New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt hiszem ugyanarról beszélünk, csak más megközelítésből...Szerintem nagyon érdekes lesz a következő meccseken hány LB-vel fogunk inkább játszani...Szerintem meg pont ez szokta a végünket jelenteni általában. Egy átlagnál jobb def. megfogja az offenset (mert pl összeroppantja az o-linet és/vagy lenullázza a futást),a def meg nem tud megfogni egy közepes offenset sem. Roberts rookie, 5 db NFL meccsel a háta mögött,aki még PO meccset sem látott. Roppant tehetséges játékosnak tartom,aki lehet hogy nagyon komoly karriert fog befutni,de tapasztalata gyakorlatilag nulla. És egy playoff meccsen a tapasztalat egy LB-nél szerintem rengeteget számít.Nem biztos ,hogy ez ki fog jönni,de lehet hogy jelentősége lesz. Jelen pillanatban tehát van egy félig egészséges,de a pályája során rengeteg sérüléssel küszködő HT,egy baromi tehetséges, de tök zöldfülű rookie (aki szintén nem mellesleg agyrázkódásból jött vissza)+ a fregoli Ninko. Az nem sok... És eddig a védelemben a LB sor volt a legjobb részünk.
Kifejezetten érdekes a kérdés főleg, hogyha a leendő ellenfelek offenseit nézzük, és azt is mellétesszük, hogy Ninkot egyre többször láthattuk LB sorban játszani!
Pass Run
SEA 14. 28.
SF 32. 4.
NyJ 23. 16.
LA 25. 29.
BAL 18. 26.
DEN 27. 20.
NyJ 23. 16.
MIA 24. 7.
Ezek alapján is egy ilyen trade teljesen vállalhatónak tűnik!!!
Erős offense az alapszakaszban tuti nem jön szembe, és a play-offban sem attól kell félni szerintem, hogy valamelyik csapat offense fog megverni bennünket (mielőtt a Steelers jönne fel, arra csak annyit, hogy ott egy pontháborút kell majd megnyerni, és az ő D-jük sem jobb, sőt, mint a miénk, az O-k pedig mindkét oldalon nagyon durvák).
Szóval főleg, ha azt nézzük, hogy mindenki szerint Collins inkább coverben volt jó, így a fenti kevésbé passzveszélyes ellenfelek ellen Ő a legkevésbé hiányzó láncszem.
Ha azt nézzük, hogy amiben a legtöbbet fejlődni kell(ene) a D-nek az a passrush, akkor abban sem tőle várhattuk a megoldást --- sokkal inkább HT-től, vagy Roberts robbanékonyságától vagy méginkább Ninko LB-ből indulva...
FunHun
kolok1972
Sajnos a jelenlegi D-nk eddig se volt alkalmas arra, hogy egész meccsen keresztül dominálja az ellenfelet, így a győzelem az O teljesítményén múlik.
Azt nem gondolja senki sem, a playoffban pláne nem, hogy az ellenfél nem fog 15-20 pontot felrakni a táblára, akármilyennek is tűnik az offense, így a feladat jelenleg (mint már annyiszor az elmúlt 10 évben), hogy TB-knek 20-nál több pontot kell szerezni!!! Amikor ez sikerült nyertünk!
Szerintem a fő kérdés nem az lesz, hogy Collinssal jobbak lettünk volna-e, hogy tudtunk volna egy potens offense ellen megfelelő D szembeállítani, hanem hogy az O-nk lehetőleg teljes kerettel, sérülésmentesen érjen oda a playoffra, esetleg az SB-re!
Ha így lesz, akkor nem hiszem, hogy Collins hiányán fog múlni az 5. gyűrű!
Ha meg tényleg "cancer of the lockerroom" volt, akkor valószínűleg ez lépés többet használt, mint a jelenléte árthatott volna hosszabb távon.
több mint 9 éve
Lehet, hogy számos hibája van ennek a védelemnek, de ha így félidőben megnézzük a helyzetet, úgy látszik, hogy toronymagasan vezetjük az AFC-t. Ha pedig a többiekkel vetjük össze magunkat, akkor 85 nettó ponttal a ligát is.Szóval innentől a rájátszásig szerintem felesleges aggódni. Olyan teljesítményt egyetlen csapat sem rakott le, amitől nekünk tartani kellene. Hacsak valami kontrollálhatatlan dolog nem történik, ismét meg kell legyen az első, vagy második kiemelés (jelen helyzetben csalódott lennék, ha csak a második). A rájátszás meg mindig más kávéház. Egy meccsen bárki lehet jobb bárkinél, ezen majd akkor aggódok, ha már ott leszünk.
Ami leginkább bizakodásra ad okot, hogy úgy látom idén egy kulcsember elvesztése nem fogja tudni romba dönteni az offenset. Látható, hogy akár Brady, akár Gronk nélkül is képesek vagyunk elkaristolni. Nagyon remélem, hogy ezt már nem fog kelleni tesztelni! Ez a támadó egység igen brilliáns. Attól nem tartok, hogy bárki is meg tudná fogni. A Bills igen jól fogta a futást és a D line mögötti területet is. De mégis elszámították magukat, mert a fal adott elég időt Bradynek és hosszú passzokkal is megvertük őket (ráadásul esőben). Úgy, hogy Bennett nem egészséges és jön még vissza egy Lewis is.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Szerintem nagyon érdekes lesz a következő meccseken hány LB-vel fogunk inkább játszani...Szerintem meg pont ez szokta a végünket jelenteni általában. Egy átlagnál jobb def. megfogja az offenset (mert pl összeroppantja az o-linet és/vagy lenullázza a futást),a def meg nem tud megfogni egy közepes offenset sem. Roberts rookie, 5 db NFL meccsel a háta mögött,aki még PO meccset sem látott. Roppant tehetséges játékosnak tartom,aki lehet hogy nagyon komoly karriert fog befutni,de tapasztalata gyakorlatilag nulla. És egy playoff meccsen a tapasztalat egy LB-nél szerintem rengeteget számít.Nem biztos ,hogy ez ki fog jönni,de lehet hogy jelentősége lesz. Jelen pillanatban tehát van egy félig egészséges,de a pályája során rengeteg sérüléssel küszködő HT,egy baromi tehetséges, de tök zöldfülű rookie (aki szintén nem mellesleg agyrázkódásból jött vissza)+ a fregoli Ninko. Az nem sok... És eddig a védelemben a LB sor volt a legjobb részünk.
Kifejezetten érdekes a kérdés főleg, hogyha a leendő ellenfelek offenseit nézzük, és azt is mellétesszük, hogy Ninkot egyre többször láthattuk LB sorban játszani!
Pass Run
SEA 14. 28.
SF 32. 4.
NyJ 23. 16.
LA 25. 29.
BAL 18. 26.
DEN 27. 20.
NyJ 23. 16.
MIA 24. 7.
Erős offense az alapszakaszban tuti nem jön szembe, és a play-offban sem attól kell félni szerintem, hogy valamelyik csapat offense fog megverni bennünket (mielőtt a Steelers jönne fel, arra csak annyit, hogy ott egy pontháborút kell majd megnyerni, és az ő D-jük sem jobb, sőt, mint a miénk, az O-k pedig mindkét oldalon nagyon durvák).
Szóval főleg, ha azt nézzük, hogy mindenki szerint Collins inkább coverben volt jó, így a fenti kevésbé passzveszélyes ellenfelek ellen Ő a legkevésbé hiányzó láncszem.
Ha azt nézzük, hogy amiben a legtöbbet fejlődni kell(ene) a D-nek az a passrush, akkor abban sem tőle várhattuk a megoldást --- sokkal inkább HT-től, vagy Roberts robbanékonyságától vagy méginkább Ninko LB-ből indulva...
FunHun
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Szerintem nagyon érdekes lesz a következő meccseken hány LB-vel fogunk inkább játszani...Kifejezetten érdekes a kérdés főleg, hogyha a leendő ellenfelek offenseit nézzük, és azt is mellétesszük, hogy Ninkot egyre többször láthattuk LB sorban játszani!
Pass Run
SEA 14. 28.
SF 32. 4.
NyJ 23. 16.
LA 25. 29.
BAL 18. 26.
DEN 27. 20.
NyJ 23. 16.
MIA 24. 7.
több mint 9 éve
Jah, én is megnéztem azóta többször azt az ominózus TD futást, ami állítólag megkoronázta Collins idei karrierjét nálunk a csapatnál..Sam Monson a PFF vezető szerkesztője szerint, lehet, hogy nem fogja megérezni annyira a csapat Collins eltűnését, még akkor sem, ha az egyik legatletikusabb LB volt a ligában, TOP5 játékos. Az elmúlt 4 évben az átlag pontszáma 87,6 volt..Idén a hibái ellenére az egyik legjobb volt a posztján, 87,6-os grade-el.Első évében 79,8-as átlagot hozott össze.A bills ellen TT TD futásánál HT és Collins is ugyanazt a GAP-et támadta, össze is ütköztek ennek következtében tudott kiszabadulni és TD-t futni az irányító.(az ordas nagy facemask most nem érdekel) Ha igaz, hogy Collins a saját feje után megy akkor ez egy tipikus példa lehetett.
Azonban idén a 6. körös Roberts 81,8-as átlaggal játszik. Kifejezetten impresszív, agresszív és agilis. Igaz, hogy HT-t idén sérülések is sújtották, de amikor pályán van akkor átlagban beast mode-ban tolja. Idén 90,5-ös a PFF grade-je..
No comment.
Saját vélemény:
HT és Roberts lehet, hogy jobban tudnak egymás mellett működni, mint HT és Collins..
Idén amikor csak ők játszottak egymás mellett, akkor lényegesen jobban ment a runblock, és a passrush, blitz combók is jobban ültek. Agresszívabb, erőszakosabbnak tűnt a front7..
Meglátjuk mit főz ki az öreg..
De Stephen A. Smith szerint is bűzlik valami a Collins trade kapcsán..Szerinte is biztos volt valami amiről nem tudunk, mert eléggé üzenetnek tűnik BB döntése a játékosok irányába.
Butler kapcsolt is..Azt mondta, hogy sokkolta őt, hogy a csapat legerősebb, legsokoldalúbb játékosát egyik napról a másikra elküldték..Következtetés: "Még keményebben kell dolgozni, a saját munkánkkal foglalkozni,s nem mással!"
kyobalu
Kíváncsi leszek, hogy visszatérünk-e a 3 LB-s felállásokhoz, Roberts robbanékony de alulméretezett, nem biztos, hogy futás ellen hatékony. Lehet ezért is lép sokszor vissza Ninko.
Meglátjuk de ebben a pff-es cikkben az a vicc, hogy leírja , hogy Collins a legjobb volt a posztján a hibái ellenére. Aztán leírja , hogy nem fog hiányozni...
gordon
Ninko próbált kívülről nyomást helyezni, kergetni a QB-t, aki el is indult befelé, Collins elvétette az ütközést, s neki is ütközött HT-nek.. Mondjuk Ryan sem volt a helyzet magaslatán, mert már rég látta, hogy az irányítónál van a labda mégsem vált le az emberéről középre..
De ennél a playnél is nagyon látszott, hogy nagyon nincs meg az összhang a LB sorban..
A cikknél meg tényleg az a fura, hogy a cikk elején halálra dicséri Collinst, aztán a cikk végén meg az első éves Robertst, aki már most benne van idén a legjobb 10 LB-ben a ligában..
Szerintem ebből jól ki is jöhetünk..Tegnap nyilatkoztatták Robertset, aki azt mondta, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a csapatát segítse, és még jobb legyen.Érzi ő, hogy most jött el az ő bizonyítási lehetősége.
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Sam Monson a PFF vezető szerkesztője szerint, lehet, hogy nem fogja megérezni annyira a csapat Collins eltűnését, még akkor sem, ha az egyik legatletikusabb LB volt a ligában, TOP5 játékos. Az elmúlt 4 évben az átlag pontszáma 87,6 volt..Idén a hibái ellenére az egyik legjobb volt a posztján, 87,6-os grade-el.Első évében 79,8-as átlagot hozott össze.A bills ellen TT TD futásánál HT és Collins is ugyanazt a GAP-et támadta, össze is ütköztek ennek következtében tudott kiszabadulni és TD-t futni az irányító.(az ordas nagy facemask most nem érdekel) Ha igaz, hogy Collins a saját feje után megy akkor ez egy tipikus példa lehetett.
Azonban idén a 6. körös Roberts 81,8-as átlaggal játszik. Kifejezetten impresszív, agresszív és agilis. Igaz, hogy HT-t idén sérülések is sújtották, de amikor pályán van akkor átlagban beast mode-ban tolja. Idén 90,5-ös a PFF grade-je..
No comment.
Saját vélemény:
HT és Roberts lehet, hogy jobban tudnak egymás mellett működni, mint HT és Collins..
Idén amikor csak ők játszottak egymás mellett, akkor lényegesen jobban ment a runblock, és a passrush, blitz combók is jobban ültek. Agresszívabb, erőszakosabbnak tűnt a front7..
De Stephen A. Smith szerint is bűzlik valami a Collins trade kapcsán..Szerinte is biztos volt valami amiről nem tudunk, mert eléggé üzenetnek tűnik BB döntése a játékosok irányába.
Butler kapcsolt is..Azt mondta, hogy sokkolta őt, hogy a csapat legerősebb, legsokoldalúbb játékosát egyik napról a másikra elküldték..Következtetés: "Még keményebben kell dolgozni, a saját munkánkkal foglalkozni,s nem mással!"
kyobalu
Kíváncsi leszek, hogy visszatérünk-e a 3 LB-s felállásokhoz, Roberts robbanékony de alulméretezett, nem biztos, hogy futás ellen hatékony. Lehet ezért is lép sokszor vissza Ninko.
Meglátjuk de ebben a pff-es cikkben az a vicc, hogy leírja , hogy Collins a legjobb volt a posztján a hibái ellenére. Aztán leírja , hogy nem fog hiányozni...
több mint 9 éve
Sam Monson a PFF vezető szerkesztője szerint, lehet, hogy nem fogja megérezni annyira a csapat Collins eltűnését, még akkor sem, ha az egyik legatletikusabb LB volt a ligában, TOP5 játékos. Az elmúlt 4 évben az átlag pontszáma 87,6 volt..Idén a hibái ellenére az egyik legjobb volt a posztján, 87,6-os grade-el.Első évében 79,8-as átlagot hozott össze.Azonban idén a 6. körös Roberts 81,8-as átlaggal játszik. Kifejezetten impresszív, agresszív és agilis. Igaz, hogy HT-t idén sérülések is sújtották, de amikor pályán van akkor átlagban beast mode-ban tolja. Idén 90,5-ös a PFF grade-je..
No comment.
Saját vélemény:
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Hát.... Pedig idénre úgy tűnik,hogy ez a terv...azért nem kell túldramatizálni, máshogy látjuk a helyzetet ezért vitatkozunk/beszélünk, de erre való ez a felületEgyetértek,azért biztos nem. Itt van privát elméletem,amit viszont már le sem merek írni,mert már így is a lincselés/bannolás határán vagyok. De hogy egy kicsit ellépjünk a témától,tényleg érdekelne,hogy Boston vagy Zero szerint ki fog itt lb-t játszani,ha ne adj isten HT térde nem bírja? És coverben Ő is elég használhatatlan.Már ha ez így történt... Mert ahogy Igor írja,azért mi ismerjük az irányított szivárogtatás fogalmát...
kolok1972
Ha nem feltételezzük azt hogy BB szándékosan gyengítené a csapatát egy szaros 3. vagy 4. körös cetlivel, akkor sok másabb egyértelműbb dolog nem lehet..nem szoktunk csak úgy elcserélni senkit hóbortból, vagy mert rosszat álmodott az öreg..
topin
Szerk: megint csak Igor utolsó mondatában van vsz a lényeg.
kolok1972
nyilván baromira nagy szarban leszünk ha HT kiesik, de ugyan olyan nagy szarban lennénk ha Gronk (Bennett nem tűnik 100-asnak sajnos) vagy Butler kiesne, ettől még nem kell szenttehénként kezelni őket és többet megengedni nekik
én azért feltételezni merem, hogy megvan Collins pótlására a terv és nem a "sok lb közül az egyik csak beválik" jelleggel, lehet ez nem idén hanem csak jövőre csúcsosodik ki (ahogy Mayo pótlására is jött HT, ő sem 1 év alatt robbant be a csapatba)
most már sosem fogjuk megtudni, mi lett volna ha Collins-szal (és azzal az öltözővel) fejezzük be a szezont, de szerintem megint hibás mindent a SB győzelem tükrében értékelni, de ez ebben a topicban lassan már világszemléleti kérdés
megint kaptunk egy ellenértéket és a cap sapce-t is másra fordíthatjuk, ezt kell úgy felhasználni az offseason-ben, hogy a csapat előrébb jusson a jelenlegi állapotáról
(bár nyilván egy bajnoki címmel a szurkoló is elnézőbb az FO-al szemben)
ZERO_L
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Azt mégsem mondhatja, hogy nagy kár hogy megdugta Giselet, vagy hogy beleszart a csapattársai öltözőszekrényeibe, netán ugyanolyan tetoválást varratott magára, mint Hernandez. Bill bá biztos sokkot kapott reggel, amikor megtudta innen-onnan, hogy milyen jó játékos is Collins (ha eddig nem szúrta volna ki a szemét). Nyilván DMC is tud mindenről ami egy másik játékos és az FO között elhangzik, történik....
Boston
Mellesleg DMC nyilatkozata szerintem kb. ugyanolyan, mint amit Mankins eltradelése után nyilatkoztak páran a csapatnál. Aztán ment tovább az élet. (Még az se kizárt, hogy ez egy előre "engedélyezett" nyilatkozat volt. Pont annyira "szól be", hogy érzékeltesse, hogy a játékosok nem gépek, ők szolidárisak a társukkal - a játékos-szolidaritás fontos arrafelé, nem árt erre is odafigyelni -, de egyébként nyomokban sincs benne semmi az FO-ra nézve negatív felhang.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Nem fogjátok elhinni mit nyilatkozott az Öreg: "We did what we felt was best for the team"
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Azt mégsem mondhatja, hogy nagy kár hogy megdugta Giselet, vagy hogy beleszart a csapattársai öltözőszekrényeibe, netán ugyanolyan tetoválást varratott magára, mint Hernandez. Bill bá biztos sokkot kapott reggel, amikor megtudta innen-onnan, hogy milyen jó játékos is Collins (ha eddig nem szúrta volna ki a szemét). Nyilván DMC is tud mindenről ami egy másik játékos és az FO között elhangzik, történik...
Do your job
több mint 9 éve
Ha jól számolom, akkor este 9-kor lesz a trade deadline.Összegyűjtve a pickjeinket 2017-re
Most lesz 2017-ben
2017/1 (NE)
2017/2 (NE)
2017/3 (NE)
2017/3 or 4 (CLE)
2017/4 (SEA)
2017/5 (DEN)
2017/7 (DET)
Szóval igazából, akár egy 2. köröst akár egy 3. köröst is cserélhetnénk még a határidőig. Tegnapi infok alapján még akár lehetnek játékosmozgások, kérdés, hogy hozunk is valakit?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
C'mon Wyatt... Ez már olyan agresszív kismalacos volt... 😂Akkor vita zárásként,mert nem szeretném senki idegeit feszíteni:1. Ikszde
1.Abban gondolom akkor egyetértünk,hogy a Collins által néha beszívott RB passzokat nem HT fogja azért megoldani,mert kb 10x olyan lassú,mint Collins volt.
2. Ha nem érkezik senki (szerintem nem fog),az azt jelenti,hogy a sokak által feltételezett "biztos van az Öregnek terve a pótlására" terv lényege,hogy a Mingo,Van Noy,Roberts trióból kell ezt megoldani. Az első kettő megoldásra felesleges karaktert vesztegetni,Roberts pedig bármilyen tehetséges még messze nem Collins szint.
3.Ha volt karakterprobléma és az ilyen súlyú volt,akkor teljesen egyetértek a tradedel,ebben az esetben viszont CJ tradelését tartom GM hibának,mert ha bármi kétségem volt h meg tudom tartani a másik kettőt,addig nem cserélem el a premier passrusheremet,amelyik posztba a drafton egyébkén is szökőévente nyúlok bele. Topinnal egyetértve szerintem nyilvánvaló ,hogy szezon előtt nem így képzelték és ebben az értelemben véve elszámították magukat.
4. BB-t tradedel nagyon-nagyon ritkán szokták lehúzni,ha egy ilyen nevetséges ellenértékért odaadta Collinst,az nekem azt jelenti,hogy az ellenérték nem,hanem a tradepartner személye volt a fontos,magyarán kifejezetten a Brownshoz akarta cserélni. A ligautolsó és a SB contender csapatok között azért úgy gondolom van még néhány átmenet,bár pont a CJ trade mutatta,hogy akár SB contenderhez is cserél BB AFC-n kívűl,mert a trade időpontjában még a Cards is bőven annak számított. Azt pedig nem hinném,hogy a liga egyik legjobb lb-ért ne lett volna jelentkező.
5. Én leszek a legboldogabb,ha uennyi karakterben dicsőíthetem BB-t,hogy már megint milyen zseniálist húzott.
kolok1972
X. Owen Daniels ellen pont annyira ment neki is 😊
Wyatt
több mint 9 éve
"Jamie is a huge piece of our defense, arguably our best defensive player...When you get a guy like Jamie who was here for four years, on the team, very productive player," McCourty explained, "to lose him is a bit shocking I think to everyone on the team." Ezek szerint nemcsak itt gondolják sokan, hogy ez sokkoló lépés volt (milyen udvarias megfogalmazás). Estére már DMC sem lesz az ilyen fegyelmezetlen kiszólások miatt.
több mint 9 éve
nem kell ezt túlmagyarázni karakterproblémákkal, üzengetésekkel, holdouttal meg a többi nonszenzzel. Egyszerű. Belichick ennyi év után is törődik a Browns-al 😊
több mint 9 éve
Akkor vita zárásként,mert nem szeretném senki idegeit feszíteni:1. Ikszde
1.Abban gondolom akkor egyetértünk,hogy a Collins által néha beszívott RB passzokat nem HT fogja azért megoldani,mert kb 10x olyan lassú,mint Collins volt.
2. Ha nem érkezik senki (szerintem nem fog),az azt jelenti,hogy a sokak által feltételezett "biztos van az Öregnek terve a pótlására" terv lényege,hogy a Mingo,Van Noy,Roberts trióból kell ezt megoldani. Az első kettő megoldásra felesleges karaktert vesztegetni,Roberts pedig bármilyen tehetséges még messze nem Collins szint.
3.Ha volt karakterprobléma és az ilyen súlyú volt,akkor teljesen egyetértek a tradedel,ebben az esetben viszont CJ tradelését tartom GM hibának,mert ha bármi kétségem volt h meg tudom tartani a másik kettőt,addig nem cserélem el a premier passrusheremet,amelyik posztba a drafton egyébkén is szökőévente nyúlok bele. Topinnal egyetértve szerintem nyilvánvaló ,hogy szezon előtt nem így képzelték és ebben az értelemben véve elszámították magukat.
4. BB-t tradedel nagyon-nagyon ritkán szokták lehúzni,ha egy ilyen nevetséges ellenértékért odaadta Collinst,az nekem azt jelenti,hogy az ellenérték nem,hanem a tradepartner személye volt a fontos,magyarán kifejezetten a Brownshoz akarta cserélni. A ligautolsó és a SB contender csapatok között azért úgy gondolom van még néhány átmenet,bár pont a CJ trade mutatta,hogy akár SB contenderhez is cserél BB AFC-n kívűl,mert a trade időpontjában még a Cards is bőven annak számított. Azt pedig nem hinném,hogy a liga egyik legjobb lb-ért ne lett volna jelentkező.
5. Én leszek a legboldogabb,ha uennyi karakterben dicsőíthetem BB-t,hogy már megint milyen zseniálist húzott.
kolok1972
X. Owen Daniels ellen pont annyira ment neki is 😊

több mint 9 éve
Lombardi tweetjei érdekesek a Collins-témakörben, ő azért mégis BB "bizalmasa" volt az idei szezon elejéig. Szerinte annyira nem játszott jól idén (tény, volt 1-2 villanása de HT volt a védelem vezére) és ezzel a védelem egészének is üzentek..
Én egyedül az ellenértéken vagyok kiakadva, ugyanezt a picket 2018-ban is megkaptuk volna kompenzációs pickként... bármilyen szar formában is volt, RB-k és TE-k ellen cov. LB-ként azért hiányozni fog, rengeteg matchupot lefedett a srác 😕
Gyulus
A PFF szerint Collins idén eddig a liga legjobb 4-3 outside linebackere a teljesítménye alapján. A number one. Nyilván bele lehet kötni a pff-be, no de azért, hogy nem jó, háát... 😊
Amúgy mivel volt LB csere erre is meg arra is idén, ezért fel lehet fogni úgy is a trade-et, mint egy cserét. BB odaadta Collins-t Mingoért, plusz azért, hogy az 5. kör végéről feljöjjön a 3. kör végére a jövő évi drafton. Hát ... Clevelandben nem ez lesz az a lépés amivel majd indokolni fogják a GM kirúgását, az elég valószínű. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Egyébként Collins-szal kapcsolatban még január végén volt egy hír, miszerint esélyes hogy holdout-olni fog, mert elégedetlen a bérével. Ez végülis nem történt meg, de azt mutatja, hogy nem a semmiből alakult ki ez a helyzet.
több mint 9 éve
Az irányító eldobja a labdát. Van egy ember akit követned kell(ene).Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy a Pats rendszere jobban fekszik neki és Belichickék be tudják építeni rendesen, aztán mindjárt nem tűnik majd annyira gyengének.van Noy csak coverhez ertNa ilyen vád biztos nem fogja érni.
Igor
Fogalma sincs a cover-ről.
Bazzani
(Bold prediction: szerintem pedig ki fog.)
Stez
Azt sem tudod hol a labda meg, hogy az embered merre van.
10-ből 10X.
(Nem fog.)
Persze nyilván jobban fog mutatni a játéka mint nálunk, mert jobbak körülötte a társak.
több mint 9 éve
Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy a Pats rendszere jobban fekszik neki és Belichickék be tudják építeni rendesen, aztán mindjárt nem tűnik majd annyira gyengének.van Noy csak coverhez ertNa ilyen vád biztos nem fogja érni.
Igor
Bazzani
(Bold prediction: szerintem pedig ki fog.)
több mint 9 éve
van Noy csak coverhez ertNa ilyen vád biztos nem fogja érni.
Igor
több mint 9 éve
Collinsnak még 8-12 mérkőzésre van szerződése, utána szabadon igazolható. Egy contender, vagy PO részvételért versenyző csapatnak nyilván gazdagon megér ennél sokkal többet is, de a többieknek... Az meg tök érthető, hogy rivális csapathoz nem akarta BB elcserélni a védelem egyik meghatározó alakját, fontos titkok tudóját 😊Chandler Jones eddigi pályafutásáról nagyon sok szépet és jót el lehet mondani, szerintem mindenki nagyra tartja és szereti is nagyon, és nagyon hiányzik egy ilyen passrusher ebből a védelemből, de hogy a PO-ban clutch játékos, vagy igazi vezér lett volna, nos azt biztosan nem...
Szerkesztette: Boston
Do your job
több mint 9 éve
Lombardi tweetjei érdekesek a Collins-témakörben, ő azért mégis BB "bizalmasa" volt az idei szezon elejéig. Szerinte annyira nem játszott jól idén (tény, volt 1-2 villanása de HT volt a védelem vezére) és ezzel a védelem egészének is üzentek.Én egyedül az ellenértéken vagyok kiakadva, ugyanezt a picket 2018-ban is megkaptuk volna kompenzációs pickként... bármilyen szar formában is volt, RB-k és TE-k ellen cov. LB-ként azért hiányozni fog, rengeteg matchupot lefedett a srác 😕
Szerkesztette: Gyulus