New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Nincs elso kor, de azert igy sem rossz.Chandler Jones + hátsó pickel lehet be tudnánk bizniszelni magunkat az első körbe, már ha ő lenne a hosszabítások áldozata.
10 pick a drafton.
www.patspulpit.com/2016/3/11/11200786/patriots-receive-four-compensatory-draft-picks
Demecs
több mint 10 éve
Nyilván alapvetően sok ez Hogan-ért, de ha úgy nézzük, hogy KELLETT egy elkapó, az elérhetőket nyilván rangsorolták, és ő volt még az, akit meg lehetett szerezni kb egy elkapóra szánt árfolyamban, akkor ennyit kellett ajánlani neki, hogy a Bills ne tartsa meg. Plusz meglehet, hogy valamit látnak is benne.
több mint 10 éve
Nincs elso kor, de azert igy sem rossz.10 pick a drafton.
www.patspulpit.com/2016/3/11/11200786/patriots-receive-four-compensatory-draft-picks
több mint 10 éve
Akkor még LaFell vissza olcsón 1évre. Egy senki másnak nem kell G vetminért. Egy bottom10 slot CB , még egy ST only LB aztán meg is vagyunk. 😁Még egy olcsó, de használható blokkoló TE nem volna rossz.
Jöhetnek a struktúrálások és a hosszabbítások.
gordon
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Valahol a kettő között, de inkább az előbbi.Megbízható, jómunkásember, vagy a futottak még kategória?? Mert a statjai alapján sokat nem lehet róla kideríteni..James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁Harbor inkább elkapó TE, szóval illene ide.
gordon
iktriad
kyobalu
több mint 10 éve
Sajnos nem 😕Idéntől trade-elhetőek?Kicsit meglepődtem, azt hittem az egyértelmű Revis 3. kör mellett azért becsúszik egy 4. vagy 5. körös pick is...Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
Gogo
ZERO_L
Gyulus
gordon
Pedig jól jönnének a szokásos le-fel tradelgetéseknél...
több mint 10 éve
Idéntől trade-elhetőek?Kicsit meglepődtem, azt hittem az egyértelmű Revis 3. kör mellett azért becsúszik egy 4. vagy 5. körös pick is...Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
Gogo
ZERO_L
Gyulus
több mint 10 éve
Akkor még LaFell vissza olcsón 1évre. Egy senki másnak nem kell G vetminért. Egy bottom10 slot CB , még egy ST only LB aztán meg is vagyunk. 😁Jöhetnek a struktúrálások és a hosszabbítások.
több mint 10 éve
Kicsit meglepődtem, azt hittem az egyértelmű Revis 3. kör mellett azért becsúszik egy 4. vagy 5. körös pick is...Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
Gogo
ZERO_L
Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
Patriots signed WR Chris Hogan to a three-year, $12 million contract.
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Én akkor félre is értettem. Kösz a javítást!Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
Gogo
ZERO_L
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).már mint a kompenzációs pickek között az elsőt, csak nehogy vki félre értse
Gogo

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Mike Reiss @MikeReiss 4 min.Acum 4 de minuteÚgy látszik BB-ék nem akarnak abba a hibába esni mint Sanders-nél korábban mikor a Steelers meccselte az ajánlatunkat... 😛
News story on @ESPNBoston: Patriots sign WR Chris Hogan (Bills) to offer sheet with $5.5 million cap charge in 2016. es.pn/1TSgFnk
ervinator
Mondjuk ha csak feleannyira beválna mint Sanders egy évvel később a Broncos-nál akkor már megérné...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 10 éve
Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).
Szerkesztette: Gogo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Ez mekkora LOL! 😊Csak emlegetni kellett, jön is vizitre a hétvégén...de az előző idényben New Orleansban konkrétan a liga talán legszarabbja voltEzt Blake kikéri magának! 😊
Wyatt
Soldados
cspeti98

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Csak emlegetni kellett, jön is vizitre a hétvégén...de az előző idényben New Orleansban konkrétan a liga talán legszarabbja voltEzt Blake kikéri magának! 😊
Wyatt
Soldados
több mint 10 éve
Szegény Keshawn Martin...Ennyit nem tud meccselni a bills, nagyon kelhet BB-éknek ez a srácBill hajt az All-White támadóegységre ismét 😊
gordon
LordTamas
több mint 10 éve
Szerintem nem. LaFell volt a nigga. 😀Dola cut lesz, ha jön Hogan?Ennyit nem tud meccselni a bills, nagyon kelhet BB-éknek ez a srácBill hajt az All-White támadóegységre ismét 😊
gordon
LordTamas
Sinisa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Dola cut lesz, ha jön Hogan?Ennyit nem tud meccselni a bills, nagyon kelhet BB-éknek ez a srácBill hajt az All-White támadóegységre ismét 😊
gordon
LordTamas
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 10 éve
Ennyit nem tud meccselni a bills, nagyon kelhet BB-éknek ez a srácBill hajt az All-White támadóegységre ismét 😊
gordon
több mint 10 éve
Ennyit nem tud meccselni a bills, nagyon kelhet BB-éknek ez a srác
több mint 10 éve
Na ennyire azért nem volt jó ellenünk 😀 De ha a legfontosabb AFC-rájátszásmeccsen lesz egy meccsnyerő TD-je, meg a Super Bowlon is akad egy, akkor nem bánom majd 😀

több mint 10 éve
fodi91
196
Pfff. Én semmit nem látok Hoganben. Ennyiért meg pláne. Ennél Lafell maradása is jobb lett volna.