ha - mint most - Brady nem kizárólag Edelmanre fókuszál.Sok gondolkodás után találtam azért valamit, aminek nem örültem: hogy megint Edelman a returner. 😊 Bár most nem ment a csinnbe, de jobban örülnék, ha nem ott törnék össze.
Jól láttam, hogy nincs újabb sérülés?
több mint 9 éve
Ezzel a védelemmel és O fallal nem sok esélyünk lesz a PO ban....😉Btw a patriots idei legjobbja kétségkívül Scar.
Mikor megláttam a kezdő lb sort kicsit meghűlt bennem a vér. Noy Mekkelek Ninko.... HT hiányzott a középső futásoknál de pihenjen csak. Ja és Mekkeleken volt a zöld pötty, na az kemény 😊
több mint 9 éve
Minden évben ez az általános vélekedés rólunk, aztán mégis elég sokat kellett várnunk arra a bizonyos 4. gyűrűre.Nem mérvadó ez a meccs, de én most érzem először az idényben hogy komoly SB esélyünk van.😊 értem én, hogy a szurkoló néha kritikusabb a kedvenceivel szemben, na de a napnál is világosabb minimum Brady visszatérése óta, hogy a Patriots nyeri a Super Bowlt, úgyhogy nem kicsit vicces azért ilyet olvasni épp ebben a topicban
Volford
baggio
We are on to Miami 😊
több mint 9 éve
Nem mérvadó ez a meccs, de én most érzem először az idényben hogy komoly SB esélyünk van.😊 értem én, hogy a szurkoló néha kritikusabb a kedvenceivel szemben, na de a napnál is világosabb minimum Brady visszatérése óta, hogy a Patriots nyeri a Super Bowlt, úgyhogy nem kicsit vicces azért ilyet olvasni épp ebben a topicban
Volford

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Butler tartja a meccsenkénti 2 intet plusz Lengel Benett dinamikus duó kapja el a Td-ket akkor szép lesz az évkezdés 😀Azt hiszem kibírjuk jelen állás szerint! 😀Kb ket es fel ora csuszassal kezdtem el nezni, lattam, hogy irt ide valaki, valami ertesites is jott az nfl-tol, na mondom ki halt le... ahhoz kepest kicsit marha jol alakult a meccsunk 😀
ParadSEC
Ez a vedelem mar eleg lehet barmit nyerni, ha tudjuk igy tolni 😊
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich