New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Mike Reiss @MikeReiss 4 min.Acum 4 de minuteNews story on @ESPNBoston: Patriots sign WR Chris Hogan (Bills) to offer sheet with $5.5 million cap charge in 2016. es.pn/1TSgFnk
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Megbízható, jómunkásember, vagy a futottak még kategória?? Mert a statjai alapján sokat nem lehet róla kideríteni..James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁Harbor inkább elkapó TE, szóval illene ide.
gordon
iktriad
kyobalu
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
köszi, valamiért csak Hoganig jutottam 😊 Starksnak örülnék.Miről maradtam le, ők vizitálnak nálunk? csak mert nem láttam sehol sem említve.twitter.com/MikeReiss/status/708064966113361921
winston
Gogo
több mint 10 éve
Cunningham fasza. Lehet, hogy végre lesz visszahordásunk is, és egyik fontos játékos sem dől ki közben 😀

több mint 10 éve
Miről maradtam le, ők vizitálnak nálunk? csak mert nem láttam sehol sem említve.twitter.com/MikeReiss/status/708064966113361921
winston
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
Miről maradtam le, ők vizitálnak nálunk? csak mert nem láttam sehol sem említve.
több mint 10 éve
Harbor megbízható jó munkásember, szerettem, mikor nálunk játszott, bár Celek mellett olyan sok lehetőséget nem kapott, de amit kapott, azzal igyekezett jól élni.
több mint 10 éve
Megbízható, jómunkásember, vagy a futottak még kategória?? Mert a statjai alapján sokat nem lehet róla kideríteni..James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁Harbor inkább elkapó TE, szóval illene ide.
gordon
iktriad
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁Harbor inkább elkapó TE, szóval illene ide.
gordon
több mint 10 éve
James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁a fumble király?
gordon
BB szeret veszélyesen élni 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁
több mint 10 éve
Én jobb vagyok Grigsonnál, nálam ott csücsül a rosteren. 😉A Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊Irigykedsz, vazze! Grigson még ennyit se tud összerakni két nap alatt. 😀
peterk2005
tomi-tomi
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊Naaa, azért ahhoz több kell. Freenynek talán.
peterk2005
több mint 10 éve
A Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊Irigykedsz, vazze! Grigson még ennyit se tud összerakni két nap alatt. 😀
peterk2005
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Dane Fletcher pótlásaA Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊Elég jó ST játékos.
peterk2005
empty taxi
több mint 10 éve
A Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊Elég jó ST játékos.
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
A Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Boldin 1évre tetszene.Feltaláljuk a 3 slot WR-es felállásokat, csak Gronkot küldi ki JMD a pálya szélére... 😊twitter.com/AdamSchefter/status/707944379055546368Tökéletesen illik a sorba, de én Chandlertől többet reméltem, úgyhogy vele kapcsolatban nem bizakodom most annyira
empty taxi
Wyatt
Mondjuk ő nem annyira "pigmeus"... de azért kellene egy méretesebb poss. WR. és/vagy egy mélységi célpont. Kár, hogy Sanunak lesz aki kifizeti az évi 7-8 milkát.
Gyulus
több mint 10 éve
Feltaláljuk a 3 slot WR-es felállásokat, csak Gronkot küldi ki JMD a pálya szélére... 😊twitter.com/AdamSchefter/status/707944379055546368Tökéletesen illik a sorba, de én Chandlertől többet reméltem, úgyhogy vele kapcsolatban nem bizakodom most annyira
empty taxi
Wyatt
Mondjuk ő nem annyira "pigmeus"... de azért kellene egy méretesebb poss. WR. és/vagy egy mélységi célpont. Kár, hogy Sanunak lesz aki kifizeti az évi 7-8 milkát.
Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/707944379055546368Tökéletesen illik a sorba, de én Chandlertől többet reméltem, úgyhogy vele kapcsolatban nem bizakodom most annyira
empty taxi

több mint 10 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/707944379055546368

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Brady számai Yates szerint:Jaja, hogy legyen esélye a nyolcra 😀
2016: 14 M$
2017: 14M$
2018: 22M$
2019: 22M$
Háát ebben a két évben be kellene húzni a gyűrűt neki valahogy.. 😉
kyobalu

több mint 10 éve
Brady számai Yates szerint:2016: 14 M$
2017: 14M$
2018: 22M$
2019: 22M$
Háát ebben a két évben be kellene húzni a gyűrűt neki valahogy.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
GOAT hosszabbítása nyomán idén egy, jövőre két milliót spórolunk

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
de az előző idényben New Orleansban konkrétan a liga talán legszarabbja voltEzt Blake kikéri magának! 😊
Wyatt

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!